hoşgeldin canım..al bendende o kadar.her tarafım ağrıyoo..gerçektenm kötüyüm yani...Kepeleklerim günaydıııııııııııııınnnnnn opuyorumnanaktan şimdi geldim okula, çok yoğun bi haftasonuydu, öldüm yorgunluktan akannehir
Eeeee geçmişi okumaya erindim şimdi, anlatın bakalım HAMİŞ var mı HAMİŞ :CüvCüv:
inşallah canım benim...incir falanda yiyorum..hadi hayırlısı...olmaz canım sen ıc sıfa nıyetıne oooooh
canım sabah akşam alıyodum yemeklerden sonra...aslında bir yan etkisi yok rahatsız edicek kadar...sen bir tanemi içiyosun şimdi..
günaydın karasuuuu..bende karasu bizi unuttu dedim..pamuğunu buldu bizi unuttu sandımdı..ama o pamuğuda sevmemek elde değil amaaaaazemuszemus
canım şimdilik hamiş yok...
yok hayatım kı koyde ne kadınlar var her yanları sısıyo kanamaları oluyo dr a gıtmıyolar bebıslerıne bırsey olmuyo...yanı o cahıllerden yana degılım ama 3 gunden bırsey olmaz hareketlerı nasıl hanı farkedılcek bır yavaslaması varmı...allah korusun kalbını ferah tut..belkı baska bırsey yapmıstır..bırde sıcak pekıstırırmıs baksana..bence sen kaynar dus alıyon ya...ole de yapma artık..oda etkıleyebılır...ılık al hatta ben ne yapıyom tam dusun sonunda sogukla tum vucudumu sole hızlıca gecıyom ...kan dolaşımını hızzlandırrmıs...ok...sen sıkma canını ...
Kepeleklerim günaydıııııııııııııınnnnnn opuyorumnanaktan şimdi geldim okula, çok yoğun bi haftasonuydu, öldüm yorgunluktan akannehir
Eeeee geçmişi okumaya erindim şimdi, anlatın bakalım HAMİŞ var mı HAMİŞ :CüvCüv:
yok haYATIM HABERSİZ DEĞİL..YAZIYOSUN KOYUYOSUN ÖNÜNE..BENİM TAYİN İSTEME HAKKIM VAR..AMA ÇIKAR AMA ÇIKMAZ ORASINI BİLEMEM...NEYSE YAAA..İMZALADI ZATEN..BUGÜN VERİCEM..HAYIRLISI ARTIK ALLAHTAN...
Süpperim hayatım zemuszemus çok iyi gediyo herşey yerimseniben bugün kocişimin doğum günüsü :lepi: oun heyecanı var yerimseniben
Meleğin 6 haftalık olmuş kıs ne güsel zemuszemus pıt pıtlarını duydunuz mu bakiyim boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
hoşgeldin canım..al bendende o kadar.her tarafım ağrıyoo..gerçektenm kötüyüm yani...
bu arada cuma sormuştum ama çıktınn.ben ilk kontrole ne zaman gideyim..kadın başladıktan 4-5 gün sonra gel dedi ama...9.gün ne belli olacak anlamadımm..bide ben 5 tane içip bırakayımmı..sen kaçıncı güne kadar içtinnn...
ayy yaa..doğru dürüst aydınlatmadıki beni... :sinifsinif:
Haftasonu pamuğumu da göremedim hiç yaaa bilmiyorumkismile onu da çok özledim valla, ama sizi de olumunekankayizsmile haftasonu kayınvaldem, eltilerim, görümcem hepsi bizdeydi, çok eğlenceliydi ama bi okadar da yorucuydu, çoluk çocuk falan bilmiyorumkismile
Neyi farkettim biliyo musunuz, okulda da çocuk çenesi çekiyorum ya, evde çocuk sesine hiç tahammül edemiyorum aslında ben, sanırım benim istediğim, heveslendiğim şey hamilelik aslında, sonrasını hiç düşünmüyorum ben, ama çok çok zor sonrası da bunu anladım bilmiyorumkismile
tinkerbell09+, oba_cigdem, hatice_48, bayankarasu+, ELSON, cngemn+, ay_she+, paradies__angel+, cennetkokulumm, naneseker+
Ooooo bakıyorum herkes burada!!!!! Selam Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız,nasıl geçti hafta sonunuz???? benimkiiii çok kötü geçtiiii
Cuma akşam gelecek olan misafirlerim, cumartesi sabah geldiler...o gün de düğünleri varmışş....
Eşimin arkadaşının hanımı ve kız kardeşi, bizim yatak odamıza dalmazlar mı???? benim en sinir olduğum şeylerden bir tanesi, birilerinin hele de tanımadığım birilerinin yatak odamıza dalması...yani sonuçtaaaa orası bizim mahremimiz değil mi kızlar??? her neyseee dalmaları bir tarafa, 3 saat saçlarını süslediler, makyaj yaptılarrrr, evden çıktıklarında bir de ne göreyim halılarımda renk renk makyaj izi kalmış :sinifsinif: iyice sinir oldum.... her tarafta saçççç makyajjj deli oldummmmmm, yani sinirdennnn ağlaman istedimm kendimi zor tuttum.....düşüncesizler
ya kızlarrr diyorumki artık düşünmücem ne oluyosa olsun...ama şu preseed jelde aklıma takıldı acaba diyorum alsammı..biz burda köyde olduğumuzdan korgo gelmiyo hazır memlekete gitmişken sipariş etsemmmi diyorum...acaba kullanırsam yine düşünürmüyüm..ne yapim akıl verin kslarrr
Aşkım sen 11. gününde git bence, doktorum beni 11. gün çağıyodu yerimseniben
5 tane iç bırak, diğer 5'i bidahaki aya kalsın, tabi ihtiyacın olmaz inşallah da :Saruboceq: biz öyle yapmıştık yerimseniben yani 3. gün başladığına göre 7. gün son olarak alacaksın yerimseniben
İlk gün saat kaçta aldıysan diğer günlerde de aynı saatte almaya çalış yerimseniben
günaydın canım hoşgeldin
çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına.Kocişininde doğum günü kutlu olsun birlikte nice mutlu yıllara inş..
Bebişimi daha göremedim keseyi gördük sadece hafta randevum var bakalım belki ozman duyarız pıt pıtları inş.:sinifsinif:
tinkerbell09+, oba_cigdem, hatice_48, bayankarasu+, ELSON, cngemn+, ay_she+, paradies__angel+, cennetkokulumm, naneseker+
Cuma akşam gelecek olan misafirlerim, cumartesi sabah geldiler...o gün de düğünleri varmışş....
Eşimin arkadaşının hanımı ve kız kardeşi, bizim yatak odamıza dalmazlar mı???? benim en sinir olduğum şeylerden bir tanesi, birilerinin hele de tanımadığım birilerinin yatak odamıza dalması...yani sonuçtaaaa orası bizim mahremimiz değil mi kızlar??? her neyseee dalmaları bir tarafa, 3 saat saçlarını süslediler, makyaj yaptılarrrr, evden çıktıklarında bir de ne göreyim halılarımda renk renk makyaj izi kalmış :sinifsinif: iyice sinir oldum.... her tarafta saçççç makyajjj deli oldummmmmm, yani sinirdennnn ağlamak istedimm kendimi zor tuttum.....düşüncesizler
kız ne kaynar suyla banyo yapması ben nisan ayının ortasındna beri soğuğa yakın ılık
suyla duş alıyorum...yıkanıyorum çünkü yanıyo ellerim ayaklarım....
sancım oldugu zaman sıcak suyla duş aldım hafiflesin diye ama kaynar değil asla
çünkü bunalıyorum nefes alamıyorum sıcak suda hööff şimdik bile aklıma gelince nefessiz kaldım...
bebişin hareketlerinde evet biraz azalma var ama ben büyüdükçe yeri daralıyo ondnadır diye
düşünmüştüm ödem bunun sebebi oalbilir mi ki acaba ? bilmiyorumkismile ya evet biliyom köydeki kadınalrı fln ama ne biliym ya nedne en basından beri bu kadar sorunlu geçiyo ki
hamileliğim anlamıyorum normalde gayet sağlıklı bi insanım ben yok kanama yok kusma
yok tansiyon hepsi gebelıkte çıktı...hamile kalana kadar bi kere istifra etmiş insan değildim ben ya....önumuzdekı hafta şeker yüklemesi yapılcak
şeker bile çıkar emınım artık yani...ne hastalık varsa bende vücut buluyo çünkü :gitme:
günaydın canım hoşgeldin
hııı yok eşim direk faks çekmişti dilekçeyi müdüre vermeden boshayallersmile haketmiş galiba :)
oo sen baya yoğunmuşsun hafta sonu...aman evet ya bende hep onu düşünüyorum bebek istiyorum ama sonrası nasıl olucak bilmiyorum 5 yıldır rahatlığa alıştık bebeiş gelince ne yaparız bilmiyorum..gerci onn sevgisi yeterde..Haftasonu pamuğumu da göremedim hiç yaaa bilmiyorumkismile onu da çok özledim valla, ama sizi de olumunekankayizsmile haftasonu kayınvaldem, eltilerim, görümcem hepsi bizdeydi, çok eğlenceliydi ama bi okadar da yorucuydu, çoluk çocuk falan bilmiyorumkismile
Neyi farkettim biliyo musunuz, okulda da çocuk çenesi çekiyorum ya, evde çocuk sesine hiç tahammül edemiyorum aslında ben, sanırım benim istediğim, heveslendiğim şey hamilelik aslında, sonrasını hiç düşünmüyorum ben, ama çok çok zor sonrası da bunu anladım bilmiyorumkismile
Eşimin arkadaşının hanımı ve kız kardeşi, bizim yatak odamıza dalmazlar mı???? benim en sinir olduğum şeylerden bir tanesi, birilerinin hele de tanımadığım birilerinin yatak odamıza dalması...yani sonuçtaaaa orası bizim mahremimiz değil mi kızlar??? her neyseee dalmaları bir tarafa, 3 saat saçlarını süslediler, makyaj yaptılarrrr, evden çıktıklarında bir de ne göreyim halılarımda renk renk makyaj izi kalmış :sinifsinif: iyice sinir oldum.... her tarafta saçççç makyajjj deli oldummmmmm, yani sinirdennnn ağlamak istedimm kendimi zor tuttum.....düşüncesizler
onu bazen bende düşünüyorumm..bende tahammülsüz oluyorum.aman gelsin arada döverim nolcak... sempatiksalakcinni
Günaydın idiiilllll olumunekankayizsmile aynı dert bende de vardı haftasonu, eşimin tarafı hep bizdeydi, çoluk çocuk heryere daldılar, dün akşam yolcu ettik, onları gönderir göndermez yorgun morgun demedim işe giriştim hemen, heryer darmadağındı, batmıştı resmen akannehir akannehir akannehir
günaydın canım hoşgeldin....
amanın ne düşüncesiz insanlar bunlar yaaaa hiç sevmemlmaz:ne bu yani kadın zaten hamile ne diye evini dağıtıyosunu anlamamalsanaalsanasmile
günaydın canım hoşgeldin :)
ayıp etmişler gerçektende ama kimi insanlar böyle oluyo işte napıcaksın
sinir olsanda olmasanda tınlamıyolar ki hiç boshayallersmile
çok ayıp etmişler hem müsade istenir ve insan birazcık dikkat eder başkasının evinde dimi zor bi hafta sonu geçirmişin cnm gerçekten ama insanların düşüncesizide böyle oluyor yapcak bişey yok tatlım
onu bazen bende düşünüyorumm..bende tahammülsüz oluyorum.aman gelsin arada döverim nolcak... sempatiksalakcinni
kıslar soruma cevap vermedinizzmafoldumbenmafoldumben
11.gün cumartesiye geliyo..memlekete gidicemm..10. gün giderim ozaman..ilk gün komşudaydım..gelince aldım..saat birde..aç tok farketmez heralde???
canım benim yaa.hakkını helal et..çok soruyorum sanaaa... olumunekankayizsmile
Allah kocişinle seni ayırmasınnn..yuvanızda mutlu huzurlu olun..en yakın zamandada bebeğiniz gelsin..tam olsunnn.. Şeniz
kız sakin ol..şakayddııı tabiki.. kaydirigubbakcemile3klava: klava: klava:
valla hamilleikte hormonların öyle değişiyo ki bırak bebeğe çoğcuguna
yolda gördüğün kuşlara bile şefkatle bakıyosun gecen gun otobus duragında beklerken
kumrular geldi zemın kaygandı canım ya yürümeye çalışrken kayıp düştü kayıp düştü
nasıl içim acıdı bi de bebeğin oldugunu düşünsene o şefkat sana veriliyo :) için acıyo
gecen hafta bızım karsı apartmanda ıkı kadın balkondan balkona konusuyolar kadın
kızını tuvalete nasıl alıştırdıgını açıklarken şöyle bi cüle kurdu : yok ayol ben kızım 1,5
yaşını geçince döve döve alıştırdım tuvaleet gitmeye çok zor olmadı dedi.. nerdeyse
okuma ışığını alıp camdna kadının kafaya fırlatıyodum....ayıp yani bi de anlatıyo
ben dayak mayak yemedım hiç ama çok şükür tuvaletede gidebiliyorum yani bunun tek yolu
dayak değil...dayak yiyen çocuk arsız olur....hiç sallamaz seni
şakasına dedin bunu bılıyorumda yanı bu konuda dolmuşum baya döküleyim dedim :hulya:
ya kızlarrr diyorumki artık düşünmücem ne oluyosa olsun...ama şu preseed jelde aklıma takıldı acaba diyorum alsammı..biz burda köyde olduğumuzdan korgo gelmiyo hazır memlekete gitmişken sipariş etsemmmi diyorum...acaba kullanırsam yine düşünürmüyüm..ne yapim akıl verin kslarrr
canm ne bıleyım aklımda ole kalmıs benımde bu hafta sonu yapılcak seker yuklemesı..korkutmak gibi olmasın ama hareketler belkı onla alakalı olabılır ama bebege birsey olduğundan değil sende halsizlik yaptıysa bebek te etkılenıyo...benımkıde son gunlerde mesaneme vuruyo hemde sert sert o vuruyo çisim geliyo olmasa bile...sen sıkma canını...9 ayı yatakta gecirinler var...sukret canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?