Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

maşallah ya bu kadar badireler atlatmışsınız ama yinede çok güçlüymüşsünüzki erken de olsa dogum yapmıssınız ve oglunuz suan 10 aylık maşallah diyorum

anladım canım... yerimseniben

ELİİİİİİİİİİİİİİİİİFFFFFFFFFFFFF kaydirigubbakcemile gördün mü cevabımı bilmiyorumkismile
okudum canım..işim vardı az...
ya bana öyle yarım yarım iç demedi..saat vermedii..5.gün başla dedii..of yaaaaaa....napsamki..
şey okumuştum ben..kloemeni üçüncü günden itibaren içmek gerekir demiş dr.yumurta ozamandan gelişmeye başlıyo demiş..kızın biri yazmıştı..napsamki karasu yaa..niye önemsemiyolarki...devlette bi dr.hoşuma gitmişti tavırları falan..yine onamı devam etsemkiii... :sinifsinif:

tatlım doğacak bebek hiç üşümeyeckbissürü battaniyesi şimdiden hazır:)bende hiç bir hazırlık yok bir ara örgü yapıyodum küçük küçük ama onlarıda başkasına verdim şimdide yapacak vaktim yok:bbo:

yaaa :uhm: bizde de var kan uyuşmazlığı. ama dr endişelenecek bişey yok 18- 20. haftalarda bi aşı yapıcaz dedi ikinci bi aşı da doğumdan hemen sonra olcak dedi. senin nasıl oldu ne zamn ortaya çıktı anlatırmısın lütfen. çok tuhaf hissetim bi an kendimi mirmirmirmir

ya sen ne diyosun benim eşim adidas hastası bi insan :) adidas superstar giyer hep
kendileri neymıs bebegımızde ilk ayakkabısı adidas olcakmış
hamile oldugumu öğrenir öğrenemz adidasa gidip ayakkabı baktık begendık :)

doğsun yürümeye başlıcagı zaman alcaz inşallah ilk adım ayakkabısı olrk :)
gercekten cok güzel şeyler var :)

ben kız olsaydı eylül ya da defne istiyordum....çok güzel isimler...sen karar verdin mi....ismi nolcak

bende eylül diye düşnüüyodum eşim pek sıcak bakmadı sonra banada soğuk gelmeye başladı o isim nedense ama eylül ayını çok severım hatta
forumlarda nıkım genelde eylül'dür burda eylül oldugu için ay_she olrk kaydolmak zorunda kaldım :)
zeynep diye düşünüyoruz şu an kararımız değişmezse bakalım :)

çok güzel....zeynebim zeynebimmmm allı zeynebim....

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

yaren0144.................23 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN
zambak2009...............2 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
elson.........................24 HAZİRAN
anggelll....................26 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??

Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

bende kan uyuşmazlığı çıktı ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım ben orda test yapıldı bana antikor testi negatif çıktı ben 18-20. haftalarda iğne falan olmadım canım ama antikor testim negatif çıktığı için yapılmadı bana iğne bide doğum yapınca oğlanın kanıda negatif olduğu için gerek duyulmadı doğum sonrası iğneye eğer pozitif olsaydı oğlumun kanı o zaman yapılıcaktım iğne
endişelenecek bişiy yok yani şuanda sen kaçıncı haftadasın

:gitme::gitme:

KIZLAR HADı KENDıNıZE ıYı BAKIN BEYAZ ATLI (ARABALI)PRENSıM BıRAZDAN GELıP BENı KURTARACAK BU KÖYDEN....YARIN GÖRÜŞÜRÜZ...zemuszemus

battanıye örüp bitircek kadar sabredemem ya kayınvalidem örgü işinde bir numara
oldugundan :) daha doğrusu her konuda bişi biliyo hobi türü şeyleri seviyo kadın
kurdele nakışı kursunu daha yenı bitirdi yani 50 yaşında :) maşallah
annemın boyun fıtıgı var bişey öremıyo annem alıncakları alıyo kayınvalidem örülcekleri örüyo
e iki tarafında ilk torunu hevesliler biraz :)

yapsnlar canım aa ne işleri var çalışıyom ben kariyer şaapiiom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…