aman amannnn allah nazardan saklasın hiiiç bulanmaz inşalllahhhhhhh
alla allaaaaa o nedenkiiii erken doğum olmasın diye demiştirrrr sıkışmasın 2 bebiş olduğu için sen kilo alma diye dedi herhalde
bende onu kullanıyodum hamile kaldığımdan beri folic plus kullanmaya başladım. onu kullan bence en azından 3. ayına kadar. sonra folbiol kullanmaya devam edersin.
herkes bişey diyo yaaa ama ağır kaldırma ve yüksek raflara uzanma dedi bana hep doktorlar. başkada bişey demiyolar. valla açıkçası ben pek uyamadım ağır kaldırma olayına napiim sabrım gelmiyo benim kovaya su doldurup kaldırdığım çok oldu. e taşıyacak kimseyi bulamayınca amaaan bi defadan bişey olmaz diye diye kaç defa yaptım öyle
aynennnn bende öyle diyoırum inşallaaahhh o sağlıklı olsunda ben razıyımmmmohh ohh maaşallahbebişler sağlıklı olsunda anneler birşekilde çeker yani :1hug:
canım benim değerlerimdede bi sorun yoktuuu
ikiz olunca malum takviye verdilerrr
artıııı son aylara doğru kan değerleri çok düşüyomuş o yüzden ihmal etmeyin diyolarr
aman amannnn allah nazardan saklasın hiiiç bulanmaz inşalllahhhhhhh
doktorun bana verdiği kan hapında demir folikasit b12 varr
bende kullanmıyordumda başla dedi vitaminede devam dedii
haftada iki kere balık etttt of offf bu sıcaktada yenmezkiii
ahhh ahhhh bende acayibimmm dün gece saat kaça kadar uyuyamadım mide bulantısından. sonra tam dalıyorum tuvalettttt e kalkıyorum tuvalete mide bulantısı başlıyo sabaha kadar böyle sürdü . sabah ezanlarını dinliyorum artık
kızlar ya dr bana folik asit olarak folbiol verdi bunu kullanan var mı aranızda.fiyatıda 1 tl.çok şaşırmıştım sizce buna mı devam edeyim yoksa sizin bana önereceğiniz başka bir folik asit var mı :uhm:
klava: klava: klava:
bı de anlatıyo kız belli mı olur daha pamuk ıplıgıne baglı ılk 3 ay ...sakıncalı bebek dusmez ama baska sakatlık olur sakın bır daha duymayayaım...sabret azcık kova kaldırcaksan bıle ceyrek doldur 3 kere gıt..benım esım poset bıle tasıtmıyo...vallahı temızlıgı de bırlıkte yapıyoz..o supurge vılede herseyı yapıyo ben utu camasır.toz alma onları yapıyom..balkon bıle yıkıyo kocam ..hele su son aylarda daha da hamaratlaştıa.s
sen de yaptır kocana elleme...olmezsın ya
kızlar yaaa..size bişey sorcam...ben cumartesi sobayı kaldırdım...daha doğrusu iteledimm..ya yorgunluğun ve bu tarz işlerin yumurtalara bi etkisi yoktur dimi..büyümesini engellermiii.. bilmiyorumkismile
gülmeyin parçalarımm...
:roflol::roflol::roflol:
+aman amannnn allah nazardan saklasın hiiiç bulanmaz inşalllahhhhhhh
alla allaaaaa o nedenkiiii erken doğum olmasın diye demiştirrrr sıkışmasın 2 bebiş olduğu için sen kilo alma diye dedi herhalde
bende onu kullanıyodum hamile kaldığımdan beri folic plus kullanmaya başladım. onu kullan bence en azından 3. ayına kadar. sonra folbiol kullanmaya devam edersin.
herkes bişey diyo yaaa ama ağır kaldırma ve yüksek raflara uzanma dedi bana hep doktorlar. başkada bişey demiyolar. valla açıkçası ben pek uyamadım ağır kaldırma olayına napiim sabrım gelmiyo benim kovaya su doldurup kaldırdığım çok oldu. e taşıyacak kimseyi bulamayınca amaaan bi defadan bişey olmaz diye diye kaç defa yaptım öyle
ya ben hergt yıyom dıkkat edıyom ama balık bulamıyom ciğer faydalı kansızlık konusunda...ben sıcakta mıcakta ete dayanamam yerım hep balık ta severım ama taze balık yok burda ..memleketımde olsaydım envayı cesıdını yerdım...:jeyyar:
karagül doktor da bana folbiol vermişti kullandım daha öncede (ilk gebelıgımde) kzıların bahsettıgı
kalsiyum takvıyelisini kullanmıştım....ikiside aynı şey...fakat folik plus kalsiyum takviyeli
o kadar bende kalsiyum eksikliği oldugu için doktor bana folik plus vermsıtı
bu gebelıgımde herhangi bi vitamın eksıklıgım olamdıgı için folbiol kullanabileceğimi söyledi
bu senın karar vereceğin bişey ama kalsiyum ekslikliğin yoksa şimdiden bünyene çok yüklenme
ben 3 ay folbiol kullandım bebegımde gayet iyi :) hanı şunu kullansaydın daha şiyi olurdu demedı doktorlarım ben ıkı taneye birden gidiyorum birbirini doğrulatıyorum böylece kaydirigubbakcemile3
evet yaptırcam zaten annem geldi cumartesi sağolsun bütüüün evi temizledi. canım annecim benim. bundan sonrada kociş yapsın artık yada birini tutsun keyfi bilir artık ben kendimi o kadar yoramam. benim göbeğim çıkmadan hamile olduğuma inanmıycakmış beyefendi. yaa bişey sorcam bu arada. bana şimdiden doktor benexol ve megadyn diye iki ilaç verdi folik asitte var. çok değilmi bu kadar ilaçççç :sinifsinif: içerken çok midem bulanıyooooo. :bbo: çok geliyo
kızlar yaaa..size bişey sorcam...ben cumartesi sobayı kaldırdım...daha doğrusu iteledimm..ya yorgunluğun ve bu tarz işlerin yumurtalara bi etkisi yoktur dimi..büyümesini engellermiii.. bilmiyorumkismile
gülmeyin parçalarımm...
et işyerinde yiyorum.evde yapmam pek eşim köfte hariç eti sevmez bazen işine gelirse yerr
ama balığı zorla yediriyoorum ona.ben çok severim balığııı ama şimdi bu sıcakta pişiremem o yüzden dışarda yiyorum
+
dikkatlki davranıp birden beline yüklenmediğin sürece sorun olmaz...sonucta çokta kendını
sakınma sakınılan göze çöp batar ama çokta koyuverme kendını
bi işi yapamıycak gibi hissediyorsan asla yapma yaparıom bee deme sakın
bende evleri eşime süpürttürüyorum çünkü ev süpürüken sanki karnım sallanıyomus gibi
geliyo rahat edemıyorum şu ara en azındna 10-12. haftaya gelkene kadar ayakta çok durmamaya dikkat et
hem çok yorulursun hem kasık ağrıların çoğalır hemde bu ara genedle uzanman dinlenmen lazım
zaten çok zor bi sürece giriyorsun bunu zmana gectıkce anlıycaksın son 3 ayın başındayım
başında olmama rağmen kesin olrk hamılelıgın zor tarafını yenı görmeye başladım diyebilirim
sanmıyorum elif yani ben hamiş olduğumu öğrenmeden 2 gün önce kocamaaann cam taşıdım kaç kiloydu bilmiyorum ama eşim kaldıramadı tek başına sen delimisin bunu nasıl taşıdın diye kızdı bide bana. öyle olsa benim mercimeğin çoktan düşmesi lazımdı. kızma tinkerrrrrr o zaman hamile olduğumu bilmiyordummm :kedi:
yooo gülmedim ...kız çocuklarına da derler ağır kaldırma çocugun olmaz diye bi doğruluk payı vardır...rahime zarar diye biliyom sarkmasına falan neden olabilir o nedenle kaldırma canım ağır...kızlar yaaa..size bişey sorcam...ben cumartesi sobayı kaldırdım...daha doğrusu iteledimm..ya yorgunluğun ve bu tarz işlerin yumurtalara bi etkisi yoktur dimi..büyümesini engellermiii.. bilmiyorumkismile
gülmeyin parçalarımm...
o ilaçlar ne hiç duymadım cicimevet yaptırcam zaten annem geldi cumartesi sağolsun bütüüün evi temizledi. canım annecim benim. bundan sonrada kociş yapsın artık yada birini tutsun keyfi bilir artık ben kendimi o kadar yoramam. benim göbeğim çıkmadan hamile olduğuma inanmıycakmış beyefendi. yaa bişey sorcam bu arada. bana şimdiden doktor benexol ve megadyn diye iki ilaç verdi folik asitte var. çok değilmi bu kadar ilaçççç :sinifsinif: içerken çok midem bulanıyooooo. :bbo: çok geliyo
megadyn süper bişiiii ben kullandım ama diğeri ne için miş?
megadyn süper bişiiii ben kullandım ama diğeri ne için miş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?