kızlar dün ayrıntılıda bi pozisyonda yakaladı doktor benimkileriii bana bile gösterdi yoksa başka görememiştim zaten
ikisinin sadece bacakları aynı karede sanki yatmışlar da ayaklarını birlerştirmişler gibi doktorda dediki bak biz daha ii görelim kız oldukalrını diye bacaklarını açmışlar dediii
özelde olsaydı fotosunu verirdi kesinnn devlette olunca alamadımmm
ben daha ögrenemdim senaycım cinsiyetini ama çok merak ediyorum. Ama eşim 1 ay sonra ögrenmek istiyo. Saglıklı olsunda yeterki.
yok olmadımmm..dün akşam söylemesi ayıp tuvalette akıntıyla beraber kan geldii..tamam kesin geldi dedim..yine tık yok..ilk defa böyle bişey oluyor.. bilmiyorumkismile
Aynen öyle ayşecim konusu geçip yapılan şey söylendimi işte ozaman insanın gücüne gider
hiç gerek yok ama gene söylüyorum allah muhtaç etmesin de kendi işimizi görelim
ya öyle olsa suratlı suratlı gelse iş güç yapsa mecbur olduğun için sesini çıkaramasan
hani kim olursa olsun kızkardeşin bile olabilir bu kişi..
hamile kaldığımda düşükten korktuğumuz için kadın tutmaya karar verdik
çok şükür durumumuz müsaitde 2haftada bir geliyor. aradaki haftada üstten kendim yapıyorum..
ayda bir büyük temizlik için zaten geliyodu.. ama diyorumki eşime ya olmasaydı ya birilerine muhtaç
olsaydık napardık ozaman.. eşimin elinden hiç gelmez çünkü.. neyse çok çok şükürrrr
benim kızımın hareketleri iğne gibi değil göz seyirmesi gibi hissediyorum.ve hep aşağıda hissediyorum
kafası aşağıdaymış şuan ayaklarıda göbeğiimin hizasında sağda :))
sanırım kızımın kafası daha güçlü :)))
kızlar dün ayrıntılıda bi pozisyonda yakaladı doktor benimkileriii bana bile gösterdi yoksa başka görememiştim zaten
ikisinin sadece bacakları aynı karede sanki yatmışlar da ayaklarını birlerştirmişler gibi doktorda dediki bak biz daha ii görelim kız oldukalrını diye bacaklarını açmışlar dediii
ay kıslar ben geldim ama kalpten gitcem şimdi. geçmişi bi okuyayım dedim önce yarenin çift çizgisi sonra elifin kesintisi heyecandan ölcem şimdi dayanamadım yarım bıraktım okumayı ay inşallah geliyodur bebişler :Saruboceq:
ya kızlar size bi sorum daha var benim lütfen bilenler cevaplarsa çok sevinicem şimdi normalde doğum iznimiz 8+8 olmak üzere 16 hafta ve biz doğumdan sonra 16 haftalık paramızı alıyoruz sgk dan ama ben daha erken hatta çıkabildiğim en erken zamanda doğum iznine çıkmak istiyorum o zaman bişey değişirmi acaba yada çıkabilirmiyim çıksamda yine 16 haftalık paramı alabilirmiyim beni aydınlatın lütfen
ya kızlar size bi sorum daha var benim lütfen bilenler cevaplarsa çok sevinicem şimdi normalde doğum iznimiz 8+8 olmak üzere 16 hafta ve biz doğumdan sonra 16 haftalık paramızı alıyoruz sgk dan ama ben daha erken hatta çıkabildiğim en erken zamanda doğum iznine çıkmak istiyorum o zaman bişey değişirmi acaba yada çıkabilirmiyim çıksamda yine 16 haftalık paramı alabilirmiyim beni aydınlatın lütfen
öyle ablacım evet Allah muhtac etmesın :Saruboceq:
senınkı iyiymiş yaa benımkının ayakları fena fena rahım çıkışını tekmeliyo devamlı
çok acıyo ama o zaman kafamçokkarıştı
eşimde kızıımm acccık daha dayan çıkartcaz seni ordan diyo kaydirigubbakcemile3
ayaklarını ellerini göbeğime dayıyo son bi kaç gundur ayağını gıdıklıyorum bende
çok büyüdük artık maşallah sübhnallah :)
şimdi uyandı dönüp duruyo içerde tur atıyo az sonra başlar gene tekmelemeye :)
ay ne hoş yaa ayşem maşallah canım ne güzel artık bebişinin uyuyup uyandıgını herşeyi biliyon inş bizde geliriz o günlere
ayy ne güzel yaaa minik minik 2 tane ne tatlılardır yerim ben onları
benimde 5 ayda ayrıntılım var ve çok korkuyorum ya kötü bişey olacak diye ben3 lü testi yaptırmadım 2 liyi yaptırdık oda çok şükür doktorum iyi dedi çok heyecanlıyım ayrıca korkuyorum hareketlerini hissetmeyince daha bi korkuyorum inş herşey yolundadır
canım yaren adet oldu
elifte test yapmadı ama adeti geliyo sanırım
hayal kırıklıgı yaşatmadım inşallah :)
yaaa:sinifsinif: çok umutlanmıştım ben yaaa. olsun canım bi dahaki aya artık. hayırlısı olsun inşallah..
canım benim doktor bu kişi çalışamaz diye bi rapor verirde sende sgk ya verirsen o raporuuu alırsın canım doğum öncesi yada sonrası farketmezzz ki sen tüm izinlerini doğum sonrası kullanabilme hakkın varken önce kullanabilme hakkında var
devlet doğum sonrası izninide üzretsiz alacakmışın gibi görebilirrr
bu konu hakkında bilgim yok ama benim fikrim çıkabildiğin kadar geç çıkmak izne. çalışırken hep onu düşünüyodum. böyle olunca bebeğimle daha çok vakit geçiririm diye düşünürdüm hep.
ay ne hoş yaa ayşem maşallah canım ne güzel artık bebişinin uyuyup uyandıgını herşeyi biliyon inş bizde geliriz o günlere
hııımm anladım canım çok sağol yaaa inanın bir an önce kurtulmak istiyorum burdan burda dahada kötü geçiyo hamileliğim yemek yok bişey yok hergün ne yicem diye düşünmekten sıkıldım temizlikçi yok herşey bana bakıyo daha doğrusu bütün gün tek başınayım 4 duvar arasında içim sıkıldı artık psikolojim bozulmaya başladı ve hiç iş yok burda bütün gün oturuyorum Allahım tez zamanda kurtarsın beni burdan inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?