Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
herşeyin hayırlısın verin Allah kzılar ya.dün annnem kalpten ameliyat oldu.2 yaşınd abi çocuk.kalbi delik o da amliyat oldu.annesiin babasını görseniz.dedim hergün yatıp kalkıp bebek bebek diye stres yapmıcam.rabbim herşeyin hayırlısını en doğru zamanda bilir

evet canım illa hamile kalmak değil hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklıca kucağına almak için dua ediyoruz.allahım kimselere evlat acısı cektirmesin...

HAKLISIN ASLINDA TAMAM ÖNCE YEMEK YİYİM SONRA DONDURMA AY BAYILCAM ŞİMDİ :bbo:

AYYYY AMA NORMAL DİMİ

normal aplacım ama ürkütüyo birden gelince

AYŞE NANE O SİTEDE YAZMIYO CANIM ZATEN BEN BUNU AYRI BİR YERDE OKUDUM NANE KULLANIMI SÜTÜ AZALTIYO DEREOTU ARTTIRIYOkaydirigubbakcemile3

annadum meeenn kaydirigubbakcemile3

inşallah canım yaaa

AYŞE biraz önce 9 haftalıkken alttan bakılmaz dedin...sakıncalı mı??

evet canım eğer karından bakılarak görülüyorsa 9. haftadan sonra karından bakılması
en iyisi doktorlarda dikkat ediyor bu duruma

eger 9 haftalık oldugu halde karından bakıp bişey göremıyolarsa bu sefer mecburen alttan bakıyoalr herhangi bi sorun kese etrafında kan var mı yok mu diye

aplacım bende sıcak su içemıyorum zaten su midemı bulandırıyo bide sıcak olsa heralde
öğğ biterimm :) sıcak değil ama dolapta yarım saat kadar beklemıs su böyle bardağı terleticek
kadar soğuk ama buz gibi değil anlatabıldımmı buz gibi su zonk diye mideye oturur vallahı herseyın azı karar çoğu zarar :) diye düşünüyorum

selam kızlar ben geldim
karagül arakadaşımız hamileymiş galiba çok çok tebrik ediyorum darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza diyorum inş. en kısa zamanda onlardanda güzel haberler alırız bu arada dondurma falan diyip durmayın canım istiyo ama malesef nezleyim senağlama o yüzden yiyemiyorum klava:

hoşgeldın canım :)

ya sorma otobus beklerken duraga psikomanyak bi kız geliyo nerden aldıysa o dondurmayı
külahta böyle karsıma geçiyo iştajhla yiyo ya hamıleyım görmuyomusun kardeşim
yol üstünde bulamıyorumda o dondurmaya benzeyenınden of dert oldu içime
her akşam dondurma yiyo ya kzı karşımda küçük fln olsa anlıycam koskoca kazık kadar

görüyosun ya canı çekerse yazık der insan bi bişey demıyorum hiç dün bi tane yedım ama kesmedi o kızın yediğinden istiyorum :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
psi kzı cadoloz paçoz nolck ayyy klava:

bilmiyorumkismile hımmm anladım canım sağol

bu insanlar çok anlayışsız olmuş canım dün aynı şey benim başımada geldi burda çalın bi abi var onunla beraber gidip geliyoruz biz işe akşam eve dönerken bana anlatıyo işte öğlende şöyle güzel bi tabak pilav üstü döner yemişim diye bende bana niye anlatıyosunki yediysen sende kalsın dedim tersledim başladı pis pis gülmeye o an boğazlayasım geldi zaten bizim burda yemek çıkmıyo öğlen oldumu ne yicemi şaşırıyorum ya makarna yada simir poğçayla geçiştiriyorum yaptığı çok güzel bişey gibi bide sırıtıyo sinir oluyorum öyle insanlara insanlarda düşünce diye bişey kalmamış

AY KIZLAR 1. SINIFLARLA AZ ÖNCE ANAHTAR KELıMELERLE HıKAYE OLUŞTURMA ETKıNLıĞı YAPTIK..BU ÇOCUKLAR ÇOK KOMıK..DEDıMKı ıLK ÖNCE Bı KAHRAMAN BULALIM..KıM Bı ıSıM SÖLÜCEK DEDıM...HEMEN PARMAKLAR KALKTI...CEVAPLAR...
BEN10
SPıDERMAN
WıNKS...
EVLADIM NORMAL ıSıM DıYORUM KıMSE SÖLEMıYO...TAMAM HADı BEN 10 OLSUN DEDıM...VE HıKAYAMıZıN ADI BEN10 TATıLDE OLDU...ÇOCUK MıLLETı BENı ÇOK GÜLDÜRÜYOLAR...kaydirigubbakcemile3

eeee canım çocuklar için tek kahraman çizgi filmlerdeki kahramanlar kahraman deyince akıllarına direk o geliyo tabi alem bu çocuklar ama yakında bizimkilerde öyle olucak :roflol:

selam prensesim hoşgeldinn...opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız. ya içim sıkıldı hemde çok kötü bi şekilde evimin yan tarafında bi arkadaş vardı bebeiği karnında ölmüş 4 aylık dı sanırım doktor 15 gün olmuş öleli demiş ama sebebi yokmuş kızda hiç birşey hissetmemiş zaten normal kontrollerde ögrenmiş çok sıkıldım yaa Rabbim hiç kimseye yaşatmasın ya nasıl oluyo böle şimdi bende hareketlerini hissetmiyorum ya içimi bi korku oldu yaa

ay valla benimde oracıkta boğup öldüresim geliyo öyle insanları klava:

heheheheh tinkerbell demediler yaniiii aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan hastanedeydim, tosuncuğumu sevip geldim, bi tatlı bi tatlı görseniz boshayallersmile Allahım hepimize asip etsin inşallah çok güzel bişey çooookkkkkk :Saruboceq: dün emmiyodu, zaten annesinin sütü de pek yoktu ama bugün öyle bi emiyo ki cok cok cok ses çıkartıyo emerken yaaa, bi de yalanması var emdikten sonra kaydirigubbakcemile3 dünkü şişlikleri de inmiş yavaş yavaş daha bi güzelleşmiş ki sormayın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kıyamam sana çocuk gibi tutturuyon bide..onunkinden istiyom diye... :roflol:
kazık kadar kız..ben sokakta asla dondurma yiyeme..hee akşam eşimle sahil kenarında falannsak tatilde falan..otarz yerlerde yerim ancak..
ama yani o hem sokak ortasında hem hamilenin karşısındaa.... klava: klava:

hoşgeldin canım...arkadaşına cok gecmiş olsun..allahım aynı acıları yaşatmasın birdaha..
sende kafana takma onun öyle oldu diye seninde öyle olucak hali yokya..

Sakın sakın kötü düşünüp kötüyü çağırma kendine, senin başına gelmeyecek öyle bişey, sakın aklının ucundan bile geçirme tamam mı klava:
Arkadaşına da allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda bu kez sağlıklı olarak kavuşur bebeğine :Saruboceq: bilemeyiz ki belki de yaşasa bile bi sakatlık olacaktı, hayırlısı böyleymiş demek ki onun için hayatım bilmiyorumkismile

canım boşuna korkup stres yapma onalrı orda tutan Allah biz ne yaparsak yapalım
bunu engelleyemeyız ılk bebegımı bende aynı şekilde kaybettım
hiçbişey olmadı rutin kontrolume gittim doktor kalbi atmıyo dedi dondum kaldım
başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama elden ne gelir birde eşim eskişehırdeydı
annemlerde kalıyordum son 10 gündür....10 gün öncekı kontrolumde hersey yolundaydı
annem gözümün onunde olmasan kesın ağır kaldırdı kesın dikkat etmedı derdim
ama gördüm sıradısı bişey olmadı neden oldu diye şaşırdı doktorda şaşırdı
ama başa geldi bi kere canını sıkma canım

bu gebelık-doğum olayları tamamen akışına
bırakılması gereken bişey fıtrata göre işliyo saati.....arkadaşına çok geçmiş olsun
kimse anlayamaz onu kimse hafifletmez acısını inşallah sağlıkla başka bi bebısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…