Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oy hemşon kurban olsun canıda tarhana mı çekmiş ne olacak bu limde yollimkaydirigubbakcemile2

kızzlar ya bu mide bulantıları falan ne zaman başlar acaba.yani bende hiç bir belirti yok hala o yüzden kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :umursamaz::umursamaz:

kızzlar ya bu mide bulantıları falan ne zaman başlar acaba.yani bende hiç bir belirti yok hala o yüzden kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :umursamaz::umursamaz:

ayy canım benim çok küçük bebişinde ondan belirtin yok
6. haftada başlayacak bence şimdi keyfini sür

sagol canım ya evt öle de herkes hissediyo 18 19 da ben hissetmeyince korkuyorum işde 2 hafta önce gitmişdik doktoras 5 ayından itibaren hissedebilirsin demişdi ama şimdi işde içim içimi yiyo 2 hafta daha var doktor randevumuza acaba erkenmi gitsem diyee inş hissederim yaaa bebeişim iyi olsunda önemli olan o.
ay canım yaa ben hiç sol tarafıma yatamıyorum sanki o zaman bi agırlık oluyo karnımda sağ tarafda daha rahatım ya bide böle bazen içimde bişeylerin battıgını hissediyorum be bebişimin hareketi olurmu acaba yaa

ay canım iyi şeyler düşün ne olur sıkma canını bendede var öleleri:umursamaz:
valla zor duruyorummm....

off canım yaa senin durumunda çok zor yaa RABBİM yartdımcınız olsun inş en yakın zamanda kavuşursunuz birbirinizee
amin canım..sağol...
ne saçma yaaa sadece müdürdemi bitiyo bu işşşş
evet dilekçetyi o imzalayıp yollayacak yaa..sana değil bana tenkit gelir diyo... :çok üzgünüm:

günaydın Elifim....ne oldu canım? kayınvalidene ne oluyo :)) müdür niye tavır yaptığını düşünüyoo ayyy eşin niye ağlıyoo noluyo sizee
eşim onların karşısında ağlayınca çok üzülmüşler tabi... zaten üzülüyolardı ayrıyız diyeee
...
günaydın kızlarrr

günaydın canımm..

oyy kıyamam ben çok mu alınmış canım benim ama dayanamaz sın ararsın yada o arayınca hemen yumuşarsın biz bayanlar hep böleyiz çünkü

oy hemşon kurban olsun canıda tarhana mı çekmiş ne olacak bu limde yollimkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrr

günaydınnnnnnn

Günaydın karagul
başlar merak etme....aklinialirimsmile bak benim bugüne kadar hiç bulantım olmamıştı bu sabah olduuuu....çok kötü yaw boşver olmasın

eşim onların karşısında ağlayınca çok üzülmüşler tabi... zaten üzülüyolardı ayrıyız diyeee

bilmiyorumkismile

günaydın fıstıklarrrrr bugün canımmm çok sıkkın sabah sabah kocişle kavga ettimmmmm

GÜNAYDIN CANIM BENDE GECE GÖRÜMCEMİ FIRÇALADIM SABAHTA ARADI GİDİYOM BEN DİYO
OFF CADI GELİN OLCAM EN SONUNDA HAAA YAZSAM ROMAN OLRU
SİZ NİYE TARTISITINIZ ?

ah canım nedne ağlamışş

günaydın idilcan,kontes26,elson,ayşe,tinkerbel,hatice nasıl durumlar

GÜNAYDIN CANIM :)

günaydın fıstıklarrr
yaa canım çok sıkkın çok ben neden bebişimi hissedemiyorum yaa 19+1 olduk bugun yaaa

ay senındemı canın sıkkın....sıkma canını tekmeliycek bebegın aaa sağlıklı dedi ya doktor üzülme :)

hadi hayırlısıyal git gel canım

hemen bakıyorum canım sağol tavsiyen için :) çok işim var gec donebılırım mucuk

kızlaarrr hepinize günaydınn opuyorumnanaktan

günaydın cnaım :)

günaydın kızlarrr

günaydın sevtapcım :)

oyy kıyamam ben çok mu alınmış canım benim ama dayanamaz sın ararsın yada o arayınca hemen yumuşarsın biz bayanlar hep böleyiz çünkü

:D doru sölüyosun duramayız ki hemen biz ararız yada; arasa yelkenleri suya indiririzvereliniortak

benim tayin işi için..e sinirleri bozuluyo artık..evlendik nerdeyse bir yıl olacak ayrıyızz..ve nezaman bi araya geleceğimizde belli değilll...

allah yardımcınız olsun inş en kısa zamanda bir araya gelirsinizde biter bu hasretlik :Saruboceq::Saruboceq:

ELSONNN
canım ya hakikaten işin zorrr canım yaaa allah sabır versin sana vede kocişine en kötü gününüz bu olsun inşşş canım benim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…