Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy inşallah öyledir canım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol sucum iyiyim cok şükür sen nasılsın..

ben de iyiyim canım sağolasın opuyorumnanaktan
baş dönmelerin geçmemiş hala ya bu ilacı ne zaman bırakıcan canım? belki de hamilesindir dicem ama anlayamıyoruzki ilaçtan mı değil mibilmiyorumkismile ama gerçekten ben de çok ümitliyim bu ay sendenn inşallahhhhhhh müjde alıcaz hihoyyyt

ayy facebookta bi tanıdıgın oğlusunu gördüm çok şeker yaa maşallah
ekliyorum resimleri bakın kaldırcam hee maşallah demeeyıde unutmayınn :)

.....

Son düzenleme:

iyi olmana sevindim canımkaydirigubbakcemile3
valla canım çarşamba akşam son içicem hapı perşembe kontrolüm var..boshayallersmile.evet ya haptanmı yoksa başka birşeydenmi bilmiyorum..inşallah canım bende kendimi cok kaptırmak istemiyorum ama elimde değil inşallah inşallah hamiş kalmışımdır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.sizlerde sağolun hepiniz dualarınızı eksik etmiyosunuz allah hepinizden razı olsun...opuyorumnanaktan

hadi ya yoklama alıyorum deme sakın,ben pazar günüde geldim hafta içide sen yoktun göremedim...yazma benim ismimi kalsın alsanaalsanasmile

ben bu topik kurulduğundan beri burdayım sen görmemiş olabilirsin :)

ayrıca böyle gelip isimlerini yazdırıp sonra uğramıyorlar bunu sadece sana değil her yeni

gelen arkadaşımıza söylüyoruz ortada kötü niyet yok yani ama sen daha baştan dalga geçer gibi

tepkiler veriyorsun yok yoklama yok yazma beni vs.. tamam yazmıyorum öyleyse kimseyi zorla yazmıyoruz zaten..nasıl

istersen..

ayşemmm kıs bu ne tatlı bir cocuk böylee yerim ben onu maşallah maşallah allahım nazarlardan saklasın..

hadi ya yoklama alıyorum deme sakın,ben pazar günüde geldim hafta içide sen yoktun göremedim...yazma benim ismimi kalsın alsanaalsanasmile

canım dur hemen kızma her yeni gelenlere bunu söylüyoruz...kızıcak birşey yok..
hem su buranın ilk kurucularından sayılır bu topik acıldığından bu yana o burda..

canım benim Allah senden de razı olsun inşallahh hamilesindir Allah'ım gönlüne göre versin :Saruboceq:
o zaman perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz inşallah opuyorumnanaktan

canım benim Allah senden de razı olsun inşallahh hamilesindir Allah'ım gönlüne göre versin :Saruboceq:
o zaman perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz inşallah opuyorumnanaktan

canım Allahım hepimizin gönlüne göre versin...bakalım eğer dr,um kan ver derse o zaman belli olucak..bu ayda 31 cekiyomuş 31 adet olmam lazım inşallah 9 ay hiç olmam..

canım Allahım hepimizin gönlüne göre versin...bakalım eğer dr,um kan ver derse o zaman belli olucak..bu ayda 31 cekiyomuş 31 adet olmam lazım inşallah 9 ay hiç olmam..

aminnn canım benim inşallahhh :Saruboceq: hayırlısı olsunn :1hug:

Ayyyyy gÖzlere bak masallahhhhhhhhh

dimi ya maşallah bende bayıldım :)

ayşemmm kıs bu ne tatlı bir cocuk böylee yerim ben onu maşallah maşallah allahım nazarlardan saklasın..

hem sarı hem maviş maşallah sübhanallah :) hoş benım küçüklüğümde böyleydi masmavi idi gözlerim ama
büyüdükçe esmerleştim gözlerimde ela oldu :) :)

sucum zambak buraya devamlı geliyo ben görüyorum sohbetede katılıyo kaçıp gittiği yok yani
evet biliyorum adını yazıp giden gelmöeyen çok insna var seni de anlıyorum
ama kabak zambak ın başına patlafı :)

selamlar cümletenn zemuszemus
herkes iyi mi maşallahhh
ben iyiyim şükür yorgunluk var düğünler yüzünden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…