Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ya tamam olabilir de ben zaten bunu her yeni gelen arkadaşa söylüyorum ne varki bunda alınacak!!civcivelek diye bi ark vardı ona da dedim baştan o da dediki yok ya olur mu ben hep burdayım dedi 1 hafta geldi birdaha girmedi ve günü de geçti bekledik bekledik sildik..yani ben kötü niyetle birşey demedimki böyle mi tepki vermesi lazımdı hadi yaa yoklama da alıyor musun!!! ben hep gelicem arkadaşım felan dese zaten ok deyip yazıcam hayret bişe yani!!

yaa kızlar bişey sorucam arısütü ve poleni nerden temin edebilirim acaba.aktarlarda varmıdırbilmiyorumkismile

selamlar cümletenn zemuszemus
herkes iyi mi maşallahhh
ben iyiyim şükür yorgunluk var düğünler yüzünden :))

hoşgeldin aplacım :)

ee yaz geldi düğün sezonu açıldı kzıkardeşim adanaya gitti 2 düğün vardı peşpeşe

şimdi oran gelcek bu sefer görümcesinin düğünü var sonrada bizim akrabalar başlar oh

ama bu göbüşle kınada fln oynayamam yaa ona yanıyorum :)

Kızlar ben bişeyler atıştırıp geliyom cokacimcoook bu folik asit beni obez yapacak böyle giderse cokacimcoook yarım saatte bir acıkıyom yaaaaa cokacimcoook cokacimcoook

karasucum slm folık asıt ı ben de kullanıorum folbıol yaklaşık 3 aydır ama bana hiçbir şey yapmadı alla alla gerçi bıraz kılo aldım evet ama iştahım var maşallah zemuszemus 1.68 boy 65 kılo oldum evlendiğimde 60 idim 10 ayda 5 kılo dıkkat edıorum şimdı şimdı bıraz .... çalışırken alıorum ben kışın. tatıle grsın şu okul kaapansın 3 kılo vermek ıstıom inş. aklinialirimsmile

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

10 dk sonra gıdıcem okula bı sıze de merhaba demek ıstedımmmmmmm olumunekankayizsmile ben normalde yarın adet olmalıyım ama tık yok. gerçi göğüslerim falan baya hassaslaştı. umıtlenmıorum çnku geçen hafta kan testı yaptmam gerekıordu ferritinım için o sırada bthcg ye de baktrdık kocaman bır 0 çıktı. yanı bu ay da hamiş değilim... çok da uzulmedım beklıodum.. bu ay dr a gıdeceğim hayırlısıyla kırmızılar gelsın de bı

SELAM KIZLAAARRR.

kızlar test yapsammı sizce
ben yapmıştım çook silik çıktı ama çıktı sonuçta. varsa silikte olsa çıkıyo.
kızıcaksınız belki ama daha bu 4. denememiz.senağlamasenağlamasenağlama
benimde öyleydi canım 4. ayımızda hamile kaldım. arı sütü polen bal karışımı kullandım bu ay ve enfeksiyon kapmıştım fitil kullanmıştım fitili kullanınca kanallar açılır demişti doktor zaten benim problemim oymuş demekki bu ay hamişim işte. inşallah bi aksilik çıkmaz. allahım sana şükürler olsun. isteyen herkese nasip etsin inşallah.
yaa kızlar bişey sorucam arısütü ve poleni nerden temin edebilirim acaba.aktarlarda varmıdırbilmiyorumkismile
ben eczaneden aldım getirttim hatta. bayada kazıklandım sen aktardan al bence benim gibi iki katı para verme.
Kızlar ben bişeyler atıştırıp geliyom cokacimcoook bu folik asit beni obez yapacak böyle giderse cokacimcoook yarım saatte bir acıkıyom yaaaaa cokacimcoook cokacimcoook

hadi yaaaa. bende tokluk hissi yaratıyo yaaa çok ilginççç.

kızlar ben geldim...yemegımı yedım elma da yedim üstüne ooohyarasın oğluma epey de yarıyo gerçi 598 gr mıs oğlum maşşallah ....kaç kilo doğar acaba bu gidişle....ayşe senin ki kaç gr dı ayrıtılıya gıttıgınde...ben 21+6 dım....

slm hoşgeldin.zemuszemus

HOŞBULDUMMMMM

AY SORMA OYNADIM AMA TABANLARI YERE SAĞLAM BASARAK.:))
EŞİM DEMİŞ Bİ ARA.. EYVAH BİŞİ OLCAK ÇOCUĞA OTURMADIK Kİ
E ELTİMİN OĞLUNUN SÜNNETİ OTURULURMU :))))
BİRDE YAĞMURLUYDU DÜĞÜN AÇIK HAVADAYDI.. PİST TENTELİYDİ OTURANLARA ŞEMSİYEDE AYARLAMIŞLAR AMA YERLER ISLAK TABİ. GENEDE GÜZELDİ
SÜLALE KALABALIK OLUNCA TABİ DÜĞÜN BOŞ OLUYO YAZIN.. KARDEŞİNDE HAMİLE DİMİ KIYAMAM kaydirigubbakcemile3

selam canımcımopuyorumnanaktan
hayırdır ne düğünü kıs :)

SÜNNET CİCİM ÇOK GÜZELDİ VALLA zemuszemus
SEN NASILSINolumunekankayizsmile

hoşgeldin canımmm

HOŞBULDUM CANIMMCIM NASILSIN FARKLI BİŞİLER VARMI HİSSEDİYOMUSUN

slm kızlar dedım ama kımsenın slm vereceği yok sanırım herkes kendıyle meşgul şu an

neyse daha sonra goruşürüz kızlar kendınıze ıyı bakın kafamçokkarıştı

slm kızlar dedım ama kımsenın slm vereceği yok sanırım herkes kendıyle meşgul şu an

selam canım iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan

üzülme canımcım yoksa da bu ay doktora gidersin en azından kafanda soru işareti kalmaz..sanırım çıktın kendine iyi bak yine gel opuyorumnanaktan

gökçemmmm saçmalamaaa olurmu hiç ööle şeyy ben veriyorum selaaaammmm a.s. nasılsınnn???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…