kızlaarr hepinize günaydın.şöyle bir geçmişe baktımda bir arkadaşımız ikiz bekleyebileceğimi söylüyor şu an acayip ürktüm ben (acaba olabilir mi ) eyvahedigeldismile
karaguuul, tinkerbell09+, petunyaaa, cngemn, naneseker+, ELSON+, bayankarasu+, cennetkokulumm
selamm kızlar nasılsınız??
ikiz büyütmek zevkliymiş ama bakımı zor olabiliyormuş canım
Günaydın canım opuyorumnanaktan iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan
bayankarasu mrb canım
İpek böcüğüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ay çok ösledim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ay canım ben de seni.her girdiğimde soruyorum bebişi var mı diye. neler yapıyosun.bi de berenden naber?nasıl gidiyor hamileliği?
her şey yüce rabbimden ikiz olursada isyan etmemek gerek diye düşünüyorum şükretmek gerek diyedüşünüyorum haksız mıyım bana göre haksız diyilim bu kendi düşüncem kan tahlili yaptırdınmı değerin kaç ben görmedimde değerini doktora sor ikiz gebelik olabilirmi diye değerin katlanıyormu her geçen gün
ayy çok sıcak burası antalya cayır cayır yanmaya başladı bile ayy bunaldım yhavv sıcak sıcak yapıış yapış oldum yine dün çok lanetler yağrdırdım israile yahudilere nasıl ağladım şehit verdik diye nasıl ağladım yardım gemimize saldırdılar diye 3.dünya savaşı çıkar diye aman allahım nasıl ağlıyordum hayla üzgünüm moralim bozuk ülkemizinde morali bozuk
adet günümde tahlil yaptırmıştım 126 çıkmıştı dr.çok düşük 1 hafta sonra gel bir daha yapalım dedi bende 6 gün sonra yani dün yaptırdım 3150 çıktı dr olmadığı için sonucu gösteremedim.yani durum bu.olursa tabiiki allah a asla isyan etmem ama allah ikiz bebek isteyene versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Mesela bana :lepi: :lepi:
bayankarasu benim bildiğim kadarıyla dış gebeliğin tekrarlama riski olabiliyormuş çok geçmiş olsun inşallah bu sefer meleğin sana tutunur ikizinin arasında bi bağ oluşur canım benim psikoljik olarak dimdik ayakta durmalısın nolursun her şeyi oluruna bırak allaha bırak lütfen canım benim kendine eziyet etmek istemiyorsundur ama yıpratma kendini psikolajik olarak geçmiş olsun
canım ara vermiycez sanırım ama çokta üzerine düşmüyoruz..ama eşim istiyo artık..ben zaten hep istiyodumm..ama hamileliğinde yanında olmak istiyorum diyo...o yüzden Allah hayırlı zamanda versin diyo... (amin)kız haklısın aslında bu pisss lanet dünyaya çocuk getirmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.... :1no2:
eşin ne diyo bu işe, ara mı vericeksiniz?? belki de en iyisi bu be elifimmm
tamam canım..bak işine..kolay gelsinn...kızlar yoğunum bıraz kusura bakmayın not gırısı falan yapıyorum...işler cok sene sonu bırsuru evrak hazırlanması lazım devır teslım tutanagı falan fılan eee hem mudur hem oğretmen bıraz zor oluyo malum...ayseyı beklıyorum bende merak ettım ıyıce ya..
meraba canım..çok şükür iyiym ben..sen nasılsın?karaguuul, tinkerbell09+, petunyaaa, cngemn, naneseker+, ELSON+, bayankarasu+, cennetkokulumm
selamm kızlar nasılsınız??
Mesela bana :lepi: :lepi:
Sağol canımcım, toparlandım artık, bu ara bana iyi geldi aslında ama tekrar çalışmalara başladığımızda hep içimde bi korku olacak yine aynı şeyi yaşamıyız diye, o korkuyu hiç içimden atamicam galiba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?