Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:teytey:[/QUOTE]

valla canım durumlarda hiçbirşey yok sadece gögüslerim yeni yeni dolgunlaşıyo...
ama cok heyecanlıyım yarın dr. gidicem diye nedense...aklinialirimsmile
[/QUOTE]
hadi bakim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

:teytey:[/QUOTE]

eşinin işi hayırlı uğurlu olsun canım :teytey::teytey:[/QUOTE]
saol bitanem

üzülme canım hemşo iyi gidiyor demiş ya kaydirigubbakcemile2 takma kafayaolumunekankayizsmile

yarencim adet gecikmesi iyiye işaret vücut kendini hazırlıyo derler..

tabi canım bende öle.. çooook soğuk oluncada kanamıyorum zati..

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cgemn cim komşunun başı sağolsun öncelikle ama seninkide öyle olucak diye bişiy yok canım üzme sen kendini senin bebişinde etkilenmedin iyi düşün iyi olsun herşeyin

Prensesim yok bir sorun çok şükür...sadece hareket ederken göremedim bebişimi ona üzüldüm biraz
belki de uyuyodu kerata

kızlar hiç keyfim yok bugün benim..mazur görün..
hastayım ya..karnım bi acayip..bide benim sölemesi ayıp hastayken şeyim ağrır nedense..özellikle ayakta kalırsammm.. sempatiksalakcinni
müdürde elif bize küstü falan diyo..
moralim bozuldu tabi ama hastalığımdan dolayıda keyfim yok..erken çıkıcam bugün rahatsızım dedim..çık çık dedi.uyuzzz...
:umursamaz:

erken dediğimde normal mesai bitimi yanii..
mesaiye kalıyoruz hepp..
oda kıvırıp duruyo..
hayatımda gördüğüm en yanar döner insan diyebilirimmm..

geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan bende 1 haziranı bekliyorum.eminim hastalanacam

OLUR MU KIZ ÖYLE ŞEY, SEN NEZAMAN GÖRDÜN BENİM ÖYLE ŞEYLERE ALINDIĞIMI AŞK OLSUN olumunekankayizsmile

Prensesim yok bir sorun çok şükür...sadece hareket ederken göremedim bebişimi ona üzüldüm biraz
belki de uyuyodu kerata

canım yaaa takma kafana daha çok erken bizim istediğimiz hareketleri görmek için doktor bi sorun yok dediğine göre serin tut içini bidahaki gidişinde görürsün inş. canım

geçmiş olsun canım bilmiyorumkismile

belli olmaz canımmm..hayırlısı olsunnn.. :1hug:
bilmem. yumurtlama günlerini değerlendiremedik gibi bişi diyelim. ama bi akıntı var bu ara üşüttüm biraz heralde ondan sendede varmıydı hastalanmadan öncebilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan bende 1 haziranı bekliyorum.eminim hastalanacam

hiç belli olmaz.. bende öyle diyodum tutmadı diyodum adet olcam diyodum. tüp bebek benimki.. üzülmüştüm ama hep dua ettim allahım nolursun sağlıklıysa nasip et bana
çok şükür nasip oldu bakalım inş. sağlıklı olur isteyen herkese nasip etsin rabbim

iyi o zaman çok sevindim canım :1hug:

naber canım olumunekankayizsmile

bilmem. yumurtlama günlerini değerlendiremedik gibi bişi diyelim. ama bi akıntı var bu ara üşüttüm biraz heralde ondan sendede varmıydı hastalanmadan öncebilmiyorumkismile

bende akıntı ara ara olur..hastalanmadan önce bikaç gün kahverengi akıntı olur...
ama üşütüncede oluyo dediğin gibi...
yumurtlama günü geçmiş olabilir ama Allah nasip ederse bilemeyizkii..
daha önce sorduysam bağışlaa..senin kaçıncı denemen.nekadarlık evlisin.problem varmı..?? açıklarmıısn biraz?

iyi canım sen nasılsın ben nezleyle mide bulantılarıyla uğraşıyorum işte senin ne durumda bulantılar

iyi canım sen nasılsın ben nezleyle mide bulantılarıyla uğraşıyorum işte senin ne durumda bulantılar

halen nezleyim halen bulantılarım devam ediyo:1rolleyes:
zor oluyo açımmm ama yiyemiyorum
hep hapşırıyorum elimde selpak süreklikaydirigubbakcemile3
12 hafta doluyo bu cumt.. kilo almamışım e alamam yemiyorumki :roflol:

sedef canım senindemi tüp bebek

canım ben yaklaşık bir yıldır uğraşıyorum ama evleneli iki yıl olacak önceleri adet düzensizliği vardı.prolakt,in tedavisi gördüm sora yumurtlama tedavisi klomen falan 3 ay sonuç negatif sora kendi kendime bıraktım adetlerim düzene girince çünkü eşim görünmedi hiç. ne yutacam hapları belkide problemim yok dedim.daha bilmiyorumkismile 24 yaşındayım.
birazda sen kendinden oldumu hiç bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…