Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet yaa.kocaman ve çok acayip bi kokusu var...mide bulandırıcı..ama içiyorum mecburr..vitaminsiz kalıyorum zati..bide hamiş kalırsm.... sempatiksalakcinni

aa kağan kocatepenın sitesını okuyorum ama rastlamadım öyle bi bilgiye du tekrar bakım ben :)
evet benımkı almaya başladı hissediyorum göbeğim bu hafta baya baya büyüdü
çatlak hala göremıyorum ama son haftalarda olucak biliyorum bilmiyorumkismile
ayaklarım şişiyo ve çok ağrıyo su an en büyük şikayetım o

ayy tinker kız dur sana bişi sorıym çok çok afedersin hani bu toto çatalı var ya onun başladıgı yer
orda hafif minik bi şişlik olmuş 2 gündür feci halde kaşınıyo bugun aklıma geldi ya
bu hemoroid olmasın hamılleıkın son dönemlerinde çıkıyormuş kabızlık sıkıtnısı
çekenlerde oluyomuş fln e ben kabızlık cekıom son trimester de girdim artık
çok korkuyom yaa hemoroid midir acaba BİLEN VARSA CEVAPLARSA SEVINIRIM KIZLAAR

yaa ne bilim bana folic plus kullan dedi kim dedi kızlaaaarrr. valla bende doktora gidince dedim bana folic plus yaz yazdıda ama hiçbi eczanede bulamadım. en son bi tanıdığın eczanesinden aldırdım kim demiş eczacı beni söylemişler hmmm iyi vermiyorum herkese demiş. eczacılar vermiyo yaaa olsada çok gıcık oldum zaten. reçetesiz aldım . gelecek ayda bulruuz dedi çocuk ama dur bakalım. bulamazsa folbiola devam zemuszemus

canım hemoroid değilde kıl dönmesi olmasın sakın...

kalp atışlarını duymanbız lazım bu arada duydunuzmu ...ya da ekranda gordunuz mu...

niye herkese vermiyomuşş..sebepp???

anaaaaaaammmmmm ben de 42 ile evlendimboshayallersmile hamile kaldığımda 48 kiloydum şu an 51 kiloyum. ama folik asidi 3 ay kullandım

benım ya eylülün başı ilk 10 günü olck doğum yada
söylentiler doğru çıkarsa ağustosun 25-30 gibi inşallahh
kızlar 10 gun erken doğarmış

evet yaa.kocaman ve çok acayip bi kokusu var...mide bulandırıcı..ama içiyorum mecburr..vitaminsiz kalıyorum zati..bide hamiş kalırsm.... sempatiksalakcinni

bu sefer folbiol içtim ben ufacık mıde fln buandırmıo :)

Tatlım bu toto çatalının başladığı yer dediğin yer, üstte başladığı yer mi, yoksa makat çevresi mi, anlamadım ben :uhm: hemoroid tam makat çevresinde olur, orda şişlik yapar, benim anladığım kadarıyla seninki orda değil bilmiyorumkismile internetten araştır hemoroidi, bak resimlerine, orda anlarsın tam olarak yerini yerimseniben

ben de zaten ole kucuk bı baloncuk vardı...ben pek onemsemedım...uzun zamandırda bakmadım oraya bı baksam acaba ne durumda..olabılır canım kabızlıktan cıkıyo zaten...kıçımız başımız heryerımız bi yerimize benzedi beeeee.....bu arada 25.haftada mı ne yazıyodu

beeeeeeeeeeeeeeeeenopuyorumnanaktan aslında içerik olarak aynı aysenın dedıgı gıbı ama bunu turkıyede herkesıme aldıramıyo drlar...pahallı oldugu ıcın mesela koyluler asla ılac almıyo hamılelıklerınde...bır de ıthal bı ılaç...o nedenle dr lar hem ekonomık olanı folıbolu yazıyolar benım eskı dr um ole demıstı...bu ıctıgınde calsıyum takvıyesı d vıtamını takvıyesı var...ben acıkcası bıraz bu konularda takıntılıyım...ıthal urunu tercıh ettım...belkı de dıgerıyle aynıdır ...bılemem ama nedense cevremdekı hamılelerın bır coguda bunu tercıh edıyodu..o nedenlşe ben de sana tavsıye ettım...mesela balık yağı tabletı kullanıyom onu da ıthal olanını tercıh ettım..:1hug: kısısel tercıh meselesı cıcım...zorlanıyorsan haplarda ben yatmadan once 3 taneyı bırden alıyodum...farketmıyo zaten

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

anggelll....................19 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yaren0144.................23 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZıRAN
zambak2009...............2 HAZıRAN
oba_cigdem...............3 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22).................8 HAZıRAN
elson.........................24 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

canım folik plusla folik asit arasındaki fark şu folik plusda ayrıca
vitamınde bulunuyo benım ılk gebelıgımde folik plus kullanmamın sebebi kalsiyum eksikliği vardı
doktor içinde kalsiyumda olan folik plus yazıcanı söylemsıtı o yani başka bişeyi yok
ben bu gebelıgımde folbiol kullandım bebegımde sağlıklı bi sorunda yok çok şükür
kızkardeşim 8 haftalık hamile o da folbiol kullanıyo :)

canım hemoroid değilde kıl dönmesi olmasın sakın...

kıl dönmesinde sert bişey çıkmıyomu ya ayrıca hiç kıl yokki orda yani dönmüş olsun
bilmiyorumkismile hemoroidden şüphelendım nedense inşallah ddiildir
hayır doktora sorcamda aç bakım derse napicam utanırım bilmiyorumkismile

şimdi idrar tesi yaptım ama tek çizgi çıktı çızkar.36.gün bugün

yaaaa ( olsun canım. üzme kendini hem biraz daha bekle bakalım. seni umutlandırmak istemem ama ben 3 gün geçti sabırsızlanıp hemen yaptım bişey çıkmadı. iki gün sonra bi daha yaptım o zaman silik çıkmıştı. ama ondan önceleri testi yaptıktan bi müddet sonra geliyodu benim kırmızılar. bekle bakalım biraz daha...

Hımmm :uhm: e bu kadar gecikmeye rağmen tek çizgiyse hamiş olmadığın da kesin gibi bişey sanırım bilmiyorumkismile üzülme ama adet gelmediği sürece yine bi umut olabilir :Saruboceq: gelirse de hayırlısı böyleymiş deriz, önümüze bakarız dimi olumunekankayizsmile

hayırlısı olsun canım da nedne adet olmadın o zaman bilmiyorumkismile

karasucum araştırdım netten de bişi anlamadım resımlerden bi soriym dedim
makat cevresınde değil yukarda sırt tarafında belkide alerjik bişeydir
olabilri mi acaba bilmiyorumkismile ay yok ben bi doktora soriym akşam

harbiden yaa tamam anne olmak zor da bu kadar mı zor olur canım :)

alerjiktir belkide kasındıgına göre iş yerındede kaşınamıyom var ya nası diken sütünde oturur gibi :) oturuyom :)

bende lekelenmeler başladıı..inşallah geliyor kırmızılarrr...
ay kırmızılar geliyo diyo üzülüyo bazılarınız ama gününde geliyosa bi taraftandada sevinmek lazım
çünkü kırmızıların gelmemesi bir sürü soru işareti demekkk... boshayallersmile

Yukarda sırt tarafındaysa hemoroidle alakası yoktur onun korkma yerimseniben toton büyüyo ya şimdi, belki terlemekten mikrop kapmıştır, enfeksiyon olmuştur, sen yine de doktoruna söyle, bebeğine zarar vermicek bi ilaç falan verir belki, bi de temiz tutmaya bak, sık sık sabunlu suyla yıka, yıkayamasan da küçük bi bezi sabunlu suyla ıslatıp sil sık sık yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…