canım ne güzel geçmiş olsun...allahın izniyle atlatırsın kiloyu takma...abartmadıgından emınsen problem yok..ben de abartmıyorum ama alıyorum gercı normal sınırlardayım ama yınede alt sınır degıl ust sınır...benımde gobege gıdıyo daha cok..olsun onlar ıyı olsun yeterki...kızlarrrr dünkü kontrol çok güzeldi yeni doktorumu beğendimm bilmediğim okdar çok şey söyledikiii
toxoplasma varmış bendede kedi ve köpek e hiç dokunmuyorsun heralde dediiii çiğ et yasak ama ellenince bişe olmuyomuş
kızlarım gayet iyiiydi popolarını gördümmm zillilerin okdar oynaklarkiiii 300 er gr geliyolarmışş
yalnız ben sizden önce doğururum gibi geliyooo 32.haftadan sonra bekletmiyoruz dedi doktorrrr
ben 72 kilo olmuşum bu arada nere gidiyom anlamadımm elimde yüzümde bişe yok koca bi karnım var
rahim ağzı yetmezliğide görünmüyomuş şuannn
artı tek yumurta ikizleri arası kan transferi diye bişe vardı o riskde yokmuş çok şükür
okdar sevindim ve şükrettimkiii
şükürler olsunnn rabbimeeee
canım sen de ki motiveyi gördükten sonra onlarda alısıyo...esımın artık bebegımızden bahsederken gozlerı doluyo...hareketlerı baslayınca daha da anlıyolar baba olduklarını ...benım 16.haftadan ıtıbaren hıssetmıstım hareketını...ama normalde 20.haftaya kadar zamanı var...ya kızlar eşleriniz babalığı nasıl yaşıyo. yani anne her şekilde hazırlanıyo anne olmaya ama baba babalığının farkında oluyo mu.
amin canım aminayyyy nakadar muhteşem bi olayyy..Amin canım benim..Rabbim bizede nasip etsin... boshayallersmile
...
katılıyorum ayşecimm..bilip bilmeden konuşan insanlara tahammülüm yok.. :umursamaz:
misal benim gıcık müdür... :mymeka: :mymeka:
evet...şükürler olsun allahıma...günaydın canım :)
maşallah sübhnallah oğluşuna :)
ne güzel dimi...bende hareket hissetmedıgım zaman oturup konusuyorum okşuyorum
hemen değil ama pıt pıt vuruyo sonra hızlanıyo bebiş :) dün akşam hele boş anıma denk gelmiş
kollarımı birleştrmişim önumde (çiçek oldum yani ) karnıma baskı yapmış olcakkı alttan
bi vurdu tamam tamam çektim demişim :)
mucize gercektende....Rabbim inşallah herkese hayırlısıyla nasib etsin :)
bu cuma günü en içten istediğim şey...Allah herkese bu duyguyu sonuna kadar yaşamak nasib etsin :Saruboceq:
Eşimde her sabah işe giderken öpüyo kızımızı güle güle diyo :) duyyo tabii ki bebekler
alışmaları içinde çok iyi bişey :)
hoşgeldin canııımmm...
KONTES sende hoşgeldinn... opuyorumnanaktan
kızlarrrr dünkü kontrol çok güzeldi yeni doktorumu beğendimm bilmediğim okdar çok şey söyledikiii
toxoplasma varmış bendede kedi ve köpek e hiç dokunmuyorsun heralde dediiii çiğ et yasak ama ellenince bişe olmuyomuş
kızlarım gayet iyiiydi popolarını gördümmm zillilerin okdar oynaklarkiiii 300 er gr geliyolarmışş
yalnız ben sizden önce doğururum gibi geliyooo 32.haftadan sonra bekletmiyoruz dedi doktorrrr
ben 72 kilo olmuşum bu arada nere gidiyom anlamadımm elimde yüzümde bişe yok koca bi karnım var
artı tek yumurta ikizleri arası kan transferi diye bişe vardı o riskde yokmuş çok şükür
günaydın canım :)
rüyan hayırlara cıksın canım :Saruboceq:
tinker canım cok sağol...evet olgunum artıkım artık takmıcam kafama olursa olur olmassa olmaz herşey allahtan sonucta..maşallah subanallah bebişine...
günaydın canım hoşgeldin...
hoşbulduk canım Allah işlerini rast getirsin inş. bir an önce kavuşun kocişinle şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine zanım :Saruboceq:
aman zaten cahil insanlar yapıyo bunu genelde bayılıyorlar birilerini korkutmaya...ilk gece olsun doğum olsun kadınların üstüne yok abartacak...düşünme canım onları...hayırlısı de gec..ben hep ole yapıyom...canım sağol yaa. birilerinden bunları duymaya gerçektewn çok ihtiyacım var. eşime belli etmek istemiyorum. burda arkadaşım da konuşacağım birileri de yok. o yüzden internetten araştırarakk falan altından kalkmaya çalışıyorum. etrafımdakiler hep elli yaşın üstünde kdınlar. tecrübeliler ya her kafadan bi ses çıkıyo kafam allak bullak oluyo.eyvahedigeldismile
sağol canımtinker canım cok sağol...evet olgunum artıkım artık takmıcam kafama olursa olur olmassa olmaz herşey allahtan sonucta..maşallah subanallah bebişine...
günaydın canım hoşgeldin...
demekki içine doğuyo...aman hayırlısı olsun da bir iki üç dört farketmez di mi...3-4 nasıl???sempatiksalakcinnikızlar yaaa..dün üst komşumla akşam otururken yine bana senin iki tane oluyomuş elif bide dedii...üçüncü kez söylüyo aynı şeyiii...ve ''ya ben kimse için böyle bişey söylemedim biliyomusunn...ilk defa sana söylüyorum dediii...''''' bilmiyorumkismile
günaydın kızlarr nasılsınız
hayırllı cumalar cümletenn
ay_she+, il_ya, bayankarasu+, kontes26+, hatice_48, ELSON+, yaren0144, sevtapduzyol
kızlar günaydın...
sbah bıraz erken uyandım...bebek uyuyodu herhalde...hemen dık bır pozısyon aldım...esım uyuyodu ama dayanamadım basladım oğlanla konusmaya...ılk etap pek tepkı vermedı..sonra bıraz ufaktan durttum oksadım..konustum ...ılk kucuk kucuk vurmaya basladı..cani annesi uyandırdı...sonra bır costu kı esım bıle benım kahkahalarıma uyandı...oturdu ızledı..o da konustu..zaten babasının sesine de alışması lazım..bırde bebegın uyku duenı anne karnındakıne benzermıs..bende sabah erken kaldırıp aksam da erken yattıgımdan dogum sonrası duzenı muhtemelen ole olurmus..kuzum ya cok tatlıydı..kızlar sabah o kadar şükrettim ki bu gerçekten bir mucize..o hareketlere nasıl tepki veriyo...anneyi tanıyo...bunu yürekten diliyorumki güzel allahım bu mübarek günde duy bizi...isteyen herkese meleklerini yolla ....muhteşem huzurluyum bugün...boshayallersmile
ayy canım ne güzel duygular ölee ne güzel dularada bulunmuşsun bende içden aminnnn diyorum tatlım.
kızlarrrr dünkü kontrol çok güzeldi yeni doktorumu beğendimm bilmediğim okdar çok şey söyledikiii
hamile olan ve güzel duygularını paylaşan arkadaşların yazdıklarını okuyunca ben de çok mutlu oldum ve Allah mutluluklarını bozmasın, hayırlı bi şekilde sonlandırsın demek geldi içimden.hamile kalmayı bekleyen arkadaşlara da yüce rabbim hayırlı zamanda evlat nasip etsin, bu güzel duyguları onlara da yaşatsın inşallah. ben de ilk hamileliğimde yeni evliydim, bebeğim doğduğu gün tam 9 ay 10 günlük evliydikAllahım tez zamanda vermişti çok şükür.şimdi de 2. bebek istiyoruz. ama ben 2. hamileliğimi daha huzurlu, mutlu ve eğlenceli geçirmek istiyorum.ilk hamileliğimde çok ağlıyordum, şimdi düşünüyorum da hep o zamanlar mutsuz ve sancılı bi dönem geçirdim gibi hissediyorum. hem yeni bir hayat eşimi tanıma çabaları, yeni bir ortam, üstüne bi de tayinimin hemen çıkmaması.... ama inşallah 2. hamileliğim çok daha mutlu ve huzurlu geçer tabi önceklikle sağlıklı ... AMıN
demekki içine doğuyo...aman hayırlısı olsun da bir iki üç dört farketmez di mi...3-4 nasıl???sempatiksalakcinni
ay ne çok şey biliyosunuz yaaa... akannehir akannehir
hönkkkk.... ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
sen çok ağzına alıyon çoğul gebeliği 40 kere sölemekle olurmuş...aman ne var kızzz
2 oğlan2 kız....artık karı koca işi bırakır anca çocuklara yetersiniz..(şaka şaka korkma)delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?