iyiyim idilim sen nasılsın?
Allahtan rahmet yakınlarınada baş sağlığı diliyorum;kahrolsun israiliskenduruna bomba atılmış 7 şehitmi ne vermişiz allah rahmet eylesin ruhlarına el fatiha allah sevdiklerine dostlarına kardeşlerine eşlerine ailelerine sabır versin şehitler ölürken ölüm acısı duymazlarmış allah şehitlerimizin ruhlarını yüceltsin onlar ruhu bizim ülkeye ışık tutsun yüce şehitlerimizi analım her zaman
yeni gelenler var sanırım aramıza bi elson'u tanıyorum burdan.hamile var mı yeni
ipek26 ben yeniyim bencede kahrolsun israil yahudiler
ipekkkk selammmm nasıl cimcimeee????
iskenduruna bomba atılmış 7 şehitmi ne vermişiz allah rahmet eylesin ruhlarına el fatiha allah sevdiklerine dostlarına kardeşlerine eşlerine ailelerine sabır versin şehitler ölürken ölüm acısı duymazlarmış allah şehitlerimizin ruhlarını yüceltsin onlar ruhu bizim ülkeye ışık tutsun yüce şehitlerimizi analım her zaman
ilk denemem olucak tüp bebekte inş allah yüzüme güler benden ne aşılamalar çatlatma iğneleri geçti ama düşük oldu o günleri hatırlamak dahi istemiyorum kızını allah bağışlasın sana eşine canım kaç
Elifim nasılsın :uhm:
merhabalar arkadaşlar size önemli bi haberden sözetmek istiyorum ülkemizde bir sürü yahudi ve israilin ürettiği markalar var o markalardan alarak bi insanın canına kıyılıyormuş arkadaşlar belki sizde görmüşsünüzdür haberlerde tvlerde gazetelerde basın yayınlarında görsel basın yayınlarında bizim yardım gemilerimize saldırmışlar israilliler yahudiler bizim ülkeyi katletmekmi istiyorlar arkadaşlar lütfen onların ürettikleri markaları almayalım başka markaları tercih edelim başka markaları alalım nolursunuz arkadaşlar
canımızı acıttılar evlere ateş düşürdüler inşallah allah onlarında evlerine ateş düşürür inşallah onlarında canı çok fazla yanar yüce rabbim hepsini çarpsın ağızlarını yüzlerini ateşle yaksın yer değiştirsin ağızlarını burunlarının şeklini
selam canım. benim miniğim çok iyi Allaha şükür.evden çıkar çıkmaz özlemeye başlıyorum.senden naber
iyiyim hayatım..dünden daha iyiym..dün eşimlede konuştuk baya..ağladım biraz rahatladımmm...ya haberler falanda çok etkiliyor beni..izlememeye çalışıyorum ama merakta ediyorumm..ölenler yaralananlar bizim insanımızzz... :çok üzgünüm:
dün bide bu dünyaya çocuk getirmek mantıklımı diye düşünmeye başladımm... sempatiksalakcinni
ay yok haber izlememem lazım benim... boshayallersmile
herkes burdada niye kimse konuşmiyi bakimmmmm.
Karasuuuuuuuuu...tinkeeeeeeeerrrr.........
inşallah canım herşey yolunca gider. güzel dileklerin için teşekkür ederim. karasu ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?