off canım niye ihmal ediyorsun gitsene doktorunaaa
ayyyy....canım benim böyle olduğunu bilmiyodummmm...ay kaçta gidicen dr.a bizide haberdar et.. bişey yoktur Allahın izniyle... :teselli:
aaaa..iyice yoldan çıktın sennn...topikimizin en kuduruku ilan ediyorum senii... :lepi:
bilgilerini paylaş sevgili haydariye hocam..kocişin bu gelişine bende süprüz yapmak istiyon... boshayallersmile
ne war ki bugün özel bi gün mü?
ay allah korusun, rahat ol sen ama biran öncede şu işi bırakabilsen bi dr. a gidebilsen...bak bende merak ettim şimdi.
Bak beni de endişelendirdin şimdi yaa bilmiyorumkismile inşallah kötü bişey yoktur hayatım :Saruboceq: , kötü düşünme sen yine de :teselli:
iyide kızlar ilk şiştiğinde bende endişelenmedım annemde baktı hatat oo iner iner
dedi ki kadın 3 tane doğurmuş benımde şişiyodu dedi...endişelenmedım ben
ama 4 gündür şiş hiç inmedi ve gram tuz almadım kaç gundur tuzsuz yiyorum
ayakalrım şişmeye devam ediyo..annemde endişelendi böyle olmaması lazımdı diyip duruyo..
2 saate bi arayıp duruyo nasıl oldun indimi diye ama inmniyo şişler..üstüne üstlük bebegımın hareektleri azlamıştı
ben büyüdüğü için yer azalıyo ondandır diyordum ama bugun sadece 2 kere tekmeledi
o da sabah bende endişelendım haliyle....bütün doktorların sitesınde 24 saatten uzun
süren şişliklerde doktorunuza başvurun bi süre sonra bebekde şişer diyo...ayrıca sadece
tuzdan olmuyormuş sebepleride tam olarak kesitirlememiş...off inşallah ciddi bişey yoktur...eyvahedigeldismile
BACAKLARIM ÇOK KÖTÜÜÜÜÜÜÜÜ...... :gitme:
KAMYON ÇARPMIŞ GİBİYİMMM..
karasuyum kızzzz kocişine ne hediye alıcaksın benimkininde doğum günü çarşamba bende düşünüyorum ne alsam diye boshayallersmile
CANIM TEMİZLİK YAPTIMM..SOBAYI ÇEKERKEN ÇOK ZORLANDIMM..ONDAN BÜYÜK İHTİMAL... :gitme:çok geçmiş olsun neden noldu ki :uhm:
Söylicem ama gülme bak bilmiyorumkismile ayak bakım kremi aldım :kedi:
Napim en çok ona ihtiyacı var, akşam bi geliyo sabahtan beri ayakkabının içinde helak olmuş ayacıkları, yıkaya yıkaya, masaj yapa yapa bi hal oluyo, ben de dinlendirici ve rahatlatıcı ayak bakım kremi aldım, akşam gelince ayacıklarını yıkayıp kendi ellerimle sürücem kremini boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
Napim en çok ona ihtiyacı var, akşam bi geliyo sabahtan beri ayakkabının içinde helak olmuş ayacıkları, yıkaya yıkaya, masaj yapa yapa bi hal oluyo, ben de dinlendirici ve rahatlatıcı ayak bakım kremi aldım, akşam gelince ayacıklarını yıkayıp kendi ellerimle sürücem kremini boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
allahın izniyle bişey yoktur inşallah ayşe dua et bence herşey yolundadır. kalbini ferah tut ama keşke çıkabilcek durumda olsaydın hemen giderdin doktora. altıya kadar yiyip bitircen kendini..iyide kızlar ilk şiştiğinde bende endişelenmedım annemde baktı hatat oo iner iner
dedi ki kadın 3 tane doğurmuş benımde şişiyodu dedi...endişelenmedım ben
ama 4 gündür şiş hiç inmedi ve gram tuz almadım kaç gundur tuzsuz yiyorum
ayakalrım şişmeye devam ediyo..annemde endişelendi böyle olmaması lazımdı diyip duruyo..
2 saate bi arayıp duruyo nasıl oldun indimi diye ama inmniyo şişler..üstüne üstlük bebegımın hareektleri azlamıştı
ben büyüdüğü için yer azalıyo ondandır diyordum ama bugun sadece 2 kere tekmeledi
o da sabah bende endişelendım haliyle....bütün doktorların sitesınde 24 saatten uzun
süren şişliklerde doktorunuza başvurun bi süre sonra bebekde şişer diyo...ayrıca sadece
tuzdan olmuyormuş sebepleride tam olarak kesitirlememiş...off inşallah ciddi bişey yoktur...eyvahedigeldismile
kocişinin ayacıkları rahat edicek desene:) hem niye güleyim kızzz iyi düşünmüşsün bence...ihtiyacı olan birşeyi almak en mantıklısı...
ben hala düşünüyorum bakalım..gerçi şimdiden çiçek siparişini verdim dogum gününde iş yerine gidicek...yanında da kalpli çikolatası var:) ama esas hediyeye daha karar veremedim boshayallersmile
VAY BEEE..HATUNA BAK..KOCASINA HER TÜRLÜ HİZMETİ YAPIYOOO..BRAVO... aklinialirimsmile
kocişinin ayacıkları rahat edicek desene:) hem niye güleyim kızzz iyi düşünmüşsün bence...ihtiyacı olan birşeyi almak en mantıklısı...
ben hala düşünüyorum bakalım..gerçi şimdiden çiçek siparişini verdim dogum gününde iş yerine gidicek...yanında da kalpli çikolatası var:) ama esas hediyeye daha karar veremedim boshayallersmile
KARASU EŞİNDE ÖĞRETMENMİYDİ SENİN...VE ÖĞRETMENSE BRANŞI NE??
BİDE KADROLUMUSUN SEN??
SORULARIM BUKADAR ARZ EDERİM... lülülülülülü
AYYY..BİŞEY İTİRAF EDEYİMMİİİ...
ÇOK YADIRGADIM EŞİNE ÇİÇEK GÖNDERMENİİİ... bilmiyorumkismile
Ben asıl hediyemi yatakta vericem :kedi: :kedi: :kedi:
waaaaaoooowwww!!!! aşka bak beeee boshayallersmile
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, dersim bitmek üzere, daha eve gidip kocişimin doğum gününe özel bi menü hazırlamam lazım o gelmeden yerimseniben hadin görüşürük, öptüm hepinizi en kocamanından baş baaaaaşşşşşşşş opuyorumnanaktan
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, dersim bitmek üzere, daha eve gidip kocişimin doğum gününe özel bi menü hazırlamam lazım o gelmeden yerimseniben hadin görüşürük, öptüm hepinizi en kocamanından baş baaaaaşşşşşşşş opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?