bebişi bilmiyorum ama ben kötüyümmmm çok bulantım var yaaahoşgeldin canım...
hoşgeldin şeker biz iyiyiz sağol sen ve bebişin nasıl..
yaniiii mercimek kadar şey benim midemi bu kadar bulandırıyo helal olsun ona kaydirigubbakcemile3 napçam bilmiyorum ben böyle :sinifsinif:Merhabaaa Superisiii nasılsın canım?????? bebişimiz nasılllll
offfff tinker sorma gitsin uyumadım dün gece bulantıdan sıcaklarda iyice bastırdı.slm canım sen nasılsın nasıl gidiyo bulantılar basladımısempatiksalakcinni
hoşgeldın perisuyu :)
hoşbuldum ayşemmmmm
hoşgeldin aplacım :)
maşallah maşallah ne güzel inşallah kandada bi sorun çıkmaz...
oyy minnacık ellerinide mi oynatırmış maşallah sübhnallah yaa çok şekerrr dimiiii
İNŞALLAH GÜLÜM..
AY SORMA Bİ TUHAF OLDUM ELLERİNİ YÜZÜNE GÖTÜRDÜ
BİRBİRİNE KAVUŞTURUYO FALAN :)))
AYAKLARI ATTIRIYO YUKARI AŞAĞA
ÇOK TATLIYDI KUZUMM BENİM kaydirigubbakcemile3
İNŞALLAH GÜLÜM..
bebişi bilmiyorum ama ben kötüyümmmm çok bulantım var yaaa
yaniiii mercimek kadar şey benim midemi bu kadar bulandırıyo helal olsun ona kaydirigubbakcemile3 napçam bilmiyorum ben böyle :sinifsinif:
evet kesınlıkle benımkı ayrıntılı zamanı 594gr dı:roflol:sımdı ne oldu acep hafta sonu gorcez oburixim benim....sorma ya bende acıktım şimdi dıaşrdan bişey söylesem tuzlu tuzlu yesem
daha çok şişicem e yemesem acıktım ne yapsam şaşıurıdm.....bende aç kaldım anlıycann :1ninca: :bbo:
evet ay iş yerınd eçok zor allah yardımcımız olsun
hoşgeldın canım :)
tabii ki canım
minik adamın ın diyoki;
"ağırlığım 566 gr (1,25 lbs yaklaşık 560 gr yapıyor) yaklaşık bir ayak uzunluğundayım
vücudum formunu tamamladı :)
23 haftalık ve 5 günlüğüm yalnızca 114 gün sonra geliyorum :) "
tabii ki burda verilen ağırlık ve uzunluk ölçüleri tamamen yaklaşık :) her bebeğin gelişimine
ailesel kalıtımına göre değişir.
benim prensesimde diyoki
907 gram ve 35 santimim dışarıdan gelen seslere tepki verebiliyorum
25 haftalık ve 2 günlüğüm yalnızca 103 gün sonra geliyorum hihoyyyt
benim prensesimde diyoki
907 gram ve 35 santimim dışarıdan gelen seslere tepki verebiliyorum
25 haftalık ve 2 günlüğüm yalnızca 103 gün sonra geliyorum hihoyyyt
ilk hareketleri çok duygulandırıyo insanı harika bir duyguİNŞALLAH GÜLÜM..
ahhh kıyamam ben onaaaa :ecrin_bebek: allahım sen nelere kadirsinn yaaaa. nasıl bir mucizedir bu 10 hafta önce içinde oluşan bi nokta şimdi hareket ediyo.
aplacım bu da senin etiketinde yazan :)
"7,62 santim ve 26 gramım benim minik benzersiz parmak izlerim ve 20 adet dişim oluştu
12 haftalık ve 2 günlüğüm yalnızca 194 gün sonra geliyorum :)"
bebişi bilmiyorum ama ben kötüyümmmm çok bulantım var yaaa
yaniiii mercimek kadar şey benim midemi bu kadar bulandırıyo helal olsun ona kaydirigubbakcemile3 napçam bilmiyorum ben böyle :sinifsinif:
offfff tinker sorma gitsin uyumadım dün gece bulantıdan sıcaklarda iyice bastırdı.
hoşbuldum ayşemmmmm
canım geçer geçcer benim 6.hafta başladı...9.hafta mı ne bitmişti..yoğun seyler yasamadan senınde ole olur ınsallah ama 6.7.haftalar zor gecer bıraz adapte meselesi...
ayy hatırlıyorum o günleri naısl oldugunu çok güzel gercektende
Allah ım kucaklamakta nasib eder inşallah :Saruboceq:
benımkı nefes aldıkça öksürdükçe havaya zıplıyodu yaa ayy hihoyyyt
Allah ım herkese nasib etsin :Saruboceq:
ilk hareketleri çok duygulandırıyo insanı harika bir duygu
evet kesınlıkle benımkı ayrıntılı zamanı 594gr dı:roflol:sımdı ne oldu acep hafta sonu gorcez oburixim benim....
ay kuzu bunlar kuzu süt kuzu hem de...maşallah
ayyy maaşallahyerim ben onu.inş zamanı geldiğinde bende bunları söyleyebilirim yaaa düşünmesi bile beni çok heyecanlandırıyo boshayallersmileboshayallersmile
maşallah bebeişlerimize maşallahhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
inşallah canım bakalım senin tickerında da şöyle yazıyor
"4-6 milimetreyim ses tellerim oluşuyor...minik kalbim atıyor ve kan dolaşımım başladı :)
5 haftalık ve 1 günlüğüm yalnızca 244 gün sonra geliyorum"diyor
deminde söylediğim gibi bu bilgiler yaklaşık bilgilerdir..kalbim atıyor yazıyor diye
illa kalp atmaya başlıycak demek dğeildir...ama atıyorda olabilir :) dediğim gibi
gelişime bağlı canım :) bu bilgiler yaklaşık...
kızlar dün survivoru izlerken canım bir melemen çekti..şimdi de açım ya aklıma geldi bari eve gidince kendime melemen yapayım acı sivribiberim de var acılı yapayım ooooh mis gibi bol domatesli yanına da karpuz yemek sonrası...yaaaa açım aççççççç
ayyyy sorma vallahi aynen bende bende...delikafaduldenüşendiğimden yapasımda gelmedi...ama biraz önce söylemesi ayıp canınız cekmesin yaptım...eve gidince hemen yap bebiş ister yoksa..zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?