evt canım belkide onlar kıskanmasın diyedir bazen diyorum belkide bana öle geliyo özlüyodur belki kızını ne bilim ama yinede ayır edmemek gerekir en azından bunu hisseddirmemek gerekir çünklü bu sefer ister istemez ben soguyorum görümcemin gelmesini sitemiyorum bizim düzenimiz buzulacak diye
SELAMMLARRR
ÖPÜCÜKLER CÜMLETENNkaydirigubbakcemile2
canım valla bu zamana kadar kendim geldim çok şükür rabbim yatak döşek yatırmadı beni hergün işe geldim her akşam eve gider gitmez yattım ama yinede kimseye yük olmadım kimseyide çağırmadımm yanıma halada öyleyimm sadece kocama söylüyorm yeri geldiğinde ona bile kıyamıyorumm ben alışmamışım başkasından bişe istemeye bişe yaptırmaya keşke yapsam ama olmuyo işte içimden gelmiyooo çok yumuşağım galibaaabilmiyorumkismile
SELAMMLARRR
canımmm senle kızını aynı kefeye koymasını bekleme aynısını annende yapsa sende kızarsın
bizimde gelinimiz var annem çok ii kaynanadır herkesin başına derim ama bana yaptığını gelinine yapamadı ona gösterdiğini bana gösteremeedi ben çok kızarım ona şimdi beni ayrı tut diye ama beceremiyooo artık bıraktım onlar ii olsunlar diyorum
SELAMMLARRR
SELAMMLARRR
günaydın şekerler a.s.
günaydın şekerler a.s.
SELAMMLARRR
ya canım benim kızdıgım her zaman benimle aynı olsun yani bi yakın bi soguk olmasın tabiki kızının yeri farklıdır olmasıda normal ama bunu bence geline hisseddirmemek gerekir ona alsın verisn bende elimden ghelini yaparız zatem görümcem için ama ayırmamalılar hamileyim ya mesela bir kere olsun sormadı bana evde yapılacak bişeyin varmı diye ama kendi kzı hamileyken sürekli kızına gider di bence yanlış ilmiyorum belki yanlış ama öle üstelik benim annem babam yanımda değil çok uzakda gelip yardım edme imkanı yok bana insan o zaman annesini babasını çok arıyo
günaydın şekerler a.s.
günaydın şekerler a.s.
hoşgeldinnn..
canım bende bi işi kendi elimle yapmadan rahat edemem hele evimin işiyse :)
eşim sağolsun idarelik yapıyo ben kendimde dinleniyorum yapıyorum işimi
kimseye yük değilim çok şükür ki :)
hoşgeldin aplacım :)
hoşgeldin nasılsın
hoşgeldiniz kıslarrrrrr..opuyorumnanaktan
günaydın şekerler a.s.
yavrular ben kaçar..öptümm..
günaydın canım hoşgeldinnn
ya haklısın canım ama benimkiler bana yakında ne oluyo hiç bi fayda yok işte bazen hastaneye felan gidiyoruz beraber annemle onunda sorumluluğu var bişe demiyorum ama 3 te 1 ini bile göremiyorum bende alıştımm herşeyi kendim yapıyorumm işte çocuklar doğunca gelecek bakalım. Ben zaten hergününü benle geçirsin demiyorum ama sadece ilgi bekliyorum onu bile çok az görüyorurumm annemlerden.kayınvalidemler belki bana gelip bana yemek yapamıyo iş yapamıyo ama en azından ilgi alaka son hadde bi de tek gelinim hepsi gözümün içine bakıyo bende onla idare ediyorum işteeee
herkesin bi sorunu bi derdi var canımm halimize şükredelim insanlar değişmiyo ki ben annemi değiştiremedim kaç senedirrrr
günaydın şekerler a.s.
hoşbuldum canımm adetin geçmiş 3gün hadi hayırlısı inşallah
hoşbuldum minikim.. Bende kendi işimi kendim yaparım doğrusu bu
kimseye gebe kalmamak lazım çok mecbur kalmadıkça
mutlaka ilerde kokusu çıkıyo çünkü.. Ben sana bunu yapmıştım sen
bana yapmadın yada o bana bunu yaptı bende yapmalıyım olayına
hiç girmemek için mecbur olmadıkça kimseye minnet etmem
allah da inş. Muhtaç etmesin kimseyi kimsyee. çok zor..
yavrular ben kaçar..öptümm..
ya haklısın canım ama benimkiler bana yakında ne oluyo hiç bi fayda yok işte bazen hastaneye felan gidiyoruz beraber annemle onunda sorumluluğu var bişe demiyorum ama 3 te 1 ini bile göremiyorum bende alıştımm herşeyi kendim yapıyorumm işte çocuklar doğunca gelecek bakalım. ben zaten hergününü benle geçirsin demiyorum ama sadece ilgi bekliyorum onu bile çok az görüyorurumm annemlerden.kayınvalidemler belki bana gelip bana yemek yapamıyo iş yapamıyo ama en azından ilgi alaka son hadde bi de tek gelinim hepsi gözümün içine bakıyo bende onla idare ediyorum işteeee
herkesin bi sorunu bi derdi var canımm halimize şükredelim insanlar değişmiyo ki ben annemi değiştiremedim kaç senedirrrr
kızlar yaa bişey sorcam bazen böle kasıklarımınm biraz yukarısında böle sanki iğne batıyuo gibi bişey oluyo acaba bu miniğimin hareketimi ama bana çok aşagıda gibi geliyo değildir diyorum ama içimden bi his diyo o bebeğinm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?