kıslarr içimde garip bir heyecan var.:hulya:
yarının heyecanı sardı beni..akannehir
inşallah yarın hayırlı haberlerle dönerim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi geceler sucum nasılsın...boshayallersmile
iyi geceler canımm valla süperim :) bugün yaramı yaktırdım ve inanır mısın hissetmedim bile ne kadar kolaymış yaa sadece duman çıktı kaydirigubbakcemile3 iki dakika sürdü Allah'ıma şükürler olsunnn bu da bitti inşallah tekrarlamaz ve iyileşirrrr çok mutluyum valla :)
sen nasılsınnopuyorumnanaktan
oh oh iyi olmana sevindim canım..
yaranıda yaktırmışsın canım hadi gözün aydın..allahım tekrar yaşatmasın inş..acımamış olmasıda ne güzel en azından acı cekmemişsin..ee seni artık temmuz listesinde görmek nasip olur inş..
şimdien dr. herhangi birşey söyledimi tedavi filan uygulanıcakmı..
ben iyiyim söylediğim gibi cok heyecanlıyım nedense..inşallah bu heyecanım güzel sonuclanır...inşallah yarın ahyırlı haberlerle gelemek nasip olur..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ya çok teşekkür ederim,doktora giderken korkudan titriyodum valla çok acıyacak diye hatta gidince dedim beni uyutsanız iğne felan vurulsam o da hiçbir şey hissetmiceksin zaten gerek yok dedi hakkatende öyle oldu..ne kadar stresliydim oysaki ya demekki insan yakma diyince çok kötü birşey sanıyor :) halbuki çok basitmiş oh ya valla üstümden yük kalktı çok şükür:Saruboceq: canım temmuz listesine girermiyim bilmiyorum :) 1 ay dinlenicem sonra kontrole gidicem onun dışında başka bir tedavi yok tabi iyileşirse..bide akıntı olacak su gibi dedi o kadar :) eğer yara geçmiş olursa o zaman listeye adımı yazıcam inşallahhh :)
senin heyecanın da belki bebektendir canım yaa insan hissedermiş ya olunca inşallah öyledir canımcım artık şu müjdeyi verrr lütfen :) opuyorumnanaktan
ayy kıyamam yaa kadınlık ne kadarda zor..evet yakma deyince insanın aklına hakikatende kötü birşeymiş gibi geliyor..ama sen hiç canının yanmadığını söyleyince içim rahatladı...biz kadınlarının geninde var canım stres olmak herşeyde stres stres vallahi nereye kadar böyle olucak bilmiyorum...
inşallah ilerleyen zamanlarda kontroldede birşey cıkmaz..hayırlısıyla sendende duyarız hayırlı haberler...
inşallah canım bu heyecanım bebekten olsun istiyorum bende..inşallah Allahım yarın bana hayırlı haberler duymayı nasip eder..rabbimin izniyle müjdeyi vermeyi cok istiyorum canım...
sucum ben yatıyorum canım sana iyi geceler tatlı rüyalar...
dikkat et kendine yarın görüşürüz canım...opuyorumnanaktan
günaydınlarrr herkese...
hatiice kaçta gideceksin dr.a..kaçta verirsin bize müjdeyi...(inşallaaahhh)))
günaydın canım hoşgeldin...
canım ben burdan 10:30,da cıkıcam ama arkadaşın doğum günü varmış 11,de oraya gidicem 1 gibi dr. gidicem eğer dr. kan ver derse veririm akşam 4 gibi filan cıkıyor..akşama allahım izin verirse inşallah:Saruboceq::Saruboceq: hayırlı haberi veririm...
günaydın canımmmm..Günaydınn kızlarr :)
dün 16,30 da çıktım işten doktora gittim tahlil ve ayrıntılı usg sonucumu gösterdim
biraz geç kaldım sonuçları götürmek konusunda iş çıkışları çok yorgun oldugum için
neyse idrar tahlılım lökosit (+) çıkmıştı doktor bu önemli değil iltihap yok gibi bu (+) lar 3 taneye
kadar olur yani (++) veya (+++) olsaydı iltihap var demek olurdu ve bu durumda ilaç yazardım ama ilaca gerek
yok bol su içerek atarsın dedi (aklınızda bulusnun sizinde) ve tabıı böylece erken doğum riski flnda yok için rahat olsun
ayrtınılı sonucunda çok güzel maşallah hadi gözün aydın bir dahakı gelmende şeker yüklemesi yapıcaz
15 haziran gibi gelebilirsin dedi böyle işte kızlarr
hee o son günlerdeki kasılmalarımı da söyleıdm böyle böyle oluyo diye aynen düşündüğüm gibi doğuma
hazırlık kasılmaları dedi doktorcum doğum yaklaştıkça sıklaşıcak dedi :)
hadi hayırlısı merakla bekliyoruz canım..günaydınnnn şekerciklerimmmm
hayırlı günler hepinize..opuyorumnanaktan
ayyyy bu gece hiç uyumadım desem yeridir...cok heyecanlıyım cokhihoyyythihoyyyt
gunaydıngünaydınlarrr herkese...
hatiice kaçta gideceksin dr.a..kaçta verirsin bize müjdeyi...(inşallaaahhh)))
Günaydınn kızlarr :)
dün 16,30 da çıktım işten doktora gittim tahlil ve ayrıntılı usg sonucumu gösterdim
biraz geç kaldım sonuçları götürmek konusunda iş çıkışları çok yorgun oldugum için
neyse idrar tahlılım lökosit (+) çıkmıştı doktor bu önemli değil iltihap yok gibi bu (+) lar 3 taneye
kadar olur yani (++) veya (+++) olsaydı iltihap var demek olurdu ve bu durumda ilaç yazardım ama ilaca gerek
yok bol su içerek atarsın dedi (aklınızda bulusnun sizinde) ve tabıı böylece erken doğum riski flnda yok için rahat olsun
ayrtınılı sonucunda çok güzel maşallah hadi gözün aydın bir dahakı gelmende şeker yüklemesi yapıcaz
hee o son günlerdeki kasılmalarımı da söyleıdm böyle böyle oluyo diye aynen düşündüğüm gibi doğuma
Günaydınn kızlarr :)
hadi hayırlısı merakla bekliyoruz canım..
gunaydın
hadı gozun aydın sevındım ya benımde az su ıctıgım gunlerde hemen farkedılıyo yanma oluyo suya yuklenıyorum gecıyo sonra..ama bende bu sefer ıstıcem uzun zamandır yaptırmıyodum yaz tatılı oncesı ıyı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?