ay naparsınızki sonraaaaa...bi düşünelimmmmmmmmmm....... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Hoşgeldüüüüüüüüzzzzzz olumunekankayizsmile
Ozaman onun değişme ihtimali var benden söylemesi :umursamaz:
canım banada 11 haftalıkken kıza benzıyo ama kesin bişey söyleyemıycem demişti
doktor.16. haftada doktora gittiğimde doktor ultrason aletını karnıma koyar koymaz
ay dedi şuraya bak resmen biz bakalım diye açmış backları beklliyo demişti
uslu kızım benim anneden utanılmaz bak hiç gizlemedi bizden pattadanak gösterdi :) kaydirigubbakcemile3
12. hafta erken değil...ama tabii bebeğin gelişimine bağlı
naneşeker hoşgeldin canım..geçmiş olsun..bebek işini erteleyen erteleyennee..e insanız bunalıyoruz ib yerde...ama en iyisi erteleyin..yazın tadını çıkarın....
ay_she+, emk87, ipek26, naneseker+, ELSON
Selam kızlar nasılsınız bakalım p.tesi kimse iyi olmaz ama ben yinede sorayım :)))
Kepeleklerim günaydıııııııııııııınnnnnn opuyorumnanaktan şimdi geldim okula, çok yoğun bi haftasonuydu, öldüm yorgunluktan akannehir
Eeeee geçmişi okumaya erindim şimdi, anlatın bakalım HAMİŞ var mı HAMİŞ :CüvCüv:
tinkerbell09+, oba_cigdem, hatice_48, bayankarasu+, ELSON, cngemn+, ay_she+, paradies__angel+, cennetkokulumm, naneseker+
Ooooo bakıyorum herkes burada!!!!! Selam Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız,nasıl geçti hafta sonunuz???? benimkiiii çok kötü geçtiiii
Cuma akşam gelecek olan misafirlerim, cumartesi sabah geldiler...o gün de düğünleri varmışş....
Eşimin arkadaşının hanımı ve kız kardeşi, bizim yatak odamıza dalmazlar mı???? benim en sinir olduğum şeylerden bir tanesi, birilerinin hele de tanımadığım birilerinin yatak odamıza dalması...yani sonuçtaaaa orası bizim mahremimiz değil mi kızlar??? her neyseee dalmaları bir tarafa, 3 saat saçlarını süslediler, makyaj yaptılarrrr, evden çıktıklarında bir de ne göreyim halılarımda renk renk makyaj izi kalmış :sinifsinif: iyice sinir oldum.... her tarafta saçççç makyajjj deli oldummmmmm, yani sinirdennnn ağlamak istedimm kendimi zor tuttum.....düşüncesizler
günaydın biz geldikkkkkkhihoyyyt
hoşbulduk cümletennnnn nasılsınız bayanalr ne var ne yok yeni haberler varmııııı
kızlar günaydınnn zemuszemus
ayşem bencede canım boşver akışına bırakim ben işi hem tatildede olsa ben yine düşünürüm...en güzeli boşver gitsinnnnn:teytey::teytey:
ayyyy çok heyecanlandımmmm ben yaaaaa....
ohhh sonunda işlerimi bitirdim kızlar..... sizi az biraz takip ettim :)) ya benimde günüm yaklaşıyo bakalım bu arada bende midemin acı suyu diyeyim böle boğazlarımı yakıyo neden olur bu kızlar midem de bi problem mi var ki???
slm canım hoşgeldin...
yazdıklarını okurken sinirlendim valla ben bu konularda çok titizim helede yeni tanıştıgın insanların böyle yapması tahammül sınırlarını aşıyor..sen iyi dayanmışsın valla ben bi laf sokardım ve kesinlikle izin vermezdim odama girmelerini...en nefret ettiğim şey...benim kardeslerim bile bana sormadan girmezler düşün ne kadar hassas oldugumu bilirler...
neyse canım sıkma sen canını bebişini düşün... :ecrin_bebek:
sakin ol sakiin :) 20 haftasıan gelmiş cinsiyetı öğrenemmeıs çok insna var :)
ayrıca ultrasonda yanlış da anlaşılabiliyor böyle biçok vak'a da mevcut...
herkes hala bana bakıp bakıp yok ya senınkı erkek gibi duruyo diyo ya hayır kız
diyorum bilmiyorum erkeğe benzettım ben diyolar :) bi doğarmış erkek hönk olurum heralde
herbişeyi pempe valla kaydirigubbakcemile3 ama bizimki kesin belli ayrıntılı dada görünüyodu kızçemınki açuk seçüük kaydirigubbakcemile3
erkenden erkek dedilerse
genelde doğrudur kzı dedilerse yanlış çıkabilir çünkü erkek bebeğin tam olarak
cinsel uzuv gelişimi
15. haftada ayırd edilebilcek düzeyde oluyo...18. haftada prostat gelişiyo
testislerin karından aşağı inmesıyle 22.haftada tamamlanıyo hatta bazı
erkek bebeklerin testisleri 22. haftada inmezse doğumdan sonra ufak bi operasyonla
hallediyo doktorlar :)
kızlar yaaa..bu ay benim olmazsa bende bırakıyorum bebek işini..eşimle bi araya gelince düşünürüz..
olmuoy böyleee... :sinifsinif:
kızlar yaaa..bu ay benim olmazsa bende bırakıyorum bebek işini..eşimle bi araya gelince düşünürüz..
canım ağıza acı su gelmesi genelde reflüdden kaynaklanır diye biliyorum..varmı midenden rahatsızlığınn.??
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mymeka:
En doğrsunu yapıyosunuz hayatım yerimseniben biz de kesin kararımızı verdik, Haziran-Temmuz-Ağustos aylarını tedavisiz geçiricez, stres yok, gün hesabı yok, gezicez tozucaz, canımız ne zaman isterse ozaman oynaşacaz :kedi: kendiliğinden olursa ne ala boshayallersmile olmazsa da eylülde döneriz tedavimize bayanssulusmile
canım bebek işiin bırakma sadece akışına bırak bakalım hep istiyoruz diye olacak birşey yok bide isteksiz devam et bakalım
ben gerçekten kötüyüm kızlar moral olarak..bu moralsizlikle ilaçlar fayda etmiycek diyede korkuyorummm... eşimi çok özledim..işyerinde durasım yok..çalışmak istemiyorum..yani biz buna kısaca depresyon diyoruzzz... :çok üzgünüm:
Merhaba canım hoşgeldinnnn, ya sen okurken sinirlendin ya bennnn ayyyyyy, Allahtan bizden uzakta oturuyorlar, 500 km var aramızda....
böyle misafir istemiyorum evimde....ne bu yaaaa....
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
Kız Ayşeeee, ayy kafanı şişiriyorum biliyorum ama benim tickerimde ne yazıyooo :)))
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mymeka:
kızlar ya bişey sorucam size.bu sabah yine kanda test yaptım akşam alıcam sonucu.epeyce bir yükselmişse değerim ne zaman ultrasonda görebilirim ve kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor.offf çok stres yaptım öğrendiğimden beri uyuyamıyorum ya psikolojikmidir nedir anlamadım ki kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?