Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar moralim çok bozukkkkkkkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaa, bizim bir ev işi vardı olmadıııı bütün hayallerim suya düştüü mafoldumben sinirden ağlıyorum

canım hayırlısı olsun aaa üzüldüğün şeey bak ya demekkı sizin için hayırlı dğeilmiş
o evden daha güzeli daha uygunu karsınıza cıkar inşallah :)

ay valla elifcim ya ben evlenırken demıstım zaten ben kaynana dırdırı cekmem çünkü
benım annem kaynanadan beter diye dmeıstım kadın bizi öyle bi dsiplin ve düzen
içinde yetiştirdiki kızıyodum bazen aman be bigun yatak toplamasak noluyo
hayır yani bulaşığı ha şimdi ykamısım ha ertesi gün ne farkeder diye çemkiriyodum bide ama
çok iyi anlıyorum şimdi o displin olmadan büyüyenleri görünce çok şükr halimize diyorum

yaptıgım işte kayınvalidem bile hata bulamıyo düşün ama annem buluyo ve ben buna eskıden
kızarken şimdi sevınıyorum bi kzı annesı de böyle olmalı bence tabii ki tesvik etmeli
soğutmamalı ama hep yanlışını bularak o yanlısı düzeltmeye gitmeli realist olmalı
inşallah bende kızımı annemın yetiştirdiği gibi yetiştirebilirim...
annem derdi ah benım tırnagım kadar olsanız yeter de nerde o günleer derdi
(görüyosun nekadar mütevazi bi hatun kaydirigubbakcemile3 ) ama şimdi diyo sen ne kadar hızlı ne kadar temiz iş yapıyon
maşallah evdeyken niye yapmıyodun diyo ooff aman neyse elifcim böyle işte
Allah ım iyi etsin görümcemi daha naısl dua ediym

amaaan bu ne ya tahammül edilir gibi değil klava:klava:

valla ya ama tahammul ettım bu kadar zaman boshayallersmile

idilcim üzülecek bişiy yok o ev sana nasip değilse yapacak bişiy yok demekkki daha sonra daha güzel şeylere sahip olacaksın hiiiçç canını sıkma herşey olacağına varır sen kendini boşa parçalarsın

canım hayırlısı olsun aaa üzüldüğün şeey bak ya demekkı sizin için hayırlı dğeilmiş
o evden daha güzeli daha uygunu karsınıza cıkar inşallah :)

canım bak böyle söyleme lütfen ilerki zamanlarda bundaki hayrı göreceksin inan bana:1hug:

:sinifsinif: :sinifsinif: yaaa bebişim için üzülüyorum oturduğumuz ev çok küçükkk üstelik kiraa... banka kredi vermedi kızlar offff
artık biraz zor alırız ev mev kirada sürünmeye devam

Son düzenleyen: Moderatör:
kontes aklına bişiy gelmesin ama seni bi konuda bilgilendirmek istiyorum dr senin rahim ağzına baktımı canım ikiz hamileliklerde rahim ağzı kontrolü yapılması gerekiyor diye biliyorum çünkü daha özenli olmak zorunda ikiz gebeler bu konuda çünkü bebişler büyüdükce rahim ağzını tutan başların kontrol edilmesi gerekiyor ya ondan dedim

kontescim eşim zaten söyluyodu o hallediyodu hatta gecen gün sheer evlenınce bu işler
yüzünden kocandan dayak yersen abim var diye gelme bu ne sorumsuzluk diye kızdı
bile hatta....ama artık doldum doldum taştım
dayanamadım valla cidden kötü olmak istemıyodum ama yeter bee dedim en sonunda

kayınvalidem beni sever sağolsun bende kızına karsı öyle davranmak istemezdım ama
arayıp söyleıdm zaten anne ben çok sabrettım olmadı bu zmana kadar sustum bak
fln diyede anlattım seherden özür dilemıyorum ama senden özür diliyorum böyle bir konu
hakkında konusuyro olmak bile üzüyo beni dedim ben üzüldüm bunları yasadıgın için
kafana takam canını sıkma değmez diye konsutuk öyle onla konusunca rahatladım zaten

canım 23 yaşındayım ben 21 yasımda evlendım ve evime birgün gelipte ayşenin evi şöyleydi
böyle psiti bizi ağırlayamdı diyecek tek kişi tanımıyorum....o da çocuk değil koskoca kız
durup durup 16 gün sonra 21 yasıam giriyorum hediyeyı untumayın demeyi çok iyi biliyo ama neyseeee....

durup durup 16 gün sonra 21 yasıam giriyorum hediyeyı untumayın demeyi çok iyi biliyo ama neyseeee....
alkisalkisalkis:teytey::roflol::roflol:

tinkeeeerrr

hala verdiin linkteki oyuncaga bakıyorum halaaa yaaa
bu tamda benim aradıgım ve almak istediğim bişeeyy nasıl teşekkür etsem sana bilemedim :)
başak sitelere baktım ordada güzel yorumlar yapmışlarr ayy kızımı bunun altında
oynarken düşünemıyorum bile delikafadulden delikafadulden delikafadulden nasıl tepincek uzanmaya çalışcak gülücek ayyy

ay_she+, yaren0144, idilcan+, cngemn, karaguuul, naz3306, ELSON+, nesli81, sevtapduzyol

seLam kızlar naıslsınız bakimm??

idilcan+, yaren0144, paradies__angel+, cngemn, karaguuul, naz3306, ELSON, nesli81, sevtapduzyol, tinkerbell09+

bu kadar insan nerde yaaa bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…