Ebruli,Su günaydın! kaydirigubbakcemile3
Nasıl geçti hafta sonunuz?[/QU
güzel geçti eşimle beraber. benim evde net yok o yüzden işe gelince girebiliyorum ya hamileler çoğaldıkça içim daha bi umutlanıyo darısı tüm bekleyenlerin başına
:dance:
Öncelikle canını sıkma tamammı...Umarım en kısa zamanda gelir bebişin ; hafta sonu ben de öyle arada bir bakabildim.Yoğun geçiyor bizim de.Bazen misafirler içerdeyken internete atıverdim kendimi ;yoksa hiç giremezdim :)
Peki 16'sında olmazsan testi yapacak mısın hemen? Planın ne?BEn kesin çatlarım regl olmaz ve yapmazsam.[/QUOT
canım kararsızım bebek düşünmeye başladıktan sonra yani 10 ay içerisinde adetlerimde gecikmeler oldu 1 hafta falan gecikme oldu. eğer dayanabilirsem 1 hafta dayanırım ve yapmam. bilmiyorum yani.hüsrana uğramak istemiyorum bu durum gerçekten çok zor. mafoldumben
Hmmm,anladım!Yani 2 gün burdan 7 gün de ordan dokuz gün daha bekleyeceğiz haberini;offf çok uuzn yaaaa :S
slm arakdaşlar bişe sorucamyaa
referans 5> sonuçta 5> aynı negatif mi oluyo bu
test hiç ayrıntılı değil yaaaa anlamadım bişe
Butter'cım var mı gelişme değişme?Bende hiçbişey yok her zamanki gibi :S
Canım günaydın, ayy sabah sana cvp yazdıktan sonra uyumuş kalmışım, pc de açık kalmış yeni kalktım hihoyyyt
Yok canım yaa bendekilerde aynen adet dönemlerinde olan belirtiler.Artık belirti aramıyorum kendimde çünkü umutlanıyorum.Farklı bişey de hissetmiyorum keşke ben de diğer aylara göre farklılıklar hissetsem ama YOK...
Bu ay da olmadı gibi ama hayırlısı tabi yine de.Bekleyip görücez kaydirigubbakcemile5
belli olmaz canım ya belirtilerim artarsa belki daha erken yaparım. beklemekten başka çare yok. offf yaaaaa :çok üzgünüm:
O zaman sana ikinci kez günaydın :) Beni biliyorsun zaten,hiç kendimi dinlemem ve hiç de takmam kafaya.Olacağı varsa olur,ben de gider test alır yaparım mantığındayım.sırnaşık şey Ya,inşallah Allah isteyen herkeseen kısa zamanda versin.
Regl tarihin gelmeden bayağı önce mi yaptırdın bu testi?Çünkü eğer günün gelmiş ya da geçmişse bu kadar düşük olmaz.
günüm gelmeden önce yaptırmıştım cnm evet
Evt canım ben de öyle alıştım artık ilk aylar çok taktım ama yapacak bişey yok.Kendini yıpratsanda, ağlasanda, ortandan yarılsanda hiçbişey değişmiyor Allah bilir en hayırlı zamanı.Büyük bir olasılık ben de adet günü veya gelmezse 1 gün sonra yaparım.Çünkü kendime işkence çektirmeyi sevmiyorum artık kaydirigubbakcemile
Bence regl günün bi kaç gün geçtikten sonra test yap. Bende geçen ay regl günümde yaptım bişey çıkmadı. Öncesinde de yapmıştım hatta.Bu ay 3 gün gecikti , test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.Hemde hiç hamilelik belirtisi olmadı.kaydirigubbakcemile3 Hiç belirti aramayın kendinizde ve aklınızdan çıkarmaya çalışın hamileliği.Kafanız rahat olunca herşey çok daha kolay olur.Bak aklına takınca hamileliği 10 ay gecikmiş reglin. Hepiniz güzel haberler vericeksiniz inşallah en kısa zamanda. :1hug:
Bence regl günün bi kaç gün geçtikten sonra test yap. Bende geçen ay regl günümde yaptım bişey çıkmadı. Öncesinde de yapmıştım hatta.Bu ay 3 gün gecikti , test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.Hemde hiç hamilelik belirtisi olmadı.kaydirigubbakcemile3 Hiç belirti aramayın kendinizde ve aklınızdan çıkarmaya çalışın hamileliği.Kafanız rahat olunca herşey çok daha kolay olur.Bak aklına takınca hamileliği 10 ay gecikmiş reglin. Hepiniz güzel haberler vericeksiniz inşallah en kısa zamanda. :1hug:
merhaba smart_girl..benimde regli günüm 4arlıktı.bugüne kadar 2test yaptım ama negatif çıktı.ama hala umutluyum çünkü regli olmadım.hiç bir regli belirtimde yok normalde 10gün önceden sızlanmaya başlardımcadıarzubenide eklermisin cnmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?