Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

mantar diil yaa :) bi şişlik kızarıklık gibi kaşınıyo sadece belkide alerji fln oldum :)

hiç totomu kaldırasım yok vallaha...izmirde havalarda bi tuhaf!!! hep uyumak istiyorum ben...

sorma valla ben de aynı durumdayım. ev de nasıl dağınık anlatamam. sadece yatak odasını temizleyebildim yerleştirmedim bile. noolcak bizim halimiz bilmemkaydirigubbakcemile3

ay olesi benim yüzümde çıkar arada alerjik canım birsey olmaz...sadece kasınır benımde bazen allıklar yapabılıyo yanacıklarımda sınek ısırmıs gıbı kırmızı...bepanten varsa azcık sur cevresıne...bana en ıyı gelen ılaç o hatta ben nemlendırı olarak kullanıyom bazen...

ayse su hastane setlerınden alcanmı hanı ıcınde herseyı olan...ya gecende sordum 70 mılyon dıyo cok pahallı geldı ama ıcınde penye battanıyesı bıle var...ama benımkının zaten battanıyesı falan herseyı tam...gerek gormedım ama cok da guzel dımı sen naptın

kaydirigubbakcemile3 yok canım ya bi an yanlış anlaşılma oldu bitti ben de ekledim zaten listeye:)

merhaba öncelikle Allah hepinizi sağlıkla hayırlısıyla anne yapsn inşallah
direk konya girmek istiyorum bence hastane çıkış seti almalısın çok kullanışlı oluyor özellikle o battaniyesi hihoyyyt

kalp atışlarını duymanbız lazım bu arada duydunuzmu ...ya da ekranda gordunuz mu...
yaa şöyle oldu minik bi kese gördü 5.7 mm dedi kadın. başkada bişey demedi. şu kadarlık bööle şööle hiç yani. sudan çıkmış balık gibiyim hiçbişey bilmiyorum ben.
niye herkese vermiyomuşş..sebepp???

evet banada mantıklı geldiği için folic plus aldım buldum zorlada olsa ama içim nedense daha rahat bunu içtiğim için. bende kılım biraz bu konularda. şimdilik bulduğum kadar iççem. öğünlerden sonra almak gerekmiyomu yaniiii. bilmiyodum bunu.
hiç totomu kaldırasım yok vallaha...izmirde havalarda bi tuhaf!!! hep uyumak istiyorum ben...

evet yaa izmirin bu havası beni öldürcekkkkkk akannehir zaten midem allak bullak bide bi güneş çıkıyo yakıyo bi yağmur yağıyo totomuz donuyo annamadım gitti

önemli değil bazen olabiliyor yanlış anlaşılmalar..ben zaten adını ekledim listeye inşallah senden de güzel haberler alırız:CüvCüv:
teşekkürler canım işallah olumunekankayizsmile:içelim:

canım o keseyi grmek içindi ben 6. haftadan sonra 6-7 gıbıydı tam hatırlamıyom bırde kalp atıslarını gormek ıcın gıttım dr a...bak sen kağan kocatepe dıye bır dr var onun sıtesıne gır o kadar aydınlatıyorkı hafta hafta oku ne yapman gerektıgı hep yazıyo ben ordan takıp edıyom drun bırsey atlarsa ordan hemen anlarsın...hem cok da guzel ayrıntılar var ıster vıdeo ıster yazılı olarak takıp et...gebelik.org...folık asıte gelınce ben de ole dusundum ama dıgerını de ıcsen bırsey olmaz...onemlı olan folık asıtı bebegın bırsekılde alması...ama dedıgın gıbı zor bulunuyo ben stok yapmıstım:)

bence, hiç gerek yok biliyo musun? o kadar çok çeşit var ki... kendinde gerekli olanlardan bi takım yapabilirsin... renk model çok klasik o takımlar çünkü...

merhaba öncelikle Allah hepinizi sağlıkla hayırlısıyla anne yapsn inşallah
direk konya girmek istiyorum bence hastane çıkış seti almalısın çok kullanışlı oluyor özellikle o battaniyesi hihoyyyt

ole de benım battanıyem var hem de 3 tane ....ama olmadı bakarım ya cok guzeller ama dımı...:hulya:

elifim senin sorunu atlamışım cevapları yazarkene kaydirigubbakcemile3 şeyy herkese vermiyolar değil eczacılara çok gelmiyomuş bu ilaç onlarda hep tanıdıklarına veriyolar. bende tanıdık bi eczaneden bulabildim. ama bulanda buluyo valla. ben nedense hamiş olduğumu öğrendiğimden beri bişey yapamadım daha kaydirigubbakcemile3 daha başlayamadım yani doktor olayına. kalp atışlarını duymak için gidicem ama ayşen hanımdan randevumu aldım ama o arada herhangi bi hastanede ultrasona girip kalp atışını duyarım artık. inşallah herşey yolundadır yarabbimmm :Saruboceq:

tamam canım :)

canım annem almış bana 30 tl ye mi ne almış herbişeyide var içinde
çok kullanışlı oluyomuş :) ben bide 4 lü takım alcam begendıgım bi model varda
çok hoşuma gitti o da 8 tl mi ne bebek mağazalarında :)
o büyük setlerde battanıyeli fln markalı ürünlerde 120 ye kadar cıkıyo fiyat ama ne gerek var canım
takım elbise almıyrouz altı üstü battanıey bere tulum o kadar :) zaten ilk 1 ay ancak
giyyo onu :)
benımkının 7 tane battanıyesı var 4 ü örme 2 si pazen 1 i penye :) 1 tane kzıkardeşim 2 tane kayınvalidem ördüler valla 1 tane benım bebeklık battanıyem var onu restore ettık bi tanede ben diktim :)

kaydirigubbakcemile3 yok canım ya bi an yanlış anlaşılma oldu bitti ben de ekledim zaten listeye:)

vereliniortak

bence, hiç gerek yok biliyo musun? o kadar çok çeşit var ki... kendinde gerekli olanlardan bi takım yapabilirsin... renk model çok klasik o takımlar çünkü...

içindekilere baktım bir çoğunu alcam zaten ama ne bıleyım hepsı aynı desen ıstemedım bırde...ayrı ayrı takım yapılabılır dedıgın gıbı...

herkese teşekürler.evt hayırlısı bakalım.normaldekorunurken 31 gün düzenli adet olurudm.işte korunmayı bıraktığımzıdna beri geçen aydan beri değişmeye başladı.geçen ay 38.günde adet olmuştum henüz olmadım .
35 güne bir çıktıysa eğer adetim 1 gün geçmiş oluyo.
bakalım olmazsa cuma kan testinde çıkar herşey
bendede çokk fazla uyku hali var kaç gündür.başımı bi yere yeterki koyayım o anda dalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…