hiç belli olmaz.. bende öyle diyodum tutmadı diyodum adet olcam diyodum. tüp bebek benimki.. üzülmüştüm ama hep dua ettim allahım nolursun sağlıklıysa nasip et bana
çok şükür nasip oldu bakalım inş. sağlıklı olur isteyen herkese nasip etsin rabbim
*
canım ben yaklaşık bir yıldır uğraşıyorum ama evleneli iki yıl olacak önceleri adet düzensizliği vardı.prolakt,in tedavisi gördüm sora yumurtlama tedavisi klomen falan 3 ay sonuç negatif sora kendi kendime bıraktım adetlerim düzene girince çünkü eşim görünmedi hiç. ne yutacam hapları belkide problemim yok dedim.daha bilmiyorumkismile 24 yaşındayım.
birazda sen kendinden oldumu hiç bebişin
inş.sedef.hazırlaısn bakalım vücudum.kzılar az önce arkadaşım geld.kaçtıydı seviglisne.daha evli değiller.hapla korunuodu hapı bitimş paarsı yok diye alamamışım.adamda bebek çok istiyodu kız istemiyodu.
bide vajinımsus arkadaş biraz.
işte yatıtktna sonr ,a hemen kalkıp yıkıyodum diyo olamsın diye.şimdi test yaptıydı hamile
demekki hiç düşünmeyince bebek oluyo
canım ben 10aylık evliyim..bizim araya hep ayrılıklar girdi..1 buçuk ay eğitime gittimmm..sonra eşim memlekette işe girdi..ayrıyız şuan..hafta sonları görüşebilirouzz..başlarda hemen istemedik..zaten görüşemiyodukta,,görüştüğümüz kadarıylada korundukk... kaydirigubbakcemile3
sonra ilk düşündüğümüz ay gecikme olunca bi heves bi heves dr.a gittim..bebiş yok..prolaktin var... sempatiksalakcinni dostineks kullandımm.düştü 1 ayda çok şükür..
sonrada yumurtlama bozukluuğu var dedi dr.ama bu seferde ben hiç gidipte ilaç yazdıramadım hep araya bişey girdi..kloemende adetken içiliyo yaa..bi kaçırınca kaldım öbür aya derken..sonunda bu ay dr.a gözüktüm ve ilacıda yazdı..serophene...bugün adet oldum..inşallah yararını görürüm inşşallahhhhh....
aynen eliff
farkındaysan tatlım hemen hemen aynı prolaktin ve yumurtlama bozukluğu var ikimizdede eşin göründümü peki bide prolaktinim tekrar yükseldi heralde göğsümden süt geldi senden de gelirmiydibilmiyorumkismile
halen nezleyim halen bulantılarım devam ediyo:1rolleyes:
zor oluyo açımmm ama yiyemiyorum
hep hapşırıyorum elimde selpak süreklikaydirigubbakcemile3
12 hafta doluyo bu cumt.. kilo almamışım e alamam yemiyorumki :roflol:
inş.sedef.hazırlaısn bakalım vücudum.kzılar az önce arkadaşım geld.kaçtıydı seviglisne.daha evli değiller.hapla korunuodu hapı bitimş paarsı yok diye alamamışım.adamda bebek çok istiyodu kız istemiyodu.
bide vajinımsus arkadaş biraz.
işte yatıtktna sonr ,a hemen kalkıp yıkıyodum diyo olamsın diye.şimdi test yaptıydı hamile
demekki hiç düşünmeyince bebek oluyo
evet canımm...ama şükrediyoru..allah dermansız dertler vermesin..yumurtlama bozukluğunun çoğunlukla çaresi var..
yok canım göğsümden süt gelmemişti..değerimde 42ydi..senin kaç??
[
27 idi canım ama sıkınca süt geliyodu ve yine başladı gelmeye adet bozukluğu yapmadı ama o yumurlama ilaçları adetini öle bi düzene sokuyoki hayret kaldım.bide böle formlara takılıncada aslında kafaya takmış oluyoz farkına varmadan yaşamın akışına bıraka bilsek kendimizi ne iyi olacak ama hep bi merak içerisindeyiz. görüyosunn kafya takmayan nasılda hamiş:roflol:
kıslarr içimde garip bir heyecan var.:hulya:
yarının heyecanı sardı beni..akannehir
inşallah yarın hayırlı haberlerle dönerim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ınşallah canımmmmmm olumunekankayizsmile
kıslarr içimde garip bir heyecan var.:hulya:
yarının heyecanı sardı beni..akannehir
inşallah yarın hayırlı haberlerle dönerim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah tatlım :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?