Berenin hamileliği de güzel gidiyo hayatım, en son ikiliye girdi sanırım, iyiydi yerimseniben son günlerde o da giremiyo pek, işler yoğun galiba bilmiyorumkismile
Tabi sen benim başıma gelenleri de bilmiyosun :gitme: geçen ay hamiş olduğumu öğrendim, ama çok kısa sürdü mutluluğumuz :gitme: dış gebelik olduğu ortaya çıktı ve sonlandırmak zorunda kaldık :sinifsinif: sonlandırmak için kanser hastalarına kullanılan kemoterapi içeren bi iğne vurdu ve iki aydır hamiş kalmam yasak, kalırsam sakat olacakmış, korunuyoruz :gitme:
Bakalım bikaç güne adet olucam, bu ay yasak da kalkıyo ama ben psikolojik olarak dağıldım biraz dış gebelikten sonra, yine aynı şey başıma gelir mi diye korkuyorum, kararsızım tedaviye dönüp dönmeme konusunda, sanırım ara vericez eylüle kadar :sinifsinif:
İşte öyle boshayallersmile çok uzun oldu dimi boshayallersmile ama napim seni özledim, seninle konuşmayı dertleşmeyi özledim ben yaaaaaa mafoldumben
günaydınnnn yine sıcak bir gündeeeee biz geldikkkk
nasılsınız fıstıklarrrrr
nasılsınız fıstıklarrrrr
nasılsınız fıstıklarrrrr
evet bilmiyordum çok geçmiş olsun canım. Ama herkese yaşatan Allah bu duyguyu sana da yaşatır emin ol. Sabır biraz zor biliyorum ama yeni evlisin en azıdan öyle düşün ve hayırlısıyla gelsin sağlığıyla gelsin....dış gebelik neden olurmuş acaba ya?? bi de hamile kalamadığını düşünsene o daha uğraştırıcı,sonuçta da nasip olduğu zamanda geliyor bebişler işte, sabır canım.....ben de çok özledim kız seni gülüşmelerimizi, bilimum değişik sohbetlerimizi...benim şu iş durumundan dolayı en son biliyosun yeni eleman falan alındı benim hamileliğimden dolayı derken sanki gözlem altındayım psikolojisi var adam da gittti zaten işler çok yoğun giremiyorum, herkes birbirinin ekranının kesiyo resmen burda....
berene selam soyle karsılasamazsam.
Tatlım dış gebelik sağ tüpümdeki tıkanıklıktan dolayı olyo, döllenen yumurta tüpten geçip rahime düşemiyo ve tüpte gebelik kesesi oluşuyo, tabi büyüyünce tüpü parçalayıp iç kanamaya sebep olabilceği için hemen sonlandırıyolar yerimseniben neyse ben atlattım bunları çok şükür :Saruboceq:
Ay bu arada beni topikin en kuduruku seçtiler biliyon muuuu :kedi: :kedi: :kedi:
günaydın hoşgeldiniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldiniz efendimmmmm........iyiyz..siz nasılsınız??? zemuszemus
heyyo naber??? senin fıstıklar nasıl asıl???
sen yandın anam ben birine zor yetişiyorum gece mama verirken hep aklıma geliyosun ne halt yiyecek diye.
slm canım işler yoğun koşuşturuyoz...günaydınnnn yine sıcak bir gündeeeee biz geldikkkk
nasılsınız fıstıklarrrrr
heyyo naber??? Senin fıstıklar nasıl asıl???
Sen yandın anam ben birine zor yetişiyorum gece mama verirken hep aklıma geliyosun ne halt yiyecek diye.
Tatlım dış gebelik sağ tüpümdeki tıkanıklıktan dolayı olyo, döllenen yumurta tüpten geçip rahime düşemiyo ve tüpte gebelik kesesi oluşuyo, tabi büyüyünce tüpü parçalayıp iç kanamaya sebep olabilceği için hemen sonlandırıyolar yerimseniben neyse ben atlattım bunları çok şükür :Saruboceq:
Ay bu arada beni topikin en kuduruku seçtiler biliyon muuuu :kedi: :kedi: :kedi:
evet evet evetttt...en kudurukuuuuuuuuuuuuuuuuuuumuzzz... :lepi: :lepi: :lepi:
:d:d:d seçerler kız. Sende o şevhet ve esaret olduğu sürece....eee nasıl gidiyo tünelsiz...ben de sendenim 2 aydır neredeyse...daha 20 gün var:d
:mymeka: :mymeka: :mymeka:lmaz:
evet evet evetttt...en kudurukuuuuuuuuuuuuuuuuuuumuzzz... :lepi: :lepi: :lepi:
seçerler kız. sende o şevhet ve esaret olduğu sürece....Eee nasıl gidiyo tünelsiz...Ben de sendenim 2 aydır neredeyse...daha 20 gün var
slm canım işler yoğun koşuşturuyoz...
heyyy annecik nasılsın....nasıl bir duygu anlatsana...ameliyet çıkışı nasıldı bebeğini kucağın almak ..kime benziyo...
kuduruğummmmmmm benimmmmmm:jeyyar:
Ben de özledim kuduruk zamanlarımıııı yaaaaaaaabilmiyorumkismile
kuduruğummmmmmm benimmmmmm:jeyyar:
ben de özledim kuduruk zamanlarımıııı yaaaaaaaabilmiyorumkismile
sizi gidi kuduruk kankiler sizi.....
hoşbuldukkkopuyorumnanaktan
hoşbulduk efem idare ediyoruz işteee bigün süperimm bigün berbattt dün yandım işyerinde eve gittim duş aldım yemek yaptımm tam yiyordum bi mide bulantısııı istifra etmekten içim dışıma çıktııı neden oldu anlamadımm ama bu sabah daha iyiyim çok şükürr
sen nasılsın bakemmmm
hoşgeldin canımmm benimkilerin keyfi yerinde vallaaakaydirigubbakcemile2
artıkkk her aklınıza geldiğimde görüşemezsek dua edersiniz demi banaaa
ben şimdiden düşünmüyorum en azından şimdiden kafayı yemiyeyim dimiikaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canımmm ee malum sene sonuuu neyse uzun bi tatil sizi bekliyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?