günaydın canımmmm..
çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaa..
belliydi zaten kızçemiz çok enerjik....
darısı başımıza ayşecim..
ne diyim..
inşaallah şu cümleleri bizlerde söyleriz birgünn... boshayallersmile
hadi hayırlısı merakla bekliyoruz canım..
gunaydın
hadı gozun aydın sevındım ya benımde az su ıctıgım gunlerde hemen farkedılıyo yanma oluyo suya yuklenıyorum gecıyo sonra..ama bende bu sefer ıstıcem uzun zamandır yaptırmıyodum yaz tatılı oncesı ıyı olur...
günaydın canım hoşgeldin...
maşallah sübanallah...sağlığınız yerindeymiş ne güzel tahlillerdede sorun yokmuş sevindim canım.....
Günaydın kızlar, nasılsınız?
offf benim midem çok fenaaa bulanıyor kızlarr hiç öyle olmamıştı, noluyo bana kafamçokkarıştı
Günaydın kızlar, nasılsınız?
offf benim midem çok fenaaa bulanıyor kızlarr hiç öyle olmamıştı, noluyo bana kafamçokkarıştı
sağol ayşemmmm inşallah canım...:Saruboceq::Saruboceq:Günaydın elifcim inşallah hepsi olucak
ben biliyorum sen bilmiyo musun Şeniz Şeniz
günaydın tinkercim :)
sağolasın :)
bende yanma fln yoktuda diyorum ya hep bebeıs rahım cıkısına vuruyo diye dokttor
önlem olrk bide idrar tahlılı yapalım bakalım sadece bebiş mi yoksa iltihapo flnmı var diye
meğer sdece bebısmıs oralara sancı yayan :) cadı kzıım benım :) ama yaptır tabii sende :)
havalar ısındı zaten içeriz bol bol su :) dün daha sabahtan 1,5 lt içmiştim artık daha cok içerim
günaydın hatçem :) sağolasın :)
inşallahs ende çok çok güzel haberlerle dönersin doktordan :)
kızlar sitelerin bazılarında arkonu hamilelikle ilgili çıkardığı bir kremi gösteriyolar.çatlaklar için...heryerde aradım yok ya delircem gören duyan var mı aranızda...
Günaydın elifcim inşallah hepsi olucak
ben biliyorum sen bilmiyo musun Şeniz Şeniz
günaydın idilcim :)
ee vücuttakı hamılleık hormonları gün geçtikçe yükseliyor yükseliyoor yükseliiiiyooorr :)
vücudunda bi tepki vericek tabii ki :) kolay gelsin sana :)
günaydın idilcimm hoşgeldin...
ben kendi adıma iyiyim canım sağol..seninde miden bulanıyor ama bunlar gecici ve güzel şeyler inşalah en kısa zamanda gecer...
hiiiiiiii....canım benimmmm...
gözlerini pörtletmemm lazımmmm....
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Hoşbulduk kızlar, siz nasılsınız???
bulantılar neyseki geçti, midemi boşalttım gerçi bir şey yoktu ama, iyiki geçti ayyyy kafamçokkarıştı
kızlar benim bu aralar başım çok ağrıyor, her allahın günü ağrıyor nerdeyse...neden olabilir? ya da normal mi?
ha bu arada ayşemmmm, senin incir tatlısının tarifine ihtiyacım var bi keresinde yapmıştım çok güzeldii...cuma akşamı misafirlerim geliyor onlara hazırlıyayım diyorummm....
ay ne yemek yapıcam ben şimdi misafirleriii....üstelik misafir eşimin arkadaşı, hiç görmedim, neyle karşılaşacamı bilmiyorum ayyy ne kötü yaaa...
olumunekankayizsmile :1hug:
canım baş ağrılarında normal :) gebelıkte kan mıktarı arttıgı için daha hızlı kan pompalamaya başlar vücut
bu da bu kadar olaya alışık olmayan bünyede baş ağrısı yapar kafana takma :) bulantı gibi geçici bu da :)
incir tatlımın tarifi burada canım http://eyluluntarifdefteri.blogspot.com/2009/12/incirli-tatl.html
beğenmene sevindim afiyet olsun :) ilk kez tansızcagım bi misafir gelcekse ben genelde
garanti tarifler hazırlarım yaprak sarma zeytınyaglı fasulye yasemın kokulu pirincten güzel bi pilav bide ruhhalime göre bi çorba salata vs vs gibi ama fransada bunların nekadarı olur bilemıyorum :)
gunaydın..ne mi oluyo anne oluyon:lepi:Günaydın kızlar, nasılsınız?
yok o değil bildiğin arko yazıyo kremde..çatlak önleyici bu...kırmızı borda kapagı var...dur link yollayım..bak.canım adı ne kremın ?
ben bi krem duydum çatlak yok edici hatta topiki var forumda krem sera kremın adı
kullananlar çok memenun hatta kadının biri demişki ilk doğumumdakı çatlakları bile kapattı demiş
şaştım kaldım bende eczanelerde satılıyomuş 7 tl falanmış ucuzmuşta yani :)
idil ve tinker günaydınnn...
gunaydın..ne mi oluyo anne oluyon:lepi:
günaydınnnn
:1hug: günaydın...günaydınnnn
kaydirigubbakcemile3
Sağol canım tarif için....bu tariflerin hepsi senin mi kuşum??
Fransa'da bunların hepsi olur canımın içi kaydirigubbakcemile3 yaniiii Fransa diyip geçme Türk bakkaları, fırınlar var....Herşeyimiz var şükür....şalgam suyumuz bile :lepi:
Baş ağrısına gelince, benim zaten normalde migrenim var...ilaç filan da kullanamıyorum....
hamilelik de olunca daha kötü ağrıyo ya çok fena...
Ayşe cimcime nasıl?
gunaydın..ne mi oluyo anne oluyon:lepi:
yok o değil bildiğin arko yazıyo kremde..çatlak önleyici bu...kırmızı borda kapagı var...dur link yollayım..bak.
http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta24.html
bu sitede reklemı var...
gunaydın nasıl oldu karın agrın gectı mı
günaydınnnn hoşgeldin cicimmopuyorumnanaktan
:1hug: günaydın...
:CüvCüvpuyorumnanaktan:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?