İnşallah bir an önce kavuşursunuz da sen de rahat rahat hizmet edersin böyle kocişine hayatım olumunekankayizsmile erkekler bayılıyo böyle şeylere, yani en azından benim kocişim bayılıyo :kedi:
Ben asıl hediyemi yatakta vericem :kedi: :kedi: :kedi:
1. ÖĞRETMEN
2. BİLGİSAYAR (benim gibi)
3. İKİMİZ DE KADROLUYUZ yerimseniben
Oldu mu şekerim olumunekankayizsmile
NE BİLİM ÇİÇEK ALAN Bİ ERKEK..HİÇ ŞAHİT OLMADIMM.BELKİDE ONDANN..niyeki canım?
SÜPERSİN VALLAA...AMA ÇCUK OLAYINDA SANA KATILMIYORUMM...ÇOCUĞUNU CANININ PARÇASININMI KISKANACAK..HOŞUNA GİDER ONUN...Valla hayatım şu an zevkle yapıyorum ben böyle şeyleri, çok üzerine düşüyorum kocişimin, hiç kıyamıyorum, uykusunda bile seviyorum valla ama bazen korkuyorum çocuk olursa bu ilgimin çoğu ona kayacak, kocişim boşluğa düşer mi, ne hisseder acaba diye bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
GİT HADİ GİT...Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, dersim bitmek üzere, daha eve gidip kocişimin doğum gününe özel bi menü hazırlamam lazım o gelmeden yerimseniben hadin görüşürük, öptüm hepinizi en kocamanından baş baaaaaşşşşşşşş opuyorumnanaktan
NE BİLİM ÇİÇEK ALAN Bİ ERKEK..HİÇ ŞAHİT OLMADIMM.BELKİDE ONDANN..
canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın çok öpüyorum hepinizi...yarın görüşmek dileğiyleee....!!!! opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:)) biz birbirimze çok çiçek alır veririz bilmem sanırım bu da bize has bişey:) ama benim çok hoşuma gidiyor ona çiçek göndermek..tabiki onunda hoşuna gidiyor...iş yerindeki odasına koyuyor benden bi parça oluyor işte... öyle özel bir yeri var ikimizdede çiçeklerin...
gülü güle git canım.bu gün herkes erkenci yaw saat 9 olsada bende çıksam artık sositosositosositososito
tabiiki git dr a ama aklınada kötü şeyler getirme lütfen iyi düşün iyi olsun inş.dualarımız seninle içini ferah tut sen :Saruboceq::Saruboceq:
ayşem eger erken çıkabilirsen bence erken çıkıp hemen doktora git.içinide ferah tut emi canım...inş önemli birşey yoktur...
karasuyum kızzzz kocişine ne hediye alıcaksın benimkininde doğum günü çarşamba bende düşünüyorum ne alsam diye boshayallersmile
kızlar ya şimdi sonucumu aldım değerim 3150 çıktı.şimdi normalmidir bu dr.çıktığı için gösteremedim 6 gün önce 126 dı hatırlarsanız eyvahedigeldismile
sağolun kzılar ben çıkıyorum şimdi yarın görüşrüz inşallah :) iyi akşamalr :)
değerin çok güzel canım maşallah sübhnallah :) sağlıkla kucaklamakda nasib olur inşallah
ya kızlar gitmişsiniz ama ben sorumu sorayım,gelince cevaplayın bi zahmet..ilk kez göğsümde aşırı bi sızlama hissediyorum.ama az buz değil,çok kötü..acep çatlıyormu şimdi benim yumoşlar? yani bu bir çatlatma iğnesinin oyunu mu ?
ya kızlar gitmişsiniz ama ben sorumu sorayım,gelince cevaplayın bi zahmet..ilk kez göğsümde aşırı bi sızlama hissediyorum.ama az buz değil,çok kötü..acep çatlıyormu şimdi benim yumoşlar? yani bu bir çatlatma iğnesinin oyunu mu ?
kızlarrr günaydın biz şimdi hayırlısıyla yola cıkıyoruz...sizi cok ama cok öpüyorum dikkat edin kendinize hamişler yegenlerime iyi bakım...beklemede olanlar inşallah hayırlı haberlerinizi alırım..bende kırmızı kartı yersem haber veririm...hadi başşş başşş şekerlerrr..opuyorumnanaktan
ya canım benim çok değilmi değer..ikiye katlanarak gitse bu değer çıkmaz gibi geliyo ama...yinede bilemiycemm.. bilmiyorumkismilekızlar ya şimdi sonucumu aldım değerim 3150 çıktı.şimdi normalmidir bu dr.çıktığı için gösteremedim 6 gün önce 126 dı hatırlarsanız eyvahedigeldismile
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan dün gece mikkemmelllll geçti :kedi: veeeeeeeeeeeeeee yeni bişey keşfettim :lepi: kocişim ayaklarına masaj yapmamdan çok etkileniyoooooooo aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile eh masajdan sonrasını anlamışsınızdır artıkın :kedi: :kedi: :kedi:
kızlarrr günaydın biz şimdi hayırlısıyla yola cıkıyoruz...sizi cok ama cok öpüyorum dikkat edin kendinize hamişler yegenlerime iyi bakım...beklemede olanlar inşallah hayırlı haberlerinizi alırım..bende kırmızı kartı yersem haber veririm...hadi başşş başşş şekerlerrr..opuyorumnanaktan
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan dün gece mikkemmelllll geçti :kedi: veeeeeeeeeeeeeee yeni bişey keşfettim :lepi: kocişim ayaklarına masaj yapmamdan çok etkileniyoooooooo aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile eh masajdan sonrasını anlamışsınızdır artıkın :kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?