Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

işte almadım bende zaten annem almış dün kayınvalidemle konustuk o da almış
elimizde kalıcak daha giyilmeden kzıkardeşimin bebekıen kalcak sanırım bizdede kaydirigubbakcemile3

ben bişe almaıdm onun için :) güzel patikler gördüm internette onlardan sipariş ediym bari
örmeye vaktim yok

bebekler çauk büüyyo.hediye çok geliyo.zaten bir kay pek bişey giyemiyolar.bencede stok apmak yeirne büyüdükçe alıp giydirmek.

kızlar düzneli adetleirm niye böyle ldu ya.henüz adet oamdım ama eğer bugün adet olursam hesaplayıcıda hesaplamıyo bile.35 gündne çok diye.
doktora gitmeyi düşnüyodumda zaten bu ay bakalım niye böyle olduysa artık

opuyorumnanaktanbende siziz sık kullanılanlarıma ekliyorum merak ettikleriniz olursa ben cevaplarım özel olursa özele yazın :)
ben anlatayım kendimi size ben 10 yıllık evliliğimin ardından 2. denemede tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım şuanda 10 aylık bi oğlum var Allah sizede göstersin kızlar

bencede katılıyorum canım zaten bızım bebeişler karakışta doğmıycak :)
tam bahar çocugu olcaklar :) büyüdükelrinde ne hava yaparlar ama hazan mevsimi
doğmuşum ben falan eylül çocugum falan böle bi melankolik gizemli havalara girmeler
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz opuyorumnanaktan ayy ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah.. darısı bizlere opuyorumnanaktan

kıslar ben kactım sonra görüşrüz..öptüm hepinzi tek tek..opuyorumnanaktan

görüşürüz canım :1hug:

MASALLAH NE GÜZEL....SABRININ SONUCUNU ALMISSIN...

AY ORGÜ PATIKLER AYAĞINDAN ÇIKIYO ZATEN,,,AYSE GECENDE ADİDASA GİRDİK...İLK ADIM AYAKKABILARINI GÖRMEN LAZIM MUTLAKA BAK...ERKEĞİ DE KIZI DA SUPPEEEER AMA 59 TL....AMA YENI YURUCEĞİ ZAMAN BEN ALMAK ISTIYOM RAHATTIR SAĞLIKLIDIR...SENDE BAK DENK GELİRSEN BAYILCAKSINhihoyyyt

bebeginizi allah bagıslasın.saglıklıca bütüsün işallah

ben kız olsaydı eylül ya da defne istiyordum....çok güzel isimler...sen karar verdin mi....ismi nolcak

evet aldım sabrımın sonucu kızlar neler geçiyor insanın hayatından valla benim çok zorlu bi yolculukdu hamilelik
kan uyuşmazlığım vardı , gebelik zehirlenmesi başladı 28. haftadan itibaren tansiyonum devamlı 16-17 lerdeydi yüksek tansiyon çıktı bende ve en sonunda 36 haftalık doğum yaptım Allah size göstermesin çok zor oluyor

maşallah allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…