Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ewet canım ama yinede her zaman güçlü olmamız lazım...ben inanıyorumki canım en kısa zamanda bu günlerin sonu gelicek ve kocişinle beraber olucaksın...inşallah

günaydın canımmm..
yiyosun bıldırcın yumurtalarını..çocuk napıcak o kadar enerjiyii..harcamaya çalışıyo tabi... yerim onu benn...
evet ondan mı acep arpası çok geliyo demek:lepi:
günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktan
yaramaz yerim ben onu yerimmmmcokacimcoook
ay ole deme korkuyom...
allah yardımcımız olsun vallahi..

tam bir fırlama olucak canım.
akannehir akannehir akannehir
bebiş varsa umarım gelmez...

Günaydın canım...

Hoşbulduk Ayşem :)

olumunekankayizsmile
günaydına.s.
günaydınn kızlaaaar nasılsınız bu sabah zemuszemus
hosgeldina.s.

ewet canım ama yinede her zaman güçlü olmamız lazım...ben inanıyorumki canım en kısa zamanda bu günlerin sonu gelicek ve kocişinle beraber olucaksın...inşallah

kızlar yaaa kafaya takmammak elde değil ama inanın ben bu ay hiç umutlu değilim olmucak gibi geliyo yani kafamdan attım sanki baya bi sizde deneyin insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş az isteksiz olalım dimi yaaa...zemuszemus

aysecim ya al bendede o kadar yani.ama dayanırız bebişlerim için. Ya sorma biz kaynanamla aynı apartmandayız sagolsun hiç yardımcı olmuyo. Yani düsün apartmanımızın dısı boyandı bitti. Kendi evini mis gibi yaptı. Benim camlarda dısarısı görünmüyor. Ama bu haldede yapamıyorum.

[
çok saol canım..sanada geçmiş olsun aman çok dikkat et kendine..sar sarmala kendini bende öle yapıyorum valla acayip üşüme geliyor...
çokta ince giyimedim aslında masanın altına ufo gibi bi ısıtıcı yerleştirdim arada onu fişe tkıyorum napim
günaydınn kızlaaaar nasılsınız bu sabah zemuszemus
günaydın canım hoş geldin
gecmiş olsun. Dikkat et kendine. Bu havalar çok tehlikeli.
evet evet çok soğuk havalar burda helede geceleri kaloriferi yakın diyecemde utanıyombilmiyorumkismile
inşallah hayatımmm.. :1hug:

ay kzılar bugun kimsenın işi yok galiba

benimde hiç işim yok geldiğimden beri boş boş oturuyorum ekşi sözlük okuyorum

bobilere bakıyorum bide arapça çalışıyorum he bide burası var tabii :) kafama göre takılıyorum

ah gülüm ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar bunu unutma canım...

sağol canım inş. en kısa zamanda atlatırım

canım sende iyi ki varsın opuyorumnanaktan

ah gülüm ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar bunu unutma canım...

aynen öle canım. Persembe hastanedeym ya yani düşün esk den annemi cagırdım. Gelir artık anacım evimide mis gibi yapar.
O gün kaynanama bakalım silecekmi diye la ataıyom camlardan dısarıyı göremiyom bide boyalr var. Hiç sesi çıkmıyo.
Allaha havale ediyorum..

KIZIM KAYNANA BU GELİNİN CAMINI SİLERMİ HİÇ?? boşver iyi olunca yap kimseden birşey bekleme

ben biraz dinlenicem canlar duramıyorum pc başında yine gelirim ara ara aklım burda hep...görüşürz canlar tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

ah canım ah bi gün bende o boş güne bulabilsem bi sürü iş var hep benden bekleniyo oda arkadaşlarımın kıpırdadığı yok bide benim haftaya finallerim başlıyo ne olcaksam çalışamıyorumda akşamda yorgun oluyorum saten opuyorumnanaktan

ah ah torunları doğunca da paylaşamazlar ama...benım annem teyzemler el birliği ile alısverıs yapıyo bana daha bızımkı pek bırsey almadı..ıkı uç parça sen gel o zaman bakarız dıyo ama o zamanda parası benden çıkacak ...kuçuk seyler ama ınsan dıkkat edıyo,,ben yazın görcem is konusunda mısafiriz karnım burnumda benden is beklicekmi acaba..genelde miskindır benı bekler yemek bulasık vs için..ole yani..

aman kaynanamız bizden beklemesinde slm ı zor alıyo benden cadaloz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…