Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyiiym canım çok şükür kısaca geriye baktımda neymiş bu görümcen böle insan nası sinir olur Allah sabır versin cnaım

ya aslıdna iyi biri ama tertipsiz düzensiz yani ne biliym
hamıleyım ben hemde 7. ayımdayım ağırlasıyorum gun gectıkçe işe gidip geliyorum
bide bana işe gidiyorum ben yorgun geliyorum işte adettım karnım ağrıyodu falan filan demezmı
çileden çıktım yani...sanki ben çok rahatım hiç bi sıkıntım yok
anlayışlı olmasını beklerdim ama hizmetci gibi çalıştım durdum hep sinirim bozuldu o yüzden boshayallersmile of aman neyse

ben burdayım ama moralim sinirlendiiiiiiii

:1hug:

canım valla bu konularda aklıma pek bişe gelmez hatta ii şeyler gelir ben herşeyi burdan öğrendim ikizlerimi öğrendilten sonra bile okadar çok şey okudumki neden benim doktorum beni uyarmıyo bana sormuyo diyorum şimdi doktor değiştiriyorum inş. Bugün yeni doktoruma başlıyorum adam hem baya ünlenmiş hemde devlette doktormuş ben zaten devlet hastanesine gidiyorum ayrıyeten kontrol için bide bu gideceğim doktor dibimde hemen ve ben bilmiyorum işte rabbim karşılaştırdı sonunda biraz yoğunmuş ama olsun ne yapalımm
yoksa hakikaten çok fazla bi bilgim yok bu konulardaaa
sağolasın canım pür dikakt okumaya çalışıyorum burdaki yazılanlarııı

ama sen birde şarkılarını duysan hepsi ritimli şarkılar çalarken ışıkları yanıp sönüyo ben yiğenimi onun altında izlerken çok gülüyorum..ayaklarını kaldırıp oyuncaklara değmeğe calısıyo..eller cırpınıyo sureklı bıde bakıp bakıp guluyo ordakılere...hıc pısman olmadım aldıgıma hatta kendı bebısıme de alcam...az oyuncagı olsun ama bole guvenılır kalıtelı egıtıcı olsun ıstıyorum...bırde plastıklerı falan guvenılır fırma ..kanserojen degıl..ben playschoolun bırde emekleyen bebeklere yonelık tırtılı var ..tırtıl yuruyo bebek pesınden...ona da bayılıyom..bırde gecende esımle ne gorduk bebek magzasında bır cıft corap yıne playschool ama bebek ayaklarına uzanıyo..corapların ustunde oyuncaklar var basınca otuyo ses cıkarıyo...onuda ıstıyom...
idilcan+, yaren0144, paradies__angel+, cngemn, karaguuul, naz3306, ELSON, nesli81, sevtapduzyol, tinkerbell09+

bu kadar insan nerde yaaa bilmiyorumkismile

aaa nesli81 diye biri bizi okuyo...benim gerçek adım da nesli....neslihanın kısaltılmısı sanıyola ama değil sadece nesli....

canım bende 27 yaşındayımmm
ama sorsan bana 15 yaşındaykende böyleydim yani cıvık şımarık biri değildim hatta daha hamarattım daha ağırrrr ve oturaklı büyütttü annemde beniii
sana birazda o yüzden gıpta ediyorum 23 yaşındasın ve herkes senin düşündüğünü düşünmezzzzz
artı görümcende küçük değilmiş senle yaşıt yaniiii o biraz şımartıllmışşş canım sen tabi çok bakma ona kız halaya çeker misaliii allah koruusun sen nasıl yetiştirirsen öyle olurrrr senin kızında
üzme kendini boşverrr
valla ne kadar zorlansakda yapamasakda evde iş felan yine birinin olması başımızda daha zorrr yaaa

http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=1913
ayşeeeeeeeee
müzik kutusu olarak ta şiddetle bunu tavsiye ediyorum ışıklı dönenceler dikkatini dağıtıyo falan diyolar çocuklar takip ederken şaşkına dönüyomuşsempatiksalakcinni
bunu ablama annem almıştı...müzikleri klasi müziklerin bebek formatında...bach ,sophen çalıyo...
ama ben bile mayısıyodum..ablam emzırırken falan hepp onu calıyodu aglayan cocuk hemen susuyodu...bırde bızım bebısımız sarılık tedavısı gordu ısın verdıler oraya da cıplak yatırılıyo cocuk...gozler baglanıyo...ama bebek cok huzursuz oluyo..anne aglıyo dayanamıyo ole gormeye...yazık bu surecte hep o muzık kutusunu caldı..sakınledı kuzumuz...ay ben en cok dogdugunda onldan korkuyom ablam ve esınde ab uyumsuzlugu vardı...ablam 0+ esi a+ dı..ole olunca bebek sarılıgı agır atlatıyomus...bızde ben b+ esım a+....neyse velhasıl bunu da gorursen al çok kullanıslı...sen pembe al ben de mavısını...

ya tinker gercekten çok hoşuma gitti kız....o günler gelse bi an önce kızçem yatsa
oynasa gülse teopinse diye ya ayy inşallah görürüz o günleri...o tırtılın satıldıgı sitenın
lınkı neym var mı o d ahoş bişeye benzıyo bı bakmak isterım boshayallersmile

canım biz 3 kardeşiz ve ben ablayım yani bir numarayım onların sorumlulukları üstümde oldu
zaman zaman...annem çalışıyodu evde çalışıyodu ama gende bizim ev içi sorumluluklarımız
oluyordu belkide bundna bilmiyorum ama kzıkardeşimde bende ve su an erkek kardesımde sorumsuz insnalar değiliz
ben ilk karnıyarık pişirdiğimde 12 yaşındaydım ya
annem iş yapıyo ay yemek yok ay şunu naısl yapcam diyo dedim sen anlat ben yapiym öğrenirim hem dedim
yapabilirmısın yapamaz mısın derken hadi bi şans vereyım sana dedi o gun yaptım ama
annemın babamın mutlulugunu görsen sankı çok bişey başarmış gibiydim...

babamdan musluk nasıl değiştirilir priz nasıl tamir edilir...sonra yağlı boya yapmanın
incelikleri vs...gibi şeyler de öğrendım (babam inşaat ustası) bize hiçbi zaman sen bunu yapamazsın uzak dur
demedi ailem belkide bundan bilmiyorum
annem babam beni ve kardeşlerimi özgür bıraktı kendi kararlamızı vermemızı sağladı
arkamızdada durdu yanlış yaptım yapmadım demıyorum ama doğrularını da öğrendim
aslında eşimin aileside aynı bizimkiler gibi ama görümcem nasıl böyle kaldı belkide bi evın bi kızı oldugu içindir bilemıyorum...nazlandıgındandır...

ama son dediğin çok doğru tek başına ol eşin ve sen başkasının olması her zaman dert dert dert...hoş annem ilk geldiği gün söylemsıtı böyle olucagını bilmiyorumkismile boshayallersmile

ben geldimmm..
idilicim üzülme vardır ondada bi hayırrr...sakın üzülmeee... :teselli:

kızlar yaaa..bren yarın başlıyorum ya ilaca..klomene...şu an hiç ona odaklanamıyorum bu tayin konularından dolayı...streste var biraz işyerinde falann...acaba faydası olmazmıkii... :gitme:

peki ışık saçıyomu etrafa hani böyle tavana fln renklı yumuşak ışık saçanalrı var ya
onlardanmı bu yani yoksa sadece ses mi çıkartıyo anlayamadım :)

ama şekli çok şekermiş bide beşiğe asıldıgı için çok yer kaplamayan güzel bişey olsa gerek keşke ayrıntılı resimleri olan bi web site olsa bakardım
aa dur ya chicco nun mağzası var bakırköye gidince orda sorıym bi ben bunu :)
sağol canımm :)

benim kan grubum ab+ eşimin b+ bizdede öle bi surum olur u acaba ya bilmiyorumkismile

ben geldimmm..
idilicim üzülme vardır ondada bi hayırrr...sakın üzülmeee... :teselli:

Hoşgeldin gülüm
üzülmüyorum canım artık geçti....ağladım iyiceeee sinirlendimmm...ama elime bir şey geçmedi fakirliğin gözü kör olsun :)) bankadan kredi alıp bir ev bile alamıyoruz

hoşgeldin ne yedin bakayım...bilmiyorumkismile

obur hamişler...yediklerimizdedemi gözünüz varrr.. :roflol:
ayşeynen sen gelin bizide yiyn.. lülülülülülü lülülülülülü
yavrum bişey yedim desem kısmen yalan..
tavuk sote yiyecekyim ama canım hiiiç istemedii..çok stresli bi günn.. :sinifsinif:

slm kızlar nasılsınız
haticeden ne haber
dün inşallah yarın iyi haberlerle gelirim dyodu??

TİNKERCİM

ekledim hepsini sık kullanılanlara :) çok sağol :)
ama bu bebek oyuncakları ne kadar pahalı ya yuh diyesım geldi yaniii :)

kızlar yaaa..bren yarın başlıyorum ya ilaca..klomene...şu an hiç ona odaklanamıyorum bu tayin konularından dolayı...streste var biraz işyerinde falann...acaba faydası olmazmıkii... :gitme:

elifcim beşiktaşın bi marşı var bak yazıym buraya

çocuklar inanın, inanın çocuklar,
güzel günler göreceğiz, güneşli günler,
bu alemde istanbul'u devireceğiz,
şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz...

şeklindedir marş :) inancaksın yani :)

annummm sen bize ne demek istiyon şimdi hem biz yemıyoz ki

bebişler yiyolar doymak bilmiyolar yoksa biz sadece aracıyız sempatiksalakcinni

elçiye zeval olmaz...seni de yiyebiliriz ham ham hammmm m kaydirigubbakcemile3

ayy hepde peşpeşe ben yazmışım ama gene yazıyorum

ya kızçem bugun sadece sabah yatakta karnımda kaydıgını hissediyodum

sabahtan beri hiç hareket yok napiyo bu içerde yaaa :bbo:

ayy bişey olmasın sakınn nazar mı değdi acaba dedım ama okudum üfledim hala aynıı.....belkide paranoya :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…