canımcım, benim hiç mide bulantım olmadı mesela. sadece sabah aç kalamıyodum, hemen kahvaltı yaparsam süper iyiydim.....
bende troit olduğu için bulantılarım tavan yapar kesin.ıyyy düşüncesi bile mide mi kaldırmaya yetti akannehirakannehir
hadi yaa...ben bunuda balık yağı sanıyorumm..ay ne safımmm...bu içtiğimiz ne işe yarıyomuşkineee.... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
kızların karnı aç, doymuyolar :roflol::roflol::roflol:
senimn mide bulantı durumun nasıldı? ne zaman başladı ne kadar sürdü yada hala sürüyomu?
hadi yaa...ben bunuda balık yağı sanıyorumm..ay ne safımmm...bu içtiğimiz ne işe yarıyomuşkineee.... Bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
günaydın sen yenisin herhalde forumda..bu arada ben sökeliyim aslen aydınlı mısın:)
yok kız ne ılgısı var benım de var hıpotıroıd ama bulantım az oldu...yapı meselesi bence...annem cok bulanmıs ablamda bulandı hamılelıgınde halam ıse hıc bulanmamıs..doguma da gazım var dıye gıtmıs dogurmus gelmıs...ben de halama benzedım herhalde...benımde bulantım cok az surdu...
yok kız ne ılgısı var benım de var hıpotıroıd ama bulantım az oldu...yapı meselesi bence...annem cok bulanmıs ablamda bulandı hamılelıgınde halam ıse hıc bulanmamıs..doguma da gazım var dıye gıtmıs dogurmus gelmıs...ben de halama benzedım herhalde...benımde bulantım cok az surdu...
benim kuzu beni mahfetçek o belli oldu. benim değerlerim çok iyi çıktı hatta doktor bana dediki maşallahınız var böyle beslenseniz takviyesiz 6 ay bebek çok sağlıklı beslenir sizden dedi. ama ben baygınlıklar geçiriyorum kaydirigubbakcemile3 ama besiliymişim allah nazarlardan saklasın beni ve bebişimiiii aminnnnn :Saruboceq:
benim kuzu beni mahfetçek o belli oldu. benim değerlerim çok iyi çıktı hatta doktor bana dediki maşallahınız var böyle beslenseniz takviyesiz 6 ay bebek çok sağlıklı beslenir sizden dedi. ama ben baygınlıklar geçiriyorum kaydirigubbakcemile3 ama besiliymişim allah nazarlardan saklasın beni ve bebişimiiii aminnnnn :Saruboceq:
AYNI BEEEEEENNNNNNsositosositoNE GUZEL...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim midem pek hatta hiç bulanmadımaaşallah diyin
sadece geçenlerde bir sabah midem bulandı sonra geçtii...
CANIM BENIM NASIL DOYCAK KARNIN...BEN EKMEKSIZ DOYMUYOM:) AMA MESELA YEMEKTE YANINDA PILAV PATATES FALAN VARSaa ekmek yemıyom nede olsa karbonhıdrat alıyoz olece..ama sulu yemekte dayanamam..ama sen dr una uy...senınkı farklı bır durum..Ya kızlarrr bana doktor ekmekde kısıtlama verdİİİ
kızlar ya dr bana folik asit olarak folbiol verdi bunu kullanan var mı aranızda.fiyatıda 1 tl.çok şaşırmıştım sizce buna mı devam edeyim yoksa sizin bana önereceğiniz başka bir folik asit var mı :uhm:
aman amannnn allah nazardan saklasın hiiiç bulanmaz inşalllahhhhhhhkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim midem pek hatta hiç bulanmadımaaşallah diyin
sadece geçenlerde bir sabah midem bulandı sonra geçtii...
alla allaaaaa o nedenkiiii erken doğum olmasın diye demiştirrrr sıkışmasın 2 bebiş olduğu için sen kilo alma diye dedi herhaldeYa kızlarrr bana doktor ekmekde kısıtlama verdİİİ
bende onu kullanıyodum hamile kaldığımdan beri folic plus kullanmaya başladım. onu kullan bence en azından 3. ayına kadar. sonra folbiol kullanmaya devam edersin.kızlar ya dr bana folik asit olarak folbiol verdi bunu kullanan var mı aranızda.fiyatıda 1 tl.çok şaşırmıştım sizce buna mı devam edeyim yoksa sizin bana önereceğiniz başka bir folik asit var mı :uhm:
amaaan ne bileyim artık duyduğum her şeye inanıyorum bilgim olmadığı için inş dediğin gibi olur :Saruboceq::Saruboceq:
memnun oldum canım...yakınmısız...canımcım ben kuşadasında oturuyorum
buraya takılıyorum yardımcı anneyim ben :) ama denk gelmedik sanırım seninle
canım degerler basta benımde cok ıyıdı ama su anda kansızlık basladı takvıyeye ragmen...:çok üzgünüm:benim kuzu beni mahfetçek o belli oldu. benim değerlerim çok iyi çıktı hatta doktor bana dediki maşallahınız var böyle beslenseniz takviyesiz 6 ay bebek çok sağlıklı beslenir sizden dedi. ama ben baygınlıklar geçiriyorum kaydirigubbakcemile3 ama besiliymişim allah nazarlardan saklasın beni ve bebişimiiii aminnnnn :Saruboceq:
canım benim değerlerimdede bi sorun yoktuuu
ikiz olunca malum takviye verdilerrr
artıııı son aylara doğru kan değerleri çok düşüyomuş o yüzden ihmal etmeyin diyolarr
yararı olduğu muhakkakta....balıkyağı ne bu ne karıştırdımmm... sempatiksalakcinnikıssss dellendinmiiii sennn :))) o folik asit işteee hamiş kalmadan 3 ay önce başlatıyo doktorlar. bebişin gelişimine yardımcı üstelik normaldede yani hamiş kalmasanda çok iyi senin sağlığınıda kuvvetlendiriyor.
ayyy..benim çoook şeyler öğrenmem lazım..ama işte hamiş kalmadanda öğrenilmezkiii..ilgi alanına girmiyo bikere..hamile değilimki banane diyosunn.. bilmiyorumkismilecanım o hamelıgın ılk donemınde yanı ılk haftalarda bebegın sınır sıstmemının saglıklı bır sekılde olusmasını saglıyo...bebegın omuru olusurken arasında bellı bır mesafe oluyo..o mesafenın dogru oranda olması ıcın folık asıt cok onemlı...eksıklıgı durumunda acıklık fazla oluyo ve bebekte cıddı sakatlıklar olusuyo bedensel olarak...yanı aksatma...
AYNI BEEEEEENNNNNNsositosositoNE GUZEL...
CANIM BENIM NASIL DOYCAK KARNIN...BEN EKMEKSIZ DOYMUYOM:) AMA MESELA YEMEKTE YANINDA PILAV PATATES FALAN VARSaa ekmek yemıyom nede olsa karbonhıdrat alıyoz olece..ama sulu yemekte dayanamam..ama sen dr una uy...senınkı farklı bır durum..
canım benımkıde onu vermıstı içerik olarak aynı şey endişelenme ama bu bizim dediğimizde ek olarak d vıtamını ve kalsıyum var ve de ılaç ithal...açıkçası ben de fiyatını duyunca bunu almıştım...takıntılıyım ole seylerde..bunun fıyatı da 8 9 ole bırsey..
memnun oldum canım...yakınmısız...
canım degerler basta benımde cok ıyıdı ama su anda kansızlık basladı takvıyeye ragmen...:çok üzgünüm:
ooof evet benımde kan degerım 13 kusurken sımdı 11 lere dusmus...ılaç alıyorum hem de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?