Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlaarr hepinize günaydın.şöyle bir geçmişe baktımda bir arkadaşımız ikiz bekleyebileceğimi söylüyor şu an acayip ürktüm ben (acaba olabilir mi ) eyvahedigeldismile

hayırlısı olsun canım ikiz olup olmadığı değerden belli olmaz canım sanmıyorum ben bu sorunun en güzel cevabı 3 hafta sonra falan belli olur cicim :):1hug:

ikiz büyütmek zevkliymiş ama bakımı zor olabiliyormuş canım

kuzenimin ikizleri var kızcaaz neler çekti ya şu an psikolojisi bozuk kaç kere intihar etmeye falan kalktı.şu an 4 yaşındalar ama kuzene de olanlar oldu.evet ikiz büyütmek zevklidir ama anneyi çok yıpratır diye düşünüyorum.yinede tabiiki hayırlısı olun :Saruboceq::Saruboceq:

ıpek ipek ipek ipek ipek.......... kaydirigubbakcemile gelinceye kadar adını sayıklicam ipek ipek ipek ipek ipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk ......... kaydirigubbakcemile

İpek böcüğüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ay çok ösledim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ay canım ben de seni.her girdiğimde soruyorum bebişi var mı diye. neler yapıyosun.bi de berenden naber?nasıl gidiyor hamileliği?

Karagül endişelenme hiç canım, öyle aşırı bi katlanma değil, bence gayet normal değerin yerimseniben

ay canım ben de seni.her girdiğimde soruyorum bebişi var mı diye. neler yapıyosun.bi de berenden naber?nasıl gidiyor hamileliği?

Berenin hamileliği de güzel gidiyo hayatım, en son ikiliye girdi sanırım, iyiydi yerimseniben son günlerde o da giremiyo pek, işler yoğun galiba bilmiyorumkismile
Tabi sen benim başıma gelenleri de bilmiyosun :gitme: geçen ay hamiş olduğumu öğrendim, ama çok kısa sürdü mutluluğumuz :gitme: dış gebelik olduğu ortaya çıktı ve sonlandırmak zorunda kaldık :sinifsinif: sonlandırmak için kanser hastalarına kullanılan kemoterapi içeren bi iğne vurdu ve iki aydır hamiş kalmam yasak, kalırsam sakat olacakmış, korunuyoruz :gitme:
Bakalım bikaç güne adet olucam, bu ay yasak da kalkıyo ama ben psikolojik olarak dağıldım biraz dış gebelikten sonra, yine aynı şey başıma gelir mi diye korkuyorum, kararsızım tedaviye dönüp dönmeme konusunda, sanırım ara vericez eylüle kadar :sinifsinif:
ışte öyle boshayallersmile çok uzun oldu dimi boshayallersmile ama napim seni özledim, seninle konuşmayı dertleşmeyi özledim ben yaaaaaa mafoldumben

adet günümde tahlil yaptırmıştım 126 çıkmıştı dr.çok düşük 1 hafta sonra gel bir daha yapalım dedi bende 6 gün sonra yani dün yaptırdım 3150 çıktı dr olmadığı için sonucu gösteremedim.yani durum bu.olursa tabiiki allah a asla isyan etmem ama allah ikiz bebek isteyene versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben de 26 Haziranda Antalyadayım inşallah yerimseniben uçak biletlerimizi ayırttık bile kocişle :lepi:

Mesela bana :lepi: :lepi:

Sağol canımcım, toparlandım artık, bu ara bana iyi geldi aslında ama tekrar çalışmalara başladığımızda hep içimde bi korku olacak yine aynı şeyi yaşamıyız diye, o korkuyu hiç içimden atamicam galiba bilmiyorumkismile

ıpektoşum meleğin nasıl hayatım, emmiyo mu hala, mamaya alıştı mı iyice yoksa :sinifsinif: sezaryen olunca da böyle sıkıntı oluyo işte, geçenlerde benim burda çok yakın arkadaşım aynı senin gibi epidural sezaryen oldu, onda da aynı sıkıntı oldu 3-4 gün gelmedi sütü, mama vermek zorunda kaldılar, ama artık sütü gelmeye başladı, emiyo çok şükür bebek de :ecrin_bebek:

kız haklısın aslında bu pisss lanet dünyaya çocuk getirmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.... :1no2:
eşin ne diyo bu işe, ara mı vericeksiniz?? belki de en iyisi bu be elifimmm
canım ara vermiycez sanırım ama çokta üzerine düşmüyoruz..ama eşim istiyo artık..ben zaten hep istiyodumm..ama hamileliğinde yanında olmak istiyorum diyo...o yüzden Allah hayırlı zamanda versin diyo... (amin)

tamam canım..bak işine..kolay gelsinn...
karaguuul, tinkerbell09+, petunyaaa, cngemn, naneseker+, ELSON+, bayankarasu+, cennetkokulumm
selamm kızlar nasılsınız??
meraba canım..çok şükür iyiym ben..sen nasılsın?

Mesela bana :lepi: :lepi:

inşalllaaaaaaaaahhhhh canımmmmm........
ama ben o fikirden soğudum biliyomusnn...
Haşa rabbimne verirse başım gözüm üstünee..
asla isyan etmem ama..ikiz çalışan için çok zor...
ama bak bunlar senin....

:mymeka: :mymeka: :mymeka: lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…