hafta sonu tv de duydum..çok balık yiyenin kızı olurmuşş.aklıma geldii...ama ben inanmıyorum böyle şeylere yaaa... ne alaka yani..tatlı ekşi olayınada inanmıyorum...
evet yaptırcam zaten annem geldi cumartesi sağolsun bütüüün evi temizledi. canım annecim benim. bundan sonrada kociş yapsın artık yada birini tutsun keyfi bilir artık ben kendimi o kadar yoramam. benim göbeğim çıkmadan hamile olduğuma inanmıycakmış beyefendi. yaa bişey sorcam bu arada. bana şimdiden doktor benexol ve megadyn diye iki ilaç verdi folik asitte var. çok değilmi bu kadar ilaçççç :sinifsinif: içerken çok midem bulanıyooooo. :bbo: çok geliyo
bende demir eksikliğinden dolayı kansızlık var demekki folik plus kullanmam daha mantıktı.saol ayşeciim zemuszemus
hafta sonu tv de duydum..çok balık yiyenin kızı olurmuşş.aklıma geldii...ama ben inanmıyorum böyle şeylere yaaa... ne alaka yani..tatlı ekşi olayınada inanmıyorum...
adam yirse bolca bilemem nede olsa tek sebep sperm cinsiyette...kadının yedığı onemli diil...
kızlar şaka maka 5000 lerde geziyoruz maşallah topiğimizeee
evet bırakmadı beniAy allah koruyo yaaaa...yerim onu ben...inatçıymış desene..annesini bırakmamışş..
sağol canım..içimi rahatlattınn...yani bende bişey olduğundan değilde..ağır kaldırmanın bi zararı olurmu zorlamayla falan diye düşünmedim değill.. neyse... boshayallersmile
adam yirse bolca bilemem nede olsa tek sebep sperm cinsiyette...kadının yedığı onemli diil...
evet bırakmadı beni:ecrin_bebek: inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu duyguyu :Saruboceq: düşünme öyle şeyleri olacağı varsa allah yazdıysa ne yaparsan yap hiçbişicik olmaz
ben hiç inanmadım şahsen biizm evde balıkçı benimdirrr
eşimmm hamsiyii annesi kılçığını ayıklarsa yerrr
diğer bütün büyük balıklarıda kılçıklarını temizlemezsem yediremem bende temizliyorum sırf yesin diye vallaaaa
SU PERİSİİİ
araştırdım
benexol : Bu da b1 ve b6 vitamınleırnı içeriyormuş bu ilaç sinir sistemını düzenler kilo alımı sğalarmış
demin yazıyodun ya istifra edıyorum ama kilo alıyorum diye muhtemelen bu ilaçtan
birde halsizlik ve yorgunlugu alırmış
megadyn :bir multivitamınmış folik asit yanında nadir olarak hamilelere veriliyomuş
doktorun kan testi yaptıktan sonra seni çok vitamınsiz olrk görmüşki bu kadar vitamın yamzış demekkı şaşırdımmm
yaaaa o zaman çin takvimine de inanmayalımmm :)))
yok kızzzz doktorum bana bişeycik yazmadı aile hekimi yazdı bunları bana. günde 3er defa alınıyomuş bana 1 defa al şimdiden daha sağlıklı olursun sende bebeğinde dedi. yoksa doktor bana folic kullanıyonmu dedi evet dedim tamam başka bişey yok dedi.
ben inanmıyorum şahsen o takvime göre erkek çıkıyo benim
kızlar yaaa..size bişey sorcam...ben cumartesi sobayı kaldırdım...daha doğrusu iteledimm..ya yorgunluğun ve bu tarz işlerin yumurtalara bi etkisi yoktur dimi..büyümesini engellermiii.. bilmiyorumkismile
gülmeyin parçalarımm...
ay ne bılıym kız doktorların farklı oldugunu aynı doktor sandım çelişkili geldi onun içün sempatiksalakcinni
benim de kız çıkıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?