Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

iyide ayşe ben hamilelikte çok duydum eller ayaklar davul gib olur..hatta çokta gördümm..panik yapma nitfennnnnnnn.... lmaz:

benim dr.umda gazi ile anlaşmalı. inanılmaz süper bir ekip var orda.... aşırı aşırı derecede memnun kaldım ben...

kız gebertirim senii... :mymeka:
ay ama yok kabul ediyorumm..hatta kendim bizzat farkettim..iki gündür bi saflıktırki gidiyo yani bende... bilmiyorumkismile

Tatlı şey nolacak :1hug: :1hug: :1hug:

Ay kızlar bugün bu internet beni deli ediyo yaaa, bi sayfa ilerlemek yarım saatimi alıyo, çıldırmak üzereyim yaaaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir

son aylara yaklaşıtn ayşe çevremde görüdkelrimde hep senin gibi .tuuz azalt diyolar sade o kadar bildiğim kadarıyla

Bu arada ben hala kocişime nasıl bi sürpriz yapabilirimi düşünüyorum bilmiyorumkismile
Ay yemek ne yapsam ki yaaa, hadi kızlar bi fikir verin bana boshayallersmile

Bu arada ben hala kocişime nasıl bi sürpriz yapabilirimi düşünüyorum bilmiyorumkismile
Ay yemek ne yapsam ki yaaa, hadi kızlar bi fikir verin bana boshayallersmile

iyide ayşe ben hamilelikte çok duydum eller ayaklar davul gib olur..hatta çokta gördümm..panik yapma nitfennnnnnnn.... lmaz:

son aylara yaklaşıtn ayşe çevremde görüdkelrimde hep senin gibi .tuuz azalt diyolar sade o kadar bildiğim kadarıyla

iyide kızlar ilk şiştiğinde bende endişelenmedım annemde baktı hatat oo iner iner
dedi ki kadın 3 tane doğurmuş benımde şişiyodu dedi...endişelenmedım ben
ama 4 gündür şiş hiç inmedi ve gram tuz almadım kaç gundur tuzsuz yiyorum
ayakalrım şişmeye devam ediyo..annemde endişelendi böyle olmaması lazımdı diyip duruyo..
2 saate bi arayıp duruyo nasıl oldun indimi diye ama inmniyo şişler..üstüne üstlük bebegımın hareektleri azlamıştı
ben büyüdüğü için yer azalıyo ondandır diyordum ama bugun sadece 2 kere tekmeledi
o da sabah bende endişelendım haliyle....bütün doktorların sitesınde 24 saatten uzun
süren şişliklerde doktorunuza başvurun bi süre sonra bebekde şişer diyo...ayrıca sadece
tuzdan olmuyormuş sebepleride tam olarak kesitirlememiş...off inşallah ciddi bişey yoktur...eyvahedigeldismile

karasu buldunmu dğeişik fantez.bizimde başlıyo ya yumurtlama günleri değerlendirelim barii:)

Yok güzelim nerdeeeeeeeeeeee boshayallersmile çok fantezik bi hatun olduğum için kullanmışım hepsini kaydirigubbakcemile3 keşke özel günleri düşünerek ayırsaymışım bikaçını :roflol: :roflol: :roflol:
Diyorum ki seçimi kocişime bırakiyim, tamamen seninim bu gece, ne istersen nasıl istersen onu yapacam diyim, kendimi kocişimin hayal gücüne bırakiyim bari başka bişey gelmiyo ki aklıma :kedi: :kedi: :kedi:

off canım niye ihmal ediyorsun gitsene doktorunaaa

ayyyy....canım benim böyle olduğunu bilmiyodummmm...ay kaçta gidicen dr.a bizide haberdar et.. bişey yoktur Allahın izniyle... :teselli:

ay allah korusun, rahat ol sen ama biran öncede şu işi bırakabilsen bi dr. a gidebilsen...bak bende merak ettim şimdi.

aaaa..iyice yoldan çıktın sennn...topikimizin en kuduruku ilan ediyorum senii... :lepi:
bilgilerini paylaş sevgili haydariye hocam..kocişin bu gelişine bende süprüz yapmak istiyon... boshayallersmile

Bak beni de endişelendirdin şimdi yaa bilmiyorumkismile inşallah kötü bişey yoktur hayatım :Saruboceq: , kötü düşünme sen yine de :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…