Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
olmuyo böyle olmuyo..koca yok..çocuk için uğraşıyorumm...Rabbim verir belki bu ay...hadi hayırlsıı.ama sonrası için biraz ara düşünüyorum olmazsa bebek...

canım hayırlısı olsun yaaa ama sen böle kafaya çok takıyorsun yaa zor güzelim ne kadar uğraşırsıan uğraş olmadı mı olmuyo olacak oldumu da ufacık bi şey yeterli oluyo stres yapıpta kendini hasta edersin her hastalığın başı stres...

sağolunnnn canlarımmmmm teşekkür ederizzzzzopuyorumnanaktan
hava çok sıcak ve ben ayılıp bayılma pozisyonlarındayımmmm
böyle ne kadar çalışabilirim bilmiyorum
sizde keyifler nasıllllll

ooff şenay sorma bende sıcaktan bayılma durumlarındyaım bide ellerim ayakalrı yüzüm
şişti iyice...bu akşam doktora gidicem gene bakalım bişey yoktur inşallah...

ay ya zaman hemenceceık gecıverse 9 ay dolsa da doğursam keşke sıkıntılı zamanlar
başladı artık bide sıcak mahvediyo gercekten Allah tan klima var odamda o biraz rahatlatıyo..

yok bebek konusunda gerçekten çok takıntılı değilimmm..ben yalnızlığa takıyorum ..bazende çok iyi hissediyorumm.çok güçlü bi kızım ben diyorummm... guclubacismile delimiyim neee.... sempatiksalakcinni
canım düzenli tedaviye daha yeni başladın sayılır hemen bırakma bence
ama sen bilrisin tabii

evet aslında öyle..yeni başladımm...bana en büyük ilaç moral moral moral... boshayallersmile

canım daha öncede söyledim..ben bebek işini pek düşünmüyorum..istiyorum ama kafaya takmıyorummm..Allah hayırlısın versinn..

Kızlar yanıma yemek getırmıstım az once actım yıyeyım dıye ama yıyemedım ben ne yıcem sımdı getırdıgım mıdemı bulandırdı ya....oooofff aÇ kaldım

canım benim klima fayda etmiyo bana burda yaaa bizim işyeri çok sıcak oluyooo boya felanda yapılıyooo hamam yani anlıycannn
canım hiç bişe yapmak istemiyoooo evde en azından rahat rahat giyinip geziniyorsunnn burda çok zor oluyooo yaaa allah sabır versinnn canım hepimizeeee

estf. rica ederim :)

bebeişin diyoki:

"3,81 cm ve 7 gramım gözleirm saçlarım ve tırnaklarım gelşiyorlar
10 haftalık ve 1 günlüğüm yalnızca 209 gün sonra geliyorum" diyo

ayyyyy gerçektennn saçları mı gelişiyo bebişiminnnn boshayallersmile
ben onun saçının bir teline kurban olurum yaaaaaaaaaaaaaa:asigim:

slm kızlarrrrr naneşekerden haber varmıı

Hoşgeldinnn....
naneşeker burada da ne haberiii kızzzzzzz ben bir şey mi kaçırdım yoksaaaaaaaaa
naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar yanıma yemek getırmıstım az once actım yıyeyım dıye ama yıyemedım ben ne yıcem sımdı getırdıgım mıdemı bulandırdı ya....oooofff aÇ kaldım

sorma ya bende acıktım şimdi dıaşrdan bişey söylesem tuzlu tuzlu yesem
daha çok şişicem e yemesem acıktım ne yapsam şaşıurıdm.....bende aç kaldım anlıycann :1ninca: :bbo:

evet ay iş yerınd eçok zor allah yardımcımız olsun

slm kızlarrrrr naneşekerden haber varmıı

hoşgeldın canım :)

selam kızlaaarrr nasılsınızzz???

hoşgeldın perisuyu :)

ayşeeee senden rica etsem benim etiketimi de tercüme eder misin...

tabii ki canım
minik adamın ın diyoki;

"ağırlığım 566 gr (1,25 lbs yaklaşık 560 gr yapıyor) yaklaşık bir ayak uzunluğundayım
vücudum formunu tamamladı :)
23 haftalık ve 5 günlüğüm yalnızca 114 gün sonra geliyorum :) "

tabii ki burda verilen ağırlık ve uzunluk ölçüleri tamamen yaklaşık :) her bebeğin gelişimine
ailesel kalıtımına göre değişir.

Selam kızlar
2lı test ıÇın gıttım bugÜn
ult.da normal Çıktı kan sonucunu beklıyoruz yarın bellı olacakmıŞ
ınŞallah aksı bıŞı Çıkmaz
hareketlerını gÖrdÜm ellerını ayaklarını Çok gÜzeldı :))

sızler nasılsınız

benim prensesimde diyoki
907 gram ve 35 santimim dışarıdan gelen seslere tepki verebiliyorum
25 haftalık ve 2 günlüğüm yalnızca 103 gün sonra geliyorum hihoyyyt

hoşgeldin aplacım :)

maşallah maşallah ne güzel inşallah kandada bi sorun çıkmaz...

oyy minnacık ellerinide mi oynatırmış maşallah sübhnallah yaa çok şekerrr dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…