Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok üzgünüm kopkoyu bir tek çizgi çıktı mafoldumben

aaaa üzülmek yoktu haniiklava:ne yapalım hayırlısı buymuş önümüzdeki maclara inşallah..ya baksana bizlere ELSON,KARASU, NANEŞEKER, BEN KAC AYLARDIR HAMİŞ LİSTESİNE GECMEK İÇİN BEKLİYORUZ.:CüvCüv:umudunu yitirme hiç...

bidahaki aya ozaman..ağlamak yokkk... lmaz:
sen nekadarlık evlisin.nekadardır çocuk istiyosunn..bi rahatsızlıığn varmıı??

hipertroidi var ama şu an hormonlarım normale döndü.dr istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi.bu arada yaşım 32 daha fazla geç kalmak istemiyorum bu ay çok ümitliydim.ama olsun üzülmicem Çok üzgünüm çoook

ilk çocukmu pekiii...canım bizim ek olarak uyguladığımızz arı sütü polen bal karışımı varr..bende içicem bu ay..onun dışında ben hayıt suyu içmiştim..hormonlara birebirmiş..bu tarz bitkisel takviyede yapabilirsinnn....ok.mi canımmm... yerimseniben

kızıcaksınız belki ama daha bu 4. denememiz.senağlamasenağlamasenağlama

evet tabıkı de kızıcam....1 yıl bitmeden bu sabırsızlık niye...benım 5. denemem di...ama 4. aya kadar sen gibiydim...sonuncusundu çok ağlamıstım...sonra kendı kendım aman daha yasım kaç dıye telkın ettım saldım...olmadı bı kaç ay denemıcektım kı ertesı ay hamıle kaldım...nasıbı ne zamansa o zaman gelir...klava::1hug:

kızıcaksınız belki ama daha bu 4. denememiz.senağlamasenağlamasenağlama

daha yenisiniz canım hele bi dur....olur inşallah

hem adetınde gecmedi daha

ben implantasyon kanamsı gördüğüm halde
hamile oldugum halde
2 gün adetim gectiği halde test yaptımda çıkmadı

sen ne diyosun ya :) 4 gün gectıkten sonra cıktı oluyo öyle he bu illa hamisşin demekde
değil tabii de olur böyle şeyler canını sıkma :)

bende de var o hastalık bu arada...

evet dene canım bu karısımı bende kulluandım hormonlara bırıbır....arısutunu diyorum...:lepi:

kıslar varya 3 gündür canım acayip (söylemesi ayıp) mısır cekiyo,erik,ve ciğ köfte allahım gece yatarken bile aklımdaydı dün koçişe söyledim hepsini aldı canım koçişim...diyoki sen bence hamile kalma şimdi böyleysen hamile kalınca nasıl olucan allah bilir diyo..

yaa belli belirsiz 2.bir çizgi görüyorum ama bilmiyorumki acaba görmek istediğim için mi görüyorum.amaaaan neyse ne ya evet daha çok erken şimdiden kendimi bu kadar yıpratamam.zamanı geldiğinde olur nasılsa.çok saolun kızlar desteğiniz için opuyorumnanaktan

vereliniortak

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

anggelll....................19 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yaren0144.................23 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZıRAN
oba_cigdem...............3 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22).................8 HAZıRAN
elson.........................24 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

bilmiyorumkismile

caney moralini bozzma belkide erkendir çıkmamıştır.aman takma bak bana bu ay yumrtlama dönemini değerlendiremedim göz göre göre napim şimdi ben bu herifi napim

CANIM İŞALLAH HAMİLESİN BENDEDE BÖLE OLMUSTU ASLINDA HAMİLEYMİŞİ AMA ANLAMAMISTIM. BURSAYA DENETİME GİDİYODUM AMA NASIL MISIR KOKUYO AMA YMEMİŞTİM.MEGERSE BEBİŞİMİN CANI CEKİYOMUS.. İŞALLAH SENDEDE ÖLEDİR.:1hug:

aha gene ben yokum listede küstüm 2 haziranı bekliyorum regl ekleyin benide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…