Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın hepinize kızlar.Bebek bekleyenlere müjdeli haber , ahmile olan arkadaşlarıızada sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Topiğinize biraz gözattımda karagul arkadaşınınızın değeri yüksek çıkmış testlerde gebelik haftasına göre değer aralıkları var eğer o değerlere göre açık ara bi fark varsa ikiz bebek bekleyebilir bi arkadaşımızın öyle olmuştu endişelenmesin hakkında hayırlısı neyse o olur inş.

günaydın canlarım işlerim yoğun bide finallerim başladı uğrayamıyorum topiğe hepinizi öpüyorum kocaman nasılsınız

Allahtan rahmet yakınlarınada baş sağlığı diliyorum;kahrolsun israil

günaydın kızlar.valla ağzımın tadıyla bi konuşadım sizlerle.Napıyosunuz?

yeni gelenler var sanırım aramıza bi elson'u tanıyorum burdan.hamile var mı yeni

buyrunnnnnnnnn
ipek26 ben yeniyim bencede kahrolsun israil yahudiler

hoşgeldin, ben de en eskilerdenim ama bir süredir uğrayamıyorum.yoksa dükkanı ben açıp ben kapatırdım:)sen bebek mi istiyorsun var mı çocuk...
Sabah sabah insanın morali bozuluyo şu şehit haberlerini okuyunca. Anne olunca anlıyosun aslında acılarını sözün bittiği an bişey diyemiyosun ki.

Mekanları cennet şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.Geride kalanlar için çok zor bir durum mafoldumben

inşallah canım herşey yolunca gider. güzel dileklerin için teşekkür ederim. karasu ne alemde?

Elifim nasılsın :uhm:

iyiyim hayatım..dünden daha iyiym..dün eşimlede konuştuk baya..ağladım biraz rahatladımmm...ya haberler falanda çok etkiliyor beni..izlememeye çalışıyorum ama merakta ediyorumm..ölenler yaralananlar bizim insanımızzz... :çok üzgünüm:
dün bide bu dünyaya çocuk getirmek mantıklımı diye düşünmeye başladımm... sempatiksalakcinni
ay yok haber izlememem lazım benim... boshayallersmile

Allah onları kahretsinnn..pislik heriflerrr...kesinlikle katılıyorum canım..sadece onların değil mümkün mertebe yerli malı kullanalımmm... turkbayragi

amiiiiiiiiiinnnn...

herkes burdada niye kimse konuşmiyi bakimmmmm.
karasuuuuuuuuu...tinkeeeeeeeerrrr.........

selam canım. benim miniğim çok iyi Allaha şükür.evden çıkar çıkmaz özlemeye başlıyorum.senden naber

olumunekankayizsmile ben iyiyim canım teşekkür ederimm

kız haklısın aslında bu pisss lanet dünyaya çocuk getirmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.... :1no2:
eşin ne diyo bu işe, ara mı vericeksiniz?? belki de en iyisi bu be elifimmm

herkes burdada niye kimse konuşmiyi bakimmmmm.
Karasuuuuuuuuu...tinkeeeeeeeerrrr.........

kızlar yoğunum bıraz kusura bakmayın not gırısı falan yapıyorum...işler cok sene sonu bırsuru evrak hazırlanması lazım devır teslım tutanagı falan fılan eee hem mudur hem oğretmen bıraz zor oluyo malum...ayseyı beklıyorum bende merak ettım ıyıce ya..

kızlaarr hepinize günaydın.şöyle bir geçmişe baktımda bir arkadaşımız ikiz bekleyebileceğimi söylüyor şu an acayip ürktüm ben (acaba olabilir mi ) eyvahedigeldismile

inşallah canım herşey yolunca gider. güzel dileklerin için teşekkür ederim. karasu ne alemde?

İpek böcüğüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ay çok ösledim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

karaguuul, tinkerbell09+, petunyaaa, cngemn, naneseker+, ELSON+, bayankarasu+, cennetkokulumm
selamm kızlar nasılsınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…