AMANİN KOVASI BİLEM ALINMIS BEN DAHA ALMADIM ONLARI YAZIN MEMLEKETTE YAPCAM ALISVERISIN ÇOĞUNU...ILK 3 AYI ÇOK ALMA ABLAMIN BEBEĞI 3 AY OLMADAN GELMEMEYE BASLADI KIYAFETLER...lülülülülülü HEPSİ EGE YE KALDI:lepi:
TABİ TESVİK OLSUN DİYE KOYUYOM ZATENkaydirigubbakcemile2
EVET HAKLISIN ABLAMDA OLE DİYO...
tabiki eklerim inşallah sürekli bizimle olursun deneyimlerinden faydalanırız :)
artık sormıcam iki gün gelip gidicekseniz yazmayalım diye sonra yanlış anlaşılabiliyor :) o yüzden bizimle olacağına inanarak ekliyorum :1hug:
herkese selam iyi haftalar, öncelikle bugün adet oldum 6 gün gecikmeli olarak yeni tarihim 26 haziran.
EVET KAYNANAMA BEN ONCEDEN DEMISTIM ORGÜ OLARAK FAZLA SEY YAPMA DEDIM DINLERMİ BİLMEM ,,,HANI KAZAK TULUM FALAN ORGÜ SEVMİYOM ZATEN HEMEN TULERIYO PENYE HEM SAĞLIKLI HEM DE DAHA DAAYANIKLI...ORGU DON BİLE VAR MODELLERDE AMA BEN GICIK OLUYOM OLE HERSEYI ORGÜ YAPTILARMI...YELEK VE BATTANIYE CEKET TAMAM...BASKASI ORGÜ OLMAMALIşakkıdı
TABİ TESVİK OLSUN DİYE KOYUYOM ZATENkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin nanecımm :)
kıslar ben kactım sonra görüşrüz..öptüm hepinzi tek tek..opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanbende siziz sık kullanılanlarıma ekliyorum merak ettikleriniz olursa ben cevaplarım özel olursa özele yazın :)
ben anlatayım kendimi size ben 10 yıllık evliliğimin ardından 2. denemede tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım şuanda 10 aylık bi oğlum var Allah sizede göstersin kızlar
MASALLAH NE GÜZEL....SABRININ SONUCUNU ALMISSIN...opuyorumnanaktanbende siziz sık kullanılanlarıma ekliyorum merak ettikleriniz olursa ben cevaplarım özel olursa özele yazın :)
ben anlatayım kendimi size ben 10 yıllık evliliğimin ardından 2. denemede tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım şuanda 10 aylık bi oğlum var Allah sizede göstersin kızlar
işte almadım bende zaten annem almış dün kayınvalidemle konustuk o da almış
elimizde kalıcak daha giyilmeden kzıkardeşimin bebekıen kalcak sanırım bizdede kaydirigubbakcemile3
ben bişe almaıdm onun için :) güzel patikler gördüm internette onlardan sipariş ediym bari
örmeye vaktim yok
opuyorumnanaktanbende siziz sık kullanılanlarıma ekliyorum merak ettikleriniz olursa ben cevaplarım özel olursa özele yazın :)
ben anlatayım kendimi size ben 10 yıllık evliliğimin ardından 2. Denemede tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım şuanda 10 aylık bi oğlum var allah sizede göstersin kızlar
teşekkür ederiz opuyorumnanaktan ayy ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı bizlere opuyorumnanaktan
görüşürüz canım :1hug:
bencede katılıyorum canım zaten bızım bebeişler karakışta doğmıycak :)
tam bahar çocugu olcaklar :) büyüdükelrinde ne hava yaparlar ama hazan mevsimi
doğmuşum ben falan eylül çocugum falan böle bi melankolik gizemli havalara girmeler
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bebeginizi allah bagıslasın.saglıklıca bütüsün işallah
MASALLAH NE GÜZEL....SABRININ SONUCUNU ALMISSIN...
evet canım aldım
maşallahallah analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?