kızlar dün survivoru izlerken canım bir melemen çekti..şimdi de açım ya aklıma geldi bari eve gidince kendime melemen yapayım acı sivribiberim de var acılı yapayım ooooh mis gibi bol domatesli yanına da karpuz yemek sonrası...yaaaa açım aççççççç
ay evet ilk işim o olcak....oooh ama zeytinyağlı olcak ben başka yağla sevmem melemeni....cokacimcoook
:mymeka: AÇIMMMMMMMMMMMMMMM
kızlar dün survivoru izlerken canım bir melemen çekti..şimdi de açım ya aklıma geldi bari eve gidince kendime melemen yapayım acı sivribiberim de var acılı yapayım ooooh mis gibi bol domatesli yanına da karpuz yemek sonrası...yaaaa açım aççççççç
superisi senin kaç haftalık ve ne zaman bulantın başladı bana bilgi verirsen sevinirim opuyorumnanaktan
:mymeka: AÇIMMMMMMMMMMMMMMM
gel ablacım ben doyurayım sizi...cokacimcoook
ben de ne vuruyon hem ben yemeksiz de kaldım....sadece bır muz yedım oda benım oğlanın dişinin kovuğuna bile yetmez zaten habire tekme atıyo yedir beni diye....ama üzgünüm yemek yokkk:çok üzgünüm:
canım geçer geçcer benim 6.hafta başladı...9.hafta mı ne bitmişti..yoğun seyler yasamadan senınde ole olur ınsallah ama 6.7.haftalar zor gecer bıraz adapte meselesi...
ooof gece o işe ben de gıcık oluyom durmadan tuvalete ve de gelen adam gıbı bırsey olsa...ege bey mesaneye tekme attıkça çişim geliyo...bi gidiyom azcık...hemde 10 dk da bir..bende başka bi kanalda görmüştüm...çok da severım heee biberli falan ımmmmhh
ama benım canım şu an kıymalı börek istiyo hatta burda çok güzel yapan biyer var
ama yiyemem çünkü tuzlu baharatlı biliyom akannehir :bbo: benneyaptımki
dün akşam koca bi tepsi karpuz yedim sabaha kadar wc ye git gel git gel yatağı
tuvaleetın önüne tasıycaktım nerdeyse bide annemlerın ev koccaman anam wc de bi uçta
yoruluyo insan ya kafamçokkarıştı
ben de ne vuruyon hem ben yemeksiz de kaldım....sadece bır muz yedım oda benım oğlanın dişinin kovuğuna bile yetmez zaten habire tekme atıyo yedir beni diye....ama üzgünüm yemek yokkk:çok üzgünüm:
Eki Görüntüle 46078
kızlar şu karna bakın allahım sen koru yarabbim ne kötü olmuş di mi...
hatce benide benideee kızımla çok acıktık bizzz az bucuk bişey yedık
ama acıkıcaz sımdık gene bılıyosss:CüvCüv:
hamilelikte balık yağı tabletleri....kızlar el göz kooordinasyonu ilkokumada çok önemli ...bu omega 3 te bunu sağlıyormus..bu koordinasyon ne kadar kuvvetlıyse cocuk cok rahat sokuyo okumayı...
Bir araştırmaya göre yüksek dozda balık yağı alan hamile kadınların bebeklerinde el ve göz koordinasyonu diğerlerine kıyasla daha fazla oluyor.
Avustralya'da 98 hamile kadını kapsayan küçük çaplı bir araştırmada doğumdan önceki 20 hafta boyunca katılımcıların bir kısmına hergün 4 gram balık yağı diğer kısmına ise 4 gram zeytin yağı içirildi.
Doğumdan sonra 72 bebek, 2.5 yaşına dek konuşma, davranış, pratik mantık ve el ve göz koordinasyonu açısınında testlerden geçirildi.
Balık yağı grubunda 33, zeytin yağı grubunda ise 39 bebek bulunuyordu.
Araştırmanın sonucunda balık yağı grubunun anlama, kavrama ve kelime haznesi bakımından biraz daha üstün olduğu ortaya çıktı.
Ancak en önemli fark, balık yağı grubunun çok yüksek puan aldığı el ve göz koordinasyonunda görüldü.
Emzirme ve annelerin yaşları gibi faktörler hesaba katıldığında bile, balık yağı grubunun büyük farkla önde olduğu görüldü.
Araştırmacılar "annelerin hamilelik sırasında aldığı balık yağı desteğinin hem fetus hem de bebeğe hiçbir zararı yok. Aksine bebeğin göz ve el koordinasonu açısından potansiyel faydası var" dedi.
Araştırma, Batı Avustralya Üniversitesi Pediatri ve Çocuk Sağlığı Bölümü tarafından gerçekleştirildi.
balık yağı kullan bence ayşe bende belli bi zaman sonra almaya başlarım heralde. ama bu mide bulantısıyla aslaaaaa :sinifsinif:
evet hem de acıta acıta....depük atıyo oğlum...özellikle haftasonu sabah bıraz keyıf yapayım uyuyayım dıyom ama ne mümkün...alıştı sabahları anası erkenden doyuruyo karnını tabi...tinker kız senınkıde acıkınca tekmeliyomu ? eksiden benımı açken hareket etmezdi
son zamanlar acıktıkmı hemen tekmelemeye başlıyo rahatsız oldugu belli oluyo ama
keyifliyken başka tekmeliyo oynuyo açken doğur beniii doyuur beni diye tekmeliyo kaydirigubbakcemile3
ya getırdım ama mıgdem bulandı yıyemedım..attım..burda alacagım bıryer yok kuş uçmaz kervan geçmez...evlerden istesem ona da yüzüm yok utanırım ole şeylerden...eve gıdınce yerım artık napııımnasıl yaaa...bişeyler alıp gelemiyonmu hemeen..yada çocuklardan gönder..nasıl aç kalırsın yaaa... :umursamaz:
ya ben kullanmıyorum balık yağı kullansam mı ki acaba yaa :uhm:
doktora onu da sorıym en iyisi bu akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?