Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

iyi de canımcım, polisi arayınca ne değişiyo sanki, benim annemlerin evinin karşısında bi adam karısını çocuklarını döve döve öldürüyodu resmen her gün, polisi arıyoruz arıyoruz geliyo, adamı alıp götürüyo, bikaç saat nezarette tutup ifadesini alıp salıveriyo, her defasında aynı şey akannehir

Kızlar bu arada benim bir arkadaşım bebişinin cinsiyetini 12. haftasında öğrenmiş....
erken değil mi??? benim de 14 haziranda bir randevum var- o zaman öğrenir miyim sizce??

EVET..BİŞEY OLACAĞI YOKTA..BELKİ GÖZÜ KORKAR HANZONUN... :umursamaz:

ay yazık işte o çocuklara hep özgüven eksikliği saflık...ileri atılmama hayattan
insnalardan kokrma pısırıklaşma hep o sebepten oluyo tabıı kı ipleri çok gevsetmıyceksın
şımarık olmıycak ama dövmekte doığru dğeil...onu Allah ın emanetını olrk görmeyi bilmek lazım en başta....

Kızlar bu arada benim bir arkadaşım bebişinin cinsiyetini 12. haftasında öğrenmiş....
erken değil mi??? benim de 14 haziranda bir randevum var- o zaman öğrenir miyim sizce??

canım banada daha yeni ablam söyledi..komşu kızı cinsiyeti 2buşuk aylıkken öğrenmiş..erkek olduğu için heralde..belli olmuş..belki seninkide belli olur... boshayallersmile

Bu kadar erken anladıklarına göre erkek olsa gerek bilmiyorumkismile ayol ne edepsiz bişeymiş o da öyle kaydirigubbakcemile3 , hemencecik gösterivermiş pipisini :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar yaaa, bana akıl verin, bu gece kocişe unutamayacağı bi hediye vermem lazım boshayallersmile değişik fantaziler kurmaya çalışıyorum kafamda ama bulamıyorum bilmiyorumkismile
Kahretsin yaa, hepsini de yapmışım anacım, ne fingirdek hatunmuşum ben ayol bilmiyorumkismile, denemediğin cilve kalmamış :kedi: :kedi: :kedi:

evet canım benimde dr. aynı şeyi söyledi ama ne bilim burda okuyunca insan inanası geliyor...dr,umda böyle kanıtlanmış birşey yok dedi...akışına kendi haline bırakalım dedi...tamam canım teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı sağol...vereliniortak

canım banada daha yeni ablam söyledi..komşu kızı cinsiyeti 2buşuk aylıkken öğrenmiş..erkek olduğu için heralde..belli olmuş..belki seninkide belli olur... boshayallersmile

Bu kadar erken anladıklarına göre erkek olsa gerek bilmiyorumkismile ayol ne edepsiz bişeymiş o da öyle kaydirigubbakcemile3 , hemencecik gösterivermiş pipisini :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlarr ama arkadaşın bebişi kızzzz buna ne diyceksiniz kaydirigubbakcemile3

günaydın biz geldikkkkkkhihoyyyt

Hoşgeldinizzzz nasılsınız prensesler???

Karagul hoşgeldinnn, bebişimiz nasıl?

Kızlar ben işkembe çorbası istiyorummmmmmmmmmmmmmm

ayşem bencede canım boşver akışına bırakim ben işi hem tatildede olsa ben yine düşünürüm...en güzeli boşver gitsinnnnn:teytey::teytey:

:roflol: Allah seni kahretmesinnn..cilvenaaaaaaazzzzzzzzz.....
valla ben sana yardımcı olamuycummm..aklıma hiç bişeycikler gelmiyo... bilmiyorumkismile

Ay pardon görmüşsün bilmiyorumkismile

karasu canım ne akıl versem sana bilemiyorum...:umursamaz: anacım sende ne kuduruksun ayırsana özel günler içinde..akannehir
valla bizimde tatilde evililik yıldönümümüz...hep koçiş kutluyodu bu defada ben kutlucam...bizim orda aşıklar tepesi var oraya cok güzel bir restoran acılmış ordan rezerve yaptırıcam..koçişimi oraya cağırıcam bir güzelde süslenicem..sonrada artık ne yaparız bilmem:kedi::kedi::kedi:

canım banada 11 haftalıkken kıza benzıyo ama kesin bişey söyleyemıycem demişti
doktor.16. haftada doktora gittiğimde doktor ultrason aletını karnıma koyar koymaz
ay dedi şuraya bak resmen biz bakalım diye açmış backları beklliyo demişti
uslu kızım benim anneden utanılmaz bak hiç gizlemedi bizden pattadanak gösterdi :) kaydirigubbakcemile3

12. hafta erken değil...ama tabii bebeğin gelişimine bağlı

ay naparsınızki sonraaaaa...bi düşünelimmmmmmmmmm....... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…