Tekrar Merhaba kızlar!! doktordan geliyorum....:umursamaz: ama bebişimi göremedim...doktor üstten baktı bir şey göremedim, anlayamadım daha doğrusu....hareket filan ettiğini göremedim :1no2:
iyi gidiyor dedi doktor, herşey normalmiş...ama ben bebişimi hareket halindeyken göremedim çok üzgünümmm :1no2:
bir sonraki randevu 14 haziranda
dondurmaaaaaaaaaaaaaaaacokacimcoook
karnım ağrıyo yaaa...
ve ağırlık çöktüü... eve gitsem..bacaklarımı uzatsam şöylee..ohhh ne iyi oolurdu.. mirmirmirmir mirmirmirmir
path ile çalışıyorum çizdiğim alanın içini değil de dışarıda kalan kısmın tamamını boyuyo bi anda oldu yanlışlıkla bi ayarıylamı oynadım nedir araştırmadığım yer kalmadı
hemen söyle birine alsınlarrr.... :icecream:
sakın korkma dr. iyi gidiyor dediyse öyledir tamammı canım :))))
zaten tek hareketini gördüm bende.. yani çok anlık bişiydi sonrada muayene boyunca
hareketini görmedim.. anladın dimi güzelim sakın stres yapma:1hug:
Tekrar Merhaba kızlar!! doktordan geliyorum....:umursamaz: ama bebişimi göremedim...doktor üstten baktı bir şey göremedim, anlayamadım daha doğrusu....hareket filan ettiğini göremedim :1no2:
iyi gidiyor dedi doktor, herşey normalmiş...ama ben bebişimi hareket halindeyken göremedim çok üzgünümmm :1no2:
bir sonraki randevu 14 haziranda
selamm kızlarr ay nihayet yazabildim kaç saattir burdayım halbuki boshayallersmile
çok uykum var bugün halbuki herzamanki gibi yattım
birde çok sinirliyim.. tahammülüm yok hiç kimseye niyeki acaba bilmiyorumkismile
sabahtan beri etrafa agresif davranıyorum farkındayım ama kasıtlı yapmıyorum((((((
karagül tebrikler canım sağlıkla gelsin bebennnn
yarenn de mi hamileymiş kızlar yalnışmı anladım
canım path ile çizdiğin şey seçili durumdaysa şu anda boyama yaptıgın alanda sağ tıkla
select ınverse yi seç tekrar nesnenın içini boyamaya çalış sanırım seçimi dışa yönlendirmeyi seçmişsin ondan oldu
anladıgım kadarıyla yani :) yada daha açık anlatırsan sevınırım :)
adet olmadın dimi hala :lepi:
elifffffffffff dondurma istiyom ben :icecream: :icecream: :icecream:
aklıma düşürdün kızım ya :bbo::icecream::icecream:
yok burda ayıp olur şimdi
yüzyüze 5 kişi bakıyos bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile bilmiyorum canım...1 haftadır çok heyecanlanıyordum görebilecek miyim diye...ama bir şey anlayamadan tamam dedi muayeneyi bitirdi...kalp atışlarını duydum tekrar o da yeter yaa opuyorumnanaktan
canım sıkma canını....9 haftalıkken alttan bakamz üsttende gmözümedıyse doktor naapsın
1-2 hafta gör sen bak nasıl oynıcak :) canını sıkma iyiymiş bebegın büyyomuş daha ne :)
hoşgeldin aplacım :)
gülüm adet oldum ben... ama üzülmedimm..
ilaç içeceğim için bi an önce gelmesini bekliyodumm..
31,de canım...listede haziran 1 yazıyo ama bu ay 31 cekiyomuş 30 günde olduğum için 31,i oluyor...
evet canım zayıflık iyi bağışıklık olsun da..hepsinin salya sümük sürekli bir iltihap durumu var..gerçi çok enerjıkler ama sağlıklı beslenme yok..cocuk ole arasına gıdıyo 10 dk sonra okulda ne yedın dıyom bakıyo yuzume..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o sitede nane yoktuki :bbo: dereotu o
sakin ol canım tamam tamam :1hug:
ay tinker sorma eskiden istanbuldakı okullarda çok vardı düşün annem
her eve gedliğimizde saatlerce saçlarımızı didik didik ederdi sirke fln varmı diye
bulamazdı sık sık yıkardı genede bi şekilde kapardık o biti
bit şampuanını o kadar sık kullanırdık ki annem artık kafayı yicekti nerdeyse ya
evinde olmasa bile okuldan kapıyosun çok kötü bişey şimdi yok çok şükür okullarda
tertemız buralar :)
bide anadoludakı çocuklar dışarda daha cok vakıt gecırıyo yeteri kadar yeselerde
bi şekilde eritiyolar akşama kadar ama şehir merkezlerınde özellıkle istanbulda
çocugun dışarda koşup oynayıp stres atacağı biyer yok eve tıkılıp kalıyo yiyo oturuyo
yiyo oturuyo o da kötü bişey sonrada vay efendım obezite vay efendım tansıyon kolestrol kalp krizi ufacık çocuklarda
oradakıler belkı zayıf ama o tombik çocuklardan belkı kat kat daha sağlıklıdırlar....
en önemli şey bağışıklık !
afiyet olsun canım : )
dilekçeyi ona vericem.o bi üst kuruma göndericek..dolayısıyla imzalamıycağı içinn....
neyse öğlen dondurma yedim...etkisimi oldu nedir..sinirim geçti şuan...
napalımmm..
mevlam neyler...neylerse güzel eylerrr...
dondurmaaaaaaaaaaaaaaaacokacimcoook
canım sıkma canını....9 haftalıkken alttan bakamz üsttende gmözümedıyse doktor naapsın
1-2 hafta gör sen bak nasıl oynıcak :) canını sıkma iyiymiş bebegın büyyomuş daha ne :)
E TAMAM ŞEKERİM ÖNEMLİ OLAN BU.. İŞİN KEYFİ KISMINI NASILSA GÖRECEKSİN
du bakiym bide öyle deniym. resmi yollayamıyorum yollayabilsem daha açık anlatıcam ama bilmiyorumkismile
offf yok olmuyo o seçenek silik durumda
E TAMAM ŞEKERİM ÖNEMLİ OLAN BU.. İŞİN KEYFİ KISMINI NASILSA GÖRECEKSİN
HOŞBULDUM MİNİK NABERSİNolumunekankayizsmile
ANLADIM HAYIRLISI GÜZELİM :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?