superisi :) folik plus kullanmıştım bende ilk bebegımde o d abenım mıdemı bulandırıyodu
kocaman ya yutarken insnaın öğüresi geliyo ama folbiol minicik bi hap yutuyosun gidiyo
bu hamılelıgımde doktor folbiol verdi kullandım bişede olmadı sonucta hepsi aynı
vitamin ama folik plus da + olarak demir ve kalsiyum takviyesi oalbiliyo
evet ya ben de ole cok tombik olsun istemiyom ama gidişat ole demiyo:CüvCüv: dr da bebek baya iri dedi...naniknanik evet normal dogumda cıkmaz kız ...ama belli de olmaz son uc ay alıyolarmıs zaten esas kıloyu...benım karnım devasal olcak herhalde...çatlaklar kaçınılmaz hatta ben kucuk kucuk farkedıyom esıme gosterıyom da onlar catlak degıl kat cızgısı dıyo...ama bence sonunce bellı olcak yanlarda hafıften var gıbı ya...hayırlısı...bu arada su FL yazıyo ultrason kagıdında...uyluk kemıgımı ne ..onu 7 ıle carpınca esas boyu cıkıyormus..kağan kocatepede okudum...ultrason tam boyu vermezmıs...hakkettende yazmıyo...aklında bulunsun ole hesaplayabılırsınzemuszemus
merhab ahoşgeldin canım..a.s.
hoşbulduk canııımmopuyorumnanaktan
superisi :) folik plus kullanmıştım bende ilk bebegımde o d abenım mıdemı bulandırıyodu
kocaman ya yutarken insnaın öğüresi geliyo ama folbiol minicik bi hap yutuyosun gidiyo
bu hamılelıgımde doktor folbiol verdi kullandım bişede olmadı sonucta hepsi aynı
vitamin ama folik plus da + olarak demir ve kalsiyum takviyesi oalbiliyo
aa kağan kocatepenın sitesını okuyorum ama rastlamadım öyle bi bilgiye du tekrar bakım ben :)
evet benımkı almaya başladı hissediyorum göbeğim bu hafta baya baya büyüdü
çatlak hala göremıyorum ama son haftalarda olucak biliyorum bilmiyorumkismile
ayaklarım şişiyo ve çok ağrıyo su an en büyük şikayetım o
ayy tinker kız dur sana bişi sorıym çok çok afedersin hani bu toto çatalı var ya onun başladıgı yer
orda hafif minik bi şişlik olmuş 2 gündür feci halde kaşınıyo bugun aklıma geldi ya
bu hemoroid olmasın hamılleıkın son dönemlerinde çıkıyormuş kabızlık sıkıtnısı
çekenlerde oluyomuş fln e ben kabızlık cekıom son trimester de girdim artık
çok korkuyom yaa hemoroid midir acaba BİLEN VARSA CEVAPLARSA SEVINIRIM KIZLAAR
kızlarrr bişi sorcam sizeee. ben bugün gazi hastanseinden randevu aldım. ayşen hanımı çok methettiler bende ondan randevu aldım 23 hazirana verdiler. yani 1 ay sonra. bu arada doktora gitmem lazımmı yoksa randevumu bekliyimmi. yani bişey yapılması gerekiyomu bu dönemde. kan tahlilimi verdim perşembe çıkçak ultrasonda çekildi perşembe sonucu çıkçak sigorta hastanesinde bi doktora götürüp göstercem onları zaten ama başka bişey yapılmasına gerek varmı?
yaa ne bilim bana folic plus kullan dedi kim dedi kızlaaaarrr. valla bende doktora gidince dedim bana folic plus yaz yazdıda ama hiçbi eczanede bulamadım. en son bi tanıdığın eczanesinden aldırdım kim demiş eczacı beni söylemişler hmmm iyi vermiyorum herkese demiş. eczacılar vermiyo yaaa olsada çok gıcık oldum zaten. reçetesiz aldım . gelecek ayda bulruuz dedi çocuk ama dur bakalım. bulamazsa folbiola devam zemuszemus
Canımcım bak şu kadar söyliyim, ben evlendiğimden beri folik asit içiyorum, en başından itibaren çocuk düşündüğümüz için, ve bende öyle iştah yapıyo ki 10 ayda 8 kilo aldım inanır mısın bilmiyorumkismile 42 ile evlendim 50'ye çıktım, gerçi düğünde de aşırı zayıftım, böyle iyiyim, zaten 50'ye çıkmak istiyodum ama daha fazla almak istemiyorum tabi bilmiyorumkismile zaten geçen ayki dış gebelikten sonra stresten midir nedir hemen verdim 2 kiloyu, şu an 48'im yerimseniben 48-50 arası hamile kalıp 60'la da doğurmak istiyorum nasipse :lepi:
gidenlerden duydum tabi gözlerimle duymadım ben de sokeden atlıcam arabaya gıtcem ...gezmek bıle yeter ya...bızım oraya bırbucuk saat ızmır...sen de gıt bak yakınsa...
ne guzel benım dogum oncesı yaza denk gelıyo aylulde saydırcam ınsallah
hoşgeldiiiiin
evet yaa.kocaman ve çok acayip bi kokusu var...mide bulandırıcı..ama içiyorum mecburr..vitaminsiz kalıyorum zati..bide hamiş kalırsm.... sempatiksalakcinni
ayy tinker kız dur sana bişi sorıym çok çok afedersin hani bu toto çatalı var ya onun başladıgı yer
orda hafif minik bi şişlik olmuş 2 gündür feci halde kaşınıyo bugun aklıma geldi ya
ben de zaten ole kucuk bı baloncuk vardı...ben pek onemsemedım...uzun zamandırda bakmadım oraya bı baksam acaba ne durumda..olabılır canım kabızlıktan cıkıyo zaten...kıçımız başımız heryerımız bi yerimize benzedi beeeee.....bu arada 25.haftada mı ne yazıyoduaa kağan kocatepenın sitesını okuyorum ama rastlamadım öyle bi bilgiye du tekrar bakım ben :)
evet benımkı almaya başladı hissediyorum göbeğim bu hafta baya baya büyüdü
çatlak hala göremıyorum ama son haftalarda olucak biliyorum bilmiyorumkismile
ayaklarım şişiyo ve çok ağrıyo su an en büyük şikayetım o
yaa ne bilim bana folic plus kullan dedi kim dedi kızlaaaarrr. valla bende doktora gidince dedim bana folic plus yaz yazdıda ama hiçbi eczanede bulamadım. en son bi tanıdığın eczanesinden aldırdım kim demiş eczacı beni söylemişler hmmm iyi vermiyorum herkese demiş. eczacılar vermiyo yaaa olsada çok gıcık oldum zaten. reçetesiz aldım . gelecek ayda bulruuz dedi çocuk ama dur bakalım. bulamazsa folbiola devam zemuszemus
canım hemoroid değilde kıl dönmesi olmasın sakın...
şimdi idrar tesi yaptım ama tek çizgi çıktı çızkar.36.gün bugün
Tatlım bu toto çatalının başladığı yer dediğin yer, üstte başladığı yer mi, yoksa makat çevresi mi, anlamadım ben :uhm: hemoroid tam makat çevresinde olur, orda şişlik yapar, benim anladığım kadarıyla seninki orda değil bilmiyorumkismile internetten araştır hemoroidi, bak resimlerine, orda anlarsın tam olarak yerini yerimseniben
ben de zaten ole kucuk bı baloncuk vardı...ben pek onemsemedım...uzun zamandırda bakmadım oraya bı baksam acaba ne durumda..olabılır canım kabızlıktan cıkıyo zaten...kıçımız başımız heryerımız bi yerimize benzedi beeeee.....bu arada 25.haftada mı ne yazıyodu
karasucum araştırdım netten de bişi anlamadım resımlerden bi soriym dedim
makat cevresınde değil yukarda sırt tarafında belkide alerjik bişeydir
olabilri mi acaba bilmiyorumkismile ay yok ben bi doktora soriym akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?