Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gerci bende hiç yaşamadım ne kıl dönmesi nede hemoroid allah yaşatmasında..belkim başka birşeydir canım ya sen sor dr.

Çok doğru söylüyosun hayatım olumunekankayizsmile, hayırlısı artık :Saruboceq:

şimdi idrar tesi yaptım ama tek çizgi çıktı çızkar.36.gün bugün

ama şekercim sen zaten ortalama 35-36 günde bi adet oluyodun sanırım. e böyle olunca da umutlar tükenmiş değil beklemende fayda var. karasunun da dediği gibi gelirse de hayırlısı artık. üzülme sakın....

Çok doğru söylüyosun hayatım olumunekankayizsmile, hayırlısı artık :Saruboceq:

karasu ben şimdi serophene bulamazsam kloemenmi alayımmm...ikisi aynımı..bide nezaman içiyodun senn..yatarkenmi..aç karnınamı tok karnınamı..5.gün başladın dimi.??
ay karasu ya sen benim dr.um olacann.yada senin dr.unla aramızda köprü olacann..bi iiyi dr.bulamadımm... :gitme: :gitme:

Son düzenleme:
evet ben biraz alındım galiba birkaç kez olunca kusura bakma listede önemli diil saten regl olacağımı biliyorum ben
nooldu be zambakcım:uhm: bu ne şiddet bu celalklava:
hiç sorma canım biraz stresliyim iş yoğunluğu bide isteksizlik var

teşekkür ederim canım hep beraber inşallah uzun zaman sohbet ederiz. aslında olumluyumdur ve hepinizi tek tek tanımak istiyorum. böle tepkileri çok nadir veririm.insan her günü bir olmuyor demmekki öptüm canım

kızlar nasılsınız?????? anca gelebildim vallaa... üfff bütün ewin işi beni bekliyoo, hamişliğin bu yönü güzeldi vallahaa... ' kocişşş bunuda sen yapsan :)) '

karasu inanırmısın günaşırı duş alıyorum bi de nasıl sıcak su bunaltıyo böle
soğuğa yakın ılık suyla duş alıyorum gözeneklerim açılıyo sanki ferahlıyorum ayaklarım bacaklarım yanıyo resmen
şişiyo zaten hep ellerim ayaklarım 3 gündür alyansımı takamıyorum sıkıyo
ay neyse ki az kaldı gecicek hepsi inşallah kızımı kucaklayınca hepsini unutucam :)

gerci bende hiç yaşamadım ne kıl dönmesi nede hemoroid allah yaşatmasında..belkim başka birşeydir canım ya sen sor dr.

amin ay Allah korusun

muhtemelen sıcaklardan fln alerji olmuştur veya yediğim bişeyden

evet ben biraz alındım galiba birkaç kez olunca kusura bakma listede önemli diil saten regl olacağımı biliyorum ben

önemli değil bazen olabiliyor yanlış anlaşılmalar..ben zaten adını ekledim listeye inşallah senden de güzel haberler alırız:CüvCüv:

kızlar sakın haa... mantar tarzı bişiii varsa sabun yayarrr, ne olduğunu öğrenmeden sabunlanmayın çok... en iyi çözüm su.... hatta bana bi çözelti vermişti suyla karışık dezenfektan ama doğumdan sonra... size oda olmaz sanırım...

inşallah canım insanın tabii anı anını tutmayabiliyo yanlış anladınız birbirinizi o kadar

konuşuruz inşallah uzun uzun zamanlar :)

hadi öpüşün barışın bakimm olumunekankayizsmile bu topike küslük girmiyo
küsmüyoruz cadılıgımız üzerimizdeyse (ki her kadında oldugu gibi ) direk oklavayla dalıyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayşe mantar olmasın ....

mantar gibi diil kız mantarın nasıl oldugunu bılıyorum bu düz bi şişlik sinek ısırmış gibi
bide kaşınıyo neyse doktor civanım söler bana sempatiksalakcinni

hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan..aman şu ev işleri hiç bitmiyor.:umursamaz:.

harbiden yaa hiç bitmiyo hep iş iş iş eşim bana sen işkoliksin
evde yapılcak iş yok ama sen bulup çıkartıyosun diyo bana :bbo: :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…