:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayaklarım gene tosuncuk ayağı gibi oldu yaa of çok korkuyorum
bi an önce akşam olsada doktoruma gitsemmm
eşime aradı daha gitmedınmı diye gitmedım deyince fırça kaydı şimdi yaa ama napiym çıkamam ki
şimdi 3 saatcik daha sabretmem lazım Allah ım inşallah bi sorun yoktur ...doktor
normal iner deyip göndermeye çalışsa bile baskı yapcam tahlıl yapması için
sebebıde sadece tuz değilmişşş offf Allah ımmm inşallah bişey çıkmaz
ay nası stres oldum anlatamam eyvahedigeldismile
aslında benim doktor olayım çok karışık. en çok aile hekimi ilgilendi yani benle. daha kendi doktorumu görmedim bile. ayşen hanım diye biri gazi hastanesinden randevu aldımm ama haziranın 23ünde ilk randevum. yine bu sitede başka bi topicten seçtim doktorumu kaydirigubbakcemile3 bu süreçte hepatit troit kızamıkçık filan kan tahlili alınıyo yaa onun için sskya gittim tahlilimi verdim ultrasonumu verdim kadın baktı maşallah dedi gönderdi bana ne yaptıysa aile hekimim yaptı ilacımı o yazdı benimle ilgilendi ölçtü tarttı
kız gebertirim senii... :mymeka:
ay ama yok kabul ediyorumm..hatta kendim bizzat farkettim..iki gündür bi saflıktırki gidiyo yani bende... bilmiyorumkismile
herkese slm.bende randvu aldım çarşambaya kızlar genel kontrol için
iyide ayşe ben hamilelikte çok duydum eller ayaklar davul gib olur..hatta çokta gördümm..panik yapma nitfennnnnnnn....lmaz:
son aylara yaklaşıtn ayşe çevremde görüdkelrimde hep senin gibi .tuuz azalt diyolar sade o kadar bildiğim kadarıyla
karasu buldunmu dğeişik fantez.bizimde başlıyo ya yumurtlama günleri değerlendirelim barii:)
iyide kızlar ilk şiştiğinde bende endişelenmedım annemde baktı hatat oo iner iner
dedi ki kadın 3 tane doğurmuş benımde şişiyodu dedi...endişelenmedım ben
ama 4 gündür şiş hiç inmedi ve gram tuz almadım kaç gundur tuzsuz yiyorum
ayakalrım şişmeye devam ediyo..annemde endişelendi böyle olmaması lazımdı diyip duruyo..
2 saate bi arayıp duruyo nasıl oldun indimi diye ama inmniyo şişler..üstüne üstlük bebegımın hareektleri azlamıştı
ben büyüdüğü için yer azalıyo ondandır diyordum ama bugun sadece 2 kere tekmeledi
o da sabah bende endişelendım haliyle....bütün doktorların sitesınde 24 saatten uzun
süren şişliklerde doktorunuza başvurun bi süre sonra bebekde şişer diyo...ayrıca sadece
tuzdan olmuyormuş sebepleride tam olarak kesitirlememiş...off inşallah ciddi bişey yoktur...eyvahedigeldismile
iyide kızlar ilk şiştiğinde bende endişelenmedım annemde baktı hatat oo iner iner
ayakalrım şişmeye devam ediyo..annemde endişelendi böyle olmaması lazımdı diyip duruyo..
2 saate bi arayıp duruyo nasıl oldun indimi diye ama inmniyo şişler..üstüne üstlük bebegımın hareektleri azlamıştı
ben büyüdüğü için yer azalıyo ondandır diyordum ama bugun sadece 2 kere tekmeledi
o da sabah bende endişelendım haliyle....bütün doktorların sitesınde 24 saatten uzun
süren şişliklerde doktorunuza başvurun bi süre sonra bebekde şişer diyo...ayrıca sadece
tuzdan olmuyormuş sebepleride tam olarak kesitirlememiş...off inşallah ciddi bişey yoktur...eyvahedigeldismile
Yok güzelim nerdeeeeeeeeeeee boshayallersmile çok fantezik bi hatun olduğum için kullanmışım hepsini kaydirigubbakcemile3 keşke özel günleri düşünerek ayırsaymışım bikaçını :roflol: :roflol: :roflol:
Diyorum ki seçimi kocişime bırakiyim, tamamen seninim bu gece, ne istersen nasıl istersen onu yapacam diyim, kendimi kocişimin hayal gücüne bırakiyim bari başka bişey gelmiyo ki aklıma :kedi: :kedi: :kedi:
Bu arada ben hala kocişime nasıl bi sürpriz yapabilirimi düşünüyorum bilmiyorumkismile
Ay yemek ne yapsam ki yaaa, hadi kızlar bi fikir verin bana boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?