GECMİŞ OLSUN CNMM:1hug:
iyi olmuş canım sevındım :)
nolur nolmaz dimi ama :)
Kızlar bugÜn mÜdÜrÜm yok aksama kadar sİzlerleyİm.. :))))
inşallah hayatımmm.. :1hug:
inşşaaalh hayatm..takmamaya çalışıyorumm..hatta çoğu zaman tyakmıyorum ama ..insanız işte..bazen koyveriyoruzzz...sağol canımbenim.. olumunekankayizsmile
anladım canım.. haklısın..çok haklısınn...
Kızlar bugÜn mÜdÜrÜm yok aksama kadar sİzlerleyİm.. :))))
evet ondan mı acep arpası çok geliyo demek:lepi:günaydın canımmm..
yiyosun bıldırcın yumurtalarını..çocuk napıcak o kadar enerjiyii..harcamaya çalışıyo tabi...yerim onu benn...
ay ole deme korkuyom...günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktan
yaramaz yerim ben onu yerimmmmcokacimcoook
allah yardımcımız olsun vallahi..günaydın idilcim hoşgeldin :)
hoşgeldin tinker
ya sorma artık çok tekmeliyolar ben uykuya daldıktan sonra hiiç duymamışım çok yorgundum
ama uykuya dalmaya çalışırken tekmeleyip duruyodu :) konsantre olamadım bitürlü :)
eşiemde dedim hatta göbüşteyken uyutmadı doğunca naparız bilmiyroum diye :)
eve gidince baygın gibi oluyorum dün akşam doktora gidicektim doktorada gidemedim
hayırlısı olsun canım...ama adet periyodun evet çok uzamış bi görün bencede doktora
akannehir akannehir akannehirtam bir fırlama olucak canım.
günaydına.s.bebiş varsa umarım gelmez...
Günaydın canım...
Hoşbulduk Ayşem :)
olumunekankayizsmile
hosgeldina.s.günaydınn kızlaaaar nasılsınız bu sabah zemuszemus
ewet canım ama yinede her zaman güçlü olmamız lazım...ben inanıyorumki canım en kısa zamanda bu günlerin sonu gelicek ve kocişinle beraber olucaksın...inşallah
evet kzıkardesımde yenı hamile ya o da bana diyo abla çok zor sen naısl dayandın
ya inanmıyorum...bide benım kanamam flnda yok sadece bulantı ama dayanamıyorum
hem çalıştın hem bunlara dayandın helal olsun diyo dedim maşallah de
daha çok çekcem sıkıntı var gibi geliyo bana diyorum gülüyo :)
iyi olmuş canım sevındım :)
nolur nolmaz dimi ama :)
çokta ince giyimedim aslında masanın altına ufo gibi bi ısıtıcı yerleştirdim arada onu fişe tkıyorum napimçok saol canım..sanada geçmiş olsun aman çok dikkat et kendine..sar sarmala kendini bende öle yapıyorum valla acayip üşüme geliyor...
günaydın canım hoş geldingünaydınn kızlaaaar nasılsınız bu sabah zemuszemus
evet evet çok soğuk havalar burda helede geceleri kaloriferi yakın diyecemde utanıyombilmiyorumkismilegecmiş olsun. Dikkat et kendine. Bu havalar çok tehlikeli.
inşallah hayatımmm.. :1hug:
heheheh aynı bende bugun müdür yok işlerimi hallettiğim sürece buradayım:dd
:teytey::teytey::teytey:
aysecim ya al bendede o kadar yani.ama dayanırız bebişlerim için. Ya sorma biz kaynanamla aynı apartmandayız sagolsun hiç yardımcı olmuyo. Yani düsün apartmanımızın dısı boyandı bitti. Kendi evini mis gibi yaptı. Benim camlarda dısarısı görünmüyor. Ama bu haldede yapamıyorum.
günaydın canım :)
valla benım 16. haftaya kadar tamgaz sürdü....24. haftamdayım hala su dan midem bulanıyo....ama ilk aylara göre daha iyiym tabıı kı :)
gecmiş olsun canım senı anlıyorum cunku bulantılarım varken bende grip olmuştum ve
bşeyde yiyip içemıyodum çok zor oluyo Allah yardımcın olsn canım
saol canım benim...opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım..saol bitanem evet az kaldı bekliyorum bende bakalım hayırlısı...
hoşbulduk canım...çok saol sende...iyiki varsınız yaa...opuyorumnanaktan
saol ayşem benim...ewet ilaç verdi sordu gebelik varmı diye bende yok ama siz yinede hamielere verilen ilaçlardan yazın dedim...saolsun doktorda ona göre antibiyotik verdi...
saol canım...
ah gülüm ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar bunu unutma canım...
aysecim ya al bendede o kadar yani.ama dayanırız bebişlerim için. Ya sorma biz kaynanamla aynı apartmandayız sagolsun hiç yardımcı olmuyo. Yani düsün apartmanımızın dısı boyandı bitti. Kendi evini mis gibi yaptı. Benim camlarda dısarısı görünmüyor. Ama bu haldede yapamıyorum.
ay kzılar bugun kimsenın işi yok galiba
benimde hiç işim yok geldiğimden beri boş boş oturuyorum ekşi sözlük okuyorum
bobilere bakıyorum bide arapça çalışıyorum he bide burası var tabii :) kafama göre takılıyorum
aynen öle canım. Persembe hastanedeym ya yani düşün esk den annemi cagırdım. Gelir artık anacım evimide mis gibi yapar.
O gün kaynanama bakalım silecekmi diye la ataıyom camlardan dısarıyı göremiyom bide boyalr var. Hiç sesi çıkmıyo.
Allaha havale ediyorum..
aynen öle canım. Persembe hastanedeym ya yani düşün esk den annemi cagırdım. Gelir artık anacım evimide mis gibi yapar.
O gün kaynanama bakalım silecekmi diye la ataıyom camlardan dısarıyı göremiyom bide boyalr var. Hiç sesi çıkmıyo.
Allaha havale ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?