herşeyin hayırlısın verin Allah kzılar ya.dün annnem kalpten ameliyat oldu.2 yaşınd abi çocuk.kalbi delik o da amliyat oldu.annesiin babasını görseniz.dedim hergün yatıp kalkıp bebek bebek diye stres yapmıcam.rabbim herşeyin hayırlısını en doğru zamanda bilir
HAKLISIN ASLINDA TAMAM ÖNCE YEMEK YİYİM SONRA DONDURMA AY BAYILCAM ŞİMDİ :bbo:
AYYYY AMA NORMAL DİMİ
AYŞE NANE O SİTEDE YAZMIYO CANIM ZATEN BEN BUNU AYRI BİR YERDE OKUDUM NANE KULLANIMI SÜTÜ AZALTIYO DEREOTU ARTTIRIYOkaydirigubbakcemile3
inşallah canım yaaa
AYŞE biraz önce 9 haftalıkken alttan bakılmaz dedin...sakıncalı mı??
yemek yiyim alcam valla süprizzzzz
aç karnına yemiyim soğuk soğuk
bişi sorcam size normalde soğuk su içiyorum kızlar
sıcak oldumu kanamıyorum illa soğuk olcak
içim yanıyo sanki dayanamıyorum
bebeğe bi zararı dokunurmu anne karnındaykenbenneyaptımki
selam kızlar ben geldim
karagül arakadaşımız hamileymiş galiba çok çok tebrik ediyorum darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza diyorum inş. en kısa zamanda onlardanda güzel haberler alırız bu arada dondurma falan diyip durmayın canım istiyo ama malesef nezleyim senağlama o yüzden yiyemiyorumklava:
evet canım eğer karından bakılarak görülüyorsa 9. haftadan sonra karından bakılması
en iyisi doktorlarda dikkat ediyor bu duruma
eger 9 haftalık oldugu halde karından bakıp bişey göremıyolarsa bu sefer mecburen alttan bakıyoalr herhangi bi sorun kese etrafında kan var mı yok mu diye
hoşgeldın canım :)
ya sorma otobus beklerken duraga psikomanyak bi kız geliyo nerden aldıysa o dondurmayı
külahta böyle karsıma geçiyo iştajhla yiyo ya hamıleyım görmuyomusun kardeşim
yol üstünde bulamıyorumda o dondurmaya benzeyenınden of dert oldu içime
her akşam dondurma yiyo ya kzı karşımda küçük fln olsa anlıycam koskoca kazık kadar
görüyosun ya canı çekerse yazık der insan bi bişey demıyorum hiç dün bi tane yedım ama kesmedi o kızın yediğinden istiyorum :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
psi kzı cadoloz paçoz nolck ayyyklava:
AY KIZLAR 1. SINIFLARLA AZ ÖNCE ANAHTAR KELİMELERLE HİKAYE OLUŞTURMA ETKİNLİĞİ YAPTIK..BU ÇOCUKLAR ÇOK KOMİK..DEDİMKİ İLK ÖNCE Bİ KAHRAMAN BULALIM..KİM Bİ İSİM SÖLÜCEK DEDİM...HEMEN PARMAKLAR KALKTI...CEVAPLAR...
BEN10
SPİDERMAN
WİNKS...
EVLADIM NORMAL İSİM DİYORUM KİMSE SÖLEMİYO...TAMAM HADİ BEN 10 OLSUN DEDİM...VE HİKAYAMİZİN ADI BEN10 TATİLDE OLDU...ÇOCUK MİLLETİ BENİ ÇOK GÜLDÜRÜYOLAR...kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben geldim
karagül arakadaşımız hamileymiş galiba çok çok tebrik ediyorum darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza diyorum inş. en kısa zamanda onlardanda güzel haberler alırız bu arada dondurma falan diyip durmayın canım istiyo ama malesef nezleyim senağlama o yüzden yiyemiyorumklava:
bu insanlar çok anlayışsız olmuş canım dün aynı şey benim başımada geldi burda çalın bi abi var onunla beraber gidip geliyoruz biz işe akşam eve dönerken bana anlatıyo işte öğlende şöyle güzel bi tabak pilav üstü döner yemişim diye bende bana niye anlatıyosunki yediysen sende kalsın dedim tersledim başladı pis pis gülmeye o an boğazlayasım geldi zaten bizim burda yemek çıkmıyo öğlen oldumu ne yicemi şaşırıyorum ya makarna yada simir poğçayla geçiştiriyorum yaptığı çok güzel bişey gibi bide sırıtıyo sinir oluyorum öyle insanlara insanlarda düşünce diye bişey kalmamış
AY KIZLAR 1. SINIFLARLA AZ ÖNCE ANAHTAR KELİMELERLE HİKAYE OLUŞTURMA ETKİNLİĞİ YAPTIK..BU ÇOCUKLAR ÇOK KOMİK..DEDİMKİ İLK ÖNCE Bİ KAHRAMAN BULALIM..KİM Bİ İSİM SÖLÜCEK DEDİM...HEMEN PARMAKLAR KALKTI...CEVAPLAR...
BEN10
SPİDERMAN
WİNKS...
EVLADIM NORMAL İSİM DİYORUM KİMSE SÖLEMİYO...TAMAM HADİ BEN 10 OLSUN DEDİM...VE HİKAYAMİZİN ADI BEN10 TATİLDE OLDU...ÇOCUK MİLLETİ BENİ ÇOK GÜLDÜRÜYOLAR...kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın canım :)
ya sorma otobus beklerken duraga psikomanyak bi kız geliyo nerden aldıysa o dondurmayı
külahta böyle karsıma geçiyo iştajhla yiyo ya hamıleyım görmuyomusun kardeşim
yol üstünde bulamıyorumda o dondurmaya benzeyenınden of dert oldu içime
her akşam dondurma yiyo ya kzı karşımda küçük fln olsa anlıycam koskoca kazık kadar
görüyosun ya canı çekerse yazık der insan bi bişey demıyorum hiç dün bi tane yedım ama kesmedi o kızın yediğinden istiyorum :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
psi kzı cadoloz paçoz nolck ayyyklava:
merhaba kızlar nasılsınız. ya içim sıkıldı hemde çok kötü bi şekilde evimin yan tarafında bi arkadaş vardı bebeiği karnında ölmüş 4 aylık dı sanırım doktor 15 gün olmuş öleli demiş ama sebebi yokmuş kızda hiç birşey hissetmemiş zaten normal kontrollerde ögrenmiş çok sıkıldım yaa Rabbim hiç kimseye yaşatmasın ya nasıl oluyo böle şimdi bende hareketlerini hissetmiyorum ya içimi bi korku oldu yaa
merhaba kızlar nasılsınız. ya içim sıkıldı hemde çok kötü bi şekilde evimin yan tarafında bi arkadaş vardı bebeiği karnında ölmüş 4 aylık dı sanırım doktor 15 gün olmuş öleli demiş ama sebebi yokmuş kızda hiç birşey hissetmemiş zaten normal kontrollerde ögrenmiş çok sıkıldım yaa Rabbim hiç kimseye yaşatmasın ya nasıl oluyo böle şimdi bende hareketlerini hissetmiyorum ya içimi bi korku oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?