Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızzlar ya bu mide bulantıları falan ne zaman başlar acaba.yani bende hiç bir belirti yok hala o yüzden kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :umursamaz::umursamaz:
canı tadını çıkar iki haftaya başlar bulantıların ....kaydirigubbakcemile3

bende ılk oledım sagda daha rahattım ama bebege gıden kanallar sagdaymıs...o nedenle oraya baskı yapmamayı tavsıye edıyolar..kendını alıştır sola bebek te daha rahat olur..oksıjensız kalmaz kuzucuk...sımdı ben saga yatamıyom o kadar alıştımkı...yerimseniben bu arada batmalar rahım kasılması bebek hareketı ole olmuyo...acısız...sanki gözün seyirirmiş gibi ufak pıt pıtlar oluyo karnında..çok hafıf ...sonra depik formatını alıyo zaten...:roflol:

oyy kıyamam ben çok mu alınmış canım benim ama dayanamaz sın ararsın yada o arayınca hemen yumuşarsın biz bayanlar hep böleyiz çünkü

evet zaten oyüzden aramıycam diyorum ya hep ben arıyordum küs kalmaya dayanamadığımdan şimdi o beni düşünsün biraz hamile karısı naptı akşama kadar diyeee....

AYŞEM
sen niye fırçaladın kız o kadar delirtecek ne yaptı sanaa
benimki alınganlıkkk akşam hastaneye gidecem bana çağır annemi dedi bende bakarız dedimm
ama bu çağırmam anlamında değildii kendi annemide çağırmam kolay kolay ben kimseden bişe isteyemem böyle bi huyum var
onunda kızdığı onun söylediği lafıda bi kere okeylemiyomuşum hep bakarız diyomuşumm
sanki bize hiç bakarız demiyolarrrdaaaaa erkeklerrr demiii
bişe alalım desek bakarız bi yere gidelim desek bakarız onlar deyince iyi biz deyinceee olay oluyo alınıyo küçük beyylerrrr

anasını istemediğini düşünmüştür kesin....boshayallersmile

ya kızlar bide ikiz olduğunu öğrendiğimizde bakın ne demiştim onaaa
ohh isim koyma sorunumuz olmaz birini sen diğerini ben koyarızzz
sonra yine dedimki erkek olursa sen koyarsn kız olursa ben koyarımm olmadı demiştim sen git bunu ciddiye alll bunada alınmışşşşş bütün defterler döküldü sabah sabah önüme ne çok borcum varmış dedim valla
ay sinirden gülüyorum yaaaa

anasını istemediğini düşünmüştür kesin....boshayallersmile

yok benim öyle şeyleri takmadığımı biliyo ki kendi annemi bile çağırmıycağımıııı bileeee
ben ablalarını bile götürdüm hani evin tek oğlu heveslenirler diyeeee kim düşünür bu kadar ince allah aşkına
onun derdi onun sözüne evet beyimmmm dememem sanırımkaydirigubbakcemile3

allahh alllaaahh..senin kocişte pek alınganmış yahu..
arama..o seni arasınnn.... :dilcikar:

sinirlenme canım hamile olduğun andan itibaren sen hariç etrafındaki herkez hamile oluyor zaten hamile tafralarına başlıyorlar bi tek sen yapmıyorsun ne hikmetse üzcem bebişlerinide :teselli:

TıNKERCıM !
baktım verdiğin linke gercekten çok güzel görünüyo bende alayım böle bişey ya
sağolasın :) yrumlarıda okudum herkes memnun :)

benim tayin işi için..e sinirleri bozuluyo artık..evlendik nerdeyse bir yıl olacak ayrıyızz..ve nezaman bi araya geleceğimizde belli değilll...

ah canım ya kıyamam Rabbim kavustursun sizi bian önce inşallah....

kontescim sorma yaa 6 aydır yanımda güüya bana yardım etmeye geldi çalışıyo
tamam ona bişşey dmeıyorum haftada iki gün hafta içi izni var eve geliyorum işten
heryer almış başını gitmiş tek işe elini sürmemıs elbiselerini çıakrtmış atmış
fön makınası bıyerde yerlerde topak topak saçlar düşün slaonun ortasında
kaçkere dedım saçalrını banyoda yap veya bu saçları topla diye yada nedne toplamadan çıktın desem
işe geç kalıyodum diyo ya 10 da gidiyo işe 20 yaşında kız ben sabahın köründe 7,3 da evden cıkıyorum
ne odam dagınık ne de gec kalıyorum bu hamıle halımle sonra eve gelirim yemiş yemiş bulaşıkalrı yıkamadan gitömiş gene sırf ınadına yıkamayıp bekletıyorum
hala yıkamıyo tam 3 gun bekledi artık sınek oldu mutfakta nasılda sinir oluyorum ama
bişey demıyorum görsun diye yıkamadı ya kız bende sehercım yıkarmısın bak böyle böyle dedim
bu surat astı küstü fln neyse ben yıkadım bulaşıkları bunun gibi şeyler hep arkasını topladım hep
dünde gene eve gittim yemek yaptım sofra kurdum geldi yedi bu ben sofrayı kaldırdım
bulaşıgı yıkadım çayı dmeledım
hanfendiyede dün akşam ütü yap demişim hala yapomamış yatarken dedımkı ütüleri yaptınmı yaparım yaaeee dio deidm yapma hiçbişey allah kahretsın yapma dedim
demınde aramıs anneme gidiyom ben diyo aradım kayınvalidemı hepsini bir bir anlattım ben bılıyom kızım
canını ıskma sen ben onu bılıyorum hamılesın aman
üzülme kendıne dikkat et dıyo eşimde benden yana sinirden patlııyodum he bu kadarla kalmıyo marifetleri hanfendının anlatsam diyorum ya bitmez neyse kısa keseyım ooff hayır nıye iş yapmadın dşiyorum çalışıyorum be işten geldım dıyo ben çalışmıyom sankı karnım burnumda lafa bak yaa

senide anlıyorum canım ben kendı annemoı dahı çagırmıyuorum hastaneye giderken
kendım giderım diyorum belkı kadının işi bvar koskoca kadın olmusum hala peşimde
gezmek zorunda dğeilki dimi ama hadi çok hasta ayakta duramıycak olursun analrımda
bence sen haklısın mucuk off kızım halasına benzemez inşallah çok korkuyorumm yyaaa eyvahedigeldismile ama ben haklıyım kimseyi kınamıyorumda onun düşüncesizliği çocuk dğeil ki sonucta koskoca kız haksızmıyım Allah aşkınaaa !!!!

amaaan bu ne ya tahammül edilir gibi değil klava:klava:

AYŞECıMMMM çok haklısınn.
asla hazmedemem..eğer yapamıyosa iyi niyetli olduğunu bileyim karşımdakinin..
gerekirse ayağına getirirm herşeyini...
ama beni kullanmaya çalışıyosa bir bardağı oynatmam yerinden..
okadar inadımdır yani...
görümcende küçük değilmişki canım...annem olsa benim yirmi yaşımda üç çocuğum vardı der...
hiç öyle çocuk ayaklarına yatmasınnn... lmaz:

Kızlar moralim çok bozukkkkkkkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaa, bizim bir ev işi vardı olmadıııı bütün hayallerim suya düştüü mafoldumben sinirden ağlıyorum

bende ılk oledım sagda daha rahattım ama bebege gıden kanallar sagdaymıs...o nedenle oraya baskı yapmamayı tavsıye edıyolar..kendını alıştır sola bebek te daha rahat olur..oksıjensız kalmaz kuzucuk...sımdı ben saga yatamıyom o kadar alıştımkı...yerimseniben bu arada batmalar rahım kasılması bebek hareketı ole olmuyo...acısız...sanki gözün seyirirmiş gibi ufak pıt pıtlar oluyo karnında..çok hafıf ...sonra depik formatını alıyo zaten...:roflol:[/QUOTE]

ayy ne bilim bende diyorum sanırım solda bebek rahat etmiyo sagol canım uyardıgın için bundan sonra sol tarafıma yatmaya çalışırım.peki canım bu gerilmeler normal dimi ???

allahh alllaaahh..senin kocişte pek alınganmış yahu..
arama..o seni arasınnn.... :dilcikar:

dimi amam hıhhhh:dilcikar:

sinirlenme canım hamile olduğun andan itibaren sen hariç etrafındaki herkez hamile oluyor zaten hamile tafralarına başlıyorlar bi tek sen yapmıyorsun ne hikmetse üzcem bebişlerinide :teselli:

doğru valla
ben tekken yapmadım iki tane taşıdığıma rağmen naz yapamıyom hala yavvvv

AYŞEMMM
canım valla sen hiç muhattap olmasaymışın keşke kocişin halletsin o söylesin ne söyliycekse sen kötü olma boşverrr
ama en azından kayınvaliden anlamış seni kızını tutmamış buda güzel bişeeee
aman anacım valla ne dert bitiyo ne tasa ömür geçiyooo valla sen bide daha küçüksünnnn kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…