Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Hmmm,anladım!Yani 2 gün burdan 7 gün de ordan dokuz gün daha bekleyeceğiz haberini;offf çok uuzn yaaaa :S

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız
Demetnur......................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh.......................9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………................10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.......................14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

burcuburcu..................16 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
senayburge..................18ARALIK
cicegim7979...................19 ARALIK
butterfly45...................20 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
banu77...........................22 ARALIK
Kuzucugum...........................22 ARALIK
oba_cigdem..........................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
tatlikiz..........................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
pcpca..........................7 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Hmmm,anladım!Yani 2 gün burdan 7 gün de ordan dokuz gün daha bekleyeceğiz haberini;offf çok uuzn yaaaa :S

belli olmaz canım ya belirtilerim artarsa belki daha erken yaparım. beklemekten başka çare yok. offf yaaaaa :çok üzgünüm:

slm arakdaşlar bişe sorucamyaa
referans 5> sonuçta 5> aynı negatif mi oluyo bu
test hiç ayrıntılı değil yaaaa anlamadım bişe

slm arakdaşlar bişe sorucamyaa
referans 5> sonuçta 5> aynı negatif mi oluyo bu
test hiç ayrıntılı değil yaaaa anlamadım bişe

Regl tarihin gelmeden bayağı önce mi yaptırdın bu testi?Çünkü eğer günün gelmiş ya da geçmişse bu kadar düşük olmaz.

Butter'cım var mı gelişme değişme?Bende hiçbişey yok her zamanki gibi :S

Butter'cım var mı gelişme değişme?Bende hiçbişey yok her zamanki gibi :S

Canım günaydın, ayy sabah sana cvp yazdıktan sonra uyumuş kalmışım, pc de açık kalmış yeni kalktım hihoyyyt
Yok canım yaa bendekilerde aynen adet dönemlerinde olan belirtiler.Artık belirti aramıyorum kendimde çünkü umutlanıyorum.Farklı bişey de hissetmiyorum keşke ben de diğer aylara göre farklılıklar hissetsem ama YOK...
Bu ay da olmadı gibi ama hayırlısı tabi yine de.Bekleyip görücez kaydirigubbakcemile5

O zaman sana ikinci kez günaydın :) Beni biliyorsun zaten,hiç kendimi dinlemem ve hiç de takmam kafaya.Olacağı varsa olur,ben de gider test alır yaparım mantığındayım.sırnaşık şey Ya,inşallah Allah isteyen herkeseen kısa zamanda versin.

belli olmaz canım ya belirtilerim artarsa belki daha erken yaparım. beklemekten başka çare yok. offf yaaaaa :çok üzgünüm:

Bence regl günün bi kaç gün geçtikten sonra test yap. Bende geçen ay regl günümde yaptım bişey çıkmadı. Öncesinde de yapmıştım hatta.Bu ay 3 gün gecikti , test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.Hemde hiç hamilelik belirtisi olmadı.kaydirigubbakcemile3 Hiç belirti aramayın kendinizde ve aklınızdan çıkarmaya çalışın hamileliği.Kafanız rahat olunca herşey çok daha kolay olur.Bak aklına takınca hamileliği 10 ay gecikmiş reglin. Hepiniz güzel haberler vericeksiniz inşallah en kısa zamanda. :1hug:

Evt canım ben de öyle alıştım artık ilk aylar çok taktım ama yapacak bişey yok.Kendini yıpratsanda, ağlasanda, ortandan yarılsanda hiçbişey değişmiyor Allah bilir en hayırlı zamanı.Büyük bir olasılık ben de adet günü veya gelmezse 1 gün sonra yaparım.Çünkü kendime işkence çektirmeyi sevmiyorum artık kaydirigubbakcemile

günüm gelmeden önce yaptırmıştım cnm evet

Testi tekrarlaman gerekiyor her iki günde bir iki kat artıyorsa var bişeyler demektir;ama atmıyor ya da azalmıyorsa umutsuz canım.Biliyorsun vücut bazen hamiliği başlatır ve sonlandırır;o yüzden uzmanlar regl tarihinizden önce test yapmayın sonra üzülürsünüz der.

Allah gönlüne göre versin.

Allah kısmet eder de o günü görürswk;Aynı anda yapalım mıııı :)

canım öncelikle tebrik ederim seni allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. zaten dayanamam sanırım. en fazla 3 yada 4 gün beklerim. hakkımızda hayırlısı ya.

canım aslında bu ay pek takıntı yapmadım çok rahattım ama adet günü yaklaştıkça stres olmaya başladım. bu fikri kafamdan atmayı bi başarabilsem.desteğin çok teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar sabahtan beri hafta sonu ne konuştuklarınızı okuyorum hamişler çoğalmış hepsini tebrik ederim.ben kırmızıları gördüm sabah, bitti bu ayda umutlar canım çok sıkıldı.bide çok erken oluyorum iki aydır neden anlamadım geçen ayda 6 gün erken olmuştum bu 18 inde olmam lazımdı

merhaba smart_girl..benimde regli günüm 4arlıktı.bugüne kadar 2test yaptım ama negatif çıktı.ama hala umutluyum çünkü regli olmadım.hiç bir regli belirtimde yok normalde 10gün önceden sızlanmaya başlardımCADIARZUbenide eklermisin cnmkaydirigubbakcemile5

kan testi yaptırsana canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…