Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
off canım niye ihmal ediyorsun gitsene doktorunaaa

evham yapmayım iner nasılsa normal bişey dedim çünkü bende görüyodum etrafımda
eli ayağı şişen ama şimdiye kadarda geçmesi gerekıyodu geçmedi...
gidicem işte 2,5 saat kaldı bende beklıyorum

ayyyy....canım benim böyle olduğunu bilmiyodummmm...ay kaçta gidicen dr.a bizide haberdar et.. bişey yoktur Allahın izniyle... :teselli:

18,00 de cıkıcam işten 18,30 da doktorda olurum
bişey çıkmaz inşallah eyvahedigeldismile

aaaa..iyice yoldan çıktın sennn...topikimizin en kuduruku ilan ediyorum senii... :lepi:
bilgilerini paylaş sevgili haydariye hocam..kocişin bu gelişine bende süprüz yapmak istiyon... boshayallersmile

Yok kıııııııııııııııızzzzzz :kedi: Ben onları burdan anlatmaya kalksam kesin topik kilitlenir kaydirigubbakcemile3 , ya da ben banlanırım :tomato: :tomato:

ne war ki bugün özel bi gün mü?

Kocişimin doğum günüsü bugün şekerim boshayallersmile

ay allah korusun, rahat ol sen ama biran öncede şu işi bırakabilsen bi dr. a gidebilsen...bak bende merak ettim şimdi.

Bak beni de endişelendirdin şimdi yaa bilmiyorumkismile inşallah kötü bişey yoktur hayatım :Saruboceq: , kötü düşünme sen yine de :teselli:

şu an işten cıkamıyorum maalesef....az kaldı zaten
kötü düşünmemeye çalışıyorum ama :sinifsinif:

tabiiki git dr a ama aklınada kötü şeyler getirme lütfen iyi düşün iyi olsun inş.dualarımız seninle içini ferah tut sen :Saruboceq::Saruboceq:

ayşem eger erken çıkabilirsen bence erken çıkıp hemen doktora git.içinide ferah tut emi canım...inş önemli birşey yoktur...

karasuyum kızzzz kocişine ne hediye alıcaksın benimkininde doğum günü çarşamba bende düşünüyorum ne alsam diye boshayallersmile

karasuyum kızzzz kocişine ne hediye alıcaksın benimkininde doğum günü çarşamba bende düşünüyorum ne alsam diye boshayallersmile

Söylicem ama gülme bak bilmiyorumkismile ayak bakım kremi aldım :kedi:
Napim en çok ona ihtiyacı var, akşam bi geliyo sabahtan beri ayakkabının içinde helak olmuş ayacıkları, yıkaya yıkaya, masaj yapa yapa bi hal oluyo, ben de dinlendirici ve rahatlatıcı ayak bakım kremi aldım, akşam gelince ayacıklarını yıkayıp kendi ellerimle sürücem kremini boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

çok geçmiş olsun neden noldu ki :uhm:
CANIM TEMİZLİK YAPTIMM..SOBAYI ÇEKERKEN ÇOK ZORLANDIMM..ONDAN BÜYÜK İHTİMAL... :gitme:

VAY BEEE..HATUNA BAK..KOCASINA HER TÜRLÜ HİZMETİ YAPIYOOO..BRAVO... aklinialirimsmile

kocişinin ayacıkları rahat edicek desene:) hem niye güleyim kızzz iyi düşünmüşsün bence...ihtiyacı olan birşeyi almak en mantıklısı...
ben hala düşünüyorum bakalım..gerçi şimdiden çiçek siparişini verdim dogum gününde iş yerine gidicek...yanında da kalpli çikolatası var:) ama esas hediyeye daha karar veremedim boshayallersmile

KARASU EŞİNDE ÖĞRETMENMİYDİ SENİN...VE ÖĞRETMENSE BRANŞI NE??
BİDE KADROLUMUSUN SEN??
SORULARIM BUKADAR ARZ EDERİM... lülülülülülü

allahın izniyle bişey yoktur inşallah ayşe dua et bence herşey yolundadır. kalbini ferah tut ama keşke çıkabilcek durumda olsaydın hemen giderdin doktora. altıya kadar yiyip bitircen kendini..

waaaaaoooowwww!!!! aşka bak beeee boshayallersmile

AYYY..BİŞEY İTİRAF EDEYİMMİİİ...
ÇOK YADIRGADIM EŞİNE ÇİÇEK GÖNDERMENİİİ... bilmiyorumkismile

VAY BEEE..HATUNA BAK..KOCASINA HER TÜRLÜ HİZMETİ YAPIYOOO..BRAVO... aklinialirimsmile

İnşallah bir an önce kavuşursunuz da sen de rahat rahat hizmet edersin böyle kocişine hayatım olumunekankayizsmile erkekler bayılıyo böyle şeylere, yani en azından benim kocişim bayılıyo :kedi:

Ben asıl hediyemi yatakta vericem :kedi: :kedi: :kedi:

KARASU EŞİNDE ÖĞRETMENMİYDİ SENİN...VE ÖĞRETMENSE BRANŞI NE??
BİDE KADROLUMUSUN SEN??
SORULARIM BUKADAR ARZ EDERİM... lülülülülülü

1. ÖĞRETMEN
2. BİLGİSAYAR (benim gibi)
3. İKİMİZ DE KADROLUYUZ yerimseniben
Oldu mu şekerim olumunekankayizsmile

waaaaaoooowwww!!!! aşka bak beeee boshayallersmile

Valla hayatım şu an zevkle yapıyorum ben böyle şeyleri, çok üzerine düşüyorum kocişimin, hiç kıyamıyorum, uykusunda bile seviyorum valla ama bazen korkuyorum çocuk olursa bu ilgimin çoğu ona kayacak, kocişim boşluğa düşer mi, ne hisseder acaba diye bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, dersim bitmek üzere, daha eve gidip kocişimin doğum gününe özel bi menü hazırlamam lazım o gelmeden yerimseniben hadin görüşürük, öptüm hepinizi en kocamanından baş baaaaaşşşşşşşş opuyorumnanaktan

güle güle iyi eylenceler sositosositosositososito

görüşürz canım...güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…