Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldüüüüüüüüzzzzzz olumunekankayizsmile

Ozaman onun değişme ihtimali var benden söylemesi :umursamaz:

ayyyy çok heyecanlandımmmm ben yaaaaa....

naneşeker hoşgeldin canım..geçmiş olsun..bebek işini erteleyen erteleyennee..e insanız bunalıyoruz ib yerde...ama en iyisi erteleyin..yazın tadını çıkarın....

saol canım benim...elifim ya çok sıkıldım koskoca 14 ay dile kolay yoruldum artık o yüzden ara vermek istiyorum bana iyi gelecek inş.

ay_she+, emk87, ipek26, naneseker+, ELSON
Selam kızlar nasılsınız bakalım p.tesi kimse iyi olmaz ama ben yinede sorayım :)))

günaydın canım hoşgeldin...

günaydın tatlım hoşgeldin...yeni hamişimiz yok mayıs ta bitti 2 kişiyle kapattık bu ayı boshayallersmile

slm canım hoşgeldin...
yazdıklarını okurken sinirlendim valla ben bu konularda çok titizim helede yeni tanıştıgın insanların böyle yapması tahammül sınırlarını aşıyor..sen iyi dayanmışsın valla ben bi laf sokardım ve kesinlikle izin vermezdim odama girmelerini...en nefret ettiğim şey...benim kardeslerim bile bana sormadan girmezler düşün ne kadar hassas oldugumu bilirler...
neyse canım sıkma sen canını bebişini düşün... :ecrin_bebek:

günaydın biz geldikkkkkkhihoyyyt

günaydın tatlım hoşgeldinizzzz... opuyorumnanaktan

kızlar günaydınnn zemuszemus

günaydın hoşgeldin canım :)

günaydın biz geldikkkkkkhihoyyyt

günaydın kontescim hoşgeldın :)

ayşem bencede canım boşver akışına bırakim ben işi hem tatildede olsa ben yine düşünürüm...en güzeli boşver gitsinnnnn:teytey::teytey:

:teytey: :teytey: :teytey:

ayyyy çok heyecanlandımmmm ben yaaaaa....

sakin ol sakiin :) 20 haftasıan gelmiş cinsiyetı öğrenemmeıs çok insna var :)
ayrıca ultrasonda yanlış da anlaşılabiliyor böyle biçok vak'a da mevcut...

herkes hala bana bakıp bakıp yok ya senınkı erkek gibi duruyo diyo ya hayır kız
diyorum bilmiyorum erkeğe benzettım ben diyolar :) bi doğarmış erkek hönk olurum heralde
herbişeyi pempe valla kaydirigubbakcemile3 ama bizimki kesin belli ayrıntılı dada görünüyodu kızçemınki açuk seçüük kaydirigubbakcemile3
erkenden erkek dedilerse
genelde doğrudur kzı dedilerse yanlış çıkabilir çünkü erkek bebeğin tam olarak
cinsel uzuv gelişimi
15. haftada ayırd edilebilcek düzeyde oluyo...18. haftada prostat gelişiyo
testislerin karından aşağı inmesıyle 22.haftada tamamlanıyo hatta bazı
erkek bebeklerin testisleri 22. haftada inmezse doğumdan sonra ufak bi operasyonla
hallediyo doktorlar :)

ohhh sonunda işlerimi bitirdim kızlar..... sizi az biraz takip ettim :)) ya benimde günüm yaklaşıyo bakalım bu arada bende midemin acı suyu diyeyim böle boğazlarımı yakıyo neden olur bu kızlar midem de bi problem mi var ki???

kızlar yaaa..bu ay benim olmazsa bende bırakıyorum bebek işini..eşimle bi araya gelince düşünürüz..
olmuoy böyleee... :sinifsinif:

canım ağıza acı su gelmesi genelde reflüdden kaynaklanır diye biliyorum..varmı midenden rahatsızlığınn.??

Merhaba canım hoşgeldinnnn, ya sen okurken sinirlendin ya bennnn ayyyyyy, Allahtan bizden uzakta oturuyorlar, 500 km var aramızda....
böyle misafir istemiyorum evimde....ne bu yaaaa....

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Kız Ayşeeee, ayy kafanı şişiriyorum biliyorum ama benim tickerimde ne yazıyooo :)))

kızlar yaaa..bu ay benim olmazsa bende bırakıyorum bebek işini..eşimle bi araya gelince düşünürüz..

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mymeka:

En doğrsunu yapıyosunuz hayatım yerimseniben biz de kesin kararımızı verdik, Haziran-Temmuz-Ağustos aylarını tedavisiz geçiricez, stres yok, gün hesabı yok, gezicez tozucaz, canımız ne zaman isterse ozaman oynaşacaz :kedi: kendiliğinden olursa ne ala boshayallersmile olmazsa da eylülde döneriz tedavimize bayanssulusmile

canım bebek işiin bırakma sadece akışına bırak bakalım hep istiyoruz diye olacak birşey yok bide isteksiz devam et bakalım

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mymeka:

ben gerçekten kötüyüm kızlar moral olarak..bu moralsizlikle ilaçlar fayda etmiycek diyede korkuyorummm... eşimi çok özledim..işyerinde durasım yok..çalışmak istemiyorum..yani biz buna kısaca depresyon diyoruzzz... :çok üzgünüm:

kızlar ya bişey sorucam size.bu sabah yine kanda test yaptım akşam alıcam sonucu.epeyce bir yükselmişse değerim ne zaman ultrasonda görebilirim ve kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor.offf çok stres yaptım öğrendiğimden beri uyuyamıyorum ya psikolojikmidir nedir anlamadım ki kafamçokkarıştı

canım bebek işiin bırakma sadece akışına bırak bakalım hep istiyoruz diye olacak birşey yok bide isteksiz devam et bakalım

olmuyo böyle olmuyo..koca yok..çocuk için uğraşıyorumm...Rabbim verir belki bu ay...hadi hayırlsıı.ama sonrası için biraz ara düşünüyorum olmazsa bebek...

sağolunnnn canlarımmmmm teşekkür ederizzzzzopuyorumnanaktan
hava çok sıcak ve ben ayılıp bayılma pozisyonlarındayımmmm
böyle ne kadar çalışabilirim bilmiyorum
sizde keyifler nasıllllll

canım benim ne desen haklısın valla çok zor insanın eşinden ayrı kalması.ama Rabbim muhakkak mükafatını vericektir.bence gerçekten bebek işine ara vermeyi istiyorsan ver.. hem onun stresi hemde eşinden ayrı olmanın stresi seni daha çok yıpratıyor sende farkındasın...sen şimdi tayin dilekçenide verdin...tek yapman gereken beklerken bol bol dua etmek ve hayırlısını istemek...sabırlı ol canım...bir gün bunların hepsi biticek önce buna inanmalısın...
ve bebek işinide tayin işin olduktan sonraya bırakabilirsin tabiki bu sana kalmış bişey...
zamanı gelince herşey düzene oturacak inş canım...bu sürecte biraz sabırlı olursan senin için daha iyi...

canım düzenli tedaviye daha yeni başladın sayılır hemen bırakma bence
ama sen bilrisin tabii

estf. rica ederim :)

bebeişin diyoki:

"3,81 cm ve 7 gramım gözleirm saçlarım ve tırnaklarım gelşiyorlar
10 haftalık ve 1 günlüğüm yalnızca 209 gün sonra geliyorum" diyo

canım 5 haftalıkken keseyi görebilirsin....en erken 6 en geç 9. haftada da
kalp atışlarını görebilirsin....9. hafta sonunda hala kalp atışı yoksa ne yazık kı
gebeliği sonlanduırıyorlar ama canını sıkma şimdiden :) inşallah vakti gelince görüceksin
stres yapma hiç hersey yolunda gider inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…