Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ya genellememek lazık ama anne gibi olmuyo bırçoğu..olanı da var benım rahmetlı ananem..yengem kaçarak gelmıstı kendı annesınden çok onu sever ama ananem asla laf ettırmez hep acıgını kapardı...olelerıde var..

offf ya dün biraz erken çıktım iş yerinden bi geldimki bir sürü iş birikmiş klava: aklımda hep burda ama şu işleri toparlıyımda öyle geliyim bari :bbo:

EVET CANIM ÖYLELEERİ DE VAR AMA bazen çok iyi oluyorlar bazende açığını arıyorlar aslında benim kayananam çok kötü biri değil ama bazen hoşlanmıyorum hele ki görümcem varsa onunda benle ilgilenmez görümcem gitsin benden iyisi yok bazen gıcık olurdum bu hareketlerine...neyse ki uzağım artık onlara doysunlar birbirlerine:)9

uzak ve seviyeyi korumak en iyisi...

sağolsun benim kayınvaldem hiç ne yemek ne bulaşaık hiçbirşeye elimi sürdüzmez sağolsun...şu işi yapında demez cokda kiloludur ma her işini kendi yapmaya calışır..zaten benim annemle kayınvaldem yakın 2 ev var aramızda..ben kayınvaldeme elimden geldiğince yardım ederim zaten bizim tatil hergün denizde geciyor akşam eve geliriz yemecikleri yapmıştır kaynanam..yani ben bu konuda onun hakkını yiyemem..ve 3 eltiyiz biz içlerinde en cokta beni sever sağolsun..gerci arada laf sokar ama oda olucak artık sonucta kaynana...-tatlicadiarzu-

ne güzel ,,,

şu sözü ne çok seviyorum kendi omzuna tırman başka nasıl yükselebilrisin ki
kendi işini kendin yapcan kimseden fayda yok valla

kayınvslidem gercekten çok iyidir ona bişey dmeıyorum :)
görümcemde güya bana yardım etmek için gelmişti eskişehirden
eve gidiyorum yemek yok yemiş yemiş bulaşık biriktirmiş
yıkamıyorum hala duruyo yıkamıyorum yıkasın diye hala duruyo en sonunda
tartışmayalım diye yıkıyorum ve hergün aynı olay evin içinde saç taramış fön çekmış
hepsini slaonun ortasında bırakmış gitmiş fln bi de onun arkasını topluyorum valla 20 yaşında koskoca genc kız....hayır kızım benzıycek diyede korkuyorum ama napiym eğriye eğri doğruya doğru benım ıcın
sağolsun bi kere camlarımı silmişti.
bi kaç gün sonrada gidiyo zaten eskişehirde çalışmaya başlıycak

çok iyi kalpli bi kız çok iyi ama düşüncesiz mi diyim tembel mi diyim bilemedim
tartışmakda istemıyorum yok yere bi kaç kez bişeyler söyledim küstü surat astı
cadı gelin olmak istemıyorum :CüvCüv:

Son düzenleme:

evet kızlar genellememk gerek benim annemde çok iyi bir kayınvalidedir annem diye söylemiyorum ama abimin eşine çok iyi davranır babamda öyle bende ayırmazlar asla ne isterse yaparlar ama sağolsun yengemde öyledir hiç kırmamıştır annemle babamı ben evlendikten bir sene sonra evlendi onlar ama benim yokluğumu hiç aratmamıştır yengem bende çok severim onu ve kimseye laf söyletmem Allah gönlümüze göre verdi deriz hep annemle oda bizim için öyle söyler umarım ömür boyu hep böyle gider çünkü biz çok güzel vakit geçiriyoruz hepimiz beraberken

HMM bak kaynanalarımız seninle aynı sanırım görümcem yokken benle çok ilğili çok da iyi geçiniriz ama görümcem bi geldimi bütün ilği ona ve çocuklarına ben de o zaman çok kızıyorum yaa

HMM bak kaynanalarımız seninle aynı sanırım görümcem yokken benle çok ilğili çok da iyi geçiniriz ama görümcem bi geldimi bütün ilği ona ve çocuklarına ben de o zaman çok kızıyorum yaa

AYNEN CANIM AYNI ÖLE İŞTEEE insan sinir oluyo ama oda belkide kızı kıskanmasın diye yapıyordur. ya bide kayınpederim çok sever beni ne dersem yapar yani görümcemde kaçarrak evlenmiş babam istememiş 1 gün olsun evine gitmiş değil babam bize her gelişinde görümcem kayınvalideme içerlediğini söylermiş kıskanırdı yani herhalde kayınvalidemde kızını üzmemek için öyle davranırdı bilemiyorumm

evt canım belkide onlar kıskanmasın diyedir bazen diyorum belkide bana öle geliyo özlüyodur belki kızını ne bilim ama yinede ayır edmemek gerekir en azından bunu hisseddirmemek gerekir çünklü bu sefer ister istemez ben soguyorum görümcemin gelmesini sitemiyorum bizim düzenimiz buzulacak diye

ewet canım ama yinede her zaman güçlü olmamız lazım...ben inanıyorumki canım en kısa zamanda bu günlerin sonu gelicek ve kocişinle beraber olucaksın...inşallah
inşallah bitanemm...inşallahh..

canım ayırım yapması güzel değil tabi ama yinede kızıyla seni aynı kefeye koymasını bekleme...bak sen çocuğunu ne zahmetlerle getiriyosun dünyaya..her anı özel...onunla ister istemez bir başkasını bir tutamazsınn ilerde...

canım valla bu zamana kadar kendim geldim çok şükür rabbim yatak döşek yatırmadı beni hergün işe geldim her akşam eve gider gitmez yattım ama yinede kimseye yük olmadım kimseyide çağırmadımm yanıma halada öyleyimm sadece kocama söylüyorm yeri geldiğinde ona bile kıyamıyorumm ben alışmamışım başkasından bişe istemeye bişe yaptırmaya keşke yapsam ama olmuyo işte içimden gelmiyooo çok yumuşağım galibaaabilmiyorumkismile

valla 3 tane doktoa gittim sekerim. Hepside yaptır dedi. Yani şimdi üçlü iyi çıksada huzursuz olucam ..işalah güzel haberler veririm sizlere... Persembe oluyorum.

canım inşş hiç bişecik yoktur kuzunda bende dün doktordaydım çok şükür bişe çıkmadı okdar ii anlyorumki seni o korkuyla yaşamak çok zorrr inşş sağlıkla gelsin meleğin

şaneycım adetim üç gün falan geçtii... boshayallersmile

ay inş bebiş geliyordur canımm
sen bu aralar çok sıkılıyordun ama inş stresden gecikmiyordurrr

canım bende çok şükür iyiyim kayınvalidemlee görümcemlerle felan ama çok sık görüşmeyince cıvığı çıkmıyo ben buna inanıyorum.tabi herşey karşılıklı bend eonlara karşı hep ii güler yüzlüyümm.kayınpederimle bile babamdan daha rahat sohbet ederimm yeri gelincee.
ama bu zamana kadar yardım istemedim geçende bana gelmişlerdi teras sefası yapcaktık leş gibiydi benim balkon gitti mis gibi yıkadı yedik iştik görümcemler elimi bişeye sürdürmedi kayınvalidem nasıl girdilerse herşeyi düzenleyip gitti dedimki o zaman demekki ben yapmayınca yapıyolarrr allah razı olsunnn ama bende bi gün olsun yüzlerine gelmedim çok şükürr.her insanın bi fıtratı varrr değiştiremezsin.

GÜnaydın merhaba kızlar nasılsınız

günaydın canım hoşgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…