balık yağı kullan bence ayşe bende belli bi zaman sonra almaya başlarım heralde. ama bu mide bulantısıyla aslaaaaa :sinifsinif:
işte bende 14. haftaya kadar mide bulantısı çekince ay şimdi alamam zaten midem
bulanıyo ilerde kullanırım dedim sonrada aklımdan çıkmıışşş gitmiiş :uhm:
ay allah canınızı almasın emi sizi gidi hamişler sizi....
nasıl güldüm okurken sizi. aklınız hep yemekte di mi?a.s.
kızlar bulantı falan hıcbırsey yapmıyo...bu dedıgım marka SEVEN SEAS PULSE...
KAPSÜL HALINDE AÇ KARNA BILE ALSAM HIC BULANDIRMADI BENİ..GUN DE BIR TANE...AMA 19 TL VERDIM PAHALLIYMI IKINCI KUTUYU ALDIM DA UNUTMUSUM FIYATINI ECZANEDE SASIRDIM SOLE BI KALDIM AMA MECBURUM NAPAYIM...HEM INSANA DINCLIK VERIYO VE DE ERKEN DOGUM RISKI OLMUYOMUS YETERLI OMEGA 3 ALINDIGINDA
olsun bu markadan alırıkk 19 tl oluversin.
ay allah canınızı almasın emi sizi gidi hamişler sizi....
nasıl güldüm okurken sizi. aklınız hep yemekte di mi?a.s.
EVET EVET EVET
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
evet hem de acıta acıta....depük atıyo oğlum...özellikle haftasonu sabah bıraz keyıf yapayım uyuyayım dıyom ama ne mümkün...alıştı sabahları anası erkenden doyuruyo karnını tabi...
ya getırdım ama mıgdem bulandı yıyemedım..attım..burda alacagım bıryer yok kuş uçmaz kervan geçmez...evlerden istesem ona da yüzüm yok utanırım ole şeylerden...eve gıdınce yerım artık napııım
canım balık yıyemıyorsan al derım gun de bır tablet alıyorum seven seas pulse dıye bır marka alırsan tavsıye ederım..hamılelıkte kullanılabılıyor.ben burda balık bulamadıgım ıcın alıyom son 3 aya gırdık...onemlı cevız yetmez bence sadece..ama tazesını bulabılırsen haftada bır ye mutlaka...yıyemdıgın zamanlarda alırsın bunu...
kızlar bulantı falan hıcbırsey yapmıyo...bu dedıgım marka SEVEN SEAS PULSE...
KAPSÜL HALINDE AÇ KARNA BILE ALSAM HIC BULANDIRMADI BENİ..GUN DE BIR TANE...AMA 19 TL VERDIM PAHALLIYMI IKINCI KUTUYU ALDIM DA UNUTMUSUM FIYATINI ECZANEDE SASIRDIM SOLE BI KALDIM AMA MECBURUM NAPAYIM...HEM INSANA DINCLIK VERIYO VE DE ERKEN DOGUM RISKI OLMUYOMUS YETERLI OMEGA 3 ALINDIGINDA
Kızlar dr.nevrada okudum ülkemizde satılan balık yağlarının bir çoğu balık karaciğerinden yapılıyormuş...benim bu ilaç zaten türk malı değil gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz...prespektüsü bile ingilizce...içinde for pregnant yazıyo...asıl dikkat edilmesi gerekenler hamilelik için uygun mu o önemli içinde hamilelikte önerilmez yazan hiç bir balık yağınbı kullanmayın...
:içelim: SEN DE BENİM KAFADANSIN ZATEN...BIRDE DR LAR MARİNKAP DİYE BIR TABLET VERIYOR AMA ONU ALMADIM BEN GENE GITTIM BUNU ALDIM...sırnaşık şey
AMA GÜZEK ŞEYLER DUYDUM DA ONDAN ALDIM...ABLAM DA BUNU KULLANMISTI...
canım benim 6 hafta senden bi hafta öndeyim sadece ve gecen haftada mide bulantım vardı üstelik istifra ediyorum sürekli. benim mide bulantım çok fazla. bel ağrısı kasık ağrısı hikaye benim en baskın bulantı....
hadi yaaa bak şimdi korktum beneyvahedigeldismile neyse napalım kolay değil anne olmak allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq:
[
hadi yaaa bak şimdi korktum beneyvahedigeldismile neyse napalım kolay değil anne olmak allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar ne kaynatıyorsunuz??
canım yaa.benimki folik plus vitamin calsiyum d diye bi ilaççç..iyimidir kii...bilindik bi ilaçl diye biliyorum ama..
yok canım ne geç kalması zaten son 3 ay önemli diye okudum...evet evet aynen sert sert huysuz husyuz vuruyoalr bide yemek için :) haftasonu
bizdede aynı tablo mevcut maalesef :)
tamam o zaman ben doktorada sorıym alıym olsun 19 tl nolck yaa
ben burda taze balığın ağasını paşasını bulurumda pişiremem ya zaten sıcak hava
ööö ev hep kokar arada sırada yiyom her zmana yiyemıyom o da dışarda yersem yani :)
tablet alayım ben en isi çok geç kalmadım dimi yaaaa bilmiyorumkismile
canım yaa.benimki folik plus vitamin calsiyum d diye bi ilaççç..iyimidir kii...bilindik bi ilaçl diye biliyorum ama..
Kızlar ne kaynatıyorsunuz??
evet yakında başlar mide bulantıların ama herkes aynı şiddette yaşamıyo bu sıkıntıyı. ben tanıdığım bikaç arkadaşıma sordum mide bulantısı olmuş ama benim gibi yediğini çıkarmıyolarmış. ben ne yesem çıkarıyorum ve buna rağmen kilo aldım. çok enteresan yani sempatiksalakcinni benim antika bi vucudum var kaydirigubbakcemile3
O iyi hayatım, ben de onu kullanıyorum yerimseniben ama onun balık yağıyla falan ilgisi yok tabi, tamamen farklı bişey, balık yağını da hamiş kalınca başlarız artıkın bayanssulusmile
evet yakında başlar mide bulantıların ama herkes aynı şiddette yaşamıyo bu sıkıntıyı. ben tanıdığım bikaç arkadaşıma sordum mide bulantısı olmuş ama benim gibi yediğini çıkarmıyolarmış. ben ne yesem çıkarıyorum ve buna rağmen kilo aldım. çok enteresan yani sempatiksalakcinni benim antika bi vucudum var kaydirigubbakcemile3
O iyi hayatım, ben de onu kullanıyorum yerimseniben ama onun balık yağıyla falan ilgisi yok tabi, tamamen farklı bişey, balık yağını da hamiş kalınca başlarız artıkın bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?