Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

haticecim tam bilemıycem ama snaırım kanda çıkar az da olsa bişey cıkar gbi geliyo bana :)

nanecim ilaç verdımı hamılleık şüphesi olabilri diye keşke uygun ilaçlar alsaydın gecmıs olsun canım

annem kıyaslamaz genedle bizi onun için kıyaslanmayı sevmem zaten
yoksa alışmış olurdum bu duruma ama bu konuda hele helede şartlar eşit değilken
böyle yapmasına hem şaşırdım hem üzüldüm

ama evet hep dinç hep böyle yüzü gülerken göriym ister hatta bi gül kızım bee der bazen
ama napayım yorgunum halsizim zor bi dönem geçiriyorum

bide beni böyle görmeye hiç alışkın değil ben küçüklüğümden beri çok hareketli biriyim
yani hiperaktifim biraz -kzıkardeşim öyle değildir bak alışkın ona - şimdi böyle ağırlaşınca kadın hep hastayım mutssuzum fln
sanıyo anlıyorum ama bebek tasıyorum napim yaniii bilmiyorumkismile

ahh ahh

geçmiş olsun hayatımmm.. :teselli:
umarım bi sorun yoktur..tamda ilaca başlayacağım ay..umarımmm...

saol canım benim...
inşallah canım sen kafaya takma yeterki gelir kırmızılar...sen streste yapıyorsun anladıgım kadarıyla eşinle birarada olmadıgın için...seni gerçekten çok iyi anlıyorum evliliğimin ilk zamanlarnda bende senin gibiydim...Allahın izniyle canım inşallah en kısa zamanda hem eşine hemde bebişine kavusursun canım elimden tek gelen sana dua etmek...dualarım seninle...ama sendende tek istegim kafaya takmaman kendini yıpratmaman anlastıkmı???

ay_she+, ELSON+, naneseker+, karaguuul, hatice_48+, aydemet26, zambak2009, idilcan+, kontes26+, prensesss016, sevtapduzyol
günaydınnnnnn KK gülleri nasılsınız bakim??

günaydın canım hoşgeldin...ben hastayım canım bronşit olmusum evde dinleniyorum...sen nasılsın umarım iyisindir...

arkadasım var ıspartada 6,5 aylık hamişş.gecenlerde beni aradı saat 12: 30 yeni kalkmıs.oo sen nasıl dayanıyon diyo bana.

canım günaydın :)

nasıl gidiyor durumlar iyimisin:dance:

günaydın zambakcım :)

şaneycım adetim üç gün falan geçtii... boshayallersmile
senin adına sevindim hihoyyyttatlım iyi haberlerini bekliyorum.
ay_she+, ELSON+, naneseker+, karaguuul, hatice_48+, aydemet26, zambak2009, idilcan+, kontes26+, prensesss016, sevtapduzyol
günaydın iyiyimkaydirigubbakcemile2 canım seni sormalızemuszemus

günaydın canım :)

canım bulantıların gecsede gecti deme. Nazar degiyo valla.
Ben ne zaman gecti desem 2 gün sonra tekrar basladı..

valla benım 16. haftaya kadar tamgaz sürdü....24. haftamdayım hala su dan midem bulanıyo....ama ilk aylara göre daha iyiym tabıı kı :)

gecmiş olsun canım senı anlıyorum cunku bulantılarım varken bende grip olmuştum ve
bşeyde yiyip içemıyodum çok zor oluyo Allah yardımcın olsn canım

günaydın canım hoşgeldin...ben hastayım canım bronşit olmusum evde dinleniyorum...sen nasılsın umarım iyisindir...[/QUOTE .!.:
geçmiş olsun canım.bende biraz üşüttüm sanırım. göbeğimi ısıtamıyorum resmen donacam oturduğum yerde

canım geçmiş olsun inşllh en kısa zamanda atlatırsın

saol canım benim...opuyorumnanaktan

günaydın şeker hoşgeldin...
cok gecmiş olsun canım..yat dinlen boşver..
seninde gününe az kaldı...

hoşbulduk canım..saol bitanem evet az kaldı bekliyorum bende bakalım hayırlısı...

canım günaydın hoşgeldin geçmiş olsun canım kendine dikkat et

hoşbulduk canım...çok saol sende...iyiki varsınız yaa...opuyorumnanaktan

nanecim ilaç verdımı hamılleık şüphesi olabilri diye keşke uygun ilaçlar alsaydın gecmıs olsun canım

saol ayşem benim...ewet ilaç verdi sordu gebelik varmı diye bende yok ama siz yinede hamielere verilen ilaçlardan yazın dedim...saolsun doktorda ona göre antibiyotik verdi...
saol canım...

geçmiş olsun canım.bende biraz üşüttüm sanırım. göbeğimi ısıtamıyorum resmen donacam oturduğum yerde

çok saol canım..sanada geçmiş olsun aman çok dikkat et kendine..sar sarmala kendini bende öle yapıyorum valla acayip üşüme geliyor...

GECMİŞ OLSUN CNMM:1hug:

arkadasım var ıspartada 6,5 aylık hamişş.gecenlerde beni aradı saat 12: 30 yeni kalkmıs.oo sen nasıl dayanıyon diyo bana.

evet kzıkardesımde yenı hamile ya o da bana diyo abla çok zor sen naısl dayandın
ya inanmıyorum...bide benım kanamam flnda yok sadece bulantı ama dayanamıyorum
hem çalıştın hem bunlara dayandın helal olsun diyo dedim maşallah de
daha çok çekcem sıkıntı var gibi geliyo bana diyorum gülüyo :)

iyi olmuş canım sevındım :)

nolur nolmaz dimi ama :)

senin adına sevindim hihoyyyttatlım iyi haberlerini bekliyorum.
inşallah hayatımmm.. :1hug:

inşşaaalh hayatm..takmamaya çalışıyorumm..hatta çoğu zaman tyakmıyorum ama ..insanız işte..bazen koyveriyoruzzz...sağol canımbenim.. olumunekankayizsmile
anladım canım.. haklısın..çok haklısınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…