Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hafta sonu tv de duydum..çok balık yiyenin kızı olurmuşş.aklıma geldii...ama ben inanmıyorum böyle şeylere yaaa... ne alaka yani..tatlı ekşi olayınada inanmıyorum...

adam yirse bolca bilemem nede olsa tek sebep sperm cinsiyette...kadının yedığı onemli diil...

benexol ve megadyn mı ne ilacı ki bunlar sanırım bulantı ilacıdır üzeirnde yazmıyo mu canım
prosoektüsünü okumadın mı ? bazı doktorlar sormadan dayıyoalr bulantı hapını
öle bişi olmasın sakın ? bulantı hapı bi işe yaramıyo yani boş yere kimyasal alma vucuduna
ne işe yaradıgını bılmedıgın ilacı da içme doktoruna niye sormadın bu ilaçlar ne işe yarıycak diye heee tam sopalıksın heee klava: bundan sonra her yenı ılac yazıdıgnce
en ufak ayrıntıya kadar öğrennn

bende demir eksikliğinden dolayı kansızlık var demekki folik plus kullanmam daha mantıktı.saol ayşeciim zemuszemus

rica ederişm...istersen doktoruna söyle belki çok daha iyi bi ilaç biliyodur :) ama büyük ihtimal folik plus verir sanıyorum :)

hafta sonu tv de duydum..çok balık yiyenin kızı olurmuşş.aklıma geldii...ama ben inanmıyorum böyle şeylere yaaa... ne alaka yani..tatlı ekşi olayınada inanmıyorum...

evet inanma canım alakası yok :)

adam yirse bolca bilemem nede olsa tek sebep sperm cinsiyette...kadının yedığı onemli diil...

ben hiç inanmadım şahsen biizm evde balıkçı benimdirrr
eşimmm hamsiyii annesi kılçığını ayıklarsa yerrr
diğer bütün büyük balıklarıda kılçıklarını temizlemezsem yediremem bende temizliyorum sırf yesin diye vallaaaa

SU PERıSııı

araştırdım

benexol : Bu da b1 ve b6 vitamınleırnı içeriyormuş bu ilaç sinir sistemını düzenler kilo alımı sğalarmış
demin yazıyodun ya istifra edıyorum ama kilo alıyorum diye muhtemelen bu ilaçtan
birde halsizlik ve yorgunlugu alırmış

megadyn :bir multivitamınmış folik asit yanında nadir olarak hamilelere veriliyomuş

doktorun kan testi yaptıktan sonra seni çok vitamınsiz olrk görmüşki bu kadar vitamın yamzış demekkı şaşırdımmm

aa ama sen demin yazmamısmıydın doktor hiç takviyeyapılamsa 6 ay götürür demişmişti hani...doktorun amma çelişkili
davranmış yaa hem gerek yok demiş hemde herkese yazılmayan vitamınleırn hepsini yamzış sana

Son düzenleme:
megadyn ne isi yarıyo:hulya:[/QUOTE]

multi vitamin ve folik asit var içinde.
ben çok halsizdim 3 ay sabah bi içiodum akşama kadar idare ediyodu beni ama, akşam yemeği öncesi çöküyodum... enerjide veriyo, çok yoğun çünkü..

evet bırakmadı beni :ecrin_bebek: inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu duyguyu :Saruboceq: düşünme öyle şeyleri olacağı varsa allah yazdıysa ne yaparsan yap hiçbişicik olmaz

yaniii tabikide öyle ama ben hayatımda yemediğim kadar meyve yedim

ay ben çalışmak istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. mafoldumben

hamilelikte de en sevimsiz şey balık yemek zorunda olmak :sinifsinif: asla yiyemiyorum nefret ediyorum :umursamaz:

yok kızzzz doktorum bana bişeycik yazmadı aile hekimi yazdı bunları bana. günde 3er defa alınıyomuş bana 1 defa al şimdiden daha sağlıklı olursun sende bebeğinde dedi. yoksa doktor bana folic kullanıyonmu dedi evet dedim tamam başka bişey yok dedi.

ay ne bılıym kız doktorların farklı oldugunu aynı doktor sandım çelişkili geldi onun içün sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ay ne bılıym kız doktorların farklı oldugunu aynı doktor sandım çelişkili geldi onun içün sempatiksalakcinni

aslında benim doktor olayım çok karışık. en çok aile hekimi ilgilendi yani benle. daha kendi doktorumu görmedim bile. ayşen hanım diye biri gazi hastanesinden randevu aldımm ama haziranın 23ünde ilk randevum. yine bu sitede başka bi topicten seçtim doktorumu kaydirigubbakcemile3 bu süreçte hepatit troit kızamıkçık filan kan tahlili alınıyo yaa onun için sskya gittim tahlilimi verdim ultrasonumu verdim kadın baktı maşallah dedi gönderdi bana ne yaptıysa aile hekimim yaptı ilacımı o yazdı benimle ilgilendi ölçtü tarttı

ayaklarım gene tosuncuk ayağı gibi oldu yaa of çok korkuyorum
bi an önce akşam olsada doktoruma gitsemmm
eşime aradı daha gitmedınmı diye gitmedım deyince fırça kaydı şimdi yaa ama napiym çıkamam ki
şimdi 3 saatcik daha sabretmem lazım Allah ım inşallah bi sorun yoktur ...doktor
normal iner deyip göndermeye çalışsa bile baskı yapcam tahlıl yapması için
sebebıde sadece tuz değilmişşş offf Allah ımmm inşallah bişey çıkmaz

ay nası stres oldum anlatamam eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…