Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:mymeka: AÇIMMMMMMMMMMMMMMM

bende başka bi kanalda görmüştüm...çok da severım heee biberli falan ımmmmhh
ama benım canım şu an kıymalı börek istiyo hatta burda çok güzel yapan biyer var
ama yiyemem çünkü tuzlu baharatlı biliyom akannehir :bbo: benneyaptımki

dün akşam koca bi tepsi karpuz yedim sabaha kadar wc ye git gel git gel yatağı
tuvaleetın önüne tasıycaktım nerdeyse bide annemlerın ev koccaman anam wc de bi uçta
yoruluyo insan ya kafamçokkarıştı

superisi senin kaç haftalık ve ne zaman bulantın başladı bana bilgi verirsen sevinirim opuyorumnanaktan

canım benim 6 hafta senden bi hafta öndeyim sadece ve gecen haftada mide bulantım vardı üstelik istifra ediyorum sürekli. benim mide bulantım çok fazla. bel ağrısı kasık ağrısı hikaye benim en baskın bulantı....

ben de ne vuruyon hem ben yemeksiz de kaldım....sadece bır muz yedım oda benım oğlanın dişinin kovuğuna bile yetmez zaten habire tekme atıyo yedir beni diye....ama üzgünüm yemek yokkk:çok üzgünüm:

tinker kız senınkıde acıkınca tekmeliyomu ? eksiden benımı açken hareket etmezdi
son zamanlar acıktıkmı hemen tekmelemeye başlıyo rahatsız oldugu belli oluyo ama
keyifliyken başka tekmeliyo oynuyo açken doğur beniii doyuur beni diye tekmeliyo kaydirigubbakcemile3

canım geçer geçcer benim 6.hafta başladı...9.hafta mı ne bitmişti..yoğun seyler yasamadan senınde ole olur ınsallah ama 6.7.haftalar zor gecer bıraz adapte meselesi...

evet heralde vucudum yadırgadı bu durumu onun etkisi diye düşünüyorum. geççek inşallah öyle umuyorum bende. hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3 ayyyyy onun için değer yaaaaa hiiiiççç önemli değil mercimeğim sağlıklı olsunnnnn yeter opuyorumnanaktan

ooof gece o işe ben de gıcık oluyom durmadan tuvalete ve de gelen adam gıbı bırsey olsa...ege bey mesaneye tekme attıkça çişim geliyo...bi gidiyom azcık...hemde 10 dk da bir..
gel ablacım ben doyurayım sizi...cokacimcoook

beni de beni de....

hamilelikte balık yağı tabletleri....kızlar el göz kooordinasyonu ilkokumada çok önemli ...bu omega 3 te bunu sağlıyormus..bu koordinasyon ne kadar kuvvetlıyse cocuk cok rahat sokuyo okumayı...

Bir araştırmaya göre yüksek dozda balık yağı alan hamile kadınların bebeklerinde el ve göz koordinasyonu diğerlerine kıyasla daha fazla oluyor.

Avustralya'da 98 hamile kadını kapsayan küçük çaplı bir araştırmada doğumdan önceki 20 hafta boyunca katılımcıların bir kısmına hergün 4 gram balık yağı diğer kısmına ise 4 gram zeytin yağı içirildi.

Doğumdan sonra 72 bebek, 2.5 yaşına dek konuşma, davranış, pratik mantık ve el ve göz koordinasyonu açısınında testlerden geçirildi.

Balık yağı grubunda 33, zeytin yağı grubunda ise 39 bebek bulunuyordu.

Araştırmanın sonucunda balık yağı grubunun anlama, kavrama ve kelime haznesi bakımından biraz daha üstün olduğu ortaya çıktı.

Ancak en önemli fark, balık yağı grubunun çok yüksek puan aldığı el ve göz koordinasyonunda görüldü.

Emzirme ve annelerin yaşları gibi faktörler hesaba katıldığında bile, balık yağı grubunun büyük farkla önde olduğu görüldü.

Araştırmacılar "annelerin hamilelik sırasında aldığı balık yağı desteğinin hem fetus hem de bebeğe hiçbir zararı yok. Aksine bebeğin göz ve el koordinasonu açısından potansiyel faydası var" dedi.

Araştırma, Batı Avustralya Üniversitesi Pediatri ve Çocuk Sağlığı Bölümü tarafından gerçekleştirildi.

ben de ne vuruyon hem ben yemeksiz de kaldım....sadece bır muz yedım oda benım oğlanın dişinin kovuğuna bile yetmez zaten habire tekme atıyo yedir beni diye....ama üzgünüm yemek yokkk:çok üzgünüm:

nasıl yaaa...bişeyler alıp gelemiyonmu hemeen..yada çocuklardan gönder..nasıl aç kalırsın yaaa... :umursamaz:

gel ablacım ben doyurayım sizi...cokacimcoook

NOLUR NOLUR ÇOK AÇIZ BİZ DİMİ KIZLAR kaydirigubbakcemile3

HEM KENDİNİN HEM BİZİM CANIMIZI ÇEKTİRİYOSUN OĞLAN TABİ TEKMELER
VUR TEYZEM VURRR laelaelaelaelae

hatce benide benideee kızımla çok acıktık bizzz az bucuk bişey yedık
ama acıkıcaz sımdık gene bılıyosss :CüvCüv:

HEP BERABER YEDİRSİN BİZİ MELEMEN MAKARNA CACIK akannehir akannehir

hamilelikte balık yağı tabletleri....kızlar el göz kooordinasyonu ilkokumada çok önemli ...bu omega 3 te bunu sağlıyormus..bu koordinasyon ne kadar kuvvetlıyse cocuk cok rahat sokuyo okumayı...

Bir araştırmaya göre yüksek dozda balık yağı alan hamile kadınların bebeklerinde el ve göz koordinasyonu diğerlerine kıyasla daha fazla oluyor.

Avustralya'da 98 hamile kadını kapsayan küçük çaplı bir araştırmada doğumdan önceki 20 hafta boyunca katılımcıların bir kısmına hergün 4 gram balık yağı diğer kısmına ise 4 gram zeytin yağı içirildi.

Doğumdan sonra 72 bebek, 2.5 yaşına dek konuşma, davranış, pratik mantık ve el ve göz koordinasyonu açısınında testlerden geçirildi.

Balık yağı grubunda 33, zeytin yağı grubunda ise 39 bebek bulunuyordu.

Araştırmanın sonucunda balık yağı grubunun anlama, kavrama ve kelime haznesi bakımından biraz daha üstün olduğu ortaya çıktı.

Ancak en önemli fark, balık yağı grubunun çok yüksek puan aldığı el ve göz koordinasyonunda görüldü.

Emzirme ve annelerin yaşları gibi faktörler hesaba katıldığında bile, balık yağı grubunun büyük farkla önde olduğu görüldü.

Araştırmacılar "annelerin hamilelik sırasında aldığı balık yağı desteğinin hem fetus hem de bebeğe hiçbir zararı yok. Aksine bebeğin göz ve el koordinasonu açısından potansiyel faydası var" dedi.

Araştırma, Batı Avustralya Üniversitesi Pediatri ve Çocuk Sağlığı Bölümü tarafından gerçekleştirildi.

ya ben kullanmıyorum balık yağı kullansam mı ki acaba yaa :uhm:
doktora onu da sorıym en iyisi bu akşam...

balık yağı kullan bence ayşe bende belli bi zaman sonra almaya başlarım heralde. ama bu mide bulantısıyla aslaaaaa :sinifsinif:

balık yağı kullan bence ayşe bende belli bi zaman sonra almaya başlarım heralde. ama bu mide bulantısıyla aslaaaaa :sinifsinif:

işte bende 14. haftaya kadar mide bulantısı çekince ay şimdi alamam zaten midem
bulanıyo ilerde kullanırım dedim sonrada aklımdan çıkmıışşş gitmiiş :uhm:

evet hem de acıta acıta....depük atıyo oğlum...özellikle haftasonu sabah bıraz keyıf yapayım uyuyayım dıyom ama ne mümkün...alıştı sabahları anası erkenden doyuruyo karnını tabi...
nasıl yaaa...bişeyler alıp gelemiyonmu hemeen..yada çocuklardan gönder..nasıl aç kalırsın yaaa... :umursamaz:
ya getırdım ama mıgdem bulandı yıyemedım..attım..burda alacagım bıryer yok kuş uçmaz kervan geçmez...evlerden istesem ona da yüzüm yok utanırım ole şeylerden...eve gıdınce yerım artık napııım
ya ben kullanmıyorum balık yağı kullansam mı ki acaba yaa :uhm:
doktora onu da sorıym en iyisi bu akşam...

canım balık yıyemıyorsan al derım gun de bır tablet alıyorum seven seas pulse dıye bır marka alırsan tavsıye ederım..hamılelıkte kullanılabılıyor.ben burda balık bulamadıgım ıcın alıyom son 3 aya gırdık...onemlı cevız yetmez bence sadece..ama tazesını bulabılırsen haftada bır ye mutlaka...yıyemdıgın zamanlarda alırsın bunu...

ay allah canınızı almasın emi sizi gidi hamişler sizi....
nasıl güldüm okurken sizi. aklınız hep yemekte di mi?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…