kız sakin ol..şakayddııı tabiki.. kaydirigubbakcemile3
dayağa benimde tahammülüm yok..Allahın izniyle iyi bi anne baba olacağımızı düşünüyorummm.. boshayallersmile
bizim orda bi adam çocuklarını çok dövermiş..bana ilk anlattıklarında sinir krizi geçirecektim..abartmıyorum gerçekten çok sinirlendim..çocuklar çok korkuyolar babalarından..biri saflaşmış hatta...anne baba ayrı...annemlere bi kızdım çağırsaydınız ya polisi diye..valla hiç umrumda olmaz..babamın oğlu olsa yine ararım polisi...
iyi de canımcım, polisi arayınca ne değişiyo sanki, benim annemlerin evinin karşısında bi adam karısını çocuklarını döve döve öldürüyodu resmen her gün, polisi arıyoruz arıyoruz geliyo, adamı alıp götürüyo, bikaç saat nezarette tutup ifadesini alıp salıveriyo, her defasında aynı şey akannehir
kız sakin ol..şakayddııı tabiki.. kaydirigubbakcemile3
dayağa benimde tahammülüm yok..Allahın izniyle iyi bi anne baba olacağımızı düşünüyorummm.. boshayallersmile
bizim orda bi adam çocuklarını çok dövermiş..bana ilk anlattıklarında sinir krizi geçirecektim..abartmıyorum gerçekten çok sinirlendim..çocuklar çok korkuyolar babalarından..biri saflaşmış hatta...anne baba ayrı...annemlere bi kızdım çağırsaydınız ya polisi diye..valla hiç umrumda olmaz..babamın oğlu olsa yine ararım polisi...
Kızlar bu arada benim bir arkadaşım bebişinin cinsiyetini 12. haftasında öğrenmiş....
erken değil mi??? benim de 14 haziranda bir randevum var- o zaman öğrenir miyim sizce??
Kızlar bu arada benim bir arkadaşım bebişinin cinsiyetini 12. haftasında öğrenmiş....
erken değil mi??? benim de 14 haziranda bir randevum var- o zaman öğrenir miyim sizce??
Deli kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tatlım ben doktoruma sormuştum onu, araştırmış biraz, tamamen ticari amaçlı piyasaya sürülmüş bişey dedi, içerdeki doğal ortam çok daha faydalı spermler için, yapay bi ortam yaratmaya hiç gerek yok, kaldı ki sende spermleri öldürecek yara veya enfeksiyon tarzı bişey de yok artık dedi, hiç ihtiyacın yok öyle bişeye, boşa para saçma öyle şeylere dedi yerimseniben
Ama yine de sen bilirsin tabi olumunekankayizsmile
Helal olsun hayatım ne demek olumunekankayizsmile dediğin gibi 10. gün git madem yerimseniben
canım banada daha yeni ablam söyledi..komşu kızı cinsiyeti 2buşuk aylıkken öğrenmiş..erkek olduğu için heralde..belli olmuş..belki seninkide belli olur... boshayallersmile
Bu kadar erken anladıklarına göre erkek olsa gerek bilmiyorumkismile ayol ne edepsiz bişeymiş o da öyle kaydirigubbakcemile3 , hemencecik gösterivermiş pipisini :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın biz geldikkkkkkhihoyyyt
ama preseed kullanınca gene kafana takıcaksın stres yapıcaksın bence bu 20 gün zarfında hiçbişey kullanma yapma etme
köye kargo gelmıyosa sen şehirdeyken preseed al dursun bir kenarda sonrakı ay denersın
çok halsizdim evet belkide ondan etkilenmiştir...ay neyse bakalım akşam nolcak
bişey çıkmaz inşallah...biliyorum teyzemin 2 tane oğlu var ıkısındede 9 ay boyunca yattı
Allah korusun çok zor ama ne bılıym morlaım bozuluyo böyle şeyler olunca
kızlar günaydınnn zemuszemus
ayşem bencede canım boşver akışına bırakim ben işi hem tatildede olsa ben yine düşünürüm...en güzeli boşver gitsinnnnn:teytey::teytey:
Kızlar yaaa, bana akıl verin, bu gece kocişe unutamayacağı bi hediye vermem lazım boshayallersmile değişik fantaziler kurmaya çalışıyorum kafamda ama bulamıyorum bilmiyorumkismile
Kahretsin yaa, hepsini de yapmışım anacım, ne fingirdek hatunmuşum ben ayol bilmiyorumkismile, denemediğin cilve kalmamış :kedi: :kedi: :kedi:
evet canım benimde dr. aynı şeyi söyledi ama ne bilim burda okuyunca insan inanası geliyor...dr,umda böyle kanıtlanmış birşey yok dedi...akışına kendi haline bırakalım dedi...tamam canım teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı sağol...vereliniortak
Kızlar yaaa, bana akıl verin, bu gece kocişe unutamayacağı bi hediye vermem lazım boshayallersmile değişik fantaziler kurmaya çalışıyorum kafamda ama bulamıyorum bilmiyorumkismile
Kahretsin yaa, hepsini de yapmışım anacım, ne fingirdek hatunmuşum ben ayol bilmiyorumkismile, denemediğin cilve kalmamış :kedi: :kedi: :kedi:
Kızlarr ama arkadaşın bebişi kızzzz buna ne diyceksiniz kaydirigubbakcemile3
karasu canım ne akıl versem sana bilemiyorum...:umursamaz: anacım sende ne kuduruksun ayırsana özel günler içinde..akannehir
valla bizimde tatilde evililik yıldönümümüz...hep koçiş kutluyodu bu defada ben kutlucam...bizim orda aşıklar tepesi var oraya cok güzel bir restoran acılmış ordan rezerve yaptırıcam..koçişimi oraya cağırıcam bir güzelde süslenicem..sonrada artık ne yaparız bilmem:kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?