Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlar dedım ama kımsenın slm vereceği yok sanırım herkes kendıyle meşgul şu an

neyse daha sonra goruşürüz kızlar kendınıze ıyı bakın kafamçokkarıştı

noldu fıstık mıllet sımdı yemek sonrası uyuşuklugu yasıyor...agırlık çöktü hakkettenmirmirmirmir

ya kızlar bişey diycem. folik asit demişsiniz ya. benim çok felaket midemi bulandırıyodu ben de içmiyorum artık 2 haftadır falan..

ay kızlar benim patlamamın sebebi eskiyide karıştırın birkaç oldu söylemem benide yazın benide yazın. ama nedense listede adımı göremedim. Allah aşkına bi listeye isim eklemek bu kadarmı zor neyse söyleyende kabahat.bide iki gün niye geleyim en azından regl oldumu olmadımı haber verecek kadarda ne yaptığımı bilen biriyim. kusura bakma ama çok zoruma gitti.yoklama yaşınıda hepimiz geçmiş vaziyetteyiz. takide isim yazdırıpta gelmeyene bende kızarım ama önce bi araştır kaç günlük üyeyim ben nerden baksan 1,5 yıldır üyeyim ve formlardada aktifim

ay yavaş oynasam oynıymde yavaş oynayamıyomıı illa kendımden gecıcem
damat halayı fln kaydirigubbakcemile3

evet kzıkardeşimde hamile sıkı sıkı tembıhleıdk dikkat et çok oynama diye :)

diyo telefonda ay ablaa 2 ay bitti yaa tam 8 hafta senınkı ne kadarlık oldu diyo
nolsun işte benımkıde 24 haftalık oldu diyorum şakkıdı vay bee ne kadar büyüüük diyo kaydirigubbakcemile3

sanırım 500 gr idi hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
evet ya 500 gr flndı hı hıms hatırladım şimdi çünkü ondna bikaç gün önce muayene de
460 gr idi ayrıntılıda 500 çıkınca ayy 40 gr mı almış demiştim :)
bende 22. haftamdaydım işte ama tombişmiş senınkı aman benımkı ne çok tombişş olsun ne çok zayıf olsun
sen sezeryan olcan farketmezde ben normal doğurmak istiyorum çok büyük olursa
normal doğurtmazlar :)

noldu fıstık mıllet sımdı yemek sonrası uyuşuklugu yasıyor...agırlık çöktü hakkettenmirmirmirmir

harbiden yaa yemek yedim şimdide elmamı yiyorum bööle aheste aheste :)
uyku bastırdı :) ayy 1 ay sonra doğum iznine çıkınca rahatalrım inşallah
temmuzun başı gibi

aa benim evime yakınmış yeri. fiyatları yazmıyoki ucuzmu değilmi sen nerden duydun?
ya kızlar bişey diycem. folik asit demişsiniz ya. benim çok felaket midemi bulandırıyodu ben de içmiyorum artık 2 haftadır falan..

aaaaa kızzz neden bıraktınn. benimde midemi çok bulandırıyo ama içiyorum. ayrıca folik plus midemi bulandırıyo. folbiol içiyodum o midemi bulandırmıyodu. istersen ondan iç.

listeye isim yazmak tabikide zor değil ama sen niye bu kadar alınıyosun ben de onu anlamadım!! ben seni araştırıp kaç yıllık üye olduğuna bakacağıma sen de bu topiğin geçmişine bir göz at sadece sana mı demişiz bunu yoksa her yeni aramıza katılan arkadaşamı!! önemli olan arkadaşlık,sohbet ve paylaşım liste tabiki de çok önemli değil!!ancak ben sana kötü niyetle demedim..sen baştan neden dalga geçer gibi konuşuyorsun herhalde yoklama yapmıyoruz listedeki amaç beraber heyecanı paylaşıp güzel haberler almak yoksa hergün isim sayıpta gelmeyeni cezalandırmıyoruz!!sen deseydinki ben zaten burdayım ve gitmeye de niyetim yok ben de hemen ok o zaman deyip yazacaktım kendin bu kadar uzattın!!!!!!!

nooldu be zambakcım:uhm: bu ne şiddet bu celalklava:

canım ben biliyorum gözlemledim seni de onun için yazmıştım zaten

herkes gelkiyo yazdırıp gidiyo şimdi su da haklı ama seni hatırlayamadı galiba
beni de ekleyin dediğini hep görüyorum ben....
dedim ya kabak sana patladı diye yoksa ne suyun ne de senın bu konuda bi suçu yok yani
belki alındınzı birbirinize o kadar :)

canım şuanda hiçbirşey yok belirti adına herşey normal şekilde ilerliyo...perşembe dr. kontrolum var hayırlısı...

Canımcım bak şu kadar söyliyim, ben evlendiğimden beri folik asit içiyorum, en başından itibaren çocuk düşündüğümüz için, ve bende öyle iştah yapıyo ki 10 ayda 8 kilo aldım inanır mısın bilmiyorumkismile 42 ile evlendim 50'ye çıktım, gerçi düğünde de aşırı zayıftım, böyle iyiyim, zaten 50'ye çıkmak istiyodum ama daha fazla almak istemiyorum tabi bilmiyorumkismile zaten geçen ayki dış gebelikten sonra stresten midir nedir hemen verdim 2 kiloyu, şu an 48'im yerimseniben 48-50 arası hamile kalıp 60'la da doğurmak istiyorum nasipse :lepi:

evet ya ben de ole cok tombik olsun istemiyom ama gidişat ole demiyo:CüvCüv: dr da bebek baya iri dedi...naniknanik evet normal dogumda cıkmaz kız ...ama belli de olmaz son uc ay alıyolarmıs zaten esas kıloyu...benım karnım devasal olcak herhalde...çatlaklar kaçınılmaz hatta ben kucuk kucuk farkedıyom esıme gosterıyom da onlar catlak degıl kat cızgısı dıyo...ama bence sonunce bellı olcak yanlarda hafıften var gıbı ya...hayırlısı...bu arada su FL yazıyo ultrason kagıdında...uyluk kemıgımı ne ..onu 7 ıle carpınca esas boyu cıkıyormus..kağan kocatepede okudum...ultrason tam boyu vermezmıs...hakkettende yazmıyo...aklında bulunsun ole hesaplayabılırsınzemuszemus

superisi :) folik plus kullanmıştım bende ilk bebegımde o d abenım mıdemı bulandırıyodu
kocaman ya yutarken insnaın öğüresi geliyo ama folbiol minicik bi hap yutuyosun gidiyo
bu hamılelıgımde doktor folbiol verdi kullandım bişede olmadı sonucta hepsi aynı
vitamin ama folik plus da + olarak demir ve kalsiyum takviyesi oalbiliyo

kızlarrr bişi sorcam sizeee. ben bugün gazi hastanseinden randevu aldım. ayşen hanımı çok methettiler bende ondan randevu aldım 23 hazirana verdiler. yani 1 ay sonra. bu arada doktora gitmem lazımmı yoksa randevumu bekliyimmi. yani bişey yapılması gerekiyomu bu dönemde. kan tahlilimi verdim perşembe çıkçak ultrasonda çekildi perşembe sonucu çıkçak sigorta hastanesinde bi doktora götürüp göstercem onları zaten ama başka bişey yapılmasına gerek varmı?

ama naapiym şeker mahvediyodu benibilmiyorumkismile sadece mide bulantısı da değil elim ayağım kesiliyodu.doktoruma söyledim tamam dedi. ilk üç ay folik asit organ gelişimi için çok önemliymiş. o yüzden üç ay dayandım. ama ben hergün 3 ceviz bi avuç da fındık yiyorum mutlaka. ordan da karşılamaya çalışıyorum. ama naapiym yaaaaa dayanamadım daha fazla :çok üzgünüm:

42miii... ohaoldumsmile
amma zayıfmışsınnn karasu...ya bu folik asit söylemesi ayıp ilk zamanlar benim karnımı taş gibi yaptı. ve biraz kabızlık yaptı..iştahımı açmak biyana kapattı..ama şimdi daha iyiym..o yönde etkisi pek yok..iştahımıda kullandıkça açar belkii...

gidenlerden duydum tabi gözlerimle duymadım ben de sokeden atlıcam arabaya gıtcem ...gezmek bıle yeter ya...bızım oraya bırbucuk saat ızmır...sen de gıt bak yakınsa...

harbiden yaa yemek yedim şimdide elmamı yiyorum bööle aheste aheste :)
uyku bastırdı :) ayy 1 ay sonra doğum iznine çıkınca rahatalrım inşallah
temmuzun başı gibi
ne guzel benım dogum oncesı yaza denk gelıyo aylulde saydırcam ınsallah
Ben geldİm yavrularrr..mÜdÜr İŞ verİnce kaÇtım bİraz aranızdann...

hoşgeldiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…