selamlar cümletenn zemuszemus
herkes iyi mi maşallahhh
ben iyiyim şükür yorgunluk var düğünler yüzünden :))
sucum zambak buraya devamlı geliyo ben görüyorum sohbetede katılıyo kaçıp gittiği yok yani
evet biliyorum adını yazıp giden gelmöeyen çok insna var seni de anlıyorum
ama kabak zambak ın başına patlafı :)
herkes iyi mi maşallahhh
herkes iyi mi maşallahhh
yaa kızlar bişey sorucam arısütü ve poleni nerden temin edebilirim acaba.aktarlarda varmıdırbilmiyorumkismile
herkes iyi mi maşallahhh
Kızlar ben bişeyler atıştırıp geliyom cokacimcoook bu folik asit beni obez yapacak böyle giderse cokacimcoook yarım saatte bir acıkıyom yaaaaa cokacimcoook cokacimcoook
ben yapmıştım çook silik çıktı ama çıktı sonuçta. varsa silikte olsa çıkıyo.kızlar test yapsammı sizce
benimde öyleydi canım 4. ayımızda hamile kaldım. arı sütü polen bal karışımı kullandım bu ay ve enfeksiyon kapmıştım fitil kullanmıştım fitili kullanınca kanallar açılır demişti doktor zaten benim problemim oymuş demekki bu ay hamişim işte. inşallah bi aksilik çıkmaz. allahım sana şükürler olsun. isteyen herkese nasip etsin inşallah.kızıcaksınız belki ama daha bu 4. denememiz.senağlamasenağlamasenağlama
ben eczaneden aldım getirttim hatta. bayada kazıklandım sen aktardan al bence benim gibi iki katı para verme.yaa kızlar bişey sorucam arısütü ve poleni nerden temin edebilirim acaba.aktarlarda varmıdırbilmiyorumkismile
Kızlar ben bişeyler atıştırıp geliyom cokacimcoook bu folik asit beni obez yapacak böyle giderse cokacimcoook yarım saatte bir acıkıyom yaaaaa cokacimcoook cokacimcoook
slm hoşgeldin.zemuszemus
hoşgeldin aplacım :)
ee yaz geldi düğün sezonu açıldı kzıkardeşim adanaya gitti 2 düğün vardı peşpeşe
şimdi oran gelcek bu sefer görümcesinin düğünü var sonrada bizim akrabalar başlar oh
ama bu göbüşle kınada fln oynayamam yaa ona yanıyorum :)
selam canımcımopuyorumnanaktan
hayırdır ne düğünü kıs :)
hoşgeldin canımmm
SÜNNET CıCıM ÇOK GÜZELDı VALLA zemuszemus
SEN NASILSINolumunekankayizsmile
slm kızlar dedım ama kımsenın slm vereceği yok sanırım herkes kendıyle meşgul şu an
neyse daha sonra goruşürüz kızlar kendınıze ıyı bakın kafamçokkarıştı
slm kızlar dedım ama kımsenın slm vereceği yok sanırım herkes kendıyle meşgul şu an
neyse daha sonra goruşürüz kızlar kendınıze ıyı bakın kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?