ayyy ole çapkın kız düşkünü olmaz inşallah....çatlarım kıskancımdan...Senin oğlan da benim kıza göstercek işte böyle :roflol: :roflol: :roflol:
bayanssulusmile bayanssulusmile çok arasınız yazın bu kuduruk karasuyu çooooooook bayanssulusmile bayanssulusmile ay şaka maka tam 1 ay başladı tatile çıkmamıza oooooohhhhhhhh zemuszemus zemuszemus zemuszemus
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
evet öslücessss seni biz tatilde...boshayallersmileboshayallersmile
ayy evet bizimde tatilimize az kaldı..galiba eşimin iş dolayısıyla izne erken ayrılıcaz haziran 1 veye 2,si gibi bakalım..aslında ben haziran sonu istiyodum belkim sende orlara gelrisen görüşürüz diye..neyse sağlık olsun..
kızlarr adetime 1 gün kaldı ama dayanamıyorum test almaya gidiyorum.biliyorum bişey çıkmıcak ama rüyamda hep hamile kadınları gördüm.hadi bana şans dileyin buna çok ihtiyacım var :gitme:
kızlarr adetime 1 gün kaldı ama dayanamıyorum test almaya gidiyorum.biliyorum bişey çıkmıcak ama rüyamda hep hamile kadınları gördüm.hadi bana şans dileyin buna çok ihtiyacım var :gitme:
ay seni kaynanalarınnn en cadısı ilan ediyorummmm... :roflol:ayyy ole çapkın kız düşkünü olmaz inşallah....çatlarım kıskancımdan...
Olsun hayatım, sağlık olsun, belkim ilerde başka fırsatlar çıkar biraraya gelmemiz için belli mi olur yerimseniben tatil de tam adet dönemine denk geliyo, inşallah müjdeyle çıkarsınız tatilinize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ben de bidahaki ay için kararsızım yaa bilmiyorumkismile korunmayız diyoduk ama 26 sına aldık ya uçak biletlerimizi, o günler de tam yumurtlamanın 1 hafta sonrası, yani yerleşme dönemine denk geliyo, olacağı tutar da uçak bi sakınca doğurur mu diye kararsızım, doktorumla görüşücem bu konuyu gittiğimde bilmiyorumkismile
ay seni kaynanalarınnn en cadısı ilan ediyorummmm... :roflol:
bende çok kıskanırımmm...ay evet kıskanırım ama eziyetçi olmam bee,,,,,:jeyyar:
kızlar avatarımdaki resim aynı benım esımın çocukluğu yaaa....bi de böle bi oğlum olurmuş.....
bende çok kıskanırımmm...
valla olsunda böyle olsun..çok tatlı çünküü...
kızlar avatarımdaki resim aynı benım esımın çocukluğu yaaa....bi de böle bi oğlum olurmuş.....
çok üzgünüm kopkoyu bir tek çizgi çıktı mafoldumben
hep 31 günde bi adet oluyorum kızlar ben normalde.işte geçen ay38.inci günde oldum.öyle olunca hesaplayıcıya görede son 3 ay tariih giirnce
35 günde bir 23 mayısta ollamm gerketiği yazıyo.
en son 19 nisanda olmuştum işte.bugün 36.gün olmuş oluyo şu anda
korkuyorum ya test yapmaya...
valla tam ben söylücektim cok tatlı diye..ayy inşallah böyle olur cok yakışıklı olur büyüyünce...
canım moral bozmak yoook....lutfen kaç ay oldu senın denemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?