Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben daha ögrenemdim senaycım cinsiyetini ama çok merak ediyorum. Ama eşim 1 ay sonra ögrenmek istiyo. Saglıklı olsunda yeterki.

yok olmadımmm..dün akşam söylemesi ayıp tuvalette akıntıyla beraber kan geldii..tamam kesin geldi dedim..yine tık yok..ilk defa böyle bişey oluyor.. bilmiyorumkismile

ay kıslar ben geldim ama kalpten gitcem şimdi. geçmişi bi okuyayım dedim önce yarenin çift çizgisi sonra elifin kesintisi heyecandan ölcem şimdi dayanamadım yarım bıraktım okumayı ay inşallah geliyodur bebişler :Saruboceq:

ya kızlar size bi sorum daha var benim lütfen bilenler cevaplarsa çok sevinicem şimdi normalde doğum iznimiz 8+8 olmak üzere 16 hafta ve biz doğumdan sonra 16 haftalık paramızı alıyoruz sgk dan ama ben daha erken hatta çıkabildiğim en erken zamanda doğum iznine çıkmak istiyorum o zaman bişey değişirmi acaba yada çıkabilirmiyim çıksamda yine 16 haftalık paramı alabilirmiyim beni aydınlatın lütfen

öyle ablacım evet Allah muhtac etmesın :Saruboceq:

senınkı iyiymiş yaa benımkının ayakları fena fena rahım çıkışını tekmeliyo devamlı
çok acıyo ama o zaman kafamçokkarıştı
eşimde kızıımm acccık daha dayan çıkartcaz seni ordan diyo kaydirigubbakcemile3

ayaklarını ellerini göbeğime dayıyo son bi kaç gundur ayağını gıdıklıyorum bende
çok büyüdük artık maşallah sübhnallah :)

şimdi uyandı dönüp duruyo içerde tur atıyo az sonra başlar gene tekmelemeye :)

ayy ne güzel ya iki tane ayyy bıcır bıcır kız bebeiş yaa maşallah sübhnallah

ayy ne güzel yaaa minik minik 2 tane ne tatlılardır yerim ben onları
benimde 5 ayda ayrıntılım var ve çok korkuyorum ya kötü bişey olacak diye ben3 lü testi yaptırmadım 2 liyi yaptırdık oda çok şükür doktorum iyi dedi çok heyecanlıyım ayrıca korkuyorum hareketlerini hissetmeyince daha bi korkuyorum inş herşey yolundadır

canım yaren adet oldu

elifte test yapmadı ama adeti geliyo sanırım

hayal kırıklıgı yaşatmadım inşallah :)

hımmm canım sanırım bu doktor raporuna bağlı ama birazda karısık bi durum bilemicem bilmiyorumkismile

canım benim doktor bu kişi çalışamaz diye bi rapor verirde sende sgk ya verirsen o raporuuu alırsın canım doğum öncesi yada sonrası farketmezzz ki sen tüm izinlerini doğum sonrası kullanabilme hakkın varken önce kullanabilme hakkında var
devlet doğum sonrası izninide üzretsiz alacakmışın gibi görebilirrr

bu konu hakkında bilgim yok ama benim fikrim çıkabildiğin kadar geç çıkmak izne. çalışırken hep onu düşünüyodum. böyle olunca bebeğimle daha çok vakit geçiririm diye düşünürdüm hep.

canıımm hissetceksın hareketlerini az bekle yakında çok fazla hissediceksın hemde :)

inşallah ayrıtnılıda bişey cıkmaz düzenli doktor ziyaretlerini yapıyorsan ve hersey yolundaysa
inşallah ayrıntılıda da bir sürpriz çıkmaz :) bende 3 lü test yaptırmadım sadece 2'li test
yaptırdım risk çıkmamıştı sonradanda herhangi bi sorun çıkmadı
ama ayrıntılı ultrason çok güzel yaa parmağını emiyo dil çıkarıyo sana bebeişin
öyle güzelki onu izlemek :) bayılcaksın :)

ya kızlarr o resmi bi daha yakalayabilirmiyim bilmiyommm gerçekten mucize bişeydiii
ama öğleden sonra tekrar girdiğimde ultrasona biri gene yüz üstü yatıyordu bayılıyo benim kzıım anası gibi yüz üstü yatmaya:)

hııımm anladım canım çok sağol yaaa inanın bir an önce kurtulmak istiyorum burdan burda dahada kötü geçiyo hamileliğim yemek yok bişey yok hergün ne yicem diye düşünmekten sıkıldım temizlikçi yok herşey bana bakıyo daha doğrusu bütün gün tek başınayım 4 duvar arasında içim sıkıldı artık psikolojim bozulmaya başladı ve hiç iş yok burda bütün gün oturuyorum Allahım tez zamanda kurtarsın beni burdan inş.

Kızlar yarın doktora gidiyorum, dua edin benim için bir sorun çıkmasın....
ay şimdi gördümmm tickerimi...bebişim büyümüş :) maaşallah

canım öylede ben zaten doğumdan sonra bidaha çalışmıcam yani izin bittikten sonra çıkışımı isticem o yüzden bian önce kurtulmak istiyorum

canım sen dogumdan sonra çalışmayı düsünmüyonmu.ben mesela allah izin verişrse çalımayı düşünüyom dogumdan sonra onun için ne kadar dayanabilirsem çalısırım. Sonraya bırakırım izinleri...bebişimle daha fazla vakit gecirmek için

cngemn canım belki seninki tekmeliyordur ama sen anlamıyorsundurrr bende ilk başlarda gaz sanıyordum meğersem tekme atıyolarmışşşş

ay ne hoş yaa ayşem maşallah canım ne güzel artık bebişinin uyuyup uyandıgını herşeyi biliyon inş bizde geliriz o günlere

ee canım kocaman oldu artık maşallah :)

yakında inşallah sizde hissetceksınzı canım
uyyup uyandıgını artık net olarak anlayabiliyuorum çünkü
uyanınca hiç durmuyo hep hareket hep hareket :)
ama uyusudugu zaman bişi yok hareket yok göbüşte ordan anlıyorum :)

bide eskiden aç oldugum zamanlar tekmelemezdi şimdi aç da olsam tekmeliyo
baya güçlü demeki çünkü hareket etmesi için çok enerji lazım :)

hele çikolata yiyince görme sen onu takla attıgını bile hissediyorum cadının kaydirigubbakcemile3

derlerdi hep büyyünce omzu mu atıyo tekmemi atıyo anlşılıyo diye cidden anlaşılıyo yani :) denendi onaylandı :)

canım sen ama yinede sor sonra canın sıkılmasınnn boşuna okk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…