Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
karnım ağrıyo yaaa...
ve ağırlık çöktüü... eve gitsem..bacaklarımı uzatsam şöylee..ohhh ne iyi oolurdu.. mirmirmirmir mirmirmirmir

sakın korkma dr. iyi gidiyor dediyse öyledir tamammı canım :))))
zaten tek hareketini gördüm bende.. yani çok anlık bişiydi sonrada muayene boyunca
hareketini görmedim.. anladın dimi güzelim sakın stres yapma:1hug:

karnım ağrıyo yaaa...
ve ağırlık çöktüü... eve gitsem..bacaklarımı uzatsam şöylee..ohhh ne iyi oolurdu.. mirmirmirmir mirmirmirmir

adet olmadın dimi hala :lepi:

elifffffffffff dondurma istiyom ben :icecream: :icecream: :icecream:
aklıma düşürdün kızım ya :bbo::icecream::icecream:

canım path ile çizdiğin şey seçili durumdaysa şu anda boyama yaptıgın alanda sağ tıkla
select ınverse yi seç tekrar nesnenın içini boyamaya çalış sanırım seçimi dışa yönlendirmeyi seçmişsin ondan oldu

anladıgım kadarıyla yani :) yada daha açık anlatırsan sevınırım :)

bilmiyorumkismile bilmiyorum canım...1 haftadır çok heyecanlanıyordum görebilecek miyim diye...ama bir şey anlayamadan tamam dedi muayeneyi bitirdi...kalp atışlarını duydum tekrar o da yeter yaa opuyorumnanaktan

canım sıkma canını....9 haftalıkken alttan bakamz üsttende gmözümedıyse doktor naapsın
1-2 hafta gör sen bak nasıl oynıcak :) canını sıkma iyiymiş bebegın büyyomuş daha ne :)

hoşgeldin aplacım :)

du bakiym bide öyle deniym. resmi yollayamıyorum yollayabilsem daha açık anlatıcam ama bilmiyorumkismile

adet olmadın dimi hala :lepi:

elifffffffffff dondurma istiyom ben :icecream: :icecream: :icecream:
aklıma düşürdün kızım ya :bbo::icecream::icecream:

gülüm adet oldum ben... ama üzülmedimm..
ilaç içeceğim için bi an önce gelmesini bekliyodumm..

bilmiyorumkismile bilmiyorum canım...1 haftadır çok heyecanlanıyordum görebilecek miyim diye...ama bir şey anlayamadan tamam dedi muayeneyi bitirdi...kalp atışlarını duydum tekrar o da yeter yaa opuyorumnanaktan

E TAMAM ŞEKERİM ÖNEMLİ OLAN BU.. İŞİN KEYFİ KISMINI NASILSA GÖRECEKSİN

HOŞBULDUM MİNİK NABERSİNolumunekankayizsmile

gülüm adet oldum ben... ama üzülmedimm..
ilaç içeceğim için bi an önce gelmesini bekliyodumm..

ANLADIM HAYIRLISI GÜZELİM :1hug:

31,de canım...listede haziran 1 yazıyo ama bu ay 31 cekiyomuş 30 günde olduğum için 31,i oluyor...

evet canım zayıflık iyi bağışıklık olsun da..hepsinin salya sümük sürekli bir iltihap durumu var..gerçi çok enerjıkler ama sağlıklı beslenme yok..cocuk ole arasına gıdıyo 10 dk sonra okulda ne yedın dıyom bakıyo yuzume..

a.s

YOK SEDEF silik çıktı sonra adet oldum hemdne yoğun bi şekilde.önümzdeki hafta bi doktora gidecem cnm.yani 3.denemiz ama genel kontrol

canım sıkma canını....9 haftalıkken alttan bakamz üsttende gmözümedıyse doktor naapsın
1-2 hafta gör sen bak nasıl oynıcak :) canını sıkma iyiymiş bebegın büyyomuş daha ne :)

:1hug: :1hug: inşallah bir sonraki randevuda görürüm meleğimiiii

du bakiym bide öyle deniym. resmi yollayamıyorum yollayabilsem daha açık anlatıcam ama bilmiyorumkismile

offf yok olmuyo o seçenek silik durumda

msn kullanıyosan ekliym hemen :) özel mesaj at yada resmı bi siteye upload et
ordan alıym yada ne yapmaya çalışıyosan bana söle ben yapim :)

HOŞBULDUM MİNİK NABERSİNolumunekankayizsmile

ANLADIM HAYIRLISI GÜZELİM :1hug:

iyidir aplacım noolsun bu doğuma hazırlık kaıslmalarım başladı birden geliyo anaam
deyip sıçrıyorum sonra hemen geçiyo kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…