Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımmm senle kızını aynı kefeye koymasını bekleme aynısını annende yapsa sende kızarsın
bizimde gelinimiz var annem çok ii kaynanadır herkesin başına derim ama bana yaptığını gelinine yapamadı ona gösterdiğini bana gösteremeedi ben çok kızarım ona şimdi beni ayrı tut diye ama beceremiyooo artık bıraktım onlar ii olsunlar diyorum

Canım bende bi işi kendi elimle yapmadan rahat edemem hele evimin işiyse :)

eşim sağolsun idarelik yapıyo ben kendimde dinleniyorum yapıyorum işimi

kimseye yük değilim çok şükür ki :)

SELAMMLARRR
ÖPÜCÜKLER CÜMLETENNkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin aplacım :)

ya canım benim kızdıgım her zaman benimle aynı olsun yani bi yakın bi soguk olmasın tabiki kızının yeri farklıdır olmasıda normal ama bunu bence geline hisseddirmemek gerekir ona alsın verisn bende elimden ghelini yaparız zatem görümcem için ama ayırmamalılar hamileyim ya mesela bir kere olsun sormadı bana evde yapılacak bişeyin varmı diye ama kendi kzı hamileyken sürekli kızına gider di bence yanlış ilmiyorum belki yanlış ama öle üstelik benim annem babam yanımda değil çok uzakda gelip yardım edme imkanı yok bana insan o zaman annesini babasını çok arıyo

kızlar yaa bişey sorcam bazen böle kasıklarımınm biraz yukarısında böle sanki iğne batıyuo gibi bişey oluyo acaba bu miniğimin hareketimi ama bana çok aşagıda gibi geliyo değildir diyorum ama içimden bi his diyo o bebeğinm diye

SELAMMLARRR
ÖPÜCÜKLER CÜMLETENNkaydirigubbakcemile2

günaydın canım hoşgeldinnn

ya haklısın canım ama benimkiler bana yakında ne oluyo hiç bi fayda yok işte bazen hastaneye felan gidiyoruz beraber annemle onunda sorumluluğu var bişe demiyorum ama 3 te 1 ini bile göremiyorum bende alıştımm herşeyi kendim yapıyorumm işte çocuklar doğunca gelecek bakalım. ben zaten hergününü benle geçirsin demiyorum ama sadece ilgi bekliyorum onu bile çok az görüyorurumm annemlerden.kayınvalidemler belki bana gelip bana yemek yapamıyo iş yapamıyo ama en azından ilgi alaka son hadde bi de tek gelinim hepsi gözümün içine bakıyo bende onla idare ediyorum işteeee
herkesin bi sorunu bi derdi var canımm halimize şükredelim insanlar değişmiyo ki ben annemi değiştiremedim kaç senedirrrr
günaydın şekerler a.s.

hoşbuldum canımm adetin geçmiş 3gün hadi hayırlısı inşallah

hoşbuldum minikim.. Bende kendi işimi kendim yaparım doğrusu bu
kimseye gebe kalmamak lazım çok mecbur kalmadıkça
mutlaka ilerde kokusu çıkıyo çünkü.. Ben sana bunu yapmıştım sen
bana yapmadın yada o bana bunu yaptı bende yapmalıyım olayına
hiç girmemek için mecbur olmadıkça kimseye minnet etmem
allah da inş. Muhtaç etmesin kimseyi kimsyee. çok zor..

hoşgeldin nasılsın

hoşbuldum güzelim iyiyim şükür sen nasılsın paşa nasıl

hoşgeldiniz kıslarrrrrr..opuyorumnanaktan

hoşbulduk gülümmm

günaydın şekerler a.s.

hoşgeldin şekerr :)))

yavrular ben kaçar..öptümm..

gidinmi tühhh.. öpüyoruz bizde byeee

hoşbuldum gülüm
günün sözü allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin aminnnnnn

ya haklısın canım ama benimkiler bana yakında ne oluyo hiç bi fayda yok işte bazen hastaneye felan gidiyoruz beraber annemle onunda sorumluluğu var bişe demiyorum ama 3 te 1 ini bile göremiyorum bende alıştımm herşeyi kendim yapıyorumm işte çocuklar doğunca gelecek bakalım. ben zaten hergününü benle geçirsin demiyorum ama sadece ilgi bekliyorum onu bile çok az görüyorurumm annemlerden.kayınvalidemler belki bana gelip bana yemek yapamıyo iş yapamıyo ama en azından ilgi alaka son hadde bi de tek gelinim hepsi gözümün içine bakıyo bende onla idare ediyorum işteeee
herkesin bi sorunu bi derdi var canımm halimize şükredelim insanlar değişmiyo ki ben annemi değiştiremedim kaç senedirrrr[/QUOTE]

haklısın canım ben zaten hep çok şükür ediyorum yataklarda kalmadım içimi kendim yapdım zaten ama insan işde sadece ilği bekliyo olsun buna da şükür ne kaynanalar var aslında severim de zaten kaynanamı sanırım bendeki kendi annemde yokya yanımda annemi çok arıyorum onları öle görünce

günaydın şekerler a.s.

hoşgeldın canım :)

aminn ablacım gercekten öyle

kendin ugrasıcaksın başkalarını kattınmı ıhhhh olmuyo :)

yavrular ben kaçar..öptümm..

güle gülee :)

Aynen öyle ayşecim konusu geçip yapılan şey söylendimi işte ozaman insanın gücüne gider
hiç gerek yok ama gene söylüyorum allah muhtaç etmesin de kendi işimizi görelim
ya öyle olsa suratlı suratlı gelse iş güç yapsa mecbur olduğun için sesini çıkaramasan
hani kim olursa olsun kızkardeşin bile olabilir bu kişi..
hamile kaldığımda düşükten korktuğumuz için kadın tutmaya karar verdik
çok şükür durumumuz müsaitde 2haftada bir geliyor. aradaki haftada üstten kendim yapıyorum..
ayda bir büyük temizlik için zaten geliyodu.. ama diyorumki eşime ya olmasaydı ya birilerine muhtaç
olsaydık napardık ozaman.. eşimin elinden hiç gelmez çünkü.. neyse çok çok şükürrrr

haklısın canım ben zaten hep çok şükür ediyorum yataklarda kalmadım içimi kendim yapdım zaten ama insan işde sadece ilği bekliyo olsun buna da şükür ne kaynanalar var aslında severim de zaten kaynanamı sanırım bendeki kendi annemde yokya yanımda annemi çok arıyorum onları öle görünce[/QUOTE]

tabiki muhakkak öyledir canım seni anlamamda zor ailen yanında değil sana alalh kolaylık versinnnn

benim kızımın hareketleri iğne gibi değil göz seyirmesi gibi hissediyorum.ve hep aşağıda hissediyorum
kafası aşağıdaymış şuan ayaklarıda göbeğiimin hizasında sağda :))
sanırım kızımın kafası daha güçlü :)))

kızlar dün ayrıntılıda bi pozisyonda yakaladı doktor benimkileriii bana bile gösterdi yoksa başka görememiştim zaten
ikisinin sadece bacakları aynı karede sanki yatmışlar da ayaklarını birlerştirmişler gibi doktorda dediki bak biz daha ii görelim kız oldukalrını diye bacaklarını açmışlar dediii
özelde olsaydı fotosunu verirdi kesinnn devlette olunca alamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…