Tekrar Merhaba kızlar!! doktordan geliyorum....:umursamaz: ama bebişimi göremedim...doktor üstten baktı bir şey göremedim, anlayamadım daha doğrusu....hareket filan ettiğini göremedim :1no2:
iyi gidiyor dedi doktor, herşey normalmiş...ama ben bebişimi hareket halindeyken göremedim çok üzgünümmm :1no2:
bir sonraki randevu 14 haziranda
25 YAŞINDAYIM SEDEF.bilmiyorum cnm nasıl olyosa artık.çokta düzenliydi.hep 30-31 güne bir olurken 2 aydır 36.37 güne kadar çıktı.
bende öyle enfeksiyon mantar tüür bişey filan varmı diye kontrole gidecme cnm
aplacım bende sıcak su içemıyorum zaten su midemı bulandırıyo bide sıcak olsa heralde
öğğ biterimm :) sıcak değil ama dolapta yarım saat kadar beklemıs su böyle bardağı terleticek
kadar soğuk ama buz gibi değil anlatabıldımmı buz gibi su zonk diye mideye oturur vallahı herseyın azı karar çoğu zarar :) diye düşünüyorum
merhaba kızlar nasılsınız. ya içim sıkıldı hemde çok kötü bi şekilde evimin yan tarafında bi arkadaş vardı bebeiği karnında ölmüş 4 aylık dı sanırım doktor 15 gün olmuş öleli demiş ama sebebi yokmuş kızda hiç birşey hissetmemiş zaten normal kontrollerde ögrenmiş çok sıkıldım yaa Rabbim hiç kimseye yaşatmasın ya nasıl oluyo böle şimdi bende hareketlerini hissetmiyorum ya içimi bi korku oldu yaa
Prensesim yok bir sorun çok şükür...sadece hareket ederken göremedim bebişimi ona üzüldüm biraz
belki de uyuyodu kerata
kızlar hiç keyfim yok bugün benim..mazur görün..
hastayım ya..karnım bi acayip..bide benim sölemesi ayıp hastayken şeyim ağrır nedense..özellikle ayakta kalırsammm.. sempatiksalakcinni
müdürde elif bize küstü falan diyo..
moralim bozuldu tabi ama hastalığımdan dolayıda keyfim yok..erken çıkıcam bugün rahatsızım dedim..çık çık dedi.uyuzzz...
:umursamaz:
canım yaaa inş. alınmamışsındır lafıma inan kötü amaçla yazmak istemiştim zaten yazdıktan sonrada pişman oldum canım benim inş. o günleri en kısa zamanda görücez hepinizden görücez ben inanıyorum arkadaşının bebeğinide Allah bağışlasın sana öyle tosuncuklar versin inş. çifter çifter kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan bende 1 haziranı bekliyorum.eminim hastalanacam
Prensesim yok bir sorun çok şükür...sadece hareket ederken göremedim bebişimi ona üzüldüm biraz
belki de uyuyodu kerata
kızlar hiç keyfim yok bugün benim..mazur görün..
hastayım ya..karnım bi acayip..bide benim sölemesi ayıp hastayken şeyim ağrır nedense..özellikle ayakta kalırsammm.. sempatiksalakcinni
müdürde elif bize küstü falan diyo..
moralim bozuldu tabi ama hastalığımdan dolayıda keyfim yok..erken çıkıcam bugün rahatsızım dedim..çık çık dedi.uyuzzz...
:umursamaz:
OLUR MU KIZ ÖYLE ŞEY, SEN NEZAMAN GÖRDÜN BENİM ÖYLE ŞEYLERE ALINDIĞIMI AŞK OLSUN olumunekankayizsmile
bilmem. yumurtlama günlerini değerlendiremedik gibi bişi diyelim. ama bi akıntı var bu ara üşüttüm biraz heralde ondan sendede varmıydı hastalanmadan öncebilmiyorumkismilebelli olmaz canımmm..hayırlısı olsunnn.. :1hug:
geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan bende 1 haziranı bekliyorum.eminim hastalanacam
iyi o zaman çok sevindim canım :1hug:
bilmem. yumurtlama günlerini değerlendiremedik gibi bişi diyelim. ama bi akıntı var bu ara üşüttüm biraz heralde ondan sendede varmıydı hastalanmadan öncebilmiyorumkismile
hiç belli olmaz.. bende öyle diyodum tutmadı diyodum adet olcam diyodum. tüp bebek benimki.. üzülmüştüm ama hep dua ettim allahım nolursun sağlıklıysa nasip et bana
çok şükür nasip oldu bakalım inş. sağlıklı olur isteyen herkese nasip etsin rabbim
naber canım olumunekankayizsmile
iyi canım sen nasılsın ben nezleyle mide bulantılarıyla uğraşıyorum işte senin ne durumda bulantılar
hiç belli olmaz.. bende öyle diyodum tutmadı diyodum adet olcam diyodum. tüp bebek benimki.. üzülmüştüm ama hep dua ettim allahım nolursun sağlıklıysa nasip et bana
çok şükür nasip oldu bakalım inş. sağlıklı olur isteyen herkese nasip etsin rabbim
naber canım olumunekankayizsmile
sedef canım senindemi tüp bebek
bende akıntı ara ara olur..hastalanmadan önce bikaç gün kahverengi akıntı olur...
ama üşütüncede oluyo dediğin gibi...
yumurtlama günü geçmiş olabilir ama Allah nasip ederse bilemeyizkii..
daha önce sorduysam bağışlaa..senin kaçıncı denemen.nekadarlık evlisin.problem varmı..?? açıklarmıısn biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?