Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Senin oğlan da benim kıza göstercek işte böyle :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy ole çapkın kız düşkünü olmaz inşallah....çatlarım kıskancımdan...

eveeeeeeeet çok az kaldı allahtan ...bitse de azcık dinlensek yaa...ama seminer olayı da var ooooofff

Olsun hayatım, sağlık olsun, belkim ilerde başka fırsatlar çıkar biraraya gelmemiz için belli mi olur yerimseniben tatil de tam adet dönemine denk geliyo, inşallah müjdeyle çıkarsınız tatilinize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ben de bidahaki ay için kararsızım yaa bilmiyorumkismile korunmayız diyoduk ama 26 sına aldık ya uçak biletlerimizi, o günler de tam yumurtlamanın 1 hafta sonrası, yani yerleşme dönemine denk geliyo, olacağı tutar da uçak bi sakınca doğurur mu diye kararsızım, doktorumla görüşücem bu konuyu gittiğimde bilmiyorumkismile

kızlarr adetime 1 gün kaldı ama dayanamıyorum test almaya gidiyorum.biliyorum bişey çıkmıcak ama rüyamda hep hamile kadınları gördüm.hadi bana şans dileyin buna çok ihtiyacım var :gitme:

hadi bol şans canım inşallah cift cizgiyi görürsün..test sonucundan bilgilendir biz...

kızlarr adetime 1 gün kaldı ama dayanamıyorum test almaya gidiyorum.biliyorum bişey çıkmıcak ama rüyamda hep hamile kadınları gördüm.hadi bana şans dileyin buna çok ihtiyacım var :gitme:

canım yap bakalımm.ama lütfen üzülmee çıkmazsa...bu topikte nicedir bekleyen bizler varızz..örnek olsun sana..sabırlı ol..çıkarsa ne ala çıkmazsa hayırlısı deyip gel yine buraya..ok?? yerimseniben

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah hayatım birgün hepinizle tanışmayı cok isterim.:1hug:.
canım zaten benimde o kafama takılıyo yok sorun teşkil edermi diye arabamızla gidicez ama bilmiyorum..bakalım olmassa perşembe kontrolüm var cumaya test isterim dr,umdan varmı yokmu diye..biliyosun birde ben kan sulandırı iğne kullanıcam ondanda korkuyorum..
senin içinde uçağın bir sorun olucağını zannetmiyorum millet röntgen bile cektiriyoda birşey olmuyor o dönemde..ama sen yinde sor dr,una ne olur ne olmaz..baksana ya ne ince düşünüyoruz..delikafadulden.

kızlar avatarımdaki resim aynı benım esımın çocukluğu yaaa....bi de böle bi oğlum olurmuş.....

gecen ayda baya gecıkmış ama bi test yap canım ölüm yok ya ucunda çıkmazsada
çıkmaz beklemekten iyidir :) adetin gecmıs yani daha neyi bekliceksın :)

hayırlısı inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…