evet aldım sabrımın sonucu kızlar neler geçiyor insanın hayatından valla benim çok zorlu bi yolculukdu hamilelik
kan uyuşmazlığım vardı , gebelik zehirlenmesi başladı 28. haftadan itibaren tansiyonum devamlı 16-17 lerdeydi yüksek tansiyon çıktı bende ve en sonunda 36 haftalık doğum yaptım Allah size göstermesin çok zor oluyor
anladım canım... yerimsenibenelifim senin sorunu atlamışım cevapları yazarkene kaydirigubbakcemile3 şeyy herkese vermiyolar değil eczacılara çok gelmiyomuş bu ilaç onlarda hep tanıdıklarına veriyolar. bende tanıdık bi eczaneden bulabildim. ama bulanda buluyo valla. ben nedense hamiş olduğumu öğrendiğimden beri bişey yapamadım daha kaydirigubbakcemile3 daha başlayamadım yani doktor olayına. kalp atışlarını duymak için gidicem ama ayşen hanımdan randevumu aldım ama o arada herhangi bi hastanede ultrasona girip kalp atışını duyarım artık. inşallah herşey yolundadır yarabbimmm :Saruboceq:
ELİF hayatım ben sabah-akşam 11'de alıyodum yarımşar olarak, doktorum bana 2. gün başlatıyodu, 5 gün boyunca kullandırıp 11. günümde de kontrole çağırıyodu yerimseniben sen de o şekilde kullanabilirsin hayatım yerimseniben
Ben gece 11 'de yattığım için akşamkini yatış saatime denk getirmiştim, sabahki de onun tam 12 saat öncesi olacak işte, akşam 10'da yatıyosan sabah 10 - akşam 10'da da içebilirsin yerimseniben yatış saatine göre ayarla, ayrıca senephone yoksa klomen alabilirsin yerimseniben
okudum canım..işim vardı az...ELİİİİİİİİİİİİİİİİİFFFFFFFFFFFFF kaydirigubbakcemile gördün mü cevabımı bilmiyorumkismile
tatlım doğacak bebek hiç üşümeyeckbissürü battaniyesi şimdiden hazır:)bende hiç bir hazırlık yok bir ara örgü yapıyodum küçük küçük ama onlarıda başkasına verdim şimdide yapacak vaktim yok:bbo:tamam canım :)
canım annem almış bana 30 tl ye mi ne almış herbişeyide var içinde
çok kullanışlı oluyomuş :) ben bide 4 lü takım alcam begendıgım bi model varda
çok hoşuma gitti o da 8 tl mi ne bebek mağazalarında :)
o büyük setlerde battanıyeli fln markalı ürünlerde 120 ye kadar cıkıyo fiyat ama ne gerek var canım
takım elbise almıyrouz altı üstü battanıey bere tulum o kadar :) zaten ilk 1 ay ancak
giyyo onu :)
benımkının 7 tane battanıyesı var 4 ü örme 2 si pazen 1 i penye :) 1 tane kzıkardeşim 2 tane kayınvalidem ördüler valla 1 tane benım bebeklık battanıyem var onu restore ettık bi tanede ben diktim :)
vereliniortak
opuyorumnanaktan BYYYYY
evet aldım sabrımın sonucu kızlar neler geçiyor insanın hayatından valla benim çok zorlu bi yolculukdu hamilelik
kan uyuşmazlığım vardı , gebelik zehirlenmesi başladı 28. haftadan itibaren tansiyonum devamlı 16-17 lerdeydi yüksek tansiyon çıktı bende ve en sonunda 36 haftalık doğum yaptım Allah size göstermesin çok zor oluyor
MASALLAH NE GÜZEL....SABRININ SONUCUNU ALMISSIN...
AY ORGÜ PATIKLER AYAĞINDAN ÇIKIYO ZATEN,,,AYSE GECENDE ADİDASA GİRDİK...İLK ADIM AYAKKABILARINI GÖRMEN LAZIM MUTLAKA BAK...ERKEĞİ DE KIZI DA SUPPEEEER AMA 59 TL....AMA YENI YURUCEĞİ ZAMAN BEN ALMAK ISTIYOM RAHATTIR SAĞLIKLIDIR...SENDE BAK DENK GELİRSEN BAYILCAKSINhihoyyyt
ben kız olsaydı eylül ya da defne istiyordum....çok güzel isimler...sen karar verdin mi....ismi nolcak
kıslar ben kactım sonra görüşrüz..öptüm hepinzi tek tek..opuyorumnanaktan
görüşürz canım çok öptüm...
sağol canım sende inşallah
BEN HATÇEYE YAZMİSTIM BURDAYIM KIIIIIII:roflol:
ya sen ne diyosun benim eşim adidas hastası bi insan :) adidas superstar giyer hep
kendileri neymıs bebegımızde ilk ayakkabısı adidas olcakmış
hamile oldugumu öğrenir öğrenemz adidasa gidip ayakkabı baktık begendık :)
doğsun yürümeye başlıcagı zaman alcaz inşallah ilk adım ayakkabısı olrk :)
gercekten cok güzel şeyler var :)
bende eylül diye düşnüüyodum eşim pek sıcak bakmadı sonra banada soğuk gelmeye başladı o isim nedense ama eylül ayını çok severım hatta
forumlarda nıkım genelde eylül'dür burda eylül oldugu için ay_she olrk kaydolmak zorunda kaldım :)
zeynep diye düşünüyoruz şu an kararımız değişmezse bakalım :)
valla hamilelikte bazı yorucu ve stresle geciyor. Bende haftaya amniosentez olucam.işallah bizde senin gibi bebişimizi kucagımıza alırız .
valla hamilelikte bazı yorucu ve stresle geciyor. Bende haftaya amniosentez olucam.işallah bizde senin gibi bebişimizi kucagımıza alırız .
:gitme::gitme:
tatlım doğacak bebek hiç üşümeyeckbissürü battaniyesi şimdiden hazır:)bende hiç bir hazırlık yok bir ara örgü yapıyodum küçük küçük ama onlarıda başkasına verdim şimdide yapacak vaktim yok:bbo:
çok güzel....zeynebim zeynebimmmm allı zeynebim....
KIZLAR HADİ KENDİNİZE İYİ BAKIN BEYAZ ATLI (ARABALI)PRENSİM BİRAZDAN GELİP BENİ KURTARACAK BU KÖYDEN....YARIN GÖRÜŞÜRÜZ...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?