ole de benım battanıyem var hem de 3 tane ....ama olmadı bakarım ya cok guzeller ama dımı...:hulya:
canım o keseyi grmek içindi ben 6. haftadan sonra 6-7 gıbıydı tam hatırlamıyom bırde kalp atıslarını gormek ıcın gıttım dr a...bak sen kağan kocatepe dıye bır dr var onun sıtesıne gır o kadar aydınlatıyorkı hafta hafta oku ne yapman gerektıgı hep yazıyo ben ordan takıp edıyom drun bırsey atlarsa ordan hemen anlarsın...hem cok da guzel ayrıntılar var ıster vıdeo ıster yazılı olarak takıp et...gebelik.org...folık asıte gelınce ben de ole dusundum ama dıgerını de ıcsen bırsey olmaz...onemlı olan folık asıtı bebegın bırsekılde alması...ama dedıgın gıbı zor bulunuyo ben stok yapmıstım:)
tamam canım :)
canım annem almış bana 30 tl ye mi ne almış herbişeyide var içinde
çok kullanışlı oluyomuş :) ben bide 4 lü takım alcam begendıgım bi model varda
çok hoşuma gitti o da 8 tl mi ne bebek mağazalarında :)
o büyük setlerde battanıyeli fln markalı ürünlerde 120 ye kadar cıkıyo fiyat ama ne gerek var canım
takım elbise almıyrouz altı üstü battanıey bere tulum o kadar :) zaten ilk 1 ay ancak
giyyo onu :)
benımkının 7 tane battanıyesı var 4 ü örme 2 si pazen 1 i penye :) 1 tane kzıkardeşim 2 tane kayınvalidem ördüler valla 1 tane benım bebeklık battanıyem var onu restore ettık bi tanede ben diktim :)
vereliniortak
canım o keseyi grmek içindi ben 6. haftadan sonra 6-7 gıbıydı tam hatırlamıyom bırde kalp atıslarını gormek ıcın gıttım dr a...bak sen kağan kocatepe dıye bır dr var onun sıtesıne gır o kadar aydınlatıyorkı hafta hafta oku ne yapman gerektıgı hep yazıyo ben ordan takıp edıyom drun bırsey atlarsa ordan hemen anlarsın...hem cok da guzel ayrıntılar var ıster vıdeo ıster yazılı olarak takıp et...gebelik.org...folık asıte gelınce ben de ole dusundum ama dıgerını de ıcsen bırsey olmaz...onemlı olan folık asıtı bebegın bırsekılde alması...ama dedıgın gıbı zor bulunuyo ben stok yapmıstım:)
içindekilere baktım bir çoğunu alcam zaten ama ne bıleyım hepsı aynı desen ıstemedım bırde...ayrı ayrı takım yapılabılır dedıgın gıbı...
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
anggelll....................19 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yaren0144.................23 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN
zambak2009...............2 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
elson.........................24 HAZİRAN
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016
MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
7 battanıyemı abbooooooo...benım kaynanam oruyo anneme ordurtmedım o nednle..ben gecende 32 tl ye aldım yumusacık bole baharlık kendınden kabartmalı toplar var...bır yanı dus bır yanı top top...polar desem degıl tulermıcek bır yapısı var polyester zannedersen ama harıka ...bıraz pahallıydı ama kıydım ...kalın battanıyesı de teyzesınden gelıyo...baska da almam herhalde....ole zıbın takımlarını ben de aldım da bunlar bole devasal kocaman kutudaydı...bana gereksız geldı ya...bakalım...belkıde hedıye gelırkaydirigubbakcemile2
hadi yaaa kağan kocatepe bakayım ben oraya. iyi oldu bu :) tişkürlerrrr canımcımmm :1hug:
AMANİN KOVASI BİLEM ALINMIS BEN DAHA ALMADIM ONLARI YAZIN MEMLEKETTE YAPCAM ALISVERISIN ÇOĞUNU...ILK 3 AYI ÇOK ALMA ABLAMIN BEBEĞI 3 AY OLMADAN GELMEMEYE BASLADI KIYAFETLER...lülülülülülü HEPSİ EGE YE KALDI:lepi:ayyy ben bayıldımm bunlara yaaa :)
haftasonuda 1-2 parça bişi alım diye cıktım çook muhtesem elbiseler gördüm ama
dedim şimdi alsam o zaman hava giyebilceği kadar sıcak olmayabilir bebis kilolu olup
içine sığmayabilir veya zayıf olup büyük gelebilri aklım kaldı elbiselerde ama
erteledim ister istemez :) bebısım doğsun büyüsn neler neelr alıcam giydircem ona :)
bizimki muhtemelen sarışın olcak:) öyle tahmın ediyorum bende babasıda
sarışınmışız küçükken şimidde kumrala döndük esmer olursa hayal krıgı olurum yanio sarı saçlarını krımzıı tokalarla bağlıycam amanda aman bebüşüm benüm oyyyy
1 beyaz 1 pembe iki tane yelek aldım :) annemde pembe pembe bebek küveti almış su ılıştımak için
ayrıca bi kova almış kapaklı bi de maşrapa almış pembe hepsi çok şekerler :)
TABİ TESVİK OLSUN DİYE KOYUYOM ZATENkaydirigubbakcemile2ben geldim kızlarrr...
tinkerim o yazdıgın sitede ne kadar güzel şeyler var öyle ya...valla hemen çocuk dogurasım geldi:))
kızlar küçük bi tavsiyem var sizlere deneyimli anne olarak sizden biraz öndeyim ama fazla kıyafet almayın tamam heves ediyorsunuz ama inanın belli olmuyor başkaları getiriyor bebeğin kilosuna uymuyor bazen ve çoğu giyilmeden kalıyor ben çoğunu giydiremedim bence fazla almayın ama siz bilirsiniz tabiki
suozdek benide deneyimli annemiz diye kaydedebilrisin canım size yardımcı olmak amaçlı :)
ben geldim kızlarrr...
tinkerim o yazdıgın sitede ne kadar güzel şeyler var öyle ya...valla hemen çocuk dogurasım geldi:))
ayyy ben bayıldımm bunlara yaaa :)
haftasonuda 1-2 parça bişi alım diye cıktım çook muhtesem elbiseler gördüm ama
dedim şimdi alsam o zaman hava giyebilceği kadar sıcak olmayabilir bebis kilolu olup
içine sığmayabilir veya zayıf olup büyük gelebilri aklım kaldı elbiselerde ama
erteledim ister istemez :) bebısım doğsun büyüsn neler neelr alıcam giydircem ona :)
bizimki muhtemelen sarışın olcak:) öyle tahmın ediyorum bende babasıda
sarışınmışız küçükken şimidde kumrala döndük esmer olursa hayal krıgı olurum yani :d o sarı saçlarını krımzıı tokalarla bağlıycam amanda aman bebüşüm benüm oyyyy
1 beyaz 1 pembe iki tane yelek aldım :) annemde pembe pembe bebek küveti almış su ılıştımak için
ayrıca bi kova almış kapaklı bi de maşrapa almış pembe hepsi çok şekerler :)
canım ne güzel anlatıyosun.heveslendim valla ben daha hiç bişey almadımm
dedim gerek yok diye ama abarttıkça abarttılar hepsi napiim :) hele kayınvalidem bi sürü yelek
örmüş hadi bana örmüş kzıkardeşimin bebegınede örmüş kaydirigubbakcemile3 sağolsun
hastane cıkısı aklına gelcek herseyden bi tane var onun için iyi hani herseyi tek tek alıpta
hastanede bişey lazım olur aman naısl unuttum diye bişey yok :) hee tinker bide unutma
bi sürü çamaşır al kendınede böyle büyük büyük bende bakıyorum daha istediğim gibi
bulamadım çok sıkmıycak rahat bişey olmalıymış annem diyo
hastanede çok oluyo öle almadan gelmiş yazık ne zorluk cekıyolar cok cok al yanına
dedi öle yapcam bende
bende tavsiye ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?