Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya canım benim çok değilmi değer..ikiye katlanarak gitse bu değer çıkmaz gibi geliyo ama...yinede bilemiycemm.. bilmiyorumkismile

Tatlım illa da ikiye katlanması gerekmiyo, en az ikiye katlanması gerekiyo yerimseniben yani daha fazla da katlanabilir yerimseniben bence normal olumunekankayizsmile

gunaydın yaramaz kedi...

:kedi: :kedi: :kedi:

GÜNLER GEÇMEK BıLMıYO BEN MEMLEKETıMı KOKUSUNU HAVASINI SUYUNU HERSEYINI OZLEDIM...BIRDE TATLIMAYA EKMEGINIcokacimcoook

günaydın elifcimmm opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar...haticecim iyi tatiller bol bol dinlen bakalım...

Günaydın naneeeeeeee opuyorumnanaktan günaydın eliiiiiiifffff opuyorumnanaktan günaydın tinkeeeerrrrrrr opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

Tatlım illa da ikiye katlanması gerekmiyo, en az ikiye katlanması gerekiyo yerimseniben yani daha fazla da katlanabilir yerimseniben bence normal olumunekankayizsmile

günaydın canlarımmmmmm..... opuyorumnanaktan
karasucum bilmiyodumm..ozaman iyi..çok güzel değeri...

bayankarasu+, ELSON, naneseker+, tinkerbell09+
Günaydın kızlar nasılsınız? Ayşe'den haber yok mu??

günaydın idilim opuyorumnanaktan henüz gelmedi ayşe bende çok merak ediyorum ne yaptı diye eyvahedigeldismile

günaydın idilim opuyorumnanaktan henüz gelmedi ayşe bende çok merak ediyorum ne yaptı diye eyvahedigeldismile

nasılsın nanemmm

Hoşgeldin bacu olumunekankayizsmile Ayşeden haber yok henüz, ben de onu merak ediyorum, gelir heralde birazdan yerimseniben

hoşbulduk datlummm olumunekankayizsmile

günaydın idilcan opuyorumnanaktan

Günaydınnnnnn canımm

Son düzenleyen: Moderatör:
ay gerçekten ayşe niye gelmedi yaaa..dr istirahat falan verdiyseee belki... bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…