kızlaarrr hepinize günaydınn opuyorumnanaktan
kızzlar ya bu mide bulantıları falan ne zaman başlar acaba.yani bende hiç bir belirti yok hala o yüzden kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :umursamaz::umursamaz:
aaaa nıye böle yapıyon sen bakayım..dr a gittin ve sana sağlıklı dedı mı...demıstır..kuruntu yapma zaten bı kaç haftaya elbette hıssedeceksin cunku kocaman olcak ..sabır canım ..bırde aksam yemeğinden sonra sola doğru uzan...bıraz bekle bakalım benımkı en çom solyda ve sırt ustu oturunca oynuyo...bır de anıden sınıfta bağırınca çocuklara ondan sonra...korkuyo herhalde...aslında yapmamam lazım ama bazen sabredemıyom unutuym içimdekı canı...sabretttt
valla zor duruyorummm....ay canım iyi şeyler düşün ne olur sıkma canını bendede var öleleri:umursamaz:
amin canım..sağol...off canım yaa senin durumunda çok zor yaa RABBİM yartdımcınız olsun inş en yakın zamanda kavuşursunuz birbirinizee
evet dilekçetyi o imzalayıp yollayacak yaa..sana değil bana tenkit gelir diyo... :çok üzgünüm:ne saçma yaaa sadece müdürdemi bitiyo bu işşşş
eşim onların karşısında ağlayınca çok üzülmüşler tabi... zaten üzülüyolardı ayrıyız diyeeegünaydın Elifim....ne oldu canım? kayınvalidene ne oluyo :)) müdür niye tavır yaptığını düşünüyoo ayyy eşin niye ağlıyoo noluyo sizee
günaydın kızlarrr
ayy canım benim çok küçük bebişinde ondan belirtin yok
6. haftada başlayacak bence şimdi keyfini sür
hep böyle diyomuşum ben ona oda kırılıyomuş üzülüyomuş haklı olmasına olabilirdeeee
bütün alınganlıkları bi günde su yüzüne çıkarmanın ne anlamı varr
bende alıngan bi dönem yaşıyorum ama bu halimi kullanıpta söylenmiyorum yutuyorum bazenn kırmamak için
bende her zaman yaptığım gibiii söylenmedim ilk defa
heee öylemi kusura bakma dedimmm indim arabadan şaşırdıı kesindeeee ben bukadarla kalmazdım çünküüü
ama trip yapacam bende aramıycammm görsün gününü haklıysa haklı :dilcikar:
oy hemşon kurban olsun canıda tarhana mı çekmiş ne olacak bu limde yollimkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlarrr
kızzlar ya bu mide bulantıları falan ne zaman başlar acaba.yani bende hiç bir belirti yok hala o yüzden kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :umursamaz::umursamaz:
eşim onların karşısında ağlayınca çok üzülmüşler tabi... zaten üzülüyolardı ayrıyız diyeee
günaydın fıstıklarrrrr bugün canımmm çok sıkkın sabah sabah kocişle kavga ettimmmmm
geçtide...moral olarak sıfırdayımmm..
müdür ona tavır yaptığımı düşünüyo..kayınvalidem aradı..ateş püskürüyo...
akşam eşim ağlamışşş... :çok üzgünüm:
bi müdür iste tayin diyo,,benim müdür çıkmaz diyooo...
offf bu belirsizlik çok sinir bozucu.... :gitme:
günaydın idilcan,kontes26,elson,ayşe,tinkerbel,hatice nasıl durumlar
günaydın fıstıklarrr
yaa canım çok sıkkın çok ben neden bebişimi hissedemiyorum yaa 19+1 olduk bugun yaaa
kıslarrr ben cıkıyorumm..ne olur dua edin bana...hayırlı haberlerle geleyim...
sizleri cok cok öptüm..allahım umutlarımı suya düşürme ne olur emeklerimin karşığını ver allahım aminn..:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim üzüldüm...
eczanelere bakmadım...aslında sadece eczanelerde dıyomus...:)bilmiyorumkismile
bakayım barı pahallı diildir herhalde bı denemek lazım...
ayse lınktekı playschoolun ıkılı egzersız arkadası oyuncagına bak...bebegıne mutlaka al derım...ablamın kızına almıstım..o kadar yararını gordukı...yarım saat abartısız altından kalkmıyo...sarkı soluyo onblar....kollar bacaklar rıtmden hıc durmuyo...ısıklı 10 sarkısı var...aynadan kendını ızlıyo guluyo..yanı cok guzel ben de bebegıme mutlaka almayı dusunuyom...:hulya:iş yaparken koy altına oyalansın...
http://www.hepsiburada.com/playskoo...aspx?CategoryId=303251&productId=oyunatkn8855
günaydın kızlarrr
ah canım nedne ağlamışş
oyy kıyamam ben çok mu alınmış canım benim ama dayanamaz sın ararsın yada o arayınca hemen yumuşarsın biz bayanlar hep böleyiz çünkü
benim tayin işi için..e sinirleri bozuluyo artık..evlendik nerdeyse bir yıl olacak ayrıyızz..ve nezaman bi araya geleceğimizde belli değilll...
idil senin kaç haftalık bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?