Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım yaaaa hemen al bi dondurma. kime ne canım senin bi bebeğin var. hem sen istemiyosun ki o istiyo kaydirigubbakcemile3

HAKLISIN ASLINDA TAMAM ÖNCE YEMEK YİYİM SONRA DONDURMA AY BAYILCAM ŞİMDİ :bbo:

YOK SEDEF silik çıktı sonra adet oldum hemdne yoğun bi şekilde.önümzdeki hafta bi doktora gidecem cnm.yani 3.denemiz ama genel kontrol

AY YARENCİM ÇOK ÜZÜLDÜM YA :çok üzgünüm: YÜKSEK İHTİMAL KİMYASAL GEBELİK OLUYO BU.. HEM ERKEN DAHA GÜZELİM.. YAŞ 30UN ALTINDAYSA
1YILA KADAR YOLU VAR DENEMELERİN. HEMEN DR.LARA SARILMA BENCE.. İNAN BÜYÜK STRES BU DR. OLAYLARI. TEDAVİ SÜRECİ 3SENE YAŞADIĞIM İÇİN

:1hug: :1hug: inşallah bir sonraki randevuda görürüm meleğimiiii

OOOO ALLAH İZİN VERİRSE NASİPSE 7AY GÖRECES ONLARI :1hug:

AYYYY AMA NORMAL DİMİ

birde cartedor meyve şöleni...çikolata rüyası...ooooohhhhhhh daha sayayımmı tabi en favorim hakiki abbbbbbbbbbbboooooooooooooooooo maraş dondurması...bizim orda böle satarlar ...
abboooooo maraş....diye bağırırlARkaydirigubbakcemile3

saymaaaaaaaa nevrim döndülmaz:akannehir
:roflol::roflol:

AYŞE NANE O SıTEDE YAZMIYO CANIM ZATEN BEN BUNU AYRI BıR YERDE OKUDUM NANE KULLANIMI SÜTÜ AZALTIYO DEREOTU ARTTIRIYOkaydirigubbakcemile3

memleketim diye demiyorum ama hakikaten maraş dondurmasının üstüne yok kızlarrr

hoşgeldin canım.....opuyorumnanaktan

idilcim canım morelini bozucak bir durum yok...dr. herşey yolunda dediyse kalp atışlarınıda duymuşsun zaten bir sorun yok şükür...inşallah birdahaki aya bebişinin hareketli daha iyi görürsün canım..

ya nevar..alın 1 kiloluklardan yiyin hiç olmadı..h amilesin kızım senn.
bebişi düşünüyom ben..seni düşünen kim... lülülülülülü lülülülülülü

yemek yiyim alcam valla süprizzzzz
aç karnına yemiyim soğuk soğuk
bişi sorcam size normalde soğuk su içiyorum kızlar
sıcak oldumu kanamıyorum illa soğuk olcak
içim yanıyo sanki dayanamıyorum
bebeğe bi zararı dokunurmu anne karnındaykenbenneyaptımki

gülüm benim bi fikrim yok..hamişler bilir tecrübeleri varsa...

25 YAŞINDAYIM SEDEF.bilmiyorum cnm nasıl olyosa artık.çokta düzenliydi.hep 30-31 güne bir olurken 2 aydır 36.37 güne kadar çıktı.
bende öyle enfeksiyon mantar tüür bişey filan varmı diye kontrole gidecme cnm

inşallah canım yaaa

AYŞE biraz önce 9 haftalıkken alttan bakılmaz dedin...sakıncalı mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…