günaydın kızlarr..ben cumartesi günü çatlatma iğnemi oldum..cmt ve pazar ilişkiye girdim.şimdi 15 gün sonrasını bekliyorum..
günaydın kızlarr..ben cumartesi günü çatlatma iğnemi oldum..cmt ve pazar ilişkiye girdim.şimdi 15 gün sonrasını bekliyorum..
tinker günaydın canımm..
ya ben sana bişey diycem..
ben arı sütü polenin içine çok az tarçın ve çörek otuda attımm..o ikiside çok iyi gelmişti bana bi kere kullandığımda..acaba bi zararı olurmukiii... bilmiyorumkismile
canım geçmiş olsun vallaha en ufak fıkrım yok bunlardan baska kagan kocatepedede drunuza danısın cok sıserse dıyo..vallahı ben erıgı tuzsuz yıyom uzun zamandır..bosver hıc koyma artık sen..fazla soda içme istersen ondada tuz mineral var ya..ne bıleyım aklıma o geldı..
oooh benım adıma da yap tatılını ne guzel ben temmuz 1 e kadar surunmece...
gunaydın canım gecmısler olsun allah bebişine uzun sağlıklı güzel mutlu bir ömür nasip etsin ...sen nasılsın..günlerin nasıl geçiyo...
bu arada yeni gelen tum arkadaslara da gunaydın
canım ben çalışmazsam aç kalmayız ama bu zamandada iki kişinin çalışması başka..çocuk olunca herşeyini almak isterim meselaa ben..tek eşimin maaşıyla zor..
eninde sonunda bi araya gelicez Allahın izniyle..böyle engel olmaya çalışan kendi bilmezler vız gelir..Allah yanımızda olsun yeter....
ne bileyım hayatım gunaydın sanada...ama sanki o karısıma metal kasık surmeyın falan yazıyodu ya..belkı etkılesımde bulunurmu dıger maddelerle bılmıyorum..ne desem yalan ..ama keske ayrı yeseydın onu da...
Ayy tinker yaa preemlampsi topikini okuyorumda diğer adı buymuş o şişmlerin fln
ödem yapınca erken doğuma sebep oluyomuş kadınlar neler yaşamışlar ya akşam oslada bi an önce gitsem doktoruma ooff bişey olmamıştır inşallah bende baktım kağan
kocatepenın sitesıne ama doktora basvurun 24 saaten uzun sürerse diyo benım 3 gündür
var hay bu aptal kafamı napiym benbişey olmamıştır inşallah....
bu arada soda konusunda haklı olabilirisn evet o tuz mineral fln içeriyo olabilir.
bende şimdi serin serin bi şişe içeyim diyodum sağol ya demesen aklıma gelmiycek he
yemek yaparkende tuz atmayım bundan sonra en iyisi
çok az attım.çay kaşığının ucuyla..bişey olmaz inşallahhh...
hatice bu arada sen ilaçları ne zmana içiyordunn.ben gece 1 de içiyorummm...
çok az attım.çay kaşığının ucuyla..bişey olmaz inşallahhh...
hatice bu arada sen ilaçları ne zmana içiyordunn.ben gece 1 de içiyorummm...
Kepeleklerim günaydıııııııııııııınnnnnn opuyorumnanaktan şimdi geldim okula, çok yoğun bi haftasonuydu, öldüm yorgunluktan akannehir
Eeeee geçmişi okumaya erindim şimdi, anlatın bakalım HAMİŞ var mı HAMİŞ :CüvCüv:
inşallah tayınını alırsında bi an önce kavurusunuz o zaman canım :)
bu arada eşim tayin için müdüründen habersiz dilekçe verdiğinde...bu disiplin suçudur mahkemeye cıkcaksın fln dmeişlerdi
ama asaleti yenı tasdiklendiğindne yenı memurdur kuralları bilmiyo olabilri diyerek geri çekilmişti mahkeme şeysi
aklında bulunsun
Kepeleklerim günaydıııııııııııııınnnnnn opuyorumnanaktan şimdi geldim okula, çok yoğun bi haftasonuydu, öldüm yorgunluktan akannehir
Eeeee geçmişi okumaya erindim şimdi, anlatın bakalım HAMİŞ var mı HAMİŞ :CüvCüv:
ayy inşallah kızlar hayırlı haberler verebilirim size..bu ay çok umutluyum ben..ama stresli değilim.rabbim bilir ne zaman vereceğini..tek duam rabbim yaptığımız hataların bedelini çocuk hasretiyle ödetmesin..
günaydın cnm nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?