günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
günaydın naneeeeeeee opuyorumnanaktan günaydın eliiiiiiifffff opuyorumnanaktan günaydın tinkeeeerrrrrrr opuyorumnanaktan
ya canım benim çok değilmi değer..ikiye katlanarak gitse bu değer çıkmaz gibi geliyo ama...yinede bilemiycemm.. bilmiyorumkismile
gunaydın yaramaz kedi...
Günaydın kızlar...haticecim iyi tatiller bol bol dinlen bakalım...
Günaydın naneeeeeeee opuyorumnanaktan günaydın eliiiiiiifffff opuyorumnanaktan günaydın tinkeeeerrrrrrr opuyorumnanaktan
kızlaaarr nerdesiniz???
günaydın elifcimmm opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar...haticecim iyi tatiller bol bol dinlen bakalım...
Günaydın naneeeeeeee opuyorumnanaktan günaydın eliiiiiiifffff opuyorumnanaktan günaydın tinkeeeerrrrrrr opuyorumnanaktan
Tatlım illa da ikiye katlanması gerekmiyo, en az ikiye katlanması gerekiyo yerimseniben yani daha fazla da katlanabilir yerimseniben bence normal olumunekankayizsmile
Burdayız kuşum :1hug:
GÜNLER GEÇMEK BİLMİYO BEN MEMLEKETİMİ KOKUSUNU HAVASINI SUYUNU HERSEYINI OZLEDIM...BIRDE TATLIMAYA EKMEGINIcokacimcoook
bayankarasu+, ELSON, naneseker+, tinkerbell09+
Günaydın kızlar nasılsınız? Ayşe'den haber yok mu??
bayankarasu+, ELSON, naneseker+, tinkerbell09+
Günaydın kızlar nasılsınız? Ayşe'den haber yok mu??
günaydın idilim opuyorumnanaktan henüz gelmedi ayşe bende çok merak ediyorum ne yaptı diye eyvahedigeldismile
Hoşgeldin bacu olumunekankayizsmile Ayşeden haber yok henüz, ben de onu merak ediyorum, gelir heralde birazdan yerimseniben
günaydın idilcan opuyorumnanaktan
günaydın idilcimmm...
nasılsın nanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?