Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
[*

amin canım inşallah sedefçim

inş.sedef.hazırlaısn bakalım vücudum.kzılar az önce arkadaşım geld.kaçtıydı seviglisne.daha evli değiller.hapla korunuodu hapı bitimş paarsı yok diye alamamışım.adamda bebek çok istiyodu kız istemiyodu.
bide vajinımsus arkadaş biraz.
işte yatıtktna sonr ,a hemen kalkıp yıkıyodum diyo olamsın diye.şimdi test yaptıydı hamile
demekki hiç düşünmeyince bebek oluyo

canım ben 10aylık evliyim..bizim araya hep ayrılıklar girdi..1 buçuk ay eğitime gittimmm..sonra eşim memlekette işe girdi..ayrıyız şuan..hafta sonları görüşebilirouzz..başlarda hemen istemedik..zaten görüşemiyodukta,,görüştüğümüz kadarıylada korundukk... kaydirigubbakcemile3
sonra ilk düşündüğümüz ay gecikme olunca bi heves bi heves dr.a gittim..bebiş yok..prolaktin var... sempatiksalakcinni dostineks kullandımm.düştü 1 ayda çok şükür..
sonrada yumurtlama bozukluuğu var dedi dr.ama bu seferde ben hiç gidipte ilaç yazdıramadım hep araya bişey girdi..kloemende adetken içiliyo yaa..bi kaçırınca kaldım öbür aya derken..sonunda bu ay dr.a gözüktüm ve ilacıda yazdı..serophene...bugün adet oldum..inşallah yararını görürüm inşşallahhhhh....

hadi yaaaaaaaaaa..... :1shok: :1shok: :1shok:

farkındaysan tatlım hemen hemen aynı prolaktin ve yumurtlama bozukluğu var ikimizdede eşin göründümü peki bide prolaktinim tekrar yükseldi heralde göğsümden süt geldi senden de gelirmiydibilmiyorumkismile

farkındaysan tatlım hemen hemen aynı prolaktin ve yumurtlama bozukluğu var ikimizdede eşin göründümü peki bide prolaktinim tekrar yükseldi heralde göğsümden süt geldi senden de gelirmiydibilmiyorumkismile

evet canımm...ama şükrediyoru..allah dermansız dertler vermesin..yumurtlama bozukluğunun çoğunlukla çaresi var..
yok canım göğsümden süt gelmemişti..değerimde 42ydi..senin kaç??

ayy canım yaaa aynı dertteyiz desene bende elimde selpak dolaşıyorum bakalım 12 haftanın sonunda biticekmi canım ben çok korkuyorum doğurana kadar sürücek diye inş. sürmez bu arada bende kilo aldığımı zannetmiyorum hiç bişey yiyemiyorumki hatta vermiş bile olabilirim bakalım haftaya çarşamba kontrolüm var tartar yine doktor

ahh canım yaaa ben çok üzülüyorum böyle olunca daha yeni kaçmış evli değiller ve bide bebek geliyo daha evlenip evliliklerini anlamadım pat bebek cahillik işte Rabbim öyle kararlamış demekki hayırlısı olsun

[
evet canımm...ama şükrediyoru..allah dermansız dertler vermesin..yumurtlama bozukluğunun çoğunlukla çaresi var..
yok canım göğsümden süt gelmemişti..değerimde 42ydi..senin kaç??

27 idi canım ama sıkınca süt geliyodu ve yine başladı gelmeye adet bozukluğu yapmadı ama o yumurlama ilaçları adetini öle bi düzene sokuyoki hayret kaldım.bide böle formlara takılıncada aslında kafaya takmış oluyoz farkına varmadan yaşamın akışına bıraka bilsek kendimizi ne iyi olacak ama hep bi merak içerisindeyiz. görüyosunn kafya takmayan nasılda hamiş:roflol:

valla yaaa..sormaaa...ne gıcık bi durummm... :umursamaz:
evet bu topik çok güzel ama diğer forumlarda sadece sorunlardan bahsedildiği için stres oluyosun..acaba bendede olurmu diye diye panik oluyosun..bu topik öyle değil..çok sıradan sohbetler...insan yalnızlığını gideriyo valla....
sen yumurtlama ilacı derken hangisini kastettin...kloemnmi.başkamı??

valla ben klomeni kullandım.bu form hakkaten güzelmiş yanlız değilisin birden fazla kişi yanında gibi adeta CANIM BENıM ÇIKMAM LAZIM SAAT BEŞE GELıYOR YARIN GÖRÜŞÜRÜZ OLURMU TEKRARDAAN GEÇMıŞ OLSUN ÖPTÜM

kıslarr içimde garip bir heyecan var.:hulya:
yarının heyecanı sardı beni..akannehir
inşallah yarın hayırlı haberlerle dönerim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…