canım zaten perşembe dr. kontrolüm varya o zaman sölüyeyimde diyorum yaptırayım..bakalım hayırlısı artık..
canım yumurtam catlayalı 14 gün oluyor o zaman..adet günümde 1 haziran..
inşallah canım vardır..artık bende hamileyim diye bağırmak istiyorum burda.:lepi:.
canım günüm 1 hazirandı ama bu ay 31 cekiyomuş..31,nde olmam lazım olmaz olasıca inşallah..bakalım isticem inşallah sevindirici haberi alırım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
günaydın canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
günaydın kızlar....nasılsınız?
elsoncum gelmemiş hala kırmızılar...umarım bugün gelir ve bir problem yoktur...
bende çok hastayım bugün doktora gittim bronşit olmuşum...4 gün istirahat verdi doktor anlayacagınız 4 gün yan gelip yatacam ohhh iş yok güç yok :))
kıyamam sana..bu anneler çocuklarını hep dinç hep fıkır fıkır görmek istiyo..benim annemde öyledir..ve sağolsun kıyaslamayı çok sever...anında sinirleniyorummm birileriyle kıyaslanıncaa... :umursamaz:
geçmiş olsun hayatımmm.. :teselli:
umarım bi sorun yoktur..tamda ilaca başlayacağım ay..umarımmm...
ay_she+, ELSON+, naneseker+, karaguuul, hatice_48+, aydemet26, zambak2009, idilcan+, kontes26+, prensesss016, sevtapduzyol
günaydınnnnnn KK gülleri nasılsınız bakim??
kontes valla gecende işten cıktım annemlere gittim yorgun bitap halszi bi şekildeyım böyle
annem diyo sen genc oldugun halde hamilesin şu haline bak yengen 35 yasında kadın
hamile ne kadar dinç diyo bi çıkıştım dedim kadın akşama kadar kıçını devirip yatıyo
üstüne üstlük 3. Hamileliği üstüne üstlük ben bi sürü tehlıke atlattım
sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum akşama kadar iki büklümüm çalışıyorum milyon
kadar insana dert anlatıyorum bide akşam eve gidicem diye sıcaklarda otobüslerde eziyet cekıyorum
en sevmediğim
şey kıyaslanmak rica ederim anne sen bari deme böyle haftasonu görmuyomusun
nasıl dincim dinlenınce dedim..ayy özür dilerim kızım haklısın diyo
haklıyım tabii hıhh :umursamaz: çalışıyoz biz ayrıca sende 2 tane taşıyosun bende çok badire atlattım kanamalar tehdidler bilmemne
ve bu yüzden fazladan ağrılarda cekıyorum doktorum uyarmıştı zaten :umursamaz:
canım günaydın :)
nasıl gidiyor durumlar iyimisin:dance:
günaydın zambakcım :)
senin adına sevindim hihoyyyttatlım iyi haberlerini bekliyorum.şaneycım adetim üç gün falan geçtii... boshayallersmile
günaydın iyiyimkaydirigubbakcemile2 canım seni sormalızemuszemusay_she+, ELSON+, naneseker+, karaguuul, hatice_48+, aydemet26, zambak2009, idilcan+, kontes26+, prensesss016, sevtapduzyol
ay_she+, ELSON+, naneseker+, karaguuul, hatice_48+, aydemet26, zambak2009, idilcan+, kontes26+, prensesss016, sevtapduzyol
canım bulantıların gecsede gecti deme. Nazar degiyo valla.
Ben ne zaman gecti desem 2 gün sonra tekrar basladı..
canım günaydın hoşgeldin geçmiş olsun canım kendine dikkat et
inş. canım yaaa kimini 9 ay boyunca sürüyomuş o kadar korkuyorumki öyle olucak diye bide üstüne üstelik nezle oldum bişeyde yiywmiyorumki vitamin olsun geçsin yarı aygın yarı baygın şekilde geziniyorum işte
tamam canım söylemem kimseye olumunekankayizsmile
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
günaydın canım hoşgeldin...ben hastayım canım bronşit olmusum evde dinleniyorum...sen nasılsın umarım iyisindir...[/QUOTE .!.:geçmiş olsun canım.bende biraz üşüttüm sanırım. göbeğimi ısıtamıyorum resmen donacam oturduğum yerde
canım geçmiş olsun inşllh en kısa zamanda atlatırsın
günaydın şeker hoşgeldin...
cok gecmiş olsun canım..yat dinlen boşver..
seninde gününe az kaldı...
canım günaydın hoşgeldin geçmiş olsun canım kendine dikkat et
nanecim ilaç verdımı hamılleık şüphesi olabilri diye keşke uygun ilaçlar alsaydın gecmıs olsun canım
geçmiş olsun canım.bende biraz üşüttüm sanırım. göbeğimi ısıtamıyorum resmen donacam oturduğum yerde
günaydınn kızlaaaar nasılsınız bu sabah zemuszemus
geçmiş olsun canım.bende biraz üşüttüm sanırım. Göbeğimi ısıtamıyorum resmen donacam oturduğum yerde
saol canım benim...opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım..saol bitanem evet az kaldı bekliyorum bende bakalım hayırlısı...
hoşbulduk canım...çok saol sende...iyiki varsınız yaa...opuyorumnanaktan
saol ayşem benim...ewet ilaç verdi sordu gebelik varmı diye bende yok ama siz yinede hamielere verilen ilaçlardan yazın dedim...saolsun doktorda ona göre antibiyotik verdi...
saol canım...
arkadasım var ıspartada 6,5 aylık hamişş.gecenlerde beni aradı saat 12: 30 yeni kalkmıs.oo sen nasıl dayanıyon diyo bana.
saol canım benim...opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım..saol bitanem evt az kaldı bekliyorum bende bakalım hayırlısı...
hoşbulduk canım...çok saol sende...iyiki varsınız yaa...opuyorumnanaktan
saol ayşem benim...ewet ilaç verdi sordu gebelik varmı diye bende yok ama siz yinede hamielere verilen ilaçlardan yazın dedim...saolsun doktorda ona göre antibiyotik verdi...
saol canım...
günaydın şeker hoşgeldin...
inşallah hayatımmm.. :1hug:senin adına sevindim hihoyyyttatlım iyi haberlerini bekliyorum.
inşşaaalh hayatm..takmamaya çalışıyorumm..hatta çoğu zaman tyakmıyorum ama ..insanız işte..bazen koyveriyoruzzz...sağol canımbenim.. olumunekankayizsmilesaol canım benim...
inşallah canım sen kafaya takma yeterki gelir kırmızılar...sen streste yapıyorsun anladıgım kadarıyla eşinle birarada olmadıgın için...seni gerçekten çok iyi anlıyorum evliliğimin ilk zamanlarnda bende senin gibiydim...Allahın izniyle canım inşallah en kısa zamanda hem eşine hemde bebişine kavusursun canım elimden tek gelen sana dua etmek...dualarım seninle...ama sendende tek istegim kafaya takmaman kendini yıpratmaman anlastıkmı???
anladım canım.. haklısın..çok haklısınn...annem kıyaslamaz genedle bizi onun için kıyaslanmayı sevmem zaten
yoksa alışmış olurdum bu duruma ama bu konuda hele helede şartlar eşit değilken
böyle yapmasına hem şaşırdım hem üzüldüm
ama evet hep dinç hep böyle yüzü gülerken göriym ister hatta bi gül kızım bee der bazen
ama napayım yorgunum halsizim zor bi dönem geçiriyorum
bide beni böyle görmeye hiç alışkın değil ben küçüklüğümden beri çok hareketli biriyim
yani hiperaktifim biraz -kzıkardeşim öyle değildir bak alışkın ona - şimdi böyle ağırlaşınca kadın hep hastayım mutssuzum fln
sanıyo anlıyorum ama bebek tasıyorum napim yaniii bilmiyorumkismile
ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?