Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydın nasıl oldu karın agrın gectı mı

geçtide...moral olarak sıfırdayımmm..
müdür ona tavır yaptığımı düşünüyo..kayınvalidem aradı..ateş püskürüyo...
akşam eşim ağlamışşş... :çok üzgünüm:
bi müdür iste tayin diyo,,benim müdür çıkmaz diyooo...
offf bu belirsizlik çok sinir bozucu.... :gitme:

günaydın idilcan,kontes26,elson,ayşe,tinkerbel,hatice nasıl durumlar

ay canım iyi şeyler düşün ne olur sıkma canını bendede var öleleri:umursamaz:

off canım yaa senin durumunda çok zor yaa RABBİM yartdımcınız olsun inş en yakın zamanda kavuşursunuz birbirinizee

kıslarrr ben cıkıyorumm..ne olur dua edin bana...hayırlı haberlerle geleyim...
sizleri cok cok öptüm..allahım umutlarımı suya düşürme ne olur emeklerimin karşığını ver allahım aminn..:Saruboceq::Saruboceq:

ne saçma yaaa sadece müdürdemi bitiyo bu işşşş

canım benim üzüldüm...

canım güzel haberlerle gel inş... merakda koyma bizi

günaydın fıstıklarrr
yaa canım çok sıkkın çok ben neden bebişimi hissedemiyorum yaa 19+1 olduk bugun yaaa

aaaa nıye böle yapıyon sen bakayım..dr a gittin ve sana sağlıklı dedı mı...demıstır..kuruntu yapma zaten bı kaç haftaya elbette hıssedeceksin cunku kocaman olcak ..sabır canım ..bırde aksam yemeğinden sonra sola doğru uzan...bıraz bekle bakalım benımkı en çom solyda ve sırt ustu oturunca oynuyo...bır de anıden sınıfta bağırınca çocuklara ondan sonra...korkuyo herhalde...aslında yapmamam lazım ama bazen sabredemıyom unutuym içimdekı canı...sabretttt

evet gerçekten güzel tarifler var şu vişneli bisküvili pastayı da deniycem...

günaydın fıstıklarrrrr bugün canımmm çok sıkkın sabah sabah kocişle kavga ettimmmmm

Günaydın canım....hayırdır ne oldu niye kavga ettiniz....
benimki de çok alıngan bu aralar...pabucumuz dama atıldı diyor...artık hamilesin ya benimle ilgilenmiyorsun diyo :)

Günaydın Elifim....ne oldu canım? kayınvalidene ne oluyo :)) müdür niye tavır yaptığını düşünüyoo ayyy eşin niye ağlıyoo noluyo sizee

günaydın idilcan,kontes26,elson,ayşe,tinkerbel,hatice nasıl durumlar

Günaydın hemşommmmm.....kız canım ne çekti biliyor musun hemşo...tarhanaaaa
ama şu kıtır kıtır olanlardan köy yapımıı fabrika değil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklarrr
yaa canım çok sıkkın çok ben neden bebişimi hissedemiyorum yaa 19+1 olduk bugun yaaa

Günaydın canım.....ne zaman hissedilir bilmiyorum ki....üzülme hissedersin sen de canım yaaaa

Kızlar çay poğaça yiyorum yemek isteyen var mıııııı cokacimcoook

aa bu eşlerde senin alıngan olman gerekirken o mu alınlanlık yapıyo???

hep böyle diyomuşum ben ona oda kırılıyomuş üzülüyomuş haklı olmasına olabilirdeeee
bütün alınganlıkları bi günde su yüzüne çıkarmanın ne anlamı varr
bende alıngan bi dönem yaşıyorum ama bu halimi kullanıpta söylenmiyorum yutuyorum bazenn kırmamak için
bende her zaman yaptığım gibiii söylenmedim ilk defa
heee öylemi kusura bakma dedimmm indim arabadan şaşırdıı kesindeeee ben bukadarla kalmazdım çünküüü
ama trip yapacam bende aramıycammm görsün gününü haklıysa haklı :dilcikar:

canım benim hayırlı haberleriniz bekliyoruz :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…