slm kızlar dedım ama kımsenın slm vereceği yok sanırım herkes kendıyle meşgul şu an
neyse daha sonra goruşürüz kızlar kendınıze ıyı bakın kafamçokkarıştı
HOŞBULDUMMMMM
AY SORMA OYNADIM AMA TABANLARI YERE SAĞLAM BASARAK.:))
EŞİM DEMİŞ Bİ ARA.. EYVAH BİŞİ OLCAK ÇOCUĞA OTURMADIK Kİ
E ELTİMİN OĞLUNUN SÜNNETİ OTURULURMU :))))
BİRDE YAĞMURLUYDU DÜĞÜN AÇIK HAVADAYDI.. PİST TENTELİYDİ OTURANLARA ŞEMSİYEDE AYARLAMIŞLAR AMA YERLER ISLAK TABİ. GENEDE GÜZELDİ
SÜLALE KALABALIK OLUNCA TABİ DÜĞÜN BOŞ OLUYO YAZIN.. KARDEŞİNDE HAMİLE DİMİ KIYAMAM kaydirigubbakcemile3
SÜNNET CİCİM ÇOK GÜZELDİ VALLA zemuszemus
SEN NASILSINolumunekankayizsmile
HOŞBULDUM CANIMMCIM NASILSIN FARKLI BİŞİLER VARMI HİSSEDİYOMUSUN
kızlar ben geldim...yemegımı yedım elma da yedim üstüne ooohyarasın oğluma epey de yarıyo gerçi 598 gr mıs oğlum maşşallah ....kaç kilo doğar acaba bu gidişle....ayşe senin ki kaç gr dı ayrıtılıya gıttıgınde...ben 21+6 dım....
meraba kızlaarrrr...
noldu fıstık mıllet sımdı yemek sonrası uyuşuklugu yasıyor...agırlık çöktü hakkettenmirmirmirmir
aa benim evime yakınmış yeri. fiyatları yazmıyoki ucuzmu değilmi sen nerden duydun?http://www.hellobaby.com.tr/markalar.html
kızlar yazın bu mağzaya gideceğim izmirde hello baby...çok uygunmuş fiyatları...alışverişimin büyük kısmını buraya ayırıyorum...yuppi nasıl heycanlanıyom içinde kendimi kaybetmek için
ya kızlar bişey diycem. folik asit demişsiniz ya. benim çok felaket midemi bulandırıyodu ben de içmiyorum artık 2 haftadır falan..
ay kızlar benim patlamamın sebebi eskiyide karıştırın birkaç oldu söylemem benide yazın benide yazın. ama nedense listede adımı göremedim. Allah aşkına bi listeye isim eklemek bu kadarmı zor neyse söyleyende kabahat.bide iki gün niye geleyim en azından regl oldumu olmadımı haber verecek kadarda ne yaptığımı bilen biriyim. kusura bakma ama çok zoruma gitti.yoklama yaşınıda hepimiz geçmiş vaziyetteyiz. takide isim yazdırıpta gelmeyene bende kızarım ama önce bi araştır kaç günlük üyeyim ben nerden baksan 1,5 yıldır üyeyim ve formlardada aktifim
ay kızlar benim patlamamın sebebi eskiyide karıştırın birkaç oldu söylemem benide yazın benide yazın. ama nedense listede adımı göremedim. Allah aşkına bi listeye isim eklemek bu kadarmı zor neyse söyleyende kabahat.bide iki gün niye geleyim en azından regl oldumu olmadımı haber verecek kadarda ne yaptığımı bilen biriyim. kusura bakma ama çok zoruma gitti.yoklama yaşınıda hepimiz geçmiş vaziyetteyiz. takide isim yazdırıpta gelmeyene bende kızarım ama önce bi araştır kaç günlük üyeyim ben nerden baksan 1,5 yıldır üyeyim ve formlardada aktifim
HOŞBULDUMMMMM
AY SORMA OYNADIM AMA TABANLARI YERE SAĞLAM BASARAK.:))
EŞİM DEMİŞ Bİ ARA.. EYVAH BİŞİ OLCAK ÇOCUĞA OTURMADIK Kİ
E ELTİMİN OĞLUNUN SÜNNETİ OTURULURMU :))))
BİRDE YAĞMURLUYDU DÜĞÜN AÇIK HAVADAYDI.. PİST TENTELİYDİ OTURANLARA ŞEMSİYEDE AYARLAMIŞLAR AMA YERLER ISLAK TABİ. GENEDE GÜZELDİ
SÜLALE KALABALIK OLUNCA TABİ DÜĞÜN BOŞ OLUYO YAZIN.. KARDEŞİNDE HAMİLE DİMİ KIYAMAM kaydirigubbakcemile3
SÜNNET CİCİM ÇOK GÜZELDİ VALLA zemuszemus
SEN NASILSINolumunekankayizsmile
HOŞBULDUM CANIMMCIM NASILSIN FARKLI BİŞİLER VARMI HİSSEDİYOMUSUN
karasucum slm folık asıt ı ben de kullanıorum folbıol yaklaşık 3 aydır ama bana hiçbir şey yapmadı alla alla gerçi bıraz kılo aldım evet ama iştahım var maşallah zemuszemus 1.68 boy 65 kılo oldum evlendiğimde 60 idim 10 ayda 5 kılo dıkkat edıorum şimdı şimdı bıraz .... çalışırken alıorum ben kışın. tatıle grsın şu okul kaapansın 3 kılo vermek ıstıom inş. aklinialirimsmile
ay yavaş oynasam oynıymde yavaş oynayamıyomıı illa kendımden gecıcem
damat halayı fln kaydirigubbakcemile3
evet kzıkardeşimde hamile sıkı sıkı tembıhleıdk dikkat et çok oynama diye :)
diyo telefonda ay ablaa 2 ay bitti yaa tam 8 hafta senınkı ne kadarlık oldu diyo
nolsun işte benımkıde 24 haftalık oldu diyorumşakkıdı vay bee ne kadar büyüüük diyo kaydirigubbakcemile3
sanırım 500 gr idi hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
evet ya 500 gr flndı hı hıms hatırladım şimdi çünkü ondna bikaç gün önce muayene de
460 gr idi ayrıntılıda 500 çıkınca ayy 40 gr mı almış demiştim :)
bende 22. haftamdaydım işte ama tombişmiş senınkı aman benımkı ne çok tombişş olsun ne çok zayıf olsun
sen sezeryan olcan farketmezde ben normal doğurmak istiyorum çok büyük olursa
normal doğurtmazlar :)
aa benim evime yakınmış yeri. fiyatları yazmıyoki ucuzmu değilmi sen nerden duydun?
aaaaa kızzz neden bıraktınn. benimde midemi çok bulandırıyo ama içiyorum. ayrıca folik plus midemi bulandırıyo. folbiol içiyodum o midemi bulandırmıyodu. istersen ondan iç.
Canımcım bak şu kadar söyliyim, ben evlendiğimden beri folik asit içiyorum, en başından itibaren çocuk düşündüğümüz için, ve bende öyle iştah yapıyo ki 10 ayda 8 kilo aldım inanır mısın bilmiyorumkismile 42 ile evlendim 50'ye çıktım, gerçi düğünde de aşırı zayıftım, böyle iyiyim, zaten 50'ye çıkmak istiyodum ama daha fazla almak istemiyorum tabi bilmiyorumkismile zaten geçen ayki dış gebelikten sonra stresten midir nedir hemen verdim 2 kiloyu, şu an 48'im yerimseniben 48-50 arası hamile kalıp 60'la da doğurmak istiyorum nasipse :lepi:
merhab ahoşgeldin canım..a.s.meraba kızlaarrrr...
Ben geldİm yavrularrr..mÜdÜr İŞ verİnce kaÇtım bİraz aranızdann...
gidenlerden duydum tabi gözlerimle duymadım ben de sokeden atlıcam arabaya gıtcem ...gezmek bıle yeter ya...bızım oraya bırbucuk saat ızmır...sen de gıt bak yakınsa...aa benim evime yakınmış yeri. fiyatları yazmıyoki ucuzmu değilmi sen nerden duydun?
aaaaa kızzz neden bıraktınn. benimde midemi çok bulandırıyo ama içiyorum. ayrıca folik plus midemi bulandırıyo. folbiol içiyodum o midemi bulandırmıyodu. istersen ondan iç.
ne guzel benım dogum oncesı yaza denk gelıyo aylulde saydırcam ınsallahharbiden yaa yemek yedim şimdide elmamı yiyorum bööle aheste aheste :)
uyku bastırdı :) ayy 1 ay sonra doğum iznine çıkınca rahatalrım inşallah
temmuzun başı gibi
Ben geldİm yavrularrr..mÜdÜr İŞ verİnce kaÇtım bİraz aranızdann...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?