Kızlar moralim çok bozukkkkkkkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaa, bizim bir ev işi vardı olmadıııı bütün hayallerim suya düştüü mafoldumben sinirden ağlıyorum
AYŞECıMMMM çok haklısınn.
asla hazmedemem..eğer yapamıyosa iyi niyetli olduğunu bileyim karşımdakinin..
gerekirse ayağına getirirm herşeyini...
ama beni kullanmaya çalışıyosa bir bardağı oynatmam yerinden..
okadar inadımdır yani...
görümcende küçük değilmişki canım...annem olsa benim yirmi yaşımda üç çocuğum vardı der...
hiç öyle çocuk ayaklarına yatmasınnn...lmaz:
amaaan bu ne ya tahammül edilir gibi değilklava: klava:
:sinifsinif: Allah kahretsin yaaa ne hayaller kurmuştum................ çok isteyince olmuyoo yaaaaaaaaaa offfffffff niye niye niyeeeee :sinifsinif: moralim sıfırrrr
canım hayırlısı olsun aaa üzüldüğün şeey bak ya demekkı sizin için hayırlı dğeilmiş
o evden daha güzeli daha uygunu karsınıza cıkar inşallah :)
idilcim üzülecek bişiy yok o ev sana nasip değilse yapacak bişiy yok demekkki daha sonra daha güzel şeylere sahip olacaksın hiiiçç canını sıkma herşey olacağına varır sen kendini boşa parçalarsın
canım bak böyle söyleme lütfen ilerki zamanlarda bundaki hayrı göreceksin inan bana:1hug:
AYŞEMMM
canım valla sen hiç muhattap olmasaymışın keşke kocişin halletsin o söylesin ne söyliycekse sen kötü olma boşverrr
ama en azından kayınvaliden anlamış seni kızını tutmamış buda güzel bişeeee
aman anacım valla ne dert bitiyo ne tasa ömür geçiyooo valla sen bide daha küçüksünnnn kızzzz
ayyy çok güldüm alemsin ayşe yaaa Şeniz
ay_she+, yaren0144, idilcan+, cngemn, karaguuul, naz3306, ELSON+, nesli81, sevtapduzyol
seLam kızlar naıslsınız bakimm??
ay_she+, yaren0144, idilcan+, cngemn, karaguuul, naz3306, ELSON+, nesli81, sevtapduzyol
hoşgeldin canım iyiyim hamdolsun :) sen naıslsın ?
selam canım biz idare ediyoruz sen nasılsın?
idilcan+, yaren0144, paradies__angel+, cngemn, karaguuul, naz3306, ELSON, nesli81, sevtapduzyol, tinkerbell09+
bu kadar insan nerde yaaa bilmiyorumkismile
slm hoşgeldin vallaha ben çok çok iyiyim zemuszemuszemuszemus sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?