- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
olmuyo böyle olmuyo..koca yok..çocuk için uğraşıyorumm...Rabbim verir belki bu ay...hadi hayırlsıı.ama sonrası için biraz ara düşünüyorum olmazsa bebek...
sağolunnnn canlarımmmmm teşekkür ederizzzzzopuyorumnanaktan
hava çok sıcak ve ben ayılıp bayılma pozisyonlarındayımmmm
böyle ne kadar çalışabilirim bilmiyorum
sizde keyifler nasıllllll
yok bebek konusunda gerçekten çok takıntılı değilimmm..ben yalnızlığa takıyorum ..bazende çok iyi hissediyorumm.çok güçlü bi kızım ben diyorummm... guclubacismile delimiyim neee.... sempatiksalakcinnicanım benim ne desen haklısın valla çok zor insanın eşinden ayrı kalması.ama Rabbim muhakkak mükafatını vericektir.bence gerçekten bebek işine ara vermeyi istiyorsan ver.. hem onun stresi hemde eşinden ayrı olmanın stresi seni daha çok yıpratıyor sende farkındasın...sen şimdi tayin dilekçenide verdin...tek yapman gereken beklerken bol bol dua etmek ve hayırlısını istemek...sabırlı ol canım...bir gün bunların hepsi biticek önce buna inanmalısın...
ve bebek işinide tayin işin olduktan sonraya bırakabilirsin tabiki bu sana kalmış bişey...
zamanı gelince herşey düzene oturacak inş canım...bu sürecte biraz sabırlı olursan senin için daha iyi...
canım düzenli tedaviye daha yeni başladın sayılır hemen bırakma bence
ama sen bilrisin tabii
canım hayırlısı olsun yaaa ama sen böle kafaya çok takıyorsun yaa zor güzelim ne kadar uğraşırsıan uğraş olmadı mı olmuyo olacak oldumu da ufacık bi şey yeterli oluyo stres yapıpta kendini hasta edersin her hastalığın başı stres...
ooff şenay sorma bende sıcaktan bayılma durumlarındyaım bide ellerim ayakalrı yüzüm
şişti iyice...bu akşam doktora gidicem gene bakalım bişey yoktur inşallah...
ay ya zaman hemenceceık gecıverse 9 ay dolsa da doğursam keşke sıkıntılı zamanlar
başladı artık bide sıcak mahvediyo gercekten Allah tan klima var odamda o biraz rahatlatıyo..
estf. rica ederim :)
bebeişin diyoki:
"3,81 cm ve 7 gramım gözleirm saçlarım ve tırnaklarım gelşiyorlar
10 haftalık ve 1 günlüğüm yalnızca 209 gün sonra geliyorum" diyo
slm kızlarrrrr naneşekerden haber varmıı
adet oldu nanecik hayırlısı olsun
hoşgeldin canım...slm kızlarrrrr naneşekerden haber varmıı
selam kızlaaarrr nasılsınızzz???
Kızlar yanıma yemek getırmıstım az once actım yıyeyım dıye ama yıyemedım ben ne yıcem sımdı getırdıgım mıdemı bulandırdı ya....oooofff aÇ kaldım
canım benim klima fayda etmiyo bana burda yaaa bizim işyeri çok sıcak oluyooo boya felanda yapılıyooo hamam yani anlıycannn
canım hiç bişe yapmak istemiyoooo evde en azından rahat rahat giyinip geziniyorsunnn burda çok zor oluyooo yaaa allah sabır versinnn canım hepimizeeee
ayşeeee senden rica etsem benim etiketimi de tercüme eder misin...
benim prensesimde diyoki
907 gram ve 35 santimim dışarıdan gelen seslere tepki verebiliyorum
25 haftalık ve 2 günlüğüm yalnızca 103 gün sonra geliyorum hihoyyyt
Selam kızlar
2lı test ıÇın gıttım bugÜn
ult.da normal Çıktı kan sonucunu beklıyoruz yarın bellı olacakmıŞ
ınŞallah aksı bıŞı Çıkmaz
hareketlerını gÖrdÜm ellerını ayaklarını Çok gÜzeldı :))
sızler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?