Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

OLDU ŞEKERİMMM..
NE BİLİM ÇİÇEK ALAN Bİ ERKEK..HİÇ ŞAHİT OLMADIMM.BELKİDE ONDANN..

SÜPERSİN VALLAA...AMA ÇCUK OLAYINDA SANA KATILMIYORUMM...ÇOCUĞUNU CANININ PARÇASININMI KISKANACAK..HOŞUNA GİDER ONUN...

GİT HADİ GİT...
SÜPER Bİ AKŞAM SİZİ BEKLİYOR... :jeyyar: :jeyyar:

NE BİLİM ÇİÇEK ALAN Bİ ERKEK..HİÇ ŞAHİT OLMADIMM.BELKİDE ONDANN..

:)) biz birbirimze çok çiçek alır veririz bilmem sanırım bu da bize has bişey:) ama benim çok hoşuma gidiyor ona çiçek göndermek..tabiki onunda hoşuna gidiyor...iş yerindeki odasına koyuyor benden bi parça oluyor işte... öyle özel bir yeri var ikimizdede çiçeklerin...

canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın çok öpüyorum hepinizi...yarın görüşmek dileğiyleee....!!!! opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

YA ASLINDA EŞıMıN YADIRGAMIYCAĞINI BıLSEM BENDE ÇOK ıSTERDıM ÇıÇEKK GÖNDERMEK..BıKAÇ KERE DÜŞÜNDÜM AMA SADECE DÜŞÜNCEDE KALDI...AMAN NEYSE YAA..
HOŞÇAKAL CANIMM..ÖPÜYORUM SENııı.... Şeniz

gülü güle git canım.bu gün herkes erkenci yaw saat 9 olsada bende çıksam artık sositosositosositososito

neyyyy 9 muuu??? hobaaaaa çok geç değilmi 9 yafff . kızlaaaaaaarrrrr bu arada neler oluyo siteye yaaaaa. sayfa değişmiyo giriyorum atıyo beni. annamadımmmmm

kızlar ya şimdi sonucumu aldım değerim 3150 çıktı.şimdi normalmidir bu dr.çıktığı için gösteremedim 6 gün önce 126 dı hatırlarsanız eyvahedigeldismile

tabiiki git dr a ama aklınada kötü şeyler getirme lütfen iyi düşün iyi olsun inş.dualarımız seninle içini ferah tut sen :Saruboceq::Saruboceq:

sağolun kzılar ben çıkıyorum şimdi yarın görüşrüz inşallah :) iyi akşamalr :)

kızlar ya şimdi sonucumu aldım değerim 3150 çıktı.şimdi normalmidir bu dr.çıktığı için gösteremedim 6 gün önce 126 dı hatırlarsanız eyvahedigeldismile

değerin çok güzel canım maşallah sübhnallah :) sağlıkla kucaklamakda nasib olur inşallah

sağolun kzılar ben çıkıyorum şimdi yarın görüşrüz inşallah :) iyi akşamalr :)

değerin çok güzel canım maşallah sübhnallah :) sağlıkla kucaklamakda nasib olur inşallah

iyi akşamlar ayşeciim inş yarın iyi haberler vereceksin bize opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48............1 HAZıRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

zambak2009...............2 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22).................8 HAZıRAN
ceylinaz......................8 HAZıRAN
huysuzoglum............10 HAZıRAN
oba_cigdem..............15 HAZıRAN
anggelll....................26 HAZıRAN
elson.........................27 HAZıRAN
gokcegokce..............30 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul

HAZıRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??
Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

Son düzenleme:
ya kızlar gitmişsiniz ama ben sorumu sorayım,gelince cevaplayın bi zahmet..ilk kez göğsümde aşırı bi sızlama hissediyorum.ama az buz değil,çok kötü..acep çatlıyormu şimdi benim yumoşlar? yani bu bir çatlatma iğnesinin oyunu mu ?

canım bende vuruldum catlatma iğnesi ama böyle birşey olmadı bende..belkide kişiden kişiye değişir belirtiler..büyük olasılıkla yumurta catlıyosa ondandır..benim sadece acayip kasıklarım ağrımıştı...

kızlarrr günaydın biz şimdi hayırlısıyla yola cıkıyoruz...sizi cok ama cok öpüyorum dikkat edin kendinize hamişler yegenlerime iyi bakım...beklemede olanlar inşallah hayırlı haberlerinizi alırım..bende kırmızı kartı yersem haber veririm...hadi başşş başşş şekerlerrr..opuyorumnanaktan

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan dün gece mikkemmelllll geçti :kedi: veeeeeeeeeeeeeee yeni bişey keşfettim :lepi: kocişim ayaklarına masaj yapmamdan çok etkileniyoooooooo aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile eh masajdan sonrasını anlamışsınızdır artıkın :kedi: :kedi: :kedi:

Tatlım valla ben de 2 ay vuruldum çatlatma iğnesi biliyosun ama bende hiç öyle bi belirti olmadı, benim en belirgin belirtim aşırı gaz ve karnımın patlicak gibi şişmesiydi yerimseniben

Hayırlı yolculuklar bitanem opuyorumnanaktan güle güle git, güle güle gel inşallah olumunekankayizsmile

ya canım benim çok değilmi değer..ikiye katlanarak gitse bu değer çıkmaz gibi geliyo ama...yinede bilemiycemm.. bilmiyorumkismile

günaydın canım...dün gecenin güzel geçmesine sevindim..kuduruk seniii.. aklinialirimsmile

günaydın canım...sana hayırlı yolculuklar canım....tatilin keyfini çıkarın aklını farklı şeylere kaydırma emi...çok öptüm canım kendine dikkat et...opuyorumnanaktan

günaydın tatlım....sizi yaramazlar siziiiii aklinialirimsmile aklinialirimsmile

günaydın elifcimmm opuyorumnanaktan

Günaydın naneeeeeeee opuyorumnanaktan günaydın eliiiiiiifffff opuyorumnanaktan günaydın tinkeeeerrrrrrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…