canım folik plusla folik asit arasındaki fark şu folik plusda ayrıca
vitamınde bulunuyo benım ılk gebelıgımde folik plus kullanmamın sebebi kalsiyum eksikliği vardı
doktor içinde kalsiyumda olan folik plus yazıcanı söylemsıtı o yani başka bişeyi yok
ben bu gebelıgımde folbiol kullandım bebegımde sağlıklı bi sorunda yok çok şükür
kızkardeşim 8 haftalık hamile o da folbiol kullanıyo :)
kıl dönmesinde sert bişey çıkmıyomu ya ayrıca hiç kıl yokki orda yani dönmüş olsun
bilmiyorumkismile hemoroidden şüphelendım nedense inşallah ddiildir
hayır doktora sorcamda aç bakım derse napicam utanırım bilmiyorumkismile
bende lekelenmeler başladıı..inşallah geliyor kırmızılarrr...
ay kırmızılar geliyo diyo üzülüyo bazılarınız ama gününde geliyosa bi taraftandada sevinmek lazım
çünkü kırmızıların gelmemesi bir sürü soru işareti demekkk... boshayallersmile
şimdi idrar tesi yaptım ama tek çizgi çıktı çızkar.36.gün bugün
Hımmm :uhm: e bu kadar gecikmeye rağmen tek çizgiyse hamiş olmadığın da kesin gibi bişey sanırım bilmiyorumkismile üzülme ama adet gelmediği sürece yine bi umut olabilir :Saruboceq: gelirse de hayırlısı böyleymiş deriz, önümüze bakarız dimi olumunekankayizsmile
şimdi idrar tesi yaptım ama tek çizgi çıktı çızkar.36.gün bugün
Çok doğru söylüyosun hayatım olumunekankayizsmile, hayırlısı artık :Saruboceq:
evet ben biraz alındım galiba birkaç kez olunca kusura bakma listede önemli diil saten regl olacağımı biliyorum benlisteye isim yazmak tabikide zor değil ama sen niye bu kadar alınıyosun ben de onu anlamadım!! ben seni araştırıp kaç yıllık üye olduğuna bakacağıma sen de bu topiğin geçmişine bir göz at sadece sana mı demişiz bunu yoksa her yeni aramıza katılan arkadaşamı!! önemli olan arkadaşlık,sohbet ve paylaşım liste tabiki de çok önemli değil!!ancak ben sana kötü niyetle demedim..sen baştan neden dalga geçer gibi konuşuyorsun herhalde yoklama yapmıyoruz listedeki amaç beraber heyecanı paylaşıp güzel haberler almak yoksa hergün isim sayıpta gelmeyeni cezalandırmıyoruz!!sen deseydinki ben zaten burdayım ve gitmeye de niyetim yok ben de hemen ok o zaman deyip yazacaktım kendin bu kadar uzattın!!!!!!!
hiç sorma canım biraz stresliyim iş yoğunluğu bide isteksizlik varnooldu be zambakcım:uhm: bu ne şiddet bu celalklava:
canım ben biliyorum gözlemledim seni de onun için yazmıştım zaten
herkes gelkiyo yazdırıp gidiyo şimdi su da haklı ama seni hatırlayamadı galiba
beni de ekleyin dediğini hep görüyorum ben....
dedim ya kabak sana patladı diye yoksa ne suyun ne de senın bu konuda bi suçu yok yani
belki alındınzı birbirinize o kadar :)
Yukarda sırt tarafındaysa hemoroidle alakası yoktur onun korkma yerimseniben toton büyüyo ya şimdi, belki terlemekten mikrop kapmıştır, enfeksiyon olmuştur, sen yine de doktoruna söyle, bebeğine zarar vermicek bi ilaç falan verir belki, bi de temiz tutmaya bak, sık sık sabunlu suyla yıka, yıkayamasan da küçük bi bezi sabunlu suyla ıslatıp sil sık sık yerimseniben
gerci bende hiç yaşamadım ne kıl dönmesi nede hemoroid allah yaşatmasında..belkim başka birşeydir canım ya sen sor dr.
kızlar nasılsınız?????? anca gelebildim vallaa... üfff bütün ewin işi beni bekliyoo, hamişliğin bu yönü güzeldi vallahaa... ' kocişşş bunuda sen yapsan :)) '
kıslarr ya bişiy sorcam benim kukuda kaşıntı başladı ilaç sürsem birşey olmaz demi...
kızlar nasılsınız?????? anca gelebildim vallaa... üfff bütün ewin işi beni bekliyoo, hamişliğin bu yönü güzeldi vallahaa... ' kocişşş bunuda sen yapsan :)) '
evet ben biraz alındım galiba birkaç kez olunca kusura bakma listede önemli diil saten regl olacağımı biliyorum ben
canım içeriğini okumadan hiçbirsey kullanma hatta dr vermeden kullanma derim
karasu inanırmısın günaşırı duş alıyorum bi de nasıl sıcak su bunaltıyo böle
soğuğa yakın ılık suyla duş alıyorum gözeneklerim açılıyo sanki ferahlıyorum ayaklarım bacaklarım yanıyo resmen
şişiyo zaten hep ellerim ayaklarım 3 gündür alyansımı takamıyorum sıkıyo
ay neyse ki az kaldı gecicek hepsi inşallah kızımı kucaklayınca hepsini unutucam :)
amin ay Allah korusun
muhtemelen sıcaklardan fln alerji olmuştur veya yediğim bişeyden
hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan..aman şu ev işleri hiç bitmiyor.:umursamaz:.
evet ben biraz alındım galiba birkaç kez olunca kusura bakma listede önemli diil saten regl olacağımı biliyorum ben
hiç sorma canım biraz stresliyim iş yoğunluğu bide isteksizlik var
teşekkür ederim canım hep beraber inşallah uzun zaman sohbet ederiz. aslında olumluyumdur ve hepinizi tek tek tanımak istiyorum. böle tepkileri çok nadir veririm.insan her günü bir olmuyor demmekki öptüm canım
Ayşe mantar olmasın ....
hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan..aman şu ev işleri hiç bitmiyor.:umursamaz:.
hiç totomu kaldırasım yok vallaha...izmirde havalarda bi tuhaf!!! hep uyumak istiyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?