kızlar ya genellememek lazık ama anne gibi olmuyo bırçoğu..olanı da var benım rahmetlı ananem..yengem kaçarak gelmıstı kendı annesınden çok onu sever ama ananem asla laf ettırmez hep acıgını kapardı...olelerıde var..
EVET CANIM ÖYLELEERİ DE VAR AMA bazen çok iyi oluyorlar bazende açığını arıyorlar aslında benim kayananam çok kötü biri değil ama bazen hoşlanmıyorum hele ki görümcem varsa onunda benle ilgilenmez görümcem gitsin benden iyisi yok bazen gıcık olurdum bu hareketlerine...neyse ki uzağım artık onlara doysunlar birbirlerine:)9
ah ah torunları doğunca da paylaşamazlar ama...benım annem teyzemler el birliği ile alısverıs yapıyo bana daha bızımkı pek bırsey almadı..ıkı uç parça sen gel o zaman bakarız dıyo ama o zamanda parası benden çıkacak ...kuçuk seyler ama ınsan dıkkat edıyo,,ben yazın görcem is konusunda mısafiriz karnım burnumda benden is beklicekmi acaba..genelde miskindır benı bekler yemek bulasık vs için..ole yani..
sağolsun benim kayınvaldem hiç ne yemek ne bulaşaık hiçbirşeye elimi sürdüzmez sağolsun...şu işi yapında demez cokda kiloludur ma her işini kendi yapmaya calışır..zaten benim annemle kayınvaldem yakın 2 ev var aramızda..ben kayınvaldeme elimden geldiğince yardım ederim zaten bizim tatil hergün denizde geciyor akşam eve geliriz yemecikleri yapmıştır kaynanam..yani ben bu konuda onun hakkını yiyemem..ve 3 eltiyiz biz içlerinde en cokta beni sever sağolsun..gerci arada laf sokar ama oda olucak artık sonucta kaynana...-tatlicadiarzu-
uzak ve seviyeyi korumak en iyisi...
aysecim ya al bendede o kadar yani.ama dayanırız bebişlerim için. Ya sorma biz kaynanamla aynı apartmandayız sagolsun hiç yardımcı olmuyo. Yani düsün apartmanımızın dısı boyandı bitti. Kendi evini mis gibi yaptı. Benim camlarda dısarısı görünmüyor. Ama bu haldede yapamıyorum.
kızlar ya genellememek lazık ama anne gibi olmuyo bırçoğu..olanı da var benım rahmetlı ananem..yengem kaçarak gelmıstı kendı annesınden çok onu sever ama ananem asla laf ettırmez hep acıgını kapardı...olelerıde var..
GÜnaydın merhaba kızlar nasılsınız
EVET CANIM ÖYLELEERİ DE VAR AMA bazen çok iyi oluyorlar bazende açığını arıyorlar aslında benim kayananam çok kötü biri değil ama bazen hoşlanmıyorum hele ki görümcem varsa onunda benle ilgilenmez görümcem gitsin benden iyisi yok bazen gıcık olurdum bu hareketlerine...neyse ki uzağım artık onlara doysunlar birbirlerine:)9
günaydın canım sağol iyiyiz cok şükür sağol.. sen nasılsın.
günaydın canım sen naıslsın :)
HMM bak kaynanalarımız seninle aynı sanırım görümcem yokken benle çok ilğili çok da iyi geçiniriz ama görümcem bi geldimi bütün ilği ona ve çocuklarına ben de o zaman çok kızıyorum yaa
AYNEN CANIM AYNI ÖLE İŞTEEE insan sinir oluyo ama oda belkide kızı kıskanmasın diye yapıyordur. ya bide kayınpederim çok sever beni ne dersem yapar yani görümcemde kaçarrak evlenmiş babam istememiş 1 gün olsun evine gitmiş değil babam bize her gelişinde görümcem kayınvalideme içerlediğini söylermiş kıskanırdı yani herhalde kayınvalidemde kızını üzmemek için öyle davranırdı bilemiyorumm
inşallah bitanemm...inşallahh..ewet canım ama yinede her zaman güçlü olmamız lazım...ben inanıyorumki canım en kısa zamanda bu günlerin sonu gelicek ve kocişinle beraber olucaksın...inşallah
evt canım belkide onlar kıskanmasın diyedir bazen diyorum belkide bana öle geliyo özlüyodur belki kızını ne bilim ama yinede ayır edmemek gerekir en azından bunu hisseddirmemek gerekir çünklü bu sefer ister istemez ben soguyorum görümcemin gelmesini sitemiyorum bizim düzenimiz buzulacak diye
kontes valla gecende işten cıktım annemlere gittim yorgun bitap halszi bi şekildeyım böyle
annem diyo sen genc oldugun halde hamilesin şu haline bak yengen 35 yasında kadın
hamile ne kadar dinç diyo bi çıkıştım dedim kadın akşama kadar kıçını devirip yatıyo
üstüne üstlük 3. hamileliği üstüne üstlük ben bi sürü tehlıke atlattım
sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum akşama kadar iki büklümüm çalışıyorum milyon
kadar insana dert anlatıyorum bide akşam eve gidicem diye sıcaklarda otobüslerde eziyet cekıyorum
en sevmediğim
şey kıyaslanmak rica ederim anne sen bari deme böyle haftasonu görmuyomusun
nasıl dincim dinlenınce dedim..ayy özür dilerim kızım haklısın diyo
haklıyım tabii hıhh :umursamaz: çalışıyoz biz ayrıca sende 2 tane taşıyosun bende çok badire atlattım kanamalar tehdidler bilmemne
ve bu yüzden fazladan ağrılarda cekıyorum doktorum uyarmıştı zaten :umursamaz:
valla 3 tane doktoa gittim sekerim. Hepside yaptır dedi. Yani şimdi üçlü iyi çıksada huzursuz olucam ..işalah güzel haberler veririm sizlere... Persembe oluyorum.
şaneycım adetim üç gün falan geçtii... boshayallersmile
aynen öle canım. Persembe hastanedeym ya yani düşün esk den annemi cagırdım. Gelir artık anacım evimide mis gibi yapar.
O gün kaynanama bakalım silecekmi diye la ataıyom camlardan dısarıyı göremiyom bide boyalr var. Hiç sesi çıkmıyo.
Allaha havale ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?