kızlar sakın haa... mantar tarzı bişiii varsa sabun yayarrr, ne olduğunu öğrenmeden sabunlanmayın çok... en iyi çözüm su.... hatta bana bi çözelti vermişti suyla karışık dezenfektan ama doğumdan sonra... size oda olmaz sanırım...
hiç totomu kaldırasım yok vallaha...izmirde havalarda bi tuhaf!!! hep uyumak istiyorum ben...
inşallah canım insanın tabii anı anını tutmayabiliyo yanlış anladınız birbirinizi o kadar
konuşuruz inşallah uzun uzun zamanlar :)
hadi öpüşün barışın bakimm olumunekankayizsmile bu topike küslük girmiyo
küsmüyoruz cadılıgımız üzerimizdeyse (ki her kadında oldugu gibi ) direk oklavayla dalıyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
mantar gibi diil kız mantarın nasıl oldugunu bılıyorum bu düz bi şişlik sinek ısırmış gibi
bide kaşınıyo neyse doktor civanım söler bana sempatiksalakcinni
harbiden yaa hiç bitmiyo hep iş iş iş eşim bana sen işkoliksin
evde yapılcak iş yok ama sen bulup çıkartıyosun diyo bana :bbo: :1ninca:
inşallah canım insanın tabii anı anını tutmayabiliyo yanlış anladınız birbirinizi o kadar
küsmüyoruz cadılıgımız üzerimizdeyse (ki her kadında oldugu gibi ) direk oklavayla dalıyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayse su hastane setlerınden alcanmı hanı ıcınde herseyı olan...ya gecende sordum 70 mılyon dıyo cok pahallı geldı ama ıcınde penye battanıyesı bıle var...ama benımkının zaten battanıyesı falan herseyı tam...gerek gormedım ama cok da guzel dımı sen naptın
yaa şöyle oldu minik bi kese gördü 5.7 mm dedi kadın. başkada bişey demedi. şu kadarlık bööle şööle hiç yani. sudan çıkmış balık gibiyim hiçbişey bilmiyorum ben.kalp atışlarını duymanbız lazım bu arada duydunuzmu ...ya da ekranda gordunuz mu...
niye herkese vermiyomuşş..sebepp???
evet banada mantıklı geldiği için folic plus aldım buldum zorlada olsa ama içim nedense daha rahat bunu içtiğim için. bende kılım biraz bu konularda. şimdilik bulduğum kadar iççem. öğünlerden sonra almak gerekmiyomu yaniiii. bilmiyodum bunu.beeeeeeeeeeeeeeeeenopuyorumnanaktan aslında içerik olarak aynı aysenın dedıgı gıbı ama bunu turkıyede herkesıme aldıramıyo drlar...pahallı oldugu ıcın mesela koyluler asla ılac almıyo hamılelıklerınde...bır de ıthal bı ılaç...o nedenle dr lar hem ekonomık olanı folıbolu yazıyolar benım eskı dr um ole demıstı...bu ıctıgınde calsıyum takvıyesı d vıtamını takvıyesı var...ben acıkcası bıraz bu konularda takıntılıyım...ıthal urunu tercıh ettım...belkı de dıgerıyle aynıdır ...bılemem ama nedense cevremdekı hamılelerın bır coguda bunu tercıh edıyodu..o nedenlşe ben de sana tavsıye ettım...mesela balık yağı tabletı kullanıyom onu da ıthal olanını tercıh ettım..:1hug: kısısel tercıh meselesı cıcım...zorlanıyorsan haplarda ben yatmadan once 3 taneyı bırden alıyodum...farketmıyo zaten
hiç totomu kaldırasım yok vallaha...izmirde havalarda bi tuhaf!!! hep uyumak istiyorum ben...
teşekkürler canım işallah olumunekankayizsmile:içelim:önemli değil bazen olabiliyor yanlış anlaşılmalar..ben zaten adını ekledim listeye inşallah senden de güzel haberler alırız:CüvCüv:
barıştık barıştık opuyorumnanaktan
yaa şöyle oldu minik bi kese gördü 5.7 mm dedi kadın. başkada bişey demedi. şu kadarlık bööle şööle hiç yani. sudan çıkmış balık gibiyim hiçbişey bilmiyorum ben.
evet banada mantıklı geldiği için folic plus aldım buldum zorlada olsa ama içim nedense daha rahat bunu içtiğim için. bende kılım biraz bu konularda. şimdilik bulduğum kadar iççem. öğünlerden sonra almak gerekmiyomu yaniiii. bilmiyodum bunu.
evet yaa izmirin bu havası beni öldürcekkkkkk akannehir zaten midem allak bullak bide bi güneş çıkıyo yakıyo bi yağmur yağıyo totomuz donuyo annamadım gitti
ayse su hastane setlerınden alcanmı hanı ıcınde herseyı olan...ya gecende sordum 70 mılyon dıyo cok pahallı geldı ama ıcınde penye battanıyesı bıle var...ama benımkının zaten battanıyesı falan herseyı tam...gerek gormedım ama cok da guzel dımı sen naptın
merhaba öncelikle Allah hepinizi sağlıkla hayırlısıyla anne yapsn inşallah
direk konya girmek istiyorum bence hastane çıkış seti almalısın çok kullanışlı oluyor özellikle o battaniyesi hihoyyyt
mantar diil yaa :) bi şişlik kızarıklık gibi kaşınıyo sadece belkide alerji fln oldum :)
ay olesi benim yüzümde çıkar arada alerjik canım birsey olmaz...sadece kasınır benımde bazen allıklar yapabılıyo yanacıklarımda sınek ısırmıs gıbı kırmızı...bepanten varsa azcık sur cevresıne...bana en ıyı gelen ılaç o hatta ben nemlendırı olarak kullanıyom bazen...
kaydirigubbakcemile3 yok canım ya bi an yanlış anlaşılma oldu bitti ben de ekledim zaten listeye:)
bence, hiç gerek yok biliyo musun? o kadar çok çeşit var ki... kendinde gerekli olanlardan bi takım yapabilirsin... renk model çok klasik o takımlar çünkü...
teşekkürler canım işallah olumunekankayizsmile:içelim:
barıştık barıştık opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?