ya kızlar doğumdan bahsetmişsiniz. ben çok korkuyorumeyvahedigeldismile. annemin hemşire bi arkadaşı var. senin normal doğum yapman zor gibi gözüküyo kesin sezeryan yaparsın dedi kafam karıştı. daha çok erken diye doktora da soramıyorum. :sinifsinif:
yavrular geldimmm...
doğum olayına girmişsinizzzz...
karasu çok şanslısın yaaa...dr.un nekadar iyiymişş...bu müthiş bi moral kaynağı insana...
bende dilekçemi hazırlıyorumm..tayin istiycem bugün nasipse...
dua edin kızlar nolurrr...
dün gece feci bir rüya gördümm.evin önünde bi adamelinde fener bekliyodu..gözetleyip gözetleyip gidiyodu..
tabi bilinç altı bunlar ama çok ama çok korkunçtu... mafoldumben
bide dev dalgalarla boğuştummm..Allahım o ne kötü bişeydi..şehadet falan getiriyodumm.ne demek acaba... :gitme:
ayyyy nakadar muhteşem bi olayyy..Amin canım benim..Rabbim bizede nasip etsin... boshayallersmileay_she+, il_ya, bayankarasu+, kontes26+, hatice_48, ELSON+, yaren0144, sevtapduzyol
kızlar günaydın...
sbah bıraz erken uyandım...bebek uyuyodu herhalde...hemen dık bır pozısyon aldım...esım uyuyodu ama dayanamadım basladım oğlanla konusmaya...ılk etap pek tepkı vermedı..sonra bıraz ufaktan durttum oksadım..konustum ...ılk kucuk kucuk vurmaya basladı..cani annesi uyandırdı...sonra bır costu kı esım bıle benım kahkahalarıma uyandı...oturdu ızledı..o da konustu..zaten babasının sesine de alışması lazım..bırde bebegın uyku duenı anne karnındakıne benzermıs..bende sabah erken kaldırıp aksam da erken yattıgımdan dogum sonrası duzenı muhtemelen ole olurmus..kuzum ya cok tatlıydı..kızlar sabah o kadar şükrettim ki bu gerçekten bir mucize..o hareketlere nasıl tepki veriyo...anneyi tanıyo...bunu yürekten diliyorumki güzel allahım bu mübarek günde duy bizi...isteyen herkese meleklerini yolla ....muhteşem huzurluyum bugün...boshayallersmile
nasıl anlamış senin normal doğum yapmanın zor oldugunu...
canım yanlış anlama ama böyle pat diye konuşanları anlamıyorum
hayır muayene mı etti seni baktımı ki sen son aylarında gln olsa göbek şeklinden anladı
dicem ama daha başlardasın şimdiden belli olmaz ki doktorlar bile bu zmanalarda
bişey söylemıyo ilerde ne olucagı bılınmez diye ki zayten muayene etmedende bişey
demiyoken hemşire nasıl söyluyo bunu millet 3 doğum görünce kendini uzman doktor
zannedıyo hiç kimseye kulak asmıyorum ben :umursamaz: ...bence sende öyle yap
kafanın karışcağı bişey yok doktorum bilir de çık işin içinden....herkesın normal doğum
şansı vardır...kesin sezeryan diye bişey yok sezeryandan önce ne yapılıyordu Allah aşkına
bizim komşumuz evde nromal doğum yaptı kadın bebeğinde boynuna kordonu dolanmıştı üstelik normal doğurdu
koccamnda oğllu var şimdi hatta doğum yaparkende elektirikler bile gitmişti mum ışığında doğum yaptı kadın hey gidi hey
böyle abartan korkutan insnaları hiç anlamıyorum :umursamaz:
nasıl anlamış senin normal doğum yapmanın zor oldugunu...
canım yanlış anlama ama böyle pat diye konuşanları anlamıyorum
hayır muayene mı etti seni baktımı ki sen son aylarında gln olsa göbek şeklinden anladı
dicem ama daha başlardasın şimdiden belli olmaz ki doktorlar bile bu zmanalarda
bişey söylemıyo ilerde ne olucagı bılınmez diye ki zayten muayene etmedende bişey
demiyoken hemşire nasıl söyluyo bunu millet 3 doğum görünce kendini uzman doktor
zannedıyo hiç kimseye kulak asmıyorum ben :umursamaz: ...bence sende öyle yap
kafanın karışcağı bişey yok doktorum bilir de çık işin içinden....herkesın normal doğum
şansı vardır...kesin sezeryan diye bişey yok sezeryandan önce ne yapılıyordu Allah aşkına
bizim komşumuz evde nromal doğum yaptı kadın bebeğinde boynuna kordonu dolanmıştı üstelik normal doğurdu
koccamnda oğllu var şimdi hatta doğum yaparkende elektirikler bile gitmişti mum ışığında doğum yaptı kadın hey gidi hey
böyle abartan korkutan insnaları hiç anlamıyorum :umursamaz:
ay_she+, il_ya, bayankarasu+, kontes26+, hatice_48, ELSON+, yaren0144, sevtapduzyol
kızlar günaydın...
sbah bıraz erken uyandım...bebek uyuyodu herhalde...hemen dık bır pozısyon aldım...esım uyuyodu ama dayanamadım basladım oğlanla konusmaya...ılk etap pek tepkı vermedı..sonra bıraz ufaktan durttum oksadım..konustum ...ılk kucuk kucuk vurmaya basladı..cani annesi uyandırdı...sonra bır costu kı esım bıle benım kahkahalarıma uyandı...oturdu ızledı..o da konustu..zaten babasının sesine de alışması lazım..bırde bebegın uyku duenı anne karnındakıne benzermıs..bende sabah erken kaldırıp aksam da erken yattıgımdan dogum sonrası duzenı muhtemelen ole olurmus..kuzum ya cok tatlıydı..kızlar sabah o kadar şükrettim ki bu gerçekten bir mucize..o hareketlere nasıl tepki veriyo...anneyi tanıyo...bunu yürekten diliyorumki güzel allahım bu mübarek günde duy bizi...isteyen herkese meleklerini yolla ....muhteşem huzurluyum bugün...boshayallersmile
hoşgeldin canım. hayra yor hayrolsun canım . ben de dalgalarla uğraştım.sonunda eşimi kaybettim. kurtaramadım onu. nasıl ağlıyodum. kimse yardım etmedi bana. sonra bi uyandım yanımda gözlerimden yaş akıyodu. sarılıp ağladım. çok kötüydü çoookkk..
ay_she+, il_ya, bayankarasu+, kontes26+, hatice_48, ELSON+, yaren0144, sevtapduzyol
kızlar günaydın...
çatılarımın çok dar olduğunu söyledi. ay ne biliym sinirimi bozdu. annem dedi o belli olmaz hele bi büyüsün diye. ben de başka bişey söyleme ihtiyacı duymadım. sezeryaz olsun istemiyorum. inşallah normal olur yaaa:Saruboceq:
selam kızlar herkese günaydııııııııııınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
canım çatı muayenesi bile 35-38. haftalarda yapılıyo...ve şimdiden senin pelvisin
şekil almamıştır şu an idrar torban bile rahmin arkasında zamanla rahim idrar torbasının
üstüne çıkıyo yani devamlı değişiyo içersi şimdiki durumuna bakıp zor olcak kolay olcak
demek cahillik bence....kimseyi dinleme ciddi diyorum ki hiç kimseyi dinleme
kendini dinle düşün ve nasıl istiyorsan nasıl olmaısnı istiyorsan kendını o yönde motive et
hoşgeldin canııımmm...
KONTES sende hoşgeldinn... opuyorumnanaktan
canım çatı muayenesi bile 35-38. haftalarda yapılıyo...ve şimdiden senin pelvisin
şekil almamıştır şu an idrar torban bile rahmin arkasında zamanla rahim idrar torbasının
üstüne çıkıyo yani devamlı değişiyo içersi şimdiki durumuna bakıp zor olcak kolay olcak
demek cahillik bence....kimseyi dinleme ciddi diyorum ki hiç kimseyi dinleme
kendini dinle düşün ve nasıl istiyorsan nasıl olmaısnı istiyorsan kendını o yönde motive et
yavrular geldimmm...
doğum olayına girmişsinizzzz...
karasu çok şanslısın yaaa...dr.un nekadar iyiymişş...bu müthiş bi moral kaynağı insana...
bende dilekçemi hazırlıyorumm..tayin istiycem bugün nasipse...
dua edin kızlar nolurrr...
dün gece feci bir rüya gördümm.evin önünde bi adamelinde fener bekliyodu..gözetleyip gözetleyip gidiyodu..
tabi bilinç altı bunlar ama çok ama çok korkunçtu... mafoldumben
bide dev dalgalarla boğuştummm..Allahım o ne kötü bişeydi..şehadet falan getiriyodumm.ne demek acaba... :gitme:
kızlarrrr dünkü kontrol çok güzeldi yeni doktorumu beğendimm bilmediğim okdar çok şey söyledikiii
toxoplasma varmış bendede kedi ve köpek e hiç dokunmuyorsun heralde dediiii çiğ et yasak ama ellenince bişe olmuyomuş
kızlarım gayet iyiiydi popolarını gördümmm zillilerin okdar oynaklarkiiii 300 er gr geliyolarmışş
yalnız ben sizden önce doğururum gibi geliyooo 32.haftadan sonra bekletmiyoruz dedi doktorrrr
ben 72 kilo olmuşum bu arada nere gidiyom anlamadımm elimde yüzümde bişe yok koca bi karnım var
rahim ağzı yetmezliğide görünmüyomuş şuannn
artı tek yumurta ikizleri arası kan transferi diye bişe vardı o riskde yokmuş çok şükür
okdar sevindim ve şükrettimkiii
şükürler olsunnn rabbimeeee
hoşbulduk balımmmm
inş seninde işin rast gider canım benim en kısa zamanda yoluna koyarsınnn
tinker canım cok sağol...evet olgunum artıkım artık takmıcam kafama olursa olur olmassa olmaz herşey allahtan sonucta..maşallah subanallah bebişine..ay_she+, il_ya, bayankarasu+, kontes26+, hatice_48, ELSON+, yaren0144, sevtapduzyol
kızlar günaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?