iyiiym canım çok şükür kısaca geriye baktımda neymiş bu görümcen böle insan nası sinir olur Allah sabır versin cnaım
ben burdayım ama moralim sinirlendiiiiiiii
kontes aklına bişiy gelmesin ama seni bi konuda bilgilendirmek istiyorum dr senin rahim ağzına baktımı canım ikiz hamileliklerde rahim ağzı kontrolü yapılması gerekiyor diye biliyorum çünkü daha özenli olmak zorunda ikiz gebeler bu konuda çünkü bebişler büyüdükce rahim ağzını tutan başların kontrol edilmesi gerekiyor ya ondan dedim
ama sen birde şarkılarını duysan hepsi ritimli şarkılar çalarken ışıkları yanıp sönüyo ben yiğenimi onun altında izlerken çok gülüyorum..ayaklarını kaldırıp oyuncaklara değmeğe calısıyo..eller cırpınıyo sureklı bıde bakıp bakıp guluyo ordakılere...hıc pısman olmadım aldıgıma hatta kendı bebısıme de alcam...az oyuncagı olsun ama bole guvenılır kalıtelı egıtıcı olsun ıstıyorum...bırde plastıklerı falan guvenılır fırma ..kanserojen degıl..ben playschoolun bırde emekleyen bebeklere yonelık tırtılı var ..tırtıl yuruyo bebek pesınden...ona da bayılıyom..bırde gecende esımle ne gorduk bebek magzasında bır cıft corap yıne playschool ama bebek ayaklarına uzanıyo..corapların ustunde oyuncaklar var basınca otuyo ses cıkarıyo...onuda ıstıyom...tinkeeeerrr
hala verdiin linkteki oyuncaga bakıyorum halaaa yaaa
bu tamda benim aradıgım ve almak istediğim bişeeyy nasıl teşekkür etsem sana bilemedim :)
başak sitelere baktım ordada güzel yorumlar yapmışlarr ayy kızımı bunun altında
oynarken düşünemıyorum bile delikafadulden delikafadulden delikafadulden nasıl tepincek uzanmaya çalışcak gülücek ayyy
idilcan+, yaren0144, paradies__angel+, cngemn, karaguuul, naz3306, ELSON, nesli81, sevtapduzyol, tinkerbell09+
bu kadar insan nerde yaaa bilmiyorumkismile
kontescim eşim zaten söyluyodu o hallediyodu hatta gecen gün sheer evlenınce bu işler
yüzünden kocandan dayak yersen abim var diye gelme bu ne sorumsuzluk diye kızdı
bile hatta....ama artık doldum doldum taştım
dayanamadım valla cidden kötü olmak istemıyodum ama yeter bee dedim en sonunda
kayınvalidem beni sever sağolsun bende kızına karsı öyle davranmak istemezdım ama
arayıp söyleıdm zaten anne ben çok sabrettım olmadı bu zmana kadar sustum bak
fln diyede anlattım seherden özür dilemıyorum ama senden özür diliyorum böyle bir konu
hakkında konusuyro olmak bile üzüyo beni dedim ben üzüldüm bunları yasadıgın için
kafana takam canını sıkma değmez diye konsutuk öyle onla konusunca rahatladım zaten
canım 23 yaşındayım ben 21 yasımda evlendım ve evime birgün gelipte ayşenin evi şöyleydi
böyle psiti bizi ağırlayamdı diyecek tek kişi tanımıyorum....o da çocuk değil koskoca kız
durup durup 16 gün sonra 21 yasıam giriyorum hediyeyı untumayın demeyi çok iyi biliyo ama neyseeee....
ama sen birde şarkılarını duysan hepsi ritimli şarkılar çalarken ışıkları yanıp sönüyo ben yiğenimi onun altında izlerken çok gülüyorum..ayaklarını kaldırıp oyuncaklara değmeğe calısıyo..eller cırpınıyo sureklı bıde bakıp bakıp guluyo ordakılere...hıc pısman olmadım aldıgıma hatta kendı bebısıme de alcam...az oyuncagı olsun ama bole guvenılır kalıtelı egıtıcı olsun ıstıyorum...bırde plastıklerı falan guvenılır fırma ..kanserojen degıl..ben playschoolun bırde emekleyen bebeklere yonelık tırtılı var ..tırtıl yuruyo bebek pesınden...ona da bayılıyom..bırde gecende esımle ne gorduk bebek magzasında bır cıft corap yıne playschool ama bebek ayaklarına uzanıyo..corapların ustunde oyuncaklar var basınca otuyo ses cıkarıyo...onuda ıstıyom...
canım bende 27 yaşındayımmm
ama sorsan bana 15 yaşındaykende böyleydim yani cıvık şımarık biri değildim hatta daha hamarattım daha ağırrrr ve oturaklı büyütttü annemde beniii
sana birazda o yüzden gıpta ediyorum 23 yaşındasın ve herkes senin düşündüğünü düşünmezzzzz
artı görümcende küçük değilmiş senle yaşıt yaniiii o biraz şımartıllmışşş canım sen tabi çok bakma ona kız halaya çeker misaliii allah koruusun sen nasıl yetiştirirsen öyle olurrrr senin kızında
üzme kendini boşverrr
valla ne kadar zorlansakda yapamasakda evde iş felan yine birinin olması başımızda daha zorrr yaaa
ben geldimmm..
idilicim üzülme vardır ondada bi hayırrr...sakın üzülmeee... :teselli:
http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=1913
ayşeeeeeeeee
müzik kutusu olarak ta şiddetle bunu tavsiye ediyorum ışıklı dönenceler dikkatini dağıtıyo falan diyolar çocuklar takip ederken şaşkına dönüyomuşsempatiksalakcinni
bunu ablama annem almıştı...müzikleri klasi müziklerin bebek formatında...bach ,sophen çalıyo...
ama ben bile mayısıyodum..ablam emzırırken falan hepp onu calıyodu aglayan cocuk hemen susuyodu...bırde bızım bebısımız sarılık tedavısı gordu ısın verdıler oraya da cıplak yatırılıyo cocuk...gozler baglanıyo...ama bebek cok huzursuz oluyo..anne aglıyo dayanamıyo ole gormeye...yazık bu surecte hep o muzık kutusunu caldı..sakınledı kuzumuz...ay ben en cok dogdugunda onldan korkuyom ablam ve esınde ab uyumsuzlugu vardı...ablam 0+ esi a+ dı..ole olunca bebek sarılıgı agır atlatıyomus...bızde ben b+ esım a+....neyse velhasıl bunu da gorursen al çok kullanıslı...sen pembe al ben de mavısını...
ben geldimmm..
idilicim üzülme vardır ondada bi hayırrr...sakın üzülmeee... :teselli:
hoşgeldin ne yedin bakayım...bilmiyorumkismile
kızlar yaaa..bren yarın başlıyorum ya ilaca..klomene...şu an hiç ona odaklanamıyorum bu tayin konularından dolayı...streste var biraz işyerinde falann...acaba faydası olmazmıkii... :gitme:
obur hamişler...yediklerimizdedemi gözünüz varrr.. :roflol:
ayşeynen sen gelin bizide yiyn.. lülülülülülü lülülülülülü
yavrum bişey yedim desem kısmen yalan..
tavuk sote yiyecekyim ama canım hiiiç istemedii..çok stresli bi günn.. :sinifsinif:
slm kızlar nasılsınız
haticeden ne haber
dün inşallah yarın iyi haberlerle gelirim dyodu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?