Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan hastanedeydim, tosuncuğumu sevip geldim, bi tatlı bi tatlı görseniz boshayallersmile Allahım hepimize asip etsin inşallah çok güzel bişey çooookkkkkk :Saruboceq: dün emmiyodu, zaten annesinin sütü de pek yoktu ama bugün öyle bi emiyo ki cok cok cok ses çıkartıyo emerken yaaa, bi de yalanması var emdikten sonra kaydirigubbakcemile3 dünkü şişlikleri de inmiş yavaş yavaş daha bi güzelleşmiş ki sormayın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
selam prensesim hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
merhaba kızlar nasılsınız. ya içim sıkıldı hemde çok kötü bi şekilde evimin yan tarafında bi arkadaş vardı bebeiği karnında ölmüş 4 aylık dı sanırım doktor 15 gün olmuş öleli demiş ama sebebi yokmuş kızda hiç birşey hissetmemiş zaten normal kontrollerde ögrenmiş çok sıkıldım yaa Rabbim hiç kimseye yaşatmasın ya nasıl oluyo böle şimdi bende hareketlerini hissetmiyorum ya içimi bi korku oldu yaa
Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan hastanedeydim, tosuncuğumu sevip geldim, bi tatlı bi tatlı görseniz boshayallersmile Allahım hepimize asip etsin inşallah çok güzel bişey çooookkkkkk :Saruboceq: dün emmiyodu, zaten annesinin sütü de pek yoktu ama bugün öyle bi emiyo ki cok cok cok ses çıkartıyo emerken yaaa, bi de yalanması var emdikten sonra kaydirigubbakcemile3 dünkü şişlikleri de inmiş yavaş yavaş daha bi güzelleşmiş ki sormayın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kıyamam sana çocuk gibi tutturuyon bide..onunkinden istiyom diye... :roflol:
kazık kadar kız..ben sokakta asla dondurma yiyeme..hee akşam eşimle sahil kenarında falannsak tatilde falan..otarz yerlerde yerim ancak..
ama yani o hem sokak ortasında hem hamilenin karşısındaa....klava: klava:
ayyy ne güzel maaşallah inş bizde o günleri görürüz
karagül tebrikler canım . allah eline almayı nasip eder işallah..
kızlar şu biberona bakın biraz pahalı ama anne göğsüne en yakın şekildeki biberon kulananlar
memnun.....bizim gibi çalışan kadınlar için bebeişler memeyi unutmasın diye iyi olur sanıyorum
fiyatı 30 tl
başka tavsiyesi fln olan varmı göz gezdırıyordumda buna denk geldım :)
ay valla benimde oracıkta boğup öldüresim geliyo öyle insanlarıklava:
heheheheh tinkerbell demediler yaniiii aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
güzel gözüküyo canım ama cammı bence cam olmasına dikkat edin ben plastik olan hiçbirşeyi almayı düşünmüyorum bebişime çok sağlıksız çünkü
hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn ya karasu sen kimin tosunundan bahsediyosun ben farkında olmadan sen hamile oldun bide doğurdunmu yoksa :roflol: :roflol:
güzel gözüküyo canım ama cammı bence cam olmasına dikkat edin ben plastik olan hiçbirşeyi almayı düşünmüyorum bebişime çok sağlıksız çünkü
AYŞE KIIIIZ SON YUZ GUNE BIRSEY KALMADI YAKINDA BAŞLARIZ ŞAFAK SAYMAYA ...AY BİZDE O GÜNLERİ GÖRCEZ Mİ YA ŞÖLE KUCAĞIMIZDA SEVCEZ Mİ....
NEYSE BEN ÇIKIYORUM KIZLAR BU HAFTA ÇORBADAN OLDUM KUSURA BAKMAYIN..SINAV HAFTASI YOĞUNLUKTAN ARADA GİREBİLDİM ÇOK ÖPTÜM HEPİNİZİ....opuyorumnanaktan
canım camlar kullanışlı olmuyormuş özellikle polikarbon tavsiye ediyolar
plastik değil tabii ki.....bebekle ugrasıyosun çat orda burda kırılabilir cam ayrıca strerilize
etmesi daha zormuş kullananlar söyluyo cam almayın diye piyasadada zaten en fazla polikarbon biberon var
ay evet tinker yaa zaten benım kalan gün sayım 108 iyice heycanlanmaya başladım
doğuma hazırlık sancılarımda başladı yavaş yavaş neye benzedıgını görmeye başlıyorum sanırım :)
ay inşallah sağlıkal kucaklarız bizde bbeklerımızı emziririz ayyy inşallahhh :Saruboceq:
hayal gibi geliyo inanamıyorum hala
güle güle canım görüşrüz inşallah :)
emzikler de de kauçuk sağlıklı diyolar ya..zaten bilindik marka aldıktan sonra ona bakarsan yıkadığımız legenler bile plastik...ben de çin malına karşıyım..asla çin malı oyuncak almayı da düşünmüyorum...mesela kızlar baskılı kıyafette almıyorum...çünkü onlarda kanserojenmiş..genelde dikişle nakışla süsü olanlara bakıyom...
NERDE O GÜNLER ŞEKERİM boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile ARKİDİŞİMİN TOSUNCUĞU BU
canım camlar kullanışlı olmuyormuş özellikle polikarbon tavsiye ediyolar
plastik değil tabii ki.....bebekle ugrasıyosun çat orda burda kırılabilir cam ayrıca strerilize
etmesi daha zormuş kullananlar söyluyo cam almayın diye piyasadada zaten en fazla polikarbon biberon var
ay evet tinker yaa zaten benım kalan gün sayım 108 iyice heycanlanmaya başladım
doğuma hazırlık sancılarımda başladı yavaş yavaş neye benzedıgını görmeye başlıyorum sanırım :)
ay inşallah sağlıkal kucaklarız bizde bbeklerımızı emziririz ayyy inşallahhh :Saruboceq:
hayal gibi geliyo inanamıyorum hala
güle güle canım görüşrüz inşallah :)
EVET O SANCI OLAYI BAN DA IKI KEZ GELDİ ..ANİ TANSİYON DÜŞMESİNİN ARDINDAN TİTREME KARIN AĞRISI BEL AĞRISI...AMA 10 DK FALAN SÜRDÜ...GECENDE OKUDUM HAZIRLIK SANCISIYMIS MEGER..KORKMUSTUM BENDE BEBEGE BIRSEY MI OLUYO DIYE...BENIMKI ARDINDAN TEKMELEYINCE RAHATLADIM...BU ARADA OĞLUM BU ARALAR COK USLU...ANLADIMKI GECE AC YATTIMMI UYANDIRIYO BENI DUN BIRSEYLER YIYEREK YATTIM HIC KALDIRMADI...OOOY CANLARIM BENIM...İKİSİNİ DE ÇOK MERAK EDİYOM...RESİMLERİNİ GÖRDÜĞÜMÜZDE 9 AY BİZ BUNLARIMI ANLATTIK DİCEZ...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?